-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:
Συγγνώμη αλλά εγώ προσωπικά δεν θα μπουκωνόμουν αντιβιοτικά χωρίς ενδείξεις. Γιατί πάει κατά διαόλου το μικροβιωμα παντού και μετά όλο προβλήματα προκύπτουν. Εχω πάθει χρόνια κολίτιδα από αντιβίωση και τρομαξα να συνέλθω με προβιοτικά και διατροφή. Κ ακόμα κάποιες φορές ακόμα με πειράζει το έντερο τρομερά! Τα υπόλοιπα απλά στα δίνει προληπτικά. Κι εμένα μου δίνει πριν την ετ αντιπηκτικες και salospir ενώ οι εξετάσεις για θρομβοφιλια είναι άψογες απλά μου δίνει μικρότερη δόση κ θα κρίνει ο άλλος γυναικολόγος που θα με παρακολουθεί στην κύηση αν τα θέλει μέχρι τέλος ή όχι. Αλλα εξετάσεις έκανα για όλα δεν πάω στα τυφλά.
Παρομοίως έχω το ίδιο πρόβλημα. Η μικρότερη (έχει παρόμοιες διαστάσεις με την δική σου) έδωσε μόνο 1 ωάριο με την διέγερση. Η άλλη έδωσε 6 ωάρια και τρία κενά ωοθυλάκια. Το καλό ήταν ότι ήταν όλα ώριμα όσα πήρα και έχει μεγάλη σημασία αυτό. Κι εγώ κάθε μήνα κάνω ωορρηξία και έχω σχετικά σταθερό κύκλο. Εκτός διέγερσης έχω κάνει και 2 ωοθυλάκια στην μικρή ωοθήκη. Απλά κάνει ωορρηξία πιο σπάνια. Εχεις όντως δρόμο μπροστά σου, θέλει υπομονή και να μην βιάζεσαι. Στα γράφω για να τα διαβάσω κ εγώ μπας και τα πιστέψω! 😂
Έχω κάνει εξετάσεις για θρομβοφικια και αυτοάνοσα στο Ελενας και ήταν καθαρά αλλά εκείνος προτείνει να πάμε με αυτά για να ήμαστε καλυμμένοι …για την αντιβίωση λέει πως τα χλαμύδια και ο έρπητας δεν ανιχνεύονται πάντα στην καλλιέργεια και θέλει να κάνουμε αγωγή είκοσι μέρες ώστε να ήμαστε καλυμμένοι και από εκεί …
-
Δυσκοιλιότητα με την εισαγωγή στερεών τροφών
-
Θέματα
-
- 12.146 απαντήσεις
- 1.220.018 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.249.221 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 146.394 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 507.037 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 149.786 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα