Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αχ,,,, οχι δεν κρατιεσαι....:(

Υπομονη κοριτσι μου θα ερθουν καλυτερες μερες............:D:D:D

Για πες μας για το μπεμπακι σου τωρα;;;; ολα καλα ετσι;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, ναι!! Δόξα τω Θεώ!!!!

Η καρδιολόγος μου είπε "Ξέχασέ το, το θέμα με την καρδιά! Αφού έχεις κάνει και την άμνιο και αναπτύσσεται καλά και μειώθηκε και η ανεπάρκεια δεν υπάρχει πρόβλημα".

Την Τετάρτη θα πάω και στη γιατρό να τον δούμε -πέρασε κιόλας μήνας. Πάντως θέση δεν έχει αλλάξει -είναι ακόμα από το ένα πλευρό στο άλλο, οριζοντίως. Μου έχει ταράξει τα πλευρά:D Έχει πλάκα όταν γυρνάω στο πλάι που με κλωτσάει γιατί...ενοχλείται ο κύριος!!!! Τώρα πλέον του απαντάω...με σκούντημα. Λίγο πιο κει, παρακαλώ, δεν είσαι μόνος κύριε!!!:D:D:D:D:D Έχει πολύ γέλιο.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

χαχαχα!!! εχουν πλακα οι κλωτσιες την ωρα του υπνου...

εγω κοιμαμαι στο πλαι και οταν πλακωνω λιγο παραπανω την κοιλια αρχιζει η κυρια κ διαμαρτυρεται!!!χαχαχα!!! θελουν κ αυτα το χωρο τους!!!

Τεταρτη εχεις γιατρο εε; αντε με το καλο να μπεις να μας πεις νεα...!!Μια χαρα και η καρδουλα..............

Θα σας πω τα νέα τότε!!! Λογικά κατά τη Δευτέρα-Τρίτη θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα της καμπύλης. Θέλω να πιστεύω ότι θα'ναι ΟΚ και δε θα στερηθώ το γλυκάκι. Αύριο θα στείλω τη μαμά να μου πάρει γλυκό του κουταλιού -καρυδάκι, κατά προτίμηση. Ό,τι προλάβω:tongue::tongue::tongue::tongue:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Ολα καλα θα ειναι και με την καμπυλη...

Μα να μη μου αρεσουν τα γλυκα του κουταλιου;;; και παντα εχουμε απο 2-3 ειδη στο σπιτι γιατι αρεσουν στον αντρα μου......!!τι να κανεις; γουστα...!

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι γλυκό να'ναι...και ό,τι να'ναι!!! Είναι με την όρεξη. Την προηγούμενη βδομάδα ήθελα σοκολάτα και πριν από αυτό παγωτό. Τώρα, βαρέθηκα, θέλω κάτι πιο υγιεινό:tongue:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

εγω γενικα δεν εχω τασεις για πεινα η λιγουρα ΑΛΛΑ αν μου δωσετε κατι να φαω ειναι να μην αρχισω.. επισης εχω και καουρες πλεον τις περισσοτερες φορες..

αληθεια απο κιλα πως πατε? εγω αισιως επιασα τα 75 κιλα, ητοι 15 πανω.. και εχω ακομη στο νερο ενα μηνα μπροστα μου και λιγες ημερες.. εχω βαλει στοιχημα τα 78 κιλα μαξιμουμ 80..αλλα δεν πιστευω οτι θα φθασω στα στρογγυλα..χαχα!

Στο μεταξύ, χαζεύοντας στο διαδίκτυο στα σάιτ για ρούχα εγκυμοσύνης, δεν έχω δει ούτε μία έγκυο με παραπανίσια κιλά :?:-? εκτός βέβαια από την κοιλιά!! Φοβερό, έτσι? Όλες πετσί και κόκαλο στα χέρια και στα πόδια και η κοιλιά μέχρι απέναντι! Για αυτό και εγώ θα φάω διπλή δόση γλυκού αύριο!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

εγω απο κιλα ειμαι στα +8... και θα ηταν λιγοτερα αν δεν ειχα θεμα με τα γλυκα..αλλα ειπαμε το αλλοθι..........;););)

καουρες εχω κ γω τις τελευταιες μερες αλλα με λιγο γαλα μου περνανε..ευτυχως γιατι ειναι πολυ δυσαρεστες:mad:

Διαφημίσεις

εγω γενικα δεν εχω τασεις για πεινα η λιγουρα ΑΛΛΑ αν μου δωσετε κατι να φαω ειναι να μην αρχισω.. επισης εχω και καουρες πλεον τις περισσοτερες φορες..

αληθεια απο κιλα πως πατε? εγω αισιως επιασα τα 75 κιλα, ητοι 15 πανω.. και εχω ακομη στο νερο ενα μηνα μπροστα μου και λιγες ημερες.. εχω βαλει στοιχημα τα 78 κιλα μαξιμουμ 80..αλλα δεν πιστευω οτι θα φθασω στα στρογγυλα..χαχα!

Εγώ πάλι είναι η πρώτη φορά που σε εγκυμοσύνη λιγουρεύομαι φαγητά και γλυκά. Δεν μου 'χει ξανατύχει! Ειδικά για φαγητά...και μου φαίνεται παράξενο γιατί κυρίως είμαι του γλυκού και όχι του αλμυρού. Στο πρώτο τρίμηνο δε, εκτός από όλα τα άλλα, είχα τσακίσει κάτι παξιμάδια με γεύση σκόρδο και κάτι άλλα με γεύση ντομάτα και κρεμμύδι:lol:. Αφού ο άντρας μου μου όταν πηγαίναμε στο σούπερ μάρκετ και έβλεπε τι έπαιρνα γελούσε!

Τώρα τι κολοκυθάκια γεμιστά με σάλτσα στην κατσαρόλα, τι παπουτσάκια με φέτα και άσπρη σάλτσα, τι σαρμαδάκια ξινούτσικα.... Βέβαια ό,τι φάω μέχρι τις 5-6 το απόγευμα γιατί αν φάω μετά, οι καούρες είναι απίστευτες. Όσο για τα κιλά....έφτασα σχεδόν τα 62(+8:oops:) που στις άλλες ήμουν το πολύ στα +5 στην ίδια περίοδο.Ελπίζω να μην ξεπεράσω τα 68 άντε το πολύ 70!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

ΑΜ το οτι δεν εχουν μια ατελεια στο σωμα τους?? μια ραγαδα? μια στραβη κοιλια? μια ελια?? εγω ολα τα εχω εκτος απο ραγαδες πανω στη κοιλια για την ωρα.. στα μπουτια δοξα το Θεο..πασχουμε!!χαχα!!

αν μετα τη γεννα εχετε εμφανισει αιμορροειδες ή είχατε και έχουν διογκωθεί από τον τοκετό να ζητήσετε άμεσα να σας φέρουν (στο Ιασω το κανουν) κομπρέσες (γάζες αποστειρωμένες) εμποτισμένες με ελαιόλαδο κατεψυγμένες (αρα παγωμένες) σιγά σιγά ανακουφίζουν και εξασθενούν τις αιμορροείδες που είναι σε έξαρση..

καποια μου χε πει αλλα ποτέ δεν το δοκίμασα ότι μία ρουμάνα ομοιοπαθητικός είχε πει πως τριμένη πατάτα πάνω σε κομπρέσα κάνει πιο αποτελεσματική δουλειά..

πάντως ως χρόνια αιμορροειδοπαθής και με σοβαρή έξαρση στην γέννα της κορης και ο Θεός ξέρει πόσο χειρότερα θα εξελιχθούν αυτή τη φορά το γιατροσόφι με τις κομπρέσες ελαιόλαδου βοήθησε σημαντικά στην ανακούφιση μου.

Εγώ πάλι είναι η πρώτη φορά που σε εγκυμοσύνη λιγουρεύομαι φαγητά και γλυκά. Δεν μου 'χει ξανατύχει! Ειδικά για φαγητά...και μου φαίνεται παράξενο γιατί κυρίως είμαι του γλυκού και όχι του αλμυρού. Στο πρώτο τρίμηνο δε, εκτός από όλα τα άλλα, είχα τσακίσει κάτι παξιμάδια με γεύση σκόρδο και κάτι άλλα με γεύση ντομάτα και κρεμμύδι:lol:. Αφού ο άντρας μου μου όταν πηγαίναμε στο σούπερ μάρκετ και έβλεπε τι έπαιρνα γελούσε!

Τώρα τι κολοκυθάκια γεμιστά με σάλτσα στην κατσαρόλα, τι παπουτσάκια με φέτα και άσπρη σάλτσα, τι σαρμαδάκια ξινούτσικα.... Βέβαια ό,τι φάω μέχρι τις 5-6 το απόγευμα γιατί αν φάω μετά, οι καούρες είναι απίστευτες. Όσο για τα κιλά....έφτασα σχεδόν τα 62(+8:oops:) που στις άλλες ήμουν το πολύ στα +5 στην ίδια περίοδο.Ελπίζω να μην ξεπεράσω τα 68 άντε το πολύ 70!

αντε καλε κοπελια!! εδω σου λεω εχω παρει 15 ολοκληρα κιλα..!!!! τοσα ειχα παρει και στη κορη μου τελειομηνα.. αρα εχω ακομη λιγο μελλον!!

Αλλα δεν εχω σκοπο να προσεξω περισσοτερο απο αυτο που ηδη κανω..

εσυ εχεις παρει ενα κιλο για καθε μηνα..αρα καλα εισαι...

για αποψε σας αφηνω.. παω να προσπαθησω να κοιμηθω αφου η κορη μου με αυτα και με αλλα δεησε να κοιμηθει πριν 20 λεπτα και οπως συνηθιζει τελευταια με τα τερτιπια της σε καμια ωρα ξεκιναει η βραδυνη μου βαρδια με τα κλαμματα της, τα παραμιλητα της και βεβαια τα πηγαινε ελα μου κρεβατοκαμαρα - παιδικο.. (και απορω πως εφθασα τα δεκαπεντε κιλα με τοσο τρεξιμο!!!)

καλο βραδακι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...