Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλα, εγω ορμωμενη απο τα 15 κιλα που πηρα εφαγατα κουακερ μου με το γαλα, 3 φρυγανιες με βουτυρο και μελι και τελος ενα κρουασαν με σοκολατα απο το φουρνο..επαθα Overdose γλυκου λεμε..αφου ενοιωθα χαλια μετα..χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα μην φανταστεις...και γω τα φορμακια και εσωρουχακια μονη μου θα τα σιδερωσω γιατι μεχρι να περιμενω να ερθουν μαμα και πεθερα θα εχω ηδη γεννησει! Η μαμα μου εχει περιπτερο τουτεστιν ολη μερα εκει και η πεθερα με τον τρυγο αυτο τον καιρο ειναι τελειως ρεταλι και εχει και αλλα δυο εγγονια απο πανω να προσεχει οταν χρειαζεται...που χρειαζεται καθε μερα να κραταει τουλαχιστον τον μεγαλο γιατι ειναι ζιζανιο και ζηλευει κιολας την μπεμπα...οποτε η μανα του ουτε να την ταισει "δεν μπορει" αν ειναι παρον ο ανταρτης!

Οποτε η βοηθεια που λεω θα ειναι για το πολυ μια μερα η καθεμια και οτι κανω μετα εγω κι ο αντρας μου απο δουλειες!

αχ και οσο μικρα και αν ειναι τοσο μπελαλιδικα ειναι τα φορμακια..χαχα!

Καλησπέρα!

Πρώτα πρώτα να ευχηθώ (και να ζητήσω συγγνώμη που άργησα η γαϊδούρα) Sofia να ζήσετε και με το καλό και το μωρό. Να έχετε την υγειά σας πρώτα από όλα και να ευτυχείτε!

Χαίρομαι με τα νέα σας, είναι όλα πολύ ευχάριστα και...δημιουργικά (οι αγορές και οι δουλειές πριν τον ερχομό των μωρών, εννοώ:D:D:D).

Εγώ αυτήν τη βδομάδα βγήκα δύο φορές από το σπίτι και αύριο θα ξαναβγώ (αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά αυτής της εγκυμοσύνης:tongue:). Τη Δευτέρα πήγα για υπέρηχο καρδιάς, όπου μου είπε η Τσαπάκη (η εμβρυοκαρδιολόγος) ότι φαίνεται ακόμη αυτή η ανεπάρκεια στην βαλβίδα αλλά είναι μικρότερη καθώς επίσης και ότι η καρδιά αναπτύσσεται φυσιολογικά, οπότε όλα είναι καλά. Βέβαια μου είπε να μην αρρωστήσω -γιατί επιβαρύνεται η καρδιά του μωρού:(, όπως το ίδιο συμβαίνει σε περίπτωση που έχω αιμορραγία ή έντονες συσπάσεις κτλ. Οπότε κάθομαι στα αυγά μου -όπως κάνω ούτως ή άλλως- και κλωσσάω!!!

Την Τρίτη πήγα για καμπύλη (είχα ξεχάσει την αηδία). Αφού να φανταστείτε είχα πάρει μαζί μου κάτι μπισκοτάκια digestive, τα οποία εννοείται ότι δεν τα έφαγα και πήρα μετά κάτι αλμυρό. Όλη τη μέρα έτρωγα τυρί και ό,τι αλμυρό έβρισκα μπροστά μου. Γλυκό ούτε ήθελα να δω!!!!

Αύριο πάω για τις ενέσεις κορτιζόνης, οι οποίες βρίσκονται σε έλλειψη και θα πάω στο μαιευτήριο να τις κάνω. Διάβασα ότι πονάνε. Έχει καμια κοπέλα εμπειρία από τις ενέσεις αυτές? Γιατί είμαι λίγο φοβιτσιάρα!

Η ψυχολογία έχει πέσει "λίγο" με όλα αυτά τα μέτρα που λένε και δε λένε γιατί δεν ξέρουνε -λέει- αν θα γίνουν χειρότερα ή όχι!!!Αν είναι δυνατόν!!!!

Annpan μου καταρχην το πιο σημαντικο ειναι οτι πανε ολα καλα με την καρδουλα του μωρου! Μπραβο πολυ ευχαριστα τα νεα σου!

Οσο για τις ενεσεις δεν γνωριζω να σου πω αλλα οτι και να 'ναι πρεπει να γινουν....κρατα αναπνοη και υπομονη θα τελειωσει κι αυτο που θα παει?

Η ψυχολογια ειναι πεσμενη καιρο τωρα με ολα αυτα τα μετρα που αναγκαζομαστε να υποστουμε....εγω με τον αντρα μου αναγκαστηκαμε να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο και οχι οτι ειναι υποδιεστερο αλλα μονο οτι με αναγκαζουν στον 8ο προς 9ο μηνα να αλλαξω γιατρο και να αλλαξω γενικα ολα τα σχεδια που με αφηναν ηρεμη, ειναι απανθρωπο αν το καλοσκεφτω...απλα προτιμω να σκεφτομαι οτι θα πανε καλα τα πραγματα και θα παρω αγκαλια γερο το μωρακι μου!

καλα, εγω ορμωμενη απο τα 15 κιλα που πηρα εφαγατα κουακερ μου με το γαλα, 3 φρυγανιες με βουτυρο και μελι και τελος ενα κρουασαν με σοκολατα απο το φουρνο..επαθα Overdose γλυκου λεμε..αφου ενοιωθα χαλια μετα..χαχα!

Εσυ ρωτησες προσπ ποσα κιλα εχουμε παρει μεχρι τωρα ή κανω λαθος??? Με αυτο το αλτσχαιμερ τωρα μπερδευω και τα προσωπα!!!!!

Εγω δεν ξερω αν σας το ειπα....την δευτερα που πηγαμε στον ντοκτορ ζυγιστηκα και επαθα σοκ....απο 7 κιλα που ειχα μεινει απο την τελευταια επισκεψη προ μηνος η ζυγαρια εδειξε +3 περιπου...δηλαδη εφτασα αισιως τα 10 κιλα μεχρι τωρα!!!!!!!

Διαφημίσεις

εξακολουθω να ειμαι η χονδρουλα της παρεας!!!χαχα!:tongue:

Καλα...με την ορεξη που μου εχει ανοιξει τοσο πολυ εδω και μια εβδομαδα θα σου πω εγω σε λιγο ποια θα ειναι η χονδρουλα της παρεας!!!!!!!!!!

Κορίτσια καλημέρα!

Φεύγω για το μαιευτήριο για να κάνω τις ενέσεις! Θα σας πω μετά τα νέα!

Φιλια!

Καλημερα annpan μου...καθυστερημενα βεβαια αλλα καλο κουραγιο!

Μιλουσα μια ωρα με την συνυφαδα μου στο τηλ.οποτε τωρα ειδα το μηνυμα σου! Περιμενουμε νεα!!!!!!

καλημερα!!

ουφ... το τι εχω πλυνει παλι σημερα στο χερι δεν λεγεται..

μαρσιπο, ring sling, ολο τα παιχνιδια υφασματινα και πλαστικα του μπεμπη, ρουχα της κορης μου στο πλυντηριο, ρουχα του ανδρα μου και ακομη εχω να κατσω να αρχισω να σιδερωνω τα χειμωνιατικα της κορης μου και ισως τελικα να πιασω και τα μωρουδιακα 3-6 ωστε να ευγνωμονω τον εαυτο μου οταν τοτε θα τα χρειαζομαι και ελλειψη χρονου η λογω κουρασης θα τα χω γλιτωσει..

τον ατελειωτο εχουν βρε παιδι μου ομως!! χαχα!

Καλημερα, μανουλιτσες!!! :P

Προσπ, με τι πλενεις μωρουδιακα στο χερι και στο πλυντηριο?

Ποιο απορρυπαντικο ειναι αυτο που μυριζει μωρο? Το αρκαδι ή το προδερμ?

Και μαλακτικο, αν βαζεις, ποιο προτιμας?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!

Πως ειστε σημερα;;

Εγω ειχα πρωι πρωι ενα πονοστομαχο αλλο πραμα..σα ζομπι ημουν..

Αλλα βγηκα στο μπαλκονι πηρα αερα και συνηλθα καπως!!

annpan καλη δυναμη κοριτσι μου θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!ολα καλα!

Μας βλεπω σιγα σιγα να κονταροχτυπιομαστε για την πρωτια στα κιλα!!!!χαχαχα!! πλακα εχει!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

αν μετα τη γεννα εχετε εμφανισει αιμορροειδες ή είχατε και έχουν διογκωθεί από τον τοκετό να ζητήσετε άμεσα να σας φέρουν (στο Ιασω το κανουν) κομπρέσες (γάζες αποστειρωμένες) εμποτισμένες με ελαιόλαδο κατεψυγμένες (αρα παγωμένες) σιγά σιγά ανακουφίζουν και εξασθενούν τις αιμορροείδες που είναι σε έξαρση..

Πωπω, γιατροσοφι!!! Θα το πω σε εναν φιλο μου ο οποιος υποφερει πολυ τελευταια..

Έχεις δίκιο, το ξέρω αυτό κάνω τον περισσότερο καιρό.

Εκτός ίσως από στιγμές σαν και χθες, για παράδειγμα, που με ρώτησε η κόρη μου "Μαμά, πεθύμησες καθόλου εμένα, τον μπαμπά και το Χρήστο?" Τι να πω εκείνη την ώρα? Πώς να κρατηθώ και να μη βάλω τα κλάματα?

Τέλος πάντων! Κοιτάζουμε μπροστά.:D:D

Μονο εσυ ξερεις ποσο δυσκολο ειναι αυτο που περνατε οικογενειακως...σε καταλαβαινω εν μερη και πρεπει να ειναι τρομερα στεναχωρο! Πως να μην βαλεις τα κλαματα? Εδω εγω που το διαβαζω ολο αυτο και ειμαι ετοιμη να τα μπιξω!!!!!

Υπομονη κοριτσαρα ολα θα πανε καλα και θα ενωθειτε πολυ γρηγορα και παλι!

Προσωπικα παροτι τζακι δεν εχω αλλα εχει τυχει για λογαριασμο αλλων να το ψαξω δεν θα ανησυχουσα τοσο πολυ αν φροντιζετε το σπιτι να αεριζεται και η συντηρηση του τζακιου ειναι σωστη.. αλλωστε με το πετρελαιο πλεον στα υψη θα καιμε και τα επιπλα μας σε λιγο

Ναι, θα ερθω να συμφωνησω κι εγω με Προσπ και Ματινα... Θα εχω ανοιχτο λιγακι το παραθυρο στην ανακλιση στο σαλονι να αεριζεται ο χωρος και θα φωναξω εντος των ημερων εναν μαστορα να μας καθαρισει την καμιναδα. Εγω με σομπα μεγαλωσα.. Μια χαρα βγηκα..

Κορίτσια καλημέρα!

Φεύγω για το μαιευτήριο για να κάνω τις ενέσεις! Θα σας πω μετά τα νέα!

Φιλια!

Καλη δυναμη Αννα... Περιμενουμε νεα σου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...