Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Mατινα.. ποσα κιλα ειναι το κεφαλοπουλο? θυμασαι ποσο το πηρες?

ρωταω γιατι αγορασα ενα κεφαλοπουλο 2 κιλα απο μια τρατα στη Σαλαμινα (μολις το χε πιασει) και εδωσα 24 ευρω δηλαδη 12 ευρω το κιλο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και παλι κοριτσακια μου..

Κι εγω εφαγα χυλοπιτες σπιτικες, δικες μας, με κοτοπουλακι..

Πειτε μου, ποσες φορες τρωτε την εβδομαδα κρεας? Εγω δεν το πολυτρωω, δεν μου αρεσει πολυ..και οταν τρωω , ειναι μικρο το κομματι... Να σας προτιμω προτιμω τα αμυγδαλα που προσφερουν ο,τι και το κρεας..

Ωστε χρειαζεται ο αποστειρωτης ε? Κι ελεγα να εβλεπα πως θα παει ο θηλασμος και μετα να επαιρνα σε περιπτωση που δεν τα πηγαιναμε καλα... Πειτε μου, σας παρακαλω, ποσο καιρο πρεπει να τα αποστειρωνουμε τα μπιμπερο και τα λοιπα? Αν δεν κανω λαθος το πρωτο εξαμηνο? :rolleyes:

Αυτο το μπανακι με το φαλαινακι τελειο!! Κι εγω ενα τετοιο θα ηθελα να παρω...

Προσπ, ο ερπης πρεπει να ηταν επωδυνη εμπειρια εκει ε ? Εγω απο παιδι βγαζω επιχειλιο οταν στεναχωριεμαι... ευτυχως με τις ορμονες της ευτυχιας που με κατακλυζουν τον τελευταιο καιρο εχω καιρο να βγαλω.. φιου! ευτυχως!! :rolleyes:

Ματινα, αν θυμαμαι καλα, πηρες υπνοσακο στο παιδι ε ?? Απο το ΙΚΕΑ?? Βγαινει και σε μακρυμανικο? Οταν πηγα εγω ειχε μονο κοντομανικο..

Και κατι τελευταιο: Ξερετε, μηπως, τι γινεται με το τζακι οταν εχουμε μωρακι στο σπιτι? Τα προηγουμενα χρονια λειπαμε με τον Αντωνη απο το το σπιτι λογω μαθηματων απο το μεσημερι μεχρι αργα το βραδυ,οποτε δεν το αναβαμε πολυ... Τωρα ομως, ερχεται και η τσουχτερη τιμη του πετρελαιου, κατι και οι φημες που λενε θα εχουμε βαρυ χειμωνα, εχω σκοπο να ειναι η κυρια πηγη θερμοτητας... Μηπως δεν κανει το παιδι να ειναι σε χωρο με τζακι? Εν τω μεταξυ, το δικο μας, ουτε καπνιζει, ουτε μυριζει τιποτα.. ειναι καλο και αποδοτικο.. θεωρω οτι με το καταλληλο ξυλο θα κανει καλη δουλεια.. Μηπως να επαιρνα εναν υγραντηρα να υγραινεται η ατμοσφαιρα? Ξερετε κατι επι τουτου?

Νομιζω αυτα ηθελα να πω... Παω ξαπλωσω λιγακι.. Τα λεμε αργοτερα, σας φιλω..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

dina εγω τον αποστειρωτη βασικα τον χρησιμοποιησα οταν γυρισα στη δουλεια και αποστειρωνα λογω αντλησεων και χορηγησης μητρικου γαλακτος με μπιμπερο..

μου χε δωσει αποστειρωτη της chicco μια φιλη και ετσι δεν εψαξα να βρω αλλο.. αν δεν μου τον ειχε δωσει δεν θα επαιρνα πριν γεννησω (εγω παντα)..

στις αρχες μαλιστα εβρασα για πρωτη φορα σε κατσαρολα τα μπιμπερο και μετα τα εβαλα στον ατμο..μονο μια φορα αποστειρωσα πριν παω στη δουλεια οταν αποπειραθηκα να δωσω χαμομηλι και ηταν και η μοναδικη φορα μεχρι τον 4ο μηνα..

το τζακι δεν νομιζω να βλαπτει αν χρησιμοποιειται και δεν καπνιζει.. καποιοι δεν το συνιστουν για βρεφη (εχω διαβασει παλιοτερες δημοσιευσεις) ..

οσο για τον ερπη.. εκεινος των γεννητικων οργανων ειναι δυσαρεστη εμπειρια και μπορει να εμφανιστει μονο μια φορα σε ολη τη ζωη του φορεα.. εμενα στην μια εγκυμοσυνη πριν την κορη μου επειδη ειχα αδυναμο ανοσοποιητικο συστημα μου ξαναβγηκε αλλα στα μαλακα σημεια του πρωκτου (σχεδον τυχη ηταν αυτο σε σχεση με τα γεννητικα οργανα), πλεον μπορει να μη μου ξαναεμφανιστει ποτε..ο ερπης σε ολες τις μορφες ειναι απογονος της ανεμοβλογιας και κοιμαται στον οργανισμο ποτε δε θεραπευεται εφ απαξ παρα μονο σε κλινικη εξαρση συν οτι στις μεγαλες ηλικιες καμια φορα εκτονωνεται ως ερπης ζωστηρας.. αλλο επωδυνο σταδιο και αυτο..

Γεια σας και παλι...

Αχ ωραια η βολτα με τετοιο καιρο, με το που μπηκα σπιτι σα να μαυρισε ο ουρανος, ας ριξει λιγο νερο...

Πηγα στο στοκ του Ηρα και πηρα 2 φορμακια ολοσωμα φανελενια κ 2 φορεματακια κουκλιστικα......!

Ειπα δε θα παρω αλλα.. Θα εχουμε κ δωρακια....

Οι επομενες αγορες θα ειναι τα ειδη φαρμακειου, πανακια για γουλιες, κ ρουχισμο για το μαιευτηριο.... Αχ, ειναι πολλα ακομα,αλλα δεν πολυαγχωνομαι ,θα τα κανω σιγα σιγα για να γεμιζω το χρονο μου μεχρι τελους....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Μεγεια Αριστεα τα ρουχαλακια... ;)

Προσπ, δεν ηξερα οτι ειναι απογονος της ανεμοβλογιας.. Ηξερα ομως οτι ειτε το εχεις οποτε μπορει να εμφανιστει ανα πασα στιγμη ειτε δεν το εχεις οποτε εισαι χαλαρος...

Διαβασα διαφορα τωρα για το τζακι και ειμαι σε συγχιση.. Οι μισοι παιδιατροι λενε οκ οι αλλοι μισοι το απαγορευουν.. :-( Αντε, βγαλε ακρη τωρα...

Σημερα με πονανε ολα μου τα κοκαλα... το απογευμα δεν κοιμηθηκα.. Με ενα υπερδιπλο ολο δικο μου και 5 μαξιλαρια και ολο στριφογυρνουσα, δεν μπορουσα να βολευτω με τιποτα.. ουφ!!! :-(

Ας φαω λιγη μερεντα...:mrgreen:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Σημερα με πονανε ολα μου τα κοκαλα... το απογευμα δεν κοιμηθηκα.. Με ενα υπερδιπλο ολο δικο μου και 5 μαξιλαρια και ολο στριφογυρνουσα, δεν μπορουσα να βολευτω με τιποτα.. ουφ!!! :-(

Ας φαω λιγη μερεντα...:mrgreen:

Χαχαχα Ντίνα, με τη μερέντα!!! Κι εγώ θέλω, αλλά δεν έχω στο σπίτι....:(

Εγώ σιδέρωνα τα μωρουδιακά και δεν τελειώνουν και με τίποτα, πάλι με πόνεσε το χέρι μου... Θα σταματήσω και θα πάω να κάτσω για λίγο στην τηλεόραση!

Έτσι κι εγώ, έχω πάρει όλα τα μαξιλάρια αγκαλιά, μόνη μου στο κρεβάτι, και το τι στριφογύρισμα δεν λέγεται.. Εγώ κοιμάμαι καλά τα μεσημέρια και το βράδυ ξυπνάω πάντα μεταξύ 4-6 και δεν με παίρνει ο ύπνος μετά εύκολα.. Πφφφ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας και παλι...

Αχ ωραια η βολτα με τετοιο καιρο, με το που μπηκα σπιτι σα να μαυρισε ο ουρανος, ας ριξει λιγο νερο...

Πηγα στο στοκ του Ηρα και πηρα 2 φορμακια ολοσωμα φανελενια κ 2 φορεματακια κουκλιστικα......!

Ειπα δε θα παρω αλλα.. Θα εχουμε κ δωρακια....

Οι επομενες αγορες θα ειναι τα ειδη φαρμακειου, πανακια για γουλιες, κ ρουχισμο για το μαιευτηριο.... Αχ, ειναι πολλα ακομα,αλλα δεν πολυαγχωνομαι ,θα τα κανω σιγα σιγα για να γεμιζω το χρονο μου μεχρι τελους....

Αριστέα μου με γεια τα ρουχαλάκια!!!

Κι εγώ έτσι λέω με όλα τα πράγματα, τόσες φορές έχω πάει στα μαγαζιά, όλο κάτι προκύπτει και δεν τελειώνουν με τίποτα τα πρώτα ψώνια....

Την άλλη εβδομάδα θα πάω να πάρω τα πράγματα απο το φαρμακείο και έχω και κάτι άλλα μικροπραγματάκια που μαζεύτηκαν ξανά να πάω να τα πάρω κι αυτά..

Τελειώνει και το δωμάτιο σε λίγες μέρες, ώστε να φέρουν και τα έπιπλα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!

Πρώτα πρώτα να ευχηθώ (και να ζητήσω συγγνώμη που άργησα η γαϊδούρα) Sofia να ζήσετε και με το καλό και το μωρό. Να έχετε την υγειά σας πρώτα από όλα και να ευτυχείτε!

Χαίρομαι με τα νέα σας, είναι όλα πολύ ευχάριστα και...δημιουργικά (οι αγορές και οι δουλειές πριν τον ερχομό των μωρών, εννοώ:D:D:D).

Εγώ αυτήν τη βδομάδα βγήκα δύο φορές από το σπίτι και αύριο θα ξαναβγώ (αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά αυτής της εγκυμοσύνης:tongue:). Τη Δευτέρα πήγα για υπέρηχο καρδιάς, όπου μου είπε η Τσαπάκη (η εμβρυοκαρδιολόγος) ότι φαίνεται ακόμη αυτή η ανεπάρκεια στην βαλβίδα αλλά είναι μικρότερη καθώς επίσης και ότι η καρδιά αναπτύσσεται φυσιολογικά, οπότε όλα είναι καλά. Βέβαια μου είπε να μην αρρωστήσω -γιατί επιβαρύνεται η καρδιά του μωρού:(, όπως το ίδιο συμβαίνει σε περίπτωση που έχω αιμορραγία ή έντονες συσπάσεις κτλ. Οπότε κάθομαι στα αυγά μου -όπως κάνω ούτως ή άλλως- και κλωσσάω!!!

Την Τρίτη πήγα για καμπύλη (είχα ξεχάσει την αηδία). Αφού να φανταστείτε είχα πάρει μαζί μου κάτι μπισκοτάκια digestive, τα οποία εννοείται ότι δεν τα έφαγα και πήρα μετά κάτι αλμυρό. Όλη τη μέρα έτρωγα τυρί και ό,τι αλμυρό έβρισκα μπροστά μου. Γλυκό ούτε ήθελα να δω!!!!

Αύριο πάω για τις ενέσεις κορτιζόνης, οι οποίες βρίσκονται σε έλλειψη και θα πάω στο μαιευτήριο να τις κάνω. Διάβασα ότι πονάνε. Έχει καμια κοπέλα εμπειρία από τις ενέσεις αυτές? Γιατί είμαι λίγο φοβιτσιάρα!

Η ψυχολογία έχει πέσει "λίγο" με όλα αυτά τα μέτρα που λένε και δε λένε γιατί δεν ξέρουνε -λέει- αν θα γίνουν χειρότερα ή όχι!!!Αν είναι δυνατόν!!!!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Και για του λόγου το αληθές, μου στείλανε πριν από λίγο το παρακάτω μήνυμα (όσες έχετε πίεση μην το διαβάσετε:confused:)

1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ.

2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.

3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα...

4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.

5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά. ... ...

6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.

7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.

8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.

9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.

10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο.

11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.

12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.

13. Τηλεφωνική ατέλεια.

14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.

15. Δωρεάν διόδια.

16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ.....

ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ...

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλησπερα annpan χαθηκες λιγακι.......

αυτο το μηνυμα με τους βουλευτες το ειδα στο φεισμπουκ και μου σηκωθηκε η τριχα....

Εχω ακουσει οτι πονανε και τσουζουν οι ενεσεις αλλα τι να κανεις;;;

μια ιδεα ειναι, θα τις κανεις και μετα θα το ξεχασεις....

Και γω με την καμπυλη ζαχαρου ειχα ολη μερα μια αηδια αλλο πραγμα!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι..

καλως την annpan.. αρα καλα παει το μικρουλι οπως τα λεει ο γιατρος.. λιγη προσοχη ακομη δεν ειναι μακρυς ο δρομος (λεμε τωρα..), ενεσεις κορτιζονης δυο φιλες μου εχουν κανει αλλα δεν μου χουν πει ποτε αν πονουν.. αλλα επειδη θα πρεπει μαλλον να κανεις καποιον αριθμο μαλλον θα το συνηθισεις..

οσο για τα μωρουδιακα... εγω που υποτιθεται οτι εχω σχεδον ολοκληρωσει οπου γυρισω το ματι μου ολο και κατι θυμαμαι να πλυνω..

τωρα μου χει μεινει να πλυθει το ring sling, ο μαρσιπος και η σφηνα για το κρεβατι του μωρου (ειναι η σφηνα που κραταει το μωρο γυρισμενο στα πλαγια για την αποφυγη αναρροφησεων στον υπνο..)

Καλησπερα annpan χαθηκες λιγακι.......

Καλησπέρα Αριστέα μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πολύ καλά τις τελευταίες μέρες...Με ρωτάει σχεδόν κάθε μέρα η κόρη μου πότε θα πάω και όσο να'ναι με παίρνει λίγο από κάτω.Και δε θέλω να σας ρίχνω και εσάς...:(:( Αυτή είναι μία χαρούμενη περίοδος με τα ψώνια, τις ετοιμασίες κτλ. και περιμένω να μου πει η γιατρός πότε (και αν) θα μπορέσω να βγω λίγο έξω μήπως και ξεχαστώ. Ούτε ένα ζιπουνάκι δεν έχω ψωνίσει! Και σε 8 εβδομάδες είναι η ΠΗΤ μου!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

καλως την annpan.. αρα καλα παει το μικρουλι οπως τα λεει ο γιατρος.. λιγη προσοχη ακομη δεν ειναι μακρυς ο δρομος (λεμε τωρα..), ενεσεις κορτιζονης δυο φιλες μου εχουν κανει αλλα δεν μου χουν πει ποτε αν πονουν.. αλλα επειδη θα πρεπει μαλλον να κανεις καποιον αριθμο μαλλον θα το συνηθισεις..

Καλησπέρα προσπ μου. Θα κάνω αύριο και μεθαύριο από 2 και μετά άλλον ένα γύρο στην 32 και 34 εβδομάδα. Οπότε, έχω...μέλλον να το συνηθίσω:tongue:.

Όσο για τα πλυσίματα, θα πέσει πολύ γέλιο γιατί με βλέπω να τρέχω και να μη φτάνω στο τέλος!!!!:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Θα ειναι σιγουρα πολυ δυσκολο να εισαι μακρυα απο τα παιδια σου και τον αντρα σου...

Να σκεφτεσαι οτι σε λιγο καιρο θα ερθει και το νεο μελος της οικογενειας σας και θα ειστε παλι ολοι μαζι....... Εκει να εστιαζεις!!!

Θα περασει γρηγορα ο καιρος!!!!!;)

Θα ειναι σιγουρα πολυ δυσκολο να εισαι μακρυα απο τα παιδια σου και τον αντρα σου...

Να σκεφτεσαι οτι σε λιγο καιρο θα ερθει και το νεο μελος της οικογενειας σας και θα ειστε παλι ολοι μαζι....... Εκει να εστιαζεις!!!

Θα περασει γρηγορα ο καιρος!!!!!;)

Έχεις δίκιο, το ξέρω αυτό κάνω τον περισσότερο καιρό.

Εκτός ίσως από στιγμές σαν και χθες, για παράδειγμα, που με ρώτησε η κόρη μου "Μαμά, πεθύμησες καθόλου εμένα, τον μπαμπά και το Χρήστο?" Τι να πω εκείνη την ώρα? Πώς να κρατηθώ και να μη βάλω τα κλάματα?

Τέλος πάντων! Κοιτάζουμε μπροστά.:D:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...