Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ντινακι αυτο ηθελα να ρωτησω..με τι πλενετε τα μωρουδιακα;;

Εμενα μου εδωσαν πολλα δειγματα των 150γρ.(μια δοση απ'οτι λεει) απο το planet baby σε σκονη, λεω να το δοκιμασω..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!!

Πως ειστε σημερα;;

Εγω ειχα πρωι πρωι ενα πονοστομαχο αλλο πραμα..σα ζομπι ημουν..

Αλλα βγηκα στο μπαλκονι πηρα αερα και συνηλθα καπως!!

Αριστεα, κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα.. Να προσεχεις.. ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

προδερμ η persil σε σκονη για το πλυντηριο χρησιμοποιω αλλα δεν βαζω μαλακτικο (δεν βοηθαει στο σιδερωμα αλλα δεν θελω να επιβαρυνω το ρουχο του νεογνου με αρωματα) και σε μικρες ποσοτητες αν ειναι ελαφρως λερωμενα.

υγρο πλυντηριου δεν χρησιμοποιω διοτι δεν ξεπλενονται ευκολα, μυριζουν εντονα και γραδιαζουν τα λευκορουχα.

στο χερι πλενω αρκετα γενικως διοτι ειτε σαν βρεφη το γαλα αφηνει κιτρινιλες η τα κακακια να υπαρχει διαρροη απο την πανα και μεγαλυτερα λερωνονται απο φρουτοκρεμες οπου τα φρουτα συνηθως βαφουν και ακομη πιο μεγαλα απο αλλες δραστηριοτητες συνεπως η προπλυση για μενα ειναι αναποφευκτη.. αποτελεσματικο ειναι το σαπουνι Μασσαλιας και το Αρκαδι σε σκονη αν και ειναι δυσκολοδιαλυτο οπου εγω βαζω ποσοτητα στη λεκανη οσο ενα μπρικι χλιαρο νερο και τη σκονη απο το αρκαδι που θελω και το λιωνω με το χερι μου και μετα βαζω τα ρουχα μεσα ενω τοπικα καθαριζω τους επιμονους λεκεδες με εξτρα σαπουνι..

ειναι θεμα συνηθειας και εχει να κανει και με το ποσο μπορει και θελει να ασχολειται η καθε μητερα..

εγω πχ πλεον της κορης μου τα ρουχα που ναι πανω απο 2,5 ετων ειτε τα βαζω ενα γεματο πλυντηριο μονα τους ειτε μαζι με κλινοσκεπασματα δικα μας αλλα τα βρακακια της τα πλενω στο χερι η μαζι μονο με τα δικα της ρουχα.. ειδικα για τα κοριτσια πρεπει το θεμα της υγιεινης να ειναι πιο προσεκτικο θεωρω..

παντως ποσοτητα σε απορρυπαντικα και μαλακτικα δεν χρησιμοποιω ιδιαιτερα..

να μου πειτε και εμενα πιο ειναι αυτο που μυριζει μωρο διοτι δεν καταλαβα ποτε μου..

εγω δεν ξερω γιατι αλλα απο τα προιοντα Planet δεν εχω μεινει ικανοποιημενη.. παρ αυτα ειναι υποκειμενικο..

οπως και να χει ολες μας δοκιμαζουμε τα προιοντα και η καθε μια αναλογα το γουστο της και τις απαιτησεις του παιδιου της θα διαλεξει

Διαφημίσεις

Καλημερα, μανουλιτσες!!! :P

Προσπ, με τι πλενεις μωρουδιακα στο χερι και στο πλυντηριο?

Ποιο απορρυπαντικο ειναι αυτο που μυριζει μωρο? Το αρκαδι ή το προδερμ?

Και μαλακτικο, αν βαζεις, ποιο προτιμας?

Καλημεραααααααα.....ολα καλα??????

Ελα μου ντε!!!! Τι απορρυπαντικο να παρουμε οεο???? Η κουμπαρα μου παιρνει σε σκονη πρασινο σαπουνι και μου ειπε οτι ειναι καταπληκτικο και τα κανει τα ρουχαλακια τους κατασπρα και πεντακαθαρα μοσχομυριστα!!!!

Για μαλακτικο εχω ακουσει οτι δεν βαζουμε οσο ειναι νεογεννητο το μωρο...απο θεμα αλλεργιων,κατι τετοιο! Μπορει και να μην ισχυει αυτο που λεω....ετσι θυμαμαι παντως!

Καλησπερα κοριτσια!!

Πως ειστε σημερα;;

Εγω ειχα πρωι πρωι ενα πονοστομαχο αλλο πραμα..σα ζομπι ημουν..

Αλλα βγηκα στο μπαλκονι πηρα αερα και συνηλθα καπως!!

annpan καλη δυναμη κοριτσι μου θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!ολα καλα!

Μας βλεπω σιγα σιγα να κονταροχτυπιομαστε για την πρωτια στα κιλα!!!!χαχαχα!! πλακα εχει!

Καλημερααααααα!!!!!!!!!! Καλα εμεις εσεις?????????

Εγω χθες ειχα την πρωτη καουρα...επιτελους ενιωσα και ενα συμπτωμα εγκυμοσυνης...βεβαια δεν θελω να το ξαναζησω!

Πωπω, γιατροσοφι!!! Θα το πω σε εναν φιλο μου ο οποιος υποφερει πολυ τελευταια..

Φοβερο ε???? Θα το πω και γω στον μπαμπα μου....

εχω καποια προσπεκτους απο την LLL Και το μαιευτηριο Ελενα Βενιζελου σχετικα με τη προωθηση του θηλασμου οπου αναφερονται σε γενικες γραμμες μεθποδοι θηλασμου και οδηγιες γενικοτερα

οποια απο εσας ενδιαφερεται ας μου στειλει με πμ την ταχυδρομικη της διευθυνση να της τα στειλω...

ισως να βοηθησουν..

Α, και κατι ηθελα να σας ρωτησω.. ποσο συχνα πινετε καφε, τσαγακι ή καμια κοκα-κολιτσα??? :rolleyes:

Αλκοολ?

Εγω τωρα δυο μερες πινω γαλλικο και νιωθω λιγες τυψεις..

Παντως, ο γιατρος μου ειχε πει οτι μπορω να πινω μεχρι δυο καφεδες τη μερα, πραγμα το οποιο ποτε δεν εκανα...

Διαφημίσεις

εχω καποια προσπεκτους απο την LLL Και το μαιευτηριο Ελενα Βενιζελου σχετικα με τη προωθηση του θηλασμου οπου αναφερονται σε γενικες γραμμες μεθποδοι θηλασμου και οδηγιες γενικοτερα

οποια απο εσας ενδιαφερεται ας μου στειλει με πμ την ταχυδρομικη της διευθυνση να της τα στειλω...

ισως να βοηθησουν..

Α, να μπραβοο!! Και αυτο ειναι το αλλο που ειχα ξεχασει να σας πω.. Στο ΙΚΑ εκει που παμε να κανουμε τις μικροβιολογικες εξετασεις, ειναι ενα χαρτι, το οποιο εχει το τηλεφωνο του Κεντρου Μωρου και εφηβου, μπορεις να παρεις τηλ να κλεισεις ραντεβου και να σου δωσει μια μαια, εχει και το τηλ της , συμβουλες θηλασμου και να κανεις μαθηματα ανωδυνουν τοκετου.. Το κατα ποσο ειναι καλη θα σας πω οταν επικοινωνησω μαζι της απο βδομαδα..

Θεωρω φυσικα οτι ειναι και δωρεαν... εεε?? Δεν κοιτατε μην εχετε και στην περιοχη σας??

Προσπ, σου στελνω με πμ..

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ έχετε γράψει και πολλά και τα ξεχνάω...

Annpan, καλή δύναμη και περιμένουμε τα νέα σου όταν επιστρέψεις σπιτάκι!

Εγώ συνεχίζω με το σιδέρωμα, κάπου στη μέση είμαι, αλλά προσπαθώ να τα κάνω λίγα-λίγα γιατί κουράζομαι όρθια αν είμαι ώρα.. Πάντως έχω να πω ότι τα ρουχαλάκια της Mothercare είναι εξαιρετικά σε ποιότητα!!! Έχω τρελαθεί με το πόσο ποιοτικά είναι! Μπορεί να έχουν ξεφύγει κάπου στο κόστος, αλλά η ποιότητα τους εμένα με έχει ξετρελάνει! Και το βλέπω τώρα στο σιδέρωμα! Πάντως στα κορμάκια, δεν έχουν και τόση μεγάλη διαφορά από θέμα κόστους με τα άλλα καταστήματα και συμφέρουν οι 5αδες, 7αδες κ.ο.κ. και στα φορμάκια. Τα μεμονωμένα κομμάτια θεωρώ πολύ ακριβά, αλλά πήρα πολύ επιλεκτικά για να μην ξεφύγουμε στο κόστος.

Θέλω να πάρω μάρσιπο για τον πρώτο καιρό, που να μπορεί το μωράκι ακόμη και πολύ μικρό να κάθεται εκεί μέσα, θηλάζει (που το εύχομαι) ή δεν θηλάζει (που αντεύχομαι!). Οι ring-sling είναι αυτοί που κάνουν για αυτό το σκοπό;;

Σήμερα θα πάω να πάρω και τα είδη από το φαρμακείο. Γενικά μου έχουν μείνει λίγες ακόμη αγορές. Ευτυχώς τα έχω οργανωμένα σε λίστες και με έχουν βοηθήσει πολύ!

Εγώ πλένω με το προδέρμ στο πλυντήριο και στο χέρι έχω το αρκάδι.

Και άλλα ήθελα να σχολιάσω αλλά τώρα μπλόκαρε η μνήμη μου... Ααα, για τα κιλά! Εγώ είμαι στα 9,5 (το μισό κιλό με μάρανε) όπου τους δύο τελευταίους μήνες, διπλασιάστηκαν!! :shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ντινα μου εγω καφε δεν επινα ποτε.. (ουτε καπνιζα)

Τσαι πινω μονο ζεστο, αρα το χειμωνα..

Αλκοολ δεν εχω πιει καθολου το διαστημα της εγκυμοσυνης εκτος απο 2 γουλιες (ουτε καν ποτηρι) για το καλο..

Αναψυκτικα θα ηθελα να πινω, τα αποφευγω ομως, αντε να πιω ενα το 15ημερο...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Πρώτα πρώτα να ευχηθώ (και να ζητήσω συγγνώμη που άργησα η γαϊδούρα) Sofia να ζήσετε και με το καλό και το μωρό. Να έχετε την υγειά σας πρώτα από όλα και να ευτυχείτε!

Σ'ευχαριστώ πολύ!! Εύχομαι και για σένα ότι καλύτερο! Με το καλό το μωράκι σου! Μη ζητάς συγνώμη!

Και εγώ αργώ να απαντήσω γιατί σας γράφω απ' τη δουλειά και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ πάντα! Από αρχές του Οκτώβρη όμως που θα σταματήσω και θα είμαι σπίτι θα είμαι πιο συχνά κοντά σας.

Πολλές φορές θέλω να σας απαντήσω σε ερωτήματα λόγω πείρας, να όπως οι ενέσεις που εγώ στην κόρη μου έκανα συχνά, μέρα παρά μέρα μετά τον πέμπτο μήνα, και δεν προλαβαίνω. Πάντως σας βρίσκω πολύ κατατοπισμένες!!!

Όσο για το βραβείο πάχους μάλλον εγώ το παίρνω.... στους αριθμούς προηγούμαι!!! Ηλικία και βάρος σας σκίζω... Ντρέπομαι να το πω...! Αλλά είμαι πάνω από 80 κιλά!!! Μην με ρωτήσετε πόσα.... 15 έχω πάρει!!!Αλλά ξεκίνησα ήδη χοντρούλα!!! Ευτυχώς που όλες οι εξετάσεις είναι καλές! όμως πρέπει να προσέξω γιατί...

NQt5p2.png

φροντιστε το γιατροσοφι να το θυμηθειτε και για εσας αν σας κατσει με τις αιμορροειδες!!;)

Εγώ θα το τυπώσω στη μνήμη μου γιατί υποφέρω από τώρα...! Πολύ χρήσιμη συμβουλή, Prosp μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...