Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ΑΜ το οτι δεν εχουν μια ατελεια στο σωμα τους?? μια ραγαδα? μια στραβη κοιλια? μια ελια?? εγω ολα τα εχω εκτος απο ραγαδες πανω στη κοιλια για την ωρα.. στα μπουτια δοξα το Θεο..πασχουμε!!χαχα!!

Έλα ντε!!! Δεν έχουν τίποτα το στραβό ούτε για δείγμα!

Όσο για τις ραγάδες...είναι τα παράσημά μας!!!:)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε καλε κοπελια!! εδω σου λεω εχω παρει 15 ολοκληρα κιλα..!!!! τοσα ειχα παρει και στη κορη μου τελειομηνα.. αρα εχω ακομη λιγο μελλον!!

Αλλα δεν εχω σκοπο να προσεξω περισσοτερο απο αυτο που ηδη κανω..

εσυ εχεις παρει ενα κιλο για καθε μηνα..αρα καλα εισαι...

Μου φωνάζει όμως η γιατρός να προσέχω (στη 2η είχα πάρει γύρω στα 9,5 συνολικά)! Αλλά εγώ πεινάω. Τι να κάνω! Δεν πειράζει αφού τα μωρά μας είναι καλά!

Καληνύχτα και από μένα!

Καλή ξεκούραση σε όλες

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Νομίζω 65 ευρώ, στο Λητώ που το είχα δει. Δεν το έχω πάρει (ακόμη) αλλά νομίζω προς τα εκεί προσανατολίζομαι!
Ματινάκι, αυτό είναι μικρό και μπαίνει και σε μπανάκι ή μόνο στη μπανιέρα; Θεωρείται δηλαδή βάση για το μωρό ή κανονικό μπανάκι; Ωραίο πάντως φαίνεται! Μόνο τις διαστάσεις δεν ξέρω..

Γεια σου Κυριακη μου! Οπως καταλαβαινεις χθες ειπα γεια και βγηκα και δεν ειδα οτι μου εστειλες.... Φθηνο μου φαινεται για 2 σε 1 της NUK...θα το εχω στα υπ'οψιν!

Το μπανακι μπαινει στην μπανιερα...δεν ειναι στηριγμα ειναι κανονικο μπανακι και το μεγεθος του ειναι οπως ολα που μπαινουν στην μπανιερα...ειναι πρακτικο πολυ γιατι δεν χρειαζεται στηριγμα και εχει 2 θεσεις οποτε αργοτερα που θα καθεται το μωρο στον πωπο του το βαζεις απο την αλλη μερια...ετσι το εχω φανταστει εγω...αλλες το βαζουν σε απλο λεκανακι οπως οι λεκανες που απλωνουμε τα ρουχα...αναλογως πως βολευει την καθεμια! Παντως οτι και να παρετε να προσεξετε να εχει πωμα που ανοιγει για να φευγουν τα νερα!

Διαφημίσεις

Mατινα.. ποσα κιλα ειναι το κεφαλοπουλο? θυμασαι ποσο το πηρες?

ρωταω γιατι αγορασα ενα κεφαλοπουλο 2 κιλα απο μια τρατα στη Σαλαμινα (μολις το χε πιασει) και εδωσα 24 ευρω δηλαδη 12 ευρω το κιλο.

Προσπ μου γεια...δυστυχως δεν θα σε βοηθησω σ'αυτο γιατι ψαρευει ο μπαμπας μου οποτε εγω τα παιρνω τα ψαρια δωρεαν....ηταν περιπου 2κιλο αλλα καλα το πηρες θεωρω...τοσο εχουν κι εδω!

καλημερα!!

α Ματινα εισαι ΠΟΛΥ τυχερη.. εμενα ψαρευε ο ανδρας μου με τη βαρκα αλλα εδω και τρια χρονια το χει κοψει το σπορ λογω ελλειψης χρονου και επειδη η βαρκα θελει φτιαξιμο και χρηματα δεν υπαρχουν ΚΑΙ για αυτο..κανει ομως ψαροντουφεκο και εοχυμε εξασφαλισμενα χταποδια και σπανια κανενα ψαρι, φροντιζω ομως οταν στη Σαλαμινα ερχεται η πρωινη τρατα που και που να προλαβαινω να βρω κανενα ψαρακι.. δυστυχως η κορη μου δεν τα πολυσυμπαθει και τελευταια μονο εχει φαει γαυρο τηγανιτο περιεργως που της αρεσε και χθες εφαγε απο την κακαβια που ειχα κανει ενα πιατο ολοκληρο.. αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι που λενε.. θα μαθει..

ουφ... το τι εχω πλυνει παλι σημερα στο χερι δεν λεγεται..

μαρσιπο, ring sling, ολο τα παιχνιδια υφασματινα και πλαστικα του μπεμπη, ρουχα της κορης μου στο πλυντηριο, ρουχα του ανδρα μου και ακομη εχω να κατσω να αρχισω να σιδερωνω τα χειμωνιατικα της κορης μου και ισως τελικα να πιασω και τα μωρουδιακα 3-6 ωστε να ευγνωμονω τον εαυτο μου οταν τοτε θα τα χρειαζομαι και ελλειψη χρονου η λογω κουρασης θα τα χω γλιτωσει..

τον ατελειωτο εχουν βρε παιδι μου ομως!! χαχα!

Γεια σας και παλι κοριτσακια μου..

Κι εγω εφαγα χυλοπιτες σπιτικες, δικες μας, με κοτοπουλακι..

Πειτε μου, ποσες φορες τρωτε την εβδομαδα κρεας? Εγω δεν το πολυτρωω, δεν μου αρεσει πολυ..και οταν τρωω , ειναι μικρο το κομματι... Να σας προτιμω προτιμω τα αμυγδαλα που προσφερουν ο,τι και το κρεας..

Ωστε χρειαζεται ο αποστειρωτης ε? Κι ελεγα να εβλεπα πως θα παει ο θηλασμος και μετα να επαιρνα σε περιπτωση που δεν τα πηγαιναμε καλα... Πειτε μου, σας παρακαλω, ποσο καιρο πρεπει να τα αποστειρωνουμε τα μπιμπερο και τα λοιπα? Αν δεν κανω λαθος το πρωτο εξαμηνο? :rolleyes:

Αυτο το μπανακι με το φαλαινακι τελειο!! Κι εγω ενα τετοιο θα ηθελα να παρω...

Προσπ, ο ερπης πρεπει να ηταν επωδυνη εμπειρια εκει ε ? Εγω απο παιδι βγαζω επιχειλιο οταν στεναχωριεμαι... ευτυχως με τις ορμονες της ευτυχιας που με κατακλυζουν τον τελευταιο καιρο εχω καιρο να βγαλω.. φιου! ευτυχως!! :rolleyes:

Ματινα, αν θυμαμαι καλα, πηρες υπνοσακο στο παιδι ε ?? Απο το ΙΚΕΑ?? Βγαινει και σε μακρυμανικο? Οταν πηγα εγω ειχε μονο κοντομανικο..

Και κατι τελευταιο: Ξερετε, μηπως, τι γινεται με το τζακι οταν εχουμε μωρακι στο σπιτι? Τα προηγουμενα χρονια λειπαμε με τον Αντωνη απο το το σπιτι λογω μαθηματων απο το μεσημερι μεχρι αργα το βραδυ,οποτε δεν το αναβαμε πολυ... Τωρα ομως, ερχεται και η τσουχτερη τιμη του πετρελαιου, κατι και οι φημες που λενε θα εχουμε βαρυ χειμωνα, εχω σκοπο να ειναι η κυρια πηγη θερμοτητας... Μηπως δεν κανει το παιδι να ειναι σε χωρο με τζακι? Εν τω μεταξυ, το δικο μας, ουτε καπνιζει, ουτε μυριζει τιποτα.. ειναι καλο και αποδοτικο.. θεωρω οτι με το καταλληλο ξυλο θα κανει καλη δουλεια.. Μηπως να επαιρνα εναν υγραντηρα να υγραινεται η ατμοσφαιρα? Ξερετε κατι επι τουτου?

Νομιζω αυτα ηθελα να πω... Παω ξαπλωσω λιγακι.. Τα λεμε αργοτερα, σας φιλω..

Ντινακι μου γλυκοοοοοο!!!!!!!!!! Αχ κι εμας φετος οπως και καθε χρονο, φτιαχνει η πεθερα μου γλυκο και ξινο τραχανα, χυλοπιτες και λαζανια και δεν μπορω να περιγραψω την γευση! Τα σπιτικα ειναι τα καλυτερα και ξερεις και τι τρως εκτος απο την τελεια γευση! Εκτος αυτου θα κανουμε πολυ καιρο να αγορασουμε απο του εμποριου για να μην σου πω οτι με τις ποσοτητες που εφτιαξε δεν θα αγορασουμε καθολου! Αρα και οικονομια!

Για το κρεας τωρα...εγω ειμαι πολυ κρεατου αλλα με την εγκυμοσυνη μπορω να πω οτι το εχω ελλατωσει....καπου καπου ομως λυσαω αλλα το εχουμε ριξει περισσοτερο στο ψαρι, στα λαχανικα και στα οσπρια! Το καλοκαιρι τα γεμιστα απο τοσες φορες που τα εφτιαξα τα σιχαθηκα! Και οση ντοματοσαλατα εχω φαει μεσα στην εγκυμοσυνη δεν εχω φαει τοσα χρονια! Ακομα και στα τραπεζια που εχουμε παει που κανουν κατα καιρους φιλοι ή σε γαμοβαφτισια, περισσοτερο ετρωγα τα ορεκτικα και λιγο κρεας απλα για να το δοκιμασω! Αμυγδαλα ειναι τα αγαπημενα μου και ειδικα το 1ο τριμηνο τα ειχα ξεσκισει...ετρωγα καθημερινα απο μια χουφτα! Και καρυδια ομως....να φανταστεις οτι εχει καρυδιες ενας συναδελφος του αντρα μου και πηραμε 10 κιλα και εχουν μεινει 2 μικρα σακουλακια που με μια καρυδοπιτα θα τελειωσουν!

Για την αποστειρωση δεν γνωριζω να σου πω σιγουρα αλλα καποιοι την κρατανε και 1 χρονο! Συνηθως ομως μαλλον ειναι σιγουρα το 1ο 6μηνο!

Εμενα θα μου τον δανεισει μια φιλη...αλλα θεωρω οτι αν προσπαθησουμε αρκετα για τον θηλασμο δεν θα το χρειαστουμε αρχικα! Μετα οσες δουλευουν και πρεπει να ταιζει καποιος πισω το μωρο θα πρεπει να εχει αποστειρωτη....

Ναι Ντινακι μου εχω παρει 2 υπνοσακους για τον μπεμπη αλλα οχι με μακρυ μανικι...θεωρω οτι ειναι υπερβολη και αν ηταν με μακρυ μανικι ετσι παχουλη που ειναι η συνθεση του, το παιδι θα εσκαγε! Τωρα απλα θα του φοραω απο μεσα μακρυμανικο εσωρουχο και μια χαρα θα ειναι πιστευω...αλλωστε ειπαμε οτι τα μωρα δεν θελουν πολυ ζεστη!

Την απορια με το τζακι την εχω και γω Ντινακι μου! Μια φιλη μου που η μοναδικες πηγες θερμοτητας στο σπιτι της ειναι τζακι και air-condition, ρωτησε την παιδιατρο και της ειπε καλυτερα τζακι παρα air-condition.

Εγω παντως Ντινακι μου δεν βλεπω να βαζουμε πετρελαιο οποτε το τζακι θα ειναι αναμμενο...καποτε μονο ξυλοσομπες και ακομα και τιποτα δεν ειχαν για να ζεστανουν τα παιδια τους οι ανθρωποι! Τωρα εχουμε γινει πολυ ευαισθητοι! Αντε μωρε....μια χαρα ειναι το τζακι!!!!!

καλημερα!!

α Ματινα εισαι ΠΟΛΥ τυχερη.. εμενα ψαρευε ο ανδρας μου με τη βαρκα αλλα εδω και τρια χρονια το χει κοψει το σπορ λογω ελλειψης χρονου και επειδη η βαρκα θελει φτιαξιμο και χρηματα δεν υπαρχουν ΚΑΙ για αυτο..κανει ομως ψαροντουφεκο και εοχυμε εξασφαλισμενα χταποδια και σπανια κανενα ψαρι, φροντιζω ομως οταν στη Σαλαμινα ερχεται η πρωινη τρατα που και που να προλαβαινω να βρω κανενα ψαρακι.. δυστυχως η κορη μου δεν τα πολυσυμπαθει και τελευταια μονο εχει φαει γαυρο τηγανιτο περιεργως που της αρεσε και χθες εφαγε απο την κακαβια που ειχα κανει ενα πιατο ολοκληρο.. αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι που λενε.. θα μαθει..

ουφ... το τι εχω πλυνει παλι σημερα στο χερι δεν λεγεται..

μαρσιπο, ring sling, ολο τα παιχνιδια υφασματινα και πλαστικα του μπεμπη, ρουχα της κορης μου στο πλυντηριο, ρουχα του ανδρα μου και ακομη εχω να κατσω να αρχισω να σιδερωνω τα χειμωνιατικα της κορης μου και ισως τελικα να πιασω και τα μωρουδιακα 3-6 ωστε να ευγνωμονω τον εαυτο μου οταν τοτε θα τα χρειαζομαι και ελλειψη χρονου η λογω κουρασης θα τα χω γλιτωσει..

τον ατελειωτο εχουν βρε παιδι μου ομως!! χαχα!

Καλημερα προσπ!

Η αληθεια ειναι οτι καποιες φορες ειμαστε πολυ τυχεροι γιατι ο μπαμπας μου πιανει μεγαλα ψαρια που υπο αλλες συνθηκες δεν θα μπορουσαμε να τα αγοραζουμε συχνα! Για να μην πω καθολου..Καποτε πηγαινε σε αλλες περιοχες που επιανε μπορει και 30 κιλα ψαρια αλλα τωρα μεγαλωσε και κουραζεται πιο ευκολα οποτε ριχνει απ'εξω και πιανει μεχρι 5 μεγαλα ψαρια! Την προηγουμενη πεμπτη εβαλε καρβουνο ο αντρας μου και ψησαμε μια τσιπουρα περιπου παλι στα 2 κιλα...τερας! Το καλο δεν ειναι οτι ειναι μεγαλα αλλα οτι ειναι φρεσκα και ξερεις ποτε ψαρευτηκαν! Ακομα και στην καταψυξη να τα βαλεις ξερεις την ημερομηνια ψυξης οποτε δεν αναρωτιεσαι αν ειναι καλο να το φας εστω και μετα απο μια-δυο εβδομαδες!

Καλα για χταποδια δεν το συζητω....εχω ακομα 4 μεσα στην καταψυξη του κιλου και ισως και παραπανω...βεβαια λογω του οτι με την εγκυμοσυνη μου γυριζει το ματι με τα μαλάκια τα εχω πανω απο 2 μηνες στην καταξυψη και δεν σκεφτομαι ακομα να τα βγαλω....δεν ξερω αν ειναι καλα να τα φαμε μετα απο τοσο καιρο! Αν και δεν παθαινουν τιποτα για τουλαχιστον ενα 6μηνο ακομα και χρονο καπου διαβασα!

Παντως μπραβο σου και παλι που εχεις κανει τοσες δουλειες και μαλιστα μονη σου! Εγω θα επανδρωσω το επιτελειο (μαμα και πεθερα) την επομενη εβδομαδα για να με βοηθησουν....δεν προκειται να μπορεσω μονη μου...και οχι γιατι ειναι απλα πολλα αλλα νιωθω μεγαλη κοπωση ακομα και που αναπνεω...χιχιχιχι!!!

η αποστειρωση προτεινεται για τους πρωτους 6 μηνες.. σπανια εχω ακουσει να την κρατουν περισσοτερο..

ακομη και ο αποκλειστικος θηλασμος εννοειται για 6 μηνες και απο εκει περα γινεται η εισαγωγη των στερεων τροφων.

παραπιμπτοντως να ξερετε οτι νερο στα μωρα δεν δινουμε πριν τους 6 μηνες που επιτρεπουν οι παιδιατροι να κοπει η αποστειρωση παρα μονο προβρασμενο αν χρειαζεται (αυτο με εκτιμηση του παιδιατρου), ενω τα αποκλειστικα θηλαζοντα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ καθολου νερο ακομη και το καλοκαιρι.

Προσωπικα παροτι τζακι δεν εχω αλλα εχει τυχει για λογαριασμο αλλων να το ψαξω δεν θα ανησυχουσα τοσο πολυ αν φροντιζετε το σπιτι να αεριζεται και η συντηρηση του τζακιου ειναι σωστη.. αλλωστε με το πετρελαιο πλεον στα υψη θα καιμε και τα επιπλα μας σε λιγο

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι...

Αχ ωραια η βολτα με τετοιο καιρο, με το που μπηκα σπιτι σα να μαυρισε ο ουρανος, ας ριξει λιγο νερο...

Πηγα στο στοκ του Ηρα και πηρα 2 φορμακια ολοσωμα φανελενια κ 2 φορεματακια κουκλιστικα......!

Ειπα δε θα παρω αλλα.. Θα εχουμε κ δωρακια....

Οι επομενες αγορες θα ειναι τα ειδη φαρμακειου, πανακια για γουλιες, κ ρουχισμο για το μαιευτηριο.... Αχ, ειναι πολλα ακομα,αλλα δεν πολυαγχωνομαι ,θα τα κανω σιγα σιγα για να γεμιζω το χρονο μου μεχρι τελους....

Γεια σου Αριστεα μου!!!!!!!

Μεγεια τα ρουχαλακια της μπουμπους! Κι εγω δεν μπορω να αντισταθω στο θεαμα των μωρουδιακων και οποτε παω αγορα παιρνω και απο ενα-δυο φορμακια! Περισσοτερο εσωρουχακια ομως γιατι φορμακια εξοδου θα παρω κανα 2 και θα φερουν κιολας...οποτε απλα για το καλο θα του παρουμε!

Εγω χθες πηρα το πρωτο σετ νυχτικακι με ρομπουλα για το μαιευτηριο σε σιελ χρωμα...οχι απαραιτητα επειδη θα κανω αγορι εξου και το χρωμα, αλλα το ειχε σε γκρι και σε ροζ ακομα και δεν μου αρεσαν οι αποχρωσεις τους! Το γκρι ηταν σαν παλιακο και το ροζ πολυ ροζ, ενω αν ηταν σομον ας πουμε ισως να διαλεγα αυτο!

Κι εγω πρεπει να ξεκινησω τις αγορες για το μαιευτηριο για μενα και τον μπεμπη γιατι θα τρεχω τελευταια στιγμη!

Προσωπικα παροτι τζακι δεν εχω αλλα εχει τυχει για λογαριασμο αλλων να το ψαξω δεν θα ανησυχουσα τοσο πολυ αν φροντιζετε το σπιτι να αεριζεται και η συντηρηση του τζακιου ειναι σωστη.. αλλωστε με το πετρελαιο πλεον στα υψη θα καιμε και τα επιπλα μας σε λιγο

Πες το ψεμματα προσπακι μου....δυσκολα τα πραγματα!

ειμαι γεροπαραξενη, δεν θελω να ασχολουνται αλλοι με τα πραγματα των παιδιων, ειδικα σε αυτη τη φαση..για τα λοιπα δεν με πολυνοιαζει αλλα οτι αφορα τα παιδια ειναι δικο μου κολλημα..

Μεγεια Αριστεα τα ρουχαλακια... ;)

Προσπ, δεν ηξερα οτι ειναι απογονος της ανεμοβλογιας.. Ηξερα ομως οτι ειτε το εχεις οποτε μπορει να εμφανιστει ανα πασα στιγμη ειτε δεν το εχεις οποτε εισαι χαλαρος...

Διαβασα διαφορα τωρα για το τζακι και ειμαι σε συγχιση.. Οι μισοι παιδιατροι λενε οκ οι αλλοι μισοι το απαγορευουν.. :-( Αντε, βγαλε ακρη τωρα...

Σημερα με πονανε ολα μου τα κοκαλα... το απογευμα δεν κοιμηθηκα.. Με ενα υπερδιπλο ολο δικο μου και 5 μαξιλαρια και ολο στριφογυρνουσα, δεν μπορουσα να βολευτω με τιποτα.. ουφ!!! :-(

Ας φαω λιγη μερεντα...:mrgreen:

Αχαχαχαχαχ......η μερεντα ειναι αγχωλυτικη οντως!!!!!!! Εγω εδω και ενα διμηνο την εχω ξεχασει την γευση της....:cry:

ειμαι γεροπαραξενη, δεν θελω να ασχολουνται αλλοι με τα πραγματα των παιδιων, ειδικα σε αυτη τη φαση..για τα λοιπα δεν με πολυνοιαζει αλλα οτι αφορα τα παιδια ειναι δικο μου κολλημα..

Καλα μην φανταστεις...και γω τα φορμακια και εσωρουχακια μονη μου θα τα σιδερωσω γιατι μεχρι να περιμενω να ερθουν μαμα και πεθερα θα εχω ηδη γεννησει! Η μαμα μου εχει περιπτερο τουτεστιν ολη μερα εκει και η πεθερα με τον τρυγο αυτο τον καιρο ειναι τελειως ρεταλι και εχει και αλλα δυο εγγονια απο πανω να προσεχει οταν χρειαζεται...που χρειαζεται καθε μερα να κραταει τουλαχιστον τον μεγαλο γιατι ειναι ζιζανιο και ζηλευει κιολας την μπεμπα...οποτε η μανα του ουτε να την ταισει "δεν μπορει" αν ειναι παρον ο ανταρτης!

Οποτε η βοηθεια που λεω θα ειναι για το πολυ μια μερα η καθεμια και οτι κανω μετα εγω κι ο αντρας μου απο δουλειες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...