Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Εμενα δε μου είχε μιλήσει για αυτές τις 2 επιλογές που αναφέρεις. Πρέπει βέβαια να μου το έβαλε με κάποια βελόνα γιατί μου είπε ότι θα νιώσω ένα τσιμπήματακι (δεν κατάλαβα κάτι σπουδαίο), έμεινα λίγη ώρα ξαπλωμένη γιατί αυτό πήζει και μετά σπιτάκι μου! Αν το ενδομήτριο σου δεν παχαίνει ικανοποιητικα να το κάνεις γιατί το κόστος μιας εμβρυομεταφορας και η αποτυχία της είναι πολύ περισσότερα από 400 ευρώ. Θα το σκεφτόμουν μόνο αν έκανε κάποιο κακό σε κάτι. Στη χειρότερη να μην κάνει τίποτα. Που όμως το prp ενδομητρίου έχει αποτέλεσμα, δεν είναι σαν το prp ωοθηκών που σε κάποιες μπορεί να έχει και σε κάποιες όχι. 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα, θα σ ακούσω και θα του πω εγώ να το κάνουμε. Το Νοέμβριο έκανα εμβρυομεταφορα πέτυχε απλά δεν προχώρησε, και μ είπε οσως το ενδομητριο δεν μπόρεσε να το κρατήσει ίσως το έμβρυο δεν ήταν καλό και έπεσε, και για ν αποκλείσουμε το ενδομητριο σκέφτηκε το prp 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Vila είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!! Διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι που είστε όλες καλά! Έχω ερώτηση μιας και οι περισσότερες κάνατε ήδη αυχενική διαφάνεια.. τα αποτελέσματα της αιματολογικής πόσο γρήγορα τα πήρατε?

Εγω εδωσα αιμα Παρασκευη μεσημερι και τα αποτελεσματα βγηκαν Τεταρτη μεσημερι, στη Θεσ/νικη

• Ευχαριστώ 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Vila είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!! Διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι που είστε όλες καλά! Έχω ερώτηση μιας και οι περισσότερες κάνατε ήδη αυχενική διαφάνεια.. τα αποτελέσματα της αιματολογικής πόσο γρήγορα τα πήρατε?

Σε 2Μιση ώρες περίπου..στη Θεσσαλονίκη..τα έστειλαν μέσω μειλ 

• Ευχαριστώ 1

qhpZp2.png

Καλημέρα μανουλες...να ρωτήσω κάτι αλλά ΜΝ με βρίσετε...έχει κάνει καμία από εσάς αυτό το τεστ που λέγεται boy or girl?κ αν ναι σε πόσες βγήκε σωστό αποτέλεσμα....έκανα όλες τις εξετάσεις μου μαζί κ τν αυχενική κ όλα είναι τέλεια με το ΖΟΥΖΟΥΝΙ...κ μόλις έφυγε αυτό το ανχος επειδή το μπουμπούκι δεν μας έκανε τν χάρη να το δω από περιέργεια πήρα αυτό το τεστ κ έκανα κ βγήκε ροζ δλδ κοριτσάκι...

6 ώρες πρίν, Comet είπε:

Εγω εδωσα αιμα Παρασκευη μεσημερι και τα αποτελεσματα βγηκαν Τεταρτη μεσημερι, στη Θεσ/νικη

Εγώ Σαντορίνη τώρα έδωσα αίμα Πέμπτη πήρα αποτελέσματα τρίτη.... Γτ για τέτοιες εξετάσεις εμάς εδώ τα στέλνουν Αθήνα αποτι κατάλαβα....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Τζινα38 είπε:

που στην θεσσαλονικη?

Αυχενική κάναμε στο προγεννητική διάγνωση στην Αγ.σοφιας με τον Αθανασιαδη και από εκεί μας έστειλαν για το αίμα στην τσιμισκη στο access to genome (αν δν τ γράφω λάθος) ..6 η ώρα φύγαμε γύρω στις 9παρα τα είχα στο μειλ 

• Μου αρέσει 1

qhpZp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου,

Είδαμε τα μικρουλια μας χτες, ήταν και τα 2 πολυ ζωηρά - εριχναν ζεϊμπέκιες!! Χαχα :mrgreen:

Για προϊόντα εγκυμοσύνης κρεμες για ραγαδες κλπ πηρα της Intermed που λέγεται pregnaderm. Για την ωρα καλα φαίνονται.

Για τις καουρες, τα πορτοκάλια μου φερνουν κι εμένα παρα πολλες οποτε τα εχω κοψει. Το περίεργο είναι οτι τα μανταρίνια δεν με πειραζουν κι ετσι τρωω 2-3 καθημερινά.

Σχετικά με τα συμπληρώματα, ο γιατρός μου είπε οτι πανε αναλογικά με την καθε κοπέλα και τις εξετάσεις της. Μου εδωσε σιδηρο, ασβέστιο και πολυβιταμινες. 

Για το φυλο μου είπε ακόμα δεν φαίνεται και θα μας πει μονο όταν είναι 100% σιγουρο και μάλλον προς την εβδομαδα 20:o. Πως το ειδε εσας τοσο σύντομα @Nansy29?

Φιλάκια σε ολες τις κουκλίτσες!! :wub:

• Μου αρέσει 3

12 hours ago, Τζινα38 said:

σε τι σε ενοχλουν τα πρεζολορ?

Νομίζω ότι με ενοχλεί στο στομάχι. Και όταν παραπονιέμαι στον γιατρό μου δεν μου το αποκλείει. Μάλιστα ο ίδιος μου είπε αρχικά μόνος του ότι μπορώ να φταίνε τα φάρμακα για τα συμπτώματα τα οποία έχω. Αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να τα κόψει τόσο νωρίς (από την 8η εβδομάδα που ξεκίνησαν οι εμετοί και ο στομαχόπονος)

10 hours ago, Vila said:

Εγώ έκανα στο Λητώ στην Αθήνα. Τα αποτελέσματα βγήκαν μετά από 2 ώρες.

FIi1p2.png

Τι τυχερές που Αθήνα, Θεσσαλονίκη έχετε πάντα πιο γρήγορα τα αποτελέσματα!! Τώρα μίλησα με ένα μικροβιολογικό στην περιοχή μου που ανήκει σε μεγάλο όμιλο και μου είπαν πως 100% θα έχω τα αποτελέσματα την παραμονή Χριστουγέννων γιατί δουλεύουν κανονικά! Οπότε ηρέμησα! :-D

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Just now, Vila said:

Τι τυχερές που Αθήνα, Θεσσαλονίκη έχετε πάντα πιο γρήγορα τα αποτελέσματα!! Τώρα μίλησα με ένα μικροβιολογικό στην περιοχή μου που ανήκει σε μεγάλο όμιλο και μου είπαν πως 100% θα έχω τα αποτελέσματα την παραμονή Χριστουγέννων γιατί δουλεύουν κανονικά! Οπότε ηρέμησα! :-D

Εγώ τότε περιμένω τα αποτελέσματα τις Κυστικής Ινωσης του άντρα μου

FIi1p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vila είπε:

και εγω ρωτησα τελικα στην περιοχη μου και  μου ειπα 2 μερες κανουν να βγουν τα αποτελεσματα αλλα μαλλον θα παω θεσσαλονικη να την κανω.!

2 ώρες πρίν, Nicool είπε:

Αυχενική κάναμε στο προγεννητική διάγνωση στην Αγ.σοφιας με τον Αθανασιαδη και από εκεί μας έστειλαν για το αίμα στην τσιμισκη στο access to genome (αν δν τ γράφω λάθος) ..6 η ώρα φύγαμε γύρω στις 9παρα τα είχα στο μειλ 

θυμασαι  τσιμισκη ποσο?

mfzgp3.png4QgMp3.png

1 hour ago, playbunny είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου,

Είδαμε τα μικρουλια μας χτες, ήταν και τα 2 πολυ ζωηρά - εριχναν ζεϊμπέκιες!! Χαχα :mrgreen:

Για προϊόντα εγκυμοσύνης κρεμες για ραγαδες κλπ πηρα της Intermed που λέγεται pregnaderm. Για την ωρα καλα φαίνονται.

Για τις καουρες, τα πορτοκάλια μου φερνουν κι εμένα παρα πολλες οποτε τα εχω κοψει. Το περίεργο είναι οτι τα μανταρίνια δεν με πειραζουν κι ετσι τρωω 2-3 καθημερινά.

Σχετικά με τα συμπληρώματα, ο γιατρός μου είπε οτι πανε αναλογικά με την καθε κοπέλα και τις εξετάσεις της. Μου εδωσε σιδηρο, ασβέστιο και πολυβιταμινες. 

Για το φυλο μου είπε ακόμα δεν φαίνεται και θα μας πει μονο όταν είναι 100% σιγουρο και μάλλον προς την εβδομαδα 20:o. Πως το ειδε εσας τοσο σύντομα @Nansy29?

Φιλάκια σε ολες τις κουκλίτσες!! :wub:

μπράβο κοριτσάκι μου!μια χαρά..τι να σου πω δεν ξέρω.απο την αυχενική μας είπαν μάλλον κορίτσια και προχθες το επιβεβαίωσε και ο γιατρός μου..τώρα αν έχει γίνει λάθος και δούμε τίποτα άλλο μετά θα δείξει..:roll:

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Vila είπε:

καλησπέρα με το καλο το μωράκι σ...εχω τα πήρα μετά από 3 ώρες...αμέσως δηλ 

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Rafa24 είπε:

Καλημέρα μανουλες...να ρωτήσω κάτι αλλά ΜΝ με βρίσετε...έχει κάνει καμία από εσάς αυτό το τεστ που λέγεται boy or girl?κ αν ναι σε πόσες βγήκε σωστό αποτέλεσμα....έκανα όλες τις εξετάσεις μου μαζί κ τν αυχενική κ όλα είναι τέλεια με το ΖΟΥΖΟΥΝΙ...κ μόλις έφυγε αυτό το ανχος επειδή το μπουμπούκι δεν μας έκανε τν χάρη να το δω από περιέργεια πήρα αυτό το τεστ κ έκανα κ βγήκε ροζ δλδ κοριτσάκι...

Εγώ Σαντορίνη τώρα έδωσα αίμα Πέμπτη πήρα αποτελέσματα τρίτη.... Γτ για τέτοιες εξετάσεις εμάς εδώ τα στέλνουν Αθήνα αποτι κατάλαβα....

Σεβομαι ολες τις προσπαθειες με οποιον τροπο γίνονται και την επιθυμια να θες η κοριτσι η αγορι αλλα τι σε νοιαζει γερο και δυνατό να ειναι να λες βρε κοριτσι μου εδω αλλες πασχίζουν να εχουν ενα παιδι χεστηκαν κιολας τι θα ειναι τι τεστ boy girl τι ειναι αυτα πες δοξα τον Θεο και κανε τον σταυρο σου 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

22 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Φουφη μου τι ακριβώς νιώθεις όταν λες ακούς τα μωρά; ρε κορίτσια πριν λίγο ένιωσα σαν ένα ελαφρύ σπρώξιμο και σαν κάτι να πεταει μέσα μου για δευτερολεπτα..περίεργο αλλά μπορεί να ήταν και ιδέα μου επειδή το συζητούσαμε χθες..άλλωστε νομίζω είναι λιγο νωρίς..

Συνήθως σε αυτή την εβδομάδα είναι λίγο νωρίς για να τα ακούσετε. Δεν ξέρω βέβαια επειδή σε εσάς είναι δύο μήπως λόγω του χώρου ακούγονται πιο γρήγορα. Η πιο συνηθισμένη πρακτική είναι το βράδυ που θα ξαπλώσετε να είστε ανάσκελα για λίγο. Τότε μπορείτε να τα ακούσετε. Είναι σαν στιγμιαίο φτερούγισμα ή σαν κάτι να σας ακουμπάει από μέσα...χαμηλά, κάτω από τον αφαλό. και μην φανταστείτε ώρα... δευτερόλεπτα είναι... μετά την 20η εβδομάδα αρχίζουν και γίνονται πιο αισθητά. 

• Μου αρέσει 3

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...