Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Blonde είπε:

Κορίτσια στην β επιπέδου τι βάρος ειχανε τα μωράκια σας?? Εγω την έκανα χθες 22+4 εβδομάδων και ήταν  407  gr μικρούλα μου φάνηκε! :unsure:

Καλημέρα!νομίζω μια χαρά είναι..τι σου είπε ο γιατρος;; εμένα στις 22+1 που την έκανα η μια ήταν 420 gr και η άλλη 460 gr..και μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλα!Κάθε μωρό είναι διαφορετικό...

Just now, Nansy29 είπε:

Καλημέρα!νομίζω μια χαρά είναι..τι σου είπε ο γιατρος;; εμένα στις 22+1 που την έκανα η μια ήταν 420 gr και η άλλη 460 gr..και μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλα!Κάθε μωρό είναι διαφορετικό...

Καληηημεραααα!!! Ο γιατρός είπε ότι θα ήθελε να ήταν και 50-60gr παραπάνω! Με αγχωσε λιγάκι γιατί μου είπε ότι το κεφαλάκι της και η κοιλίτσα της είναι ναι μεν στα φυσιολογικά όρια αλλά λίγο χαμηλά  και θα το δούμε πάλι σε δύο εβδομάδες!! Στεναχωρήθηκα είναι η αλήθεια! 

Just now, Blonde είπε:

Καληηημεραααα!!! Ο γιατρός είπε ότι θα ήθελε να ήταν και 50-60gr παραπάνω! Με αγχωσε λιγάκι γιατί μου είπε ότι το κεφαλάκι της και η κοιλίτσα της είναι ναι μεν στα φυσιολογικά όρια αλλά λίγο χαμηλά  και θα το δούμε πάλι σε δύο εβδομάδες!! Στεναχωρήθηκα είναι η αλήθεια! 

Οχι βρε μην στεναχωριέσαι!!συμβαίνει..Αφου είσαι εντός φυσιολογικών ορίων..Μην ανησυχείς..θα το δείτε σε 15 μέρες!θα είναι μια χαρά!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Blonde είπε:

Μακάρι κορίτσια μου!! Σας ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα!Μην αγχώνεσαι μια χαρά είναι στο βάρος του.Εγω έκανα β´ επιπέδου 22κ1, το ένα ήταν 524 κ το άλλο 504.Αλλα εμένα τα μωράκια μου ο υπέρηχος τα βγάζει μια εβδομάδα περίπου μεγαλύτερα.Αρα μια χαρά είναι το μωράκι σου!!!

• Ευχαριστώ 1

NICOOL - COMET και MARY_K 

Να σας πω τι μου γυρναει αυτές της μέρες στο μυαλό... μήπως μου πείτε εμπειρία που είχατε (αν είχατε) και τη γνώμη σας γιατί εγώ είμαι από Κατερίνη κ έχω μόνο εμπειρία από το Γένεσις κ πάω για 3 καισαρική τώρα.σκεφτομαι  παρα  πολύ  έντονα πως ήταν η δεύτερη καισαρική  μου  κ μου  σηκώνεται  η τρίχα  βλέπω εφιάλτες  το  βράδυ όσο πλησιάζει ο καιρός πάλι και επίσης σκέφτομαι πάρα πολύ το οικονομικό!!!θέλω 3 χιλιάρικα στην ξεφτίλα για γιατρό κ κλινική αν θέλετε να μοιραστείτε μαζι μου την εμπειρία σας θα σας ήμουν ευγνώμων!αν θέλετε μπορείτε να μου στείλετε κ πμ.με ποιον γιατρό θα γεννήσετε ή γεννησατε κ αλλάξατε?και που???

Διαφημίσεις

1 hour ago, Melody90 είπε:

NICOOL - COMET και MARY_K 

Να σας πω τι μου γυρναει αυτές της μέρες στο μυαλό... μήπως μου πείτε εμπειρία που είχατε (αν είχατε) και τη γνώμη σας γιατί εγώ είμαι από Κατερίνη κ έχω μόνο εμπειρία από το Γένεσις κ πάω για 3 καισαρική τώρα.σκεφτομαι  παρα  πολύ  έντονα πως ήταν η δεύτερη καισαρική  μου  κ μου  σηκώνεται  η τρίχα  βλέπω εφιάλτες  το  βράδυ όσο πλησιάζει ο καιρός πάλι και επίσης σκέφτομαι πάρα πολύ το οικονομικό!!!θέλω 3 χιλιάρικα στην ξεφτίλα για γιατρό κ κλινική αν θέλετε να μοιραστείτε μαζι μου την εμπειρία σας θα σας ήμουν ευγνώμων!αν θέλετε μπορείτε να μου στείλετε κ πμ.με ποιον γιατρό θα γεννήσετε ή γεννησατε κ αλλάξατε?και που???

Κορίτσι εμενα είναι η πρώτη μου φορά..ο Κατραντσιωτης είναι ο γιατρός μου κ ξεγενναει στο Γενεσις ..δεν ξέρω ακόμα αν πάμε για φυσιολογικό τοκετό η για καισαρική αλλά το οικονομικό και μένα με προβληματίζει...βέβαια το δήλωσα στον ντοκ ότι αν δω ότι δε βγαίνουμε οικονομικά θα τα πάρει λίγα λίγα τα δικά του..και φυσικά μιλάμε για τρίκλινο η απλό δίκλινο...ξέρω από φίλη ότι η βιοκλινικη (νομίζω έτσι λέγεται) στη Μητροπόλεως είναι πιο φθηνά σαν κλινική και η κοπέλα ήταν ευχαριστημένη..στο γενεσις σαν κλινική επειδή έκατσα μια βδομάδα λόγω αποκόλλησης ήμουν πολύ ευχαριστημένη και από τις νοσοκόμες και από το φαγητό ..γενικά πολύ ωραίο περιβάλλον..

qhpZp2.png

Just now, Nicool είπε:

Κορίτσι εμενα είναι η πρώτη μου φορά..ο Κατραντσιωτης είναι ο γιατρός μου κ ξεγενναει στο Γενεσις ..δεν ξέρω ακόμα αν πάμε για φυσιολογικό τοκετό η για καισαρική αλλά το οικονομικό και μένα με προβληματίζει...βέβαια το δήλωσα στον ντοκ ότι αν δω ότι δε βγαίνουμε οικονομικά θα τα πάρει λίγα λίγα τα δικά του..και φυσικά μιλάμε για τρίκλινο η απλό δίκλινο...ξέρω από φίλη ότι η βιοκλινικη (νομίζω έτσι λέγεται) στη Μητροπόλεως είναι πιο φθηνά σαν κλινική και η κοπέλα ήταν ευχαριστημένη..στο γενεσις σαν κλινική επειδή έκατσα μια βδομάδα λόγω αποκόλλησης ήμουν πολύ ευχαριστημένη και από τις νοσοκόμες και από το φαγητό ..γενικά πολύ ωραίο περιβάλλον..

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι...κ εγώ λίγα λίγα τα έδινα στο γιατρό οι περισσότεροι δεν λένε όχι..η κλινική ή νοσοκομείο που διαλέγεις πρέπει να είναι οργανωμένη για παν ενδεχόμενο να έχει εντατική νεογνών κ ενηλίκων κ καλούς νεογνόλογους.η αλήθεια είναι ότι το Γένεσις τα έχει αυτά για την άλλη δεν γνωρίζω. εγώ από το Γένεσις τη δεύτερη φορά δεν έμεινα ευχαριστημένη κυρίως από τον αναισθησιολογο κ δεν ήταν πολύ ευγενικές οι μαίες όπως την πρώτη φορά που γέννησα εκεί.

Just now, Melody90 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι...κ εγώ λίγα λίγα τα έδινα στο γιατρό οι περισσότεροι δεν λένε όχι..η κλινική ή νοσοκομείο που διαλέγεις πρέπει να είναι οργανωμένη για παν ενδεχόμενο να έχει εντατική νεογνών κ ενηλίκων κ καλούς νεογνόλογους.η αλήθεια είναι ότι το Γένεσις τα έχει αυτά για την άλλη δεν γνωρίζω. εγώ από το Γένεσις τη δεύτερη φορά δεν έμεινα ευχαριστημένη κυρίως από τον αναισθησιολογο κ δεν ήταν πολύ ευγενικές οι μαίες όπως την πρώτη φορά που γέννησα εκεί.

Κατάλαβα ..ίσως ήταν και τυχαίο περιστατικό ...πάντως καλά λόγια έχω ακούσει και για Διαβαλκανικό και για τον Άγιο Λουκά ..αν και στο οικονομικό πάνω κάτω το ίδιο είναι νομίζω 

qhpZp2.png

Just now, Nicool είπε:

Κατάλαβα ..ίσως ήταν και τυχαίο περιστατικό ...πάντως καλά λόγια έχω ακούσει και για Διαβαλκανικό και για τον Άγιο Λουκά ..αν και στο οικονομικό πάνω κάτω το ίδιο είναι νομίζω 

Το ίδιο κ πιο ακριβά ήταν το 2018 τουλάχιστον !εγώ έχω κ έκπτωση τώρα λόγω του ότι θα γεννήσω τρίτη φορά εκεί οπότε δεν με συμφέρει.. εκτός αν μου τη στρίψει κ πάω σε δημόσιο κάτι που δεν θέλει ο άντρας μου.

καλημερα κοριτσια μου!! τι κανετε?

καναμε την Β επιπεδου κι ολα πηγαν πολυ καλα. τα μωρακια μας ειναι εξαιρετικα απο οτι ειπε ο γιατρος! ειναι και πιο μεγαλα στα 560γρ + 510γρ οποτε μετρανε 20 μερες νωριτερα περιπου. 

Μαθαμε και φυλο επιτελους... το τικερακι ηταν προφητικο! 1+1 ειναι :wub: @Φούφη

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...