Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

αααααααααααααααααααααα... θυμηθηκα!!!!

ναι βρε.. δεν λεω το μπανιο, εννοω ενα μικρο λεκανακι με δυο θεσεις το οποιο εντωμεταξυ το jumbo της περιοχης μου ΔΕΝ εχει πλεον..οπου στην αλλαξιερα αφου εβγαζα της μικρης την πανα (στα τσισα κυριως) τη σκουπιζα με μωρομαντηλο και αφου εβαζα τον αφρο καθαρισμου της φρεζυντερμ μετα με φυσικο σφουγγαρι ξεπλενα την περιοχη.. και επειδη εχει δυο θεσεις ειχα δυο καθαρα νερα για να ξεπλυνω και ετσι δεν την ειχα μονιμα στη βρυση στους καθαρισμους.. αυτα βεβαια ειναι αναλογα τους χωρους, τις αποστασεις και το τι βολευει τη καθε μητερα.. εγω δεν εχω χωρο στο μπανιο και ετσι με βολευε σητν αλλαξιερα στην κρεβατοκαμαρα.. βεβαια στα πολλα κακα ητν επλενα απευθειας στην βρυση του μπανιου

Σε ευχαριστώ Prosperous! Ναι, αυτό εννοούσα! Ακούγεται πρακτικό πάντως για εμένα..

Να ξέρεις ότι τέτοιο λεκανάκι έχει στο Λητώ, καθώς και στο Ήρα. Μπορεί και αλλού, αλλά σε αυτά τα δύο σίγουρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα η φιλη μου μου εδωσε αυτοτο μπανακι που εφαρμοζει στην μπανιερα

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=906641&itm=14378&ct=1100308&pid=40

Προσπ μου εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω απο το Λητω ενα απο τα 2 αυτα εδω!!!!

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090302&itmid=2982941

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090302&itmid=3348523

Ηρθα κι εγω....προλαβα καμια??????????????

Καλε εμενα ο γιατρος μου δεν μου εχει πει για κολπικες εξετασεις καθολου....στην αρχη εκανα μονο οταν μου ειχε γραψει ενα ολοκληρο κατεβατο! Για ποιο μικροβιο προκειται? Ουρεοπλασμα? Γιατι συνηθως αυτο ευθυνεται για προωροτητα ή ακομα και αποβολη 1ου τριμηνου! Οποτε οταν παω στον νεο γιατρο θα τα ρωτησω ολα γιατι πολυ χαλαρο τον κοβω τον δικο μου!

Οσο για το μπανακι που κλεινει και μεταφερεται κατι τετοιο εννοεις προσπ?

http://www.bimbomarket.it/gb/en/flexibath-green-P16623.htm

Ούτε εμένα μου έχει αναφέρει κάτι σχετικό, Ματινάκι...:rolleyes: Αλλά θα το ερευνήσω..

Τα κορίτσια λένε για τον στρεπτόκοκκο. Το είχε αναφέρει η Ελένη πριν λίγες μέρες. Με μια κολπική εξέταση βέβαια, μπορείς να έχεις εικόνα και για άλλου είδους μικρόβια. Για το τελευταίο τρίμηνο, από ότι κατάλαβα, εξετάζουν τον στρεπτόκοκκο. Το ουρεόπλασμα είναι σίγουρα μια εξέταση που γίνεται στην αρχή ώστε να δωθεί και η κατάλληλη αντιβίωση. Ρώτησέ τον πάντως!

Το μπανάκι αυτό το έχει μια φίλη και είναι φοβερό!! Το έχω στα υπόψη μου! Αυτό έλεγα κι εγώ πριν στην Prosperous (δεν ξέρω αν το διάβασε) ότι έχει περίπου 40 ευρώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα φαινονται ολα αυτα.. το θεμα ειναι να εχετε αποστειρωτη γιατι ακομη και αν θηλασετε αποκλειστικα καποια στιγμη για καποιο λογο θα χρειαστει να αποστειρωσετε.. τωρα αν αυτα ειναι πρακτικα και στη συνθετη λειτουργια τους οσον αφορα και το μαγειρεμα πλην της αποστειρωσης τοτε ειναι θετικο..δεν εχω αποψη επ αυτου.. ειμαι της κλασικης μεθοδου στο μαγειρεμα και χρησιμοποιω η κατσαρολα η ατμομαγειρα που εχω ουτως η αλλως..

οσο για το λεκανακι που ελεγα σχετικα με το τοπικο πλυσιμο του μωρου εχω δυο απο αυτα, ενα στο εξοχικο και ενα ...καααααααααπου σε κααααααποια αποθηκη και εχω βαλει τον ανδρα μου να το ψαξει καποια στιγμη.. αν δεν το βρω θα επιστρατευσω του εξοχικου..

οσο για τα μπανακια που εφαρμοζουν την μπανιερα καλο ειναι να μετρησετε τις 3 διαστασεις της μπανιερας πριν πατε να αγορασετε και το φαρδος του χειλους περιμετρικα ωστε να μην παρετε κατι που τελικα δεν εφαρμοζει και σας βγει αχρηστο..

περαν της προωροτητας υπαρχουν και αποικιες μυκητων που κατα τον φυσιολογικο τοκετο εχουν την επικινδυνοτητα να μεταφερθουν στο νεογνο με καποιες επιπτωσεις.. ΑΛΛΑ αυτο δεν προδικαζει απαραιτητα κολπικες εξετασεις πριν τη γεννα.. πχ.. εγω ειχα καποτε ερπη γεννητικων οργανων και στην εγκυμοσυνη πριν τη κορη μου μου ειχε εμφανιστει στον πρωκτο..οταν ηταν να γεννησω την κορη μου ρωτησα τον γιατρο μου "πως ειναι δυνατον εκεινη τη στιγμη να ξερουμε (την ωρα του τοκετου) οτι ο ερπης δεν ειναι στα σκαρια??" και μου απαντησε οτι "ο ερπης και οι μυκητιασεις μονο σε κλινικη εξαρση ειναι μεταδοτικες.." και το διασταυρωσα κιολας.. οταν λεμε κλινικες εννοουμε εμφανιση τους με ενδειξεις.. κακη οσμη, υγρα χρωματισμενα, εξανθηματα, φαγουρα, εριθημα..

παντως συμβουλη φιλικη ειναι: μην σκεφτεστε τα παντα..γιατι πολυ απλα δεν μπορουμε να τα προβλεπουμε ολα..απλα συζητηστε οτι θελετε με το γιατρο αλλα μην αγχωνεστε..

Διαφημίσεις

Προσπ μου εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω απο το Λητω ενα απο τα 2 αυτα εδω!!!!

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090302&itmid=2982941

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090302&itmid=3348523

Ατμομάγειρας είναι και ο αποστειρωτής της NUK! Δεν θυμάμαι τα κριτήρια, αλλά είχε βγει ανάμεσα στους τρεις καλύτερους αποστειρωτές, μαζί με τον Avent και της Chicco.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτε εμένα μου έχει αναφέρει κάτι σχετικό, Ματινάκι...:rolleyes: Αλλά θα το ερευνήσω..

Τα κορίτσια λένε για τον στρεπτόκοκκο. Το είχε αναφέρει η Ελένη πριν λίγες μέρες. Με μια κολπική εξέταση βέβαια, μπορείς να έχεις εικόνα και για άλλου είδους μικρόβια. Για το τελευταίο τρίμηνο, από ότι κατάλαβα, εξετάζουν τον στρεπτόκοκκο. Το ουρεόπλασμα είναι σίγουρα μια εξέταση που γίνεται στην αρχή ώστε να δωθεί και η κατάλληλη αντιβίωση. Ρώτησέ τον πάντως!

Το μπανάκι αυτό το έχει μια φίλη και είναι φοβερό!! Το έχω στα υπόψη μου! Αυτό έλεγα κι εγώ πριν στην Prosperous (δεν ξέρω αν το διάβασε) ότι έχει περίπου 40 ευρώ.

Κυριακη μου δεν το ειχα διαβασει ή δεν το θυμαμαι λογω μνημης χρυσοψαρου!

Οποτε θα τον ρωτησω κι εγω τον δικο μου ή κατευθειαν τον καινουριο απο βδομαδα!

Εγω θα δω αν με βολευει αυτο που μου εδωσε η φιλη μου στην πραξη και μετα θα παρω κατι τετοιο που το εχει η συνυφαδα μου και την βολευει πολυ

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100308&itmid=3348701

Ατμομάγειρας είναι και ο αποστειρωτής της NUK! Δεν θυμάμαι τα κριτήρια, αλλά είχε βγει ανάμεσα στους τρεις καλύτερους αποστειρωτές, μαζί με τον Avent και της Chicco.

Απο τιμη πως παει????

περαν της προωροτητας υπαρχουν και αποικιες μυκητων που κατα τον φυσιολογικο τοκετο εχουν την επικινδυνοτητα να μεταφερθουν στο νεογνο με καποιες επιπτωσεις.. ΑΛΛΑ αυτο δεν προδικαζει απαραιτητα κολπικες εξετασεις πριν τη γεννα.. πχ.. εγω ειχα καποτε ερπη γεννητικων οργανων και στην εγκυμοσυνη πριν τη κορη μου μου ειχε εμφανιστει στον πρωκτο..οταν ηταν να γεννησω την κορη μου ρωτησα τον γιατρο μου "πως ειναι δυνατον εκεινη τη στιγμη να ξερουμε (την ωρα του τοκετου) οτι ο ερπης δεν ειναι στα σκαρια??" και μου απαντησε οτι "ο ερπης και οι μυκητιασεις μονο σε κλινικη εξαρση ειναι μεταδοτικες.." και το διασταυρωσα κιολας.. οταν λεμε κλινικες εννοουμε εμφανιση τους με ενδειξεις.. κακη οσμη, υγρα χρωματισμενα, εξανθηματα, φαγουρα, εριθημα..

παντως συμβουλη φιλικη ειναι: μην σκεφτεστε τα παντα..γιατι πολυ απλα δεν μπορουμε να τα προβλεπουμε ολα..απλα συζητηστε οτι θελετε με το γιατρο αλλα μην αγχωνεστε..

Καλα εγω μυκητες εχω σχεδον παντα...μονο τωρα στην εγκυμοσυνη δεν νιωθω φαγουρες και δεν εχω χρωματισμενα υγρα....παντως κατα τακτα διαστηματα κανω θεραπειες! Οταν ειναι η ωρα θα το κοιταξω γιατι και γω ξερω οτι μεταφερονται στο μωρο την ωρα της γεννας!

Κοριτσακια μου ηρθε η ωρα να σας χαιρετησω! Παω να στρωσω τραπεζακι γιατι οπου να'ναι ερχεται ο αντρουλης και εχω μια πεινααααααα!!!!!!!!!!!

Κεφαλοπουλο στον φουρνο με πατατουλες εφτιαξα σημερις....πραμα που σαλευει!!!!!!!!! Δεν βλεπω την ωρα να το κατασπαραξω!!!!!!!!!!!!

Φιλια πολλα καλο μεσημερι και καλη σας ορεξη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγω θα δω αν με βολευει αυτο που μου εδωσε η φιλη μου στην πραξη και μετα θα παρω κατι τετοιο που το εχει η συνυφαδα μου και την βολευει πολυ

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100308&itmid=3348701

Ματινάκι, αυτό είναι μικρό και μπαίνει και σε μπανάκι ή μόνο στη μπανιέρα; Θεωρείται δηλαδή βάση για το μωρό ή κανονικό μπανάκι; Ωραίο πάντως φαίνεται! Μόνο τις διαστάσεις δεν ξέρω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια μου ηρθε η ωρα να σας χαιρετησω! Παω να στρωσω τραπεζακι γιατι οπου να'ναι ερχεται ο αντρουλης και εχω μια πεινααααααα!!!!!!!!!!!

Κεφαλοπουλο στον φουρνο με πατατουλες εφτιαξα σημερις....πραμα που σαλευει!!!!!!!!! Δεν βλεπω την ωρα να το κατασπαραξω!!!!!!!!!!!!

Φιλια πολλα καλο μεσημερι και καλη σας ορεξη!!!!!!!!!!!

Καλή όρεξη!!! Ακούγεται πολύ λαχταριστό!!!! Εγώ μόλις έφαγα, όσπρια και σαλατούλα, και ετοιμάζομαι να ξαπλώσω για λίγη ώρα!

Καλό μεσημέρι σε όλες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το εχω κανει απειρες φορες τον υπολογισμο και βγαινει ακριβως ιδιος με αυτο που μου εχει πει ο γιατρος απο την αρχη! Ο αλλος γιατρος που μου εκανε την αυχενικη και την β'επιπεδου επιμενει οτι ειναι 6 μερες μεγαλυτερο το μωρο! Και μαλιστα μου ειπε να το πω στον γιατρο και να αλλαξει την Πητ μου! Τι να πω....δεν καταλαβαινω!!!!!!!!!!

Μονο ο Θεος ξερει ποσο ειναι το μωρο και ποτε θα γεννηθει!!!!!!!!

Συμφωνω απολυτα.. Μπερδεμενα πραγματα, ρε παιδακι μου..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ντινακι μου καταρχην με το καλο να φτασει ο αντρας σου στον προορισμο του και με το καλο να γυρισει κοντα σας! Υπομονη τι αλλο να σου πω? Ειναι δυσκολο το ξερω....

Οι περιπτωσεις που εχω ειναι 2 και ειναι φιλες μου ναι! Η μια εχει και υψηλη μυωπια μαλιστα και γεννησε φυσιολογικοτατα! Οπως και η 2η...μονο μια που ξερω γεννησε και καλα λογω μυωπιας με καισαρικη αλλα επειδη εχω καταλαβει οτι ειναι λιγοψυχη μαλλον το επελεξε γιατι φοβοταν τον φυσιολογικο τοκετο! Και μαλιστα ο θειος του αντρα της ειναι απο τους πιο γνωστους γυναικολογους στην Κορινθια....εκανε οτι ηθελε!!!!!

Οσο για την ημερολογιακη και υπερηχογραφικη πιθανη ημερομηνια τοκετου δεν συμπιπτουν παντα....απλα δεν ξερω γιατι...επειδη υπαρχει διχασμος με την μερα συλληψης ή επειδη μπορει ενα μωρο να ειναι πιο ανεπτυγμενο καπου και ετσι βγαινει μεγαλυτερο? Ας πουμε εμας μας ειπε ο γιατρος οτι βαση του μηρου ειναι 6 μερες μεγαλυτερο αλλα οταν μετραει το κεφαλι ειναι 4 μερες μεγαλυτερο! Δηλαδη τελικα πρωτα αναπτυχθηκε το ποδι και μετα το κεφαλι? Δεν μπορω να καταλαβω εκτος κι αν ειμαι πολυ κουτη εγω!!!!!!!!!!

Τεσπα....να μπαινεις να τα λεμε και να σου κραταμε συντροφια τωρα που θα λειπει ο αντρουλης σου!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα και χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!

Σε ευχαριστω πολυ γλυκο Ματινακι...:D:D:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...