-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:
εμενα μου ακουγεται υπερβολικο. και για την αντιβιωση, γιατι μετα χαλαει αλλα δεδομενα, και με τα τοσα φαρμακα απλα και μονο προληπτικα για να μην εχεις θεμα. επισης συγγνωμη που θα το πω αλλα καθε γιατρος στην ειδικοτητα του. εφοσον δεν εχεις αιματολογικα και αυτοανοσα προβληματα, δεν θα ακουσεις τον αιματολογο και τον ρευματολογο και θα ακουσεις το γυναικολογο να σε κατευθυνει σε φαρμακα αυτων των ειδικοτητων;;;; εγω απ το σαλοσπιρ εχω τραγικη εμπειρια. το πηρα κι εγω ετσι προληπτικα στην πρωτη ετ και επαθα αιματωμα στη μητρα κι αιμορραγιες στην κυηση. παλινδρομησε τελικα. οταν πηγα μετα σε αιματολογο ηταν καθετος οτι σαλοσπιρ δεν δινεται επι ουδενι αν δεν υπαρχει συγκεκριμενη παθολογια. ακομα κι οι αντιπηκτικες κανονικα μονο αν κρινει αιματολογος μπορουν να δοθουν και αυτος και μονο μπορει να κρινει τη σωστη δοσολογια για τον οργανισμο σου. εμενα αυτη η οπτικη παρε τα παντα αβερτα οπως να ναι για να εισαι υποτιθεται καλυμμενη για πραγματα που δεν εχεις, ακυρη μου ακουγεται. δεν μου εμπνεει σιγουρια σε καμια περιπτωση. επισης ειναι δυνατον να χεις χλαμυδια και ερπη χωρις συμπτωματα και να μην το χει δειξει ουτε μια καλλιεργεια;;; αν ειναι ετσι παρε προληπτικα αντιβιωση και για χρονια ιγμοριτιδα ξερω γω… γιατι ποτε δεν ξερεις. μπορει να εχεις ασυμπτωματικα.
Ναι κατάλαβα έχεις δίκιο !! Όταν έρθει η ώρα για ετ θα ξανά μιλήσω με την αιματολόγο για να μου πει εκείνη τ να κάνω !!!
έκανα τώρα και καλλιέργεια πάλι για να δούμε σίγουρα αν υπάρχει κάτι πριν και αν ξεκινήσω τελικά την αντιβίωση !!!
-
Δυσκοιλιότητα με την εισαγωγή στερεών τροφών
-
Θέματα
-
- 12.149 απαντήσεις
- 1.220.251 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.249.311 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 146.408 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 507.058 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 149.805 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.149 απαντήσεις
- 1.220.251 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.249.311 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 34
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 495 απαντήσεις
- 112.285 εμφανίσεις
-
- 2.315 απαντήσεις
- 129.697 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 204 εμφανίσεις
-
- 66 απαντήσεις
- 3.797 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 223 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 82 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 178 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 2.353 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα