Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Elpida85 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

σας γράφω τώρα με όση ψύχραιμια μπορώ να έχω μετά τα γεγονότα του τελευταίου 24h. Και αυτό,  όχι για να αγχώσω η’ προβληματίσω κάποια κοπέλα αλλά στο πλαίσιο ανταλλαγής εμπειριών και επειδή σας απασχόλησα με την περίπτωση μου.. 
χθες πήγα για υπέρηχο επειδή εξακολουθούσαν επι 10 ήμερο τα καφέ κ 3 φορες ροζ. Ο γιατρός μου είπε να κάνω πρόωρα αυχενική και να μην περιμένουμε την 5/12 για να του φύγει η αμφιβολία για χρωμοσομικη. Πράγματι πήγαμε κατευθείαν για αυχενική (είναι σε μεγάλο γνωστό νοσοκομείο κ όλα Τα τμήματα  ειΝαι μέσα ) όπου και δυστυχώς διαπίστωσαν σοβαρή πιθανότητα χρωμοσομικης που δεν άφηνε περιθώρια ούτε για τροφόβλαστη (ήταν τόσο σίγουρο) και μου είπαν ότι έπρεπε να μπω για απόξεση. Αντιλαμβάνεστε το κλάμα κ τον οδυρμό  με τον άντρα μου ...στις 11 εβδομάδες κ 2 ημέρες και ενώ ποτέ δέν έχω ξανάμεινε έγκυος.. Κλείστηκε το ραντεβού για σήμερα το πρωί. Όμως ερχόμενη σπιτι ξεκίνησε ακατάσχετη αιμορραγία... αυτό ήταν το πιο σοκαριστικό γιατί τονίζω τα σύμπτωματα ήταν ηπια τις προηγούμενες ημέρες... ξεκινούσε Επι της ουσίας μονη της διαδικασία της αποβολής. Το ίδιο βράδυ δηλ χθες μπήκα στο νοσοκομείο όπου και εκανα απόξεση.. 

στα θετικά : χαίρομαι που ο γιατρός είχε την υπόνοια για χρωμοσομικη και αυτό επειδή δεν είδε αποκόλληση η’ άλλο ζήτημα όποτε και το συνεχιζόμενο καφέ τον προβλημάτισε. Τουλάχιστον δεν άφησε να προχωρήσω περισσότερο γιατί ήδη για εμένα ήταν αρκετά επώδυνο αφού είχα αρχίσει να δένομαι με αυτό το πλασματάκι που έφερα ..

Σε καμία περίπτωση όσα γράφω δεν αφορούν η’ δεν μπορούν να παραλληλιστούν με άλλες περιπτώσεις γυναίκων που βλέπουν καφέ κτλ όποτε δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να προβληματίσω κάποιο κορίτσι από εδώ.

οσο για μένα Θέλω να κρατάω την αισιοδοξία μου και προσπαθώ να δω λίγο φως σε αυτό το σκοτάδι που με πλάκωσε από χθες ..

εύχομαι σε όλες Σας, μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη και να επιστρέψω σύντομα με καλά νέα στην παρέα σας 

Κοριτσάκι μου γλυκό λυπάμαι παρα παρα πολύ για όλο αυτό...Τι να πω;Τελικά είχε δίκιο ο γιατρός σου..Ίσως όλες αυτές τις μέρες είχε ξεκινήσει η αποβολή γι’αυτο κ επέμεναν τα καφέ με ροζ που είχες....Μάζεψε κουράγιο κ δύναμη κ όταν σου δώσει το οκ ο γιατρός σου ξεκίνα για την επόμενη προσπάθεια!Συντομα θα είσαι πάλι εγκυουλα κ όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Elpida85 said:

Κορίτσια καλησπέρα!

σας γράφω τώρα με όση ψύχραιμια μπορώ να έχω μετά τα γεγονότα του τελευταίου 24h. Και αυτό,  όχι για να αγχώσω η’ προβληματίσω κάποια κοπέλα αλλά στο πλαίσιο ανταλλαγής εμπειριών και επειδή σας απασχόλησα με την περίπτωση μου.. 
χθες πήγα για υπέρηχο επειδή εξακολουθούσαν επι 10 ήμερο τα καφέ κ 3 φορες ροζ. Ο γιατρός μου είπε να κάνω πρόωρα αυχενική και να μην περιμένουμε την 5/12 για να του φύγει η αμφιβολία για χρωμοσομικη. Πράγματι πήγαμε κατευθείαν για αυχενική (είναι σε μεγάλο γνωστό νοσοκομείο κ όλα Τα τμήματα  ειΝαι μέσα ) όπου και δυστυχώς διαπίστωσαν σοβαρή πιθανότητα χρωμοσομικης που δεν άφηνε περιθώρια ούτε για τροφόβλαστη (ήταν τόσο σίγουρο) και μου είπαν ότι έπρεπε να μπω για απόξεση. Αντιλαμβάνεστε το κλάμα κ τον οδυρμό  με τον άντρα μου ...στις 11 εβδομάδες κ 2 ημέρες και ενώ ποτέ δέν έχω ξανάμεινε έγκυος.. Κλείστηκε το ραντεβού για σήμερα το πρωί. Όμως ερχόμενη σπιτι ξεκίνησε ακατάσχετη αιμορραγία... αυτό ήταν το πιο σοκαριστικό γιατί τονίζω τα σύμπτωματα ήταν ηπια τις προηγούμενες ημέρες... ξεκινούσε Επι της ουσίας μονη της διαδικασία της αποβολής. Το ίδιο βράδυ δηλ χθες μπήκα στο νοσοκομείο όπου και εκανα απόξεση.. 

στα θετικά : χαίρομαι που ο γιατρός είχε την υπόνοια για χρωμοσομικη και αυτό επειδή δεν είδε αποκόλληση η’ άλλο ζήτημα όποτε και το συνεχιζόμενο καφέ τον προβλημάτισε. Τουλάχιστον δεν άφησε να προχωρήσω περισσότερο γιατί ήδη για εμένα ήταν αρκετά επώδυνο αφού είχα αρχίσει να δένομαι με αυτό το πλασματάκι που έφερα ..

Σε καμία περίπτωση όσα γράφω δεν αφορούν η’ δεν μπορούν να παραλληλιστούν με άλλες περιπτώσεις γυναίκων που βλέπουν καφέ κτλ όποτε δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να προβληματίσω κάποιο κορίτσι από εδώ.

οσο για μένα Θέλω να κρατάω την αισιοδοξία μου και προσπαθώ να δω λίγο φως σε αυτό το σκοτάδι που με πλάκωσε από χθες ..

εύχομαι σε όλες Σας, μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη και να επιστρέψω σύντομα με καλά νέα στην παρέα σας 

Κοπελα μου λυπάμαι πολύ!! Τι περασατε... Είχε δίκιο ο γιατρός τελικά οποτε μπραβο του για την εμπειρία να καταλάβει κατι που εμεις παρεξηγησαμε. 

Εύχομαι να ειστε οσο δυνατοι γίνεται και να έχετε μονο καλα νεα απο εδω και περα. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Elpida85 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Αχ κορίτσι μου σοκαρίστηκα..Είναι τόσο επώδυνο αυτό..Δεν έχω λόγια..λυπάμαι πάρα πολυ..το έχω περάσει..άρα ο γιατρός σου προφανώς είχε δίκιο κάτι έβλεπε που δεν του άρεσε..Πόσο χρονων  είσαι;Δεν ξέρω αν το συζητήσατε με τον γιατρό καλό είναι να σταλεί το έμβρυο για μοριακό καρυοτυπο και ιστολογικη..κάποιοι το θεωρούν υπερβολή όταν συμβαίνει πρώτη φορά αλλά καλό είναι να γίνει να ξέρεις τι ειχε...το πιθανότερο είναι βέβαια να ήταν ένα τυχαίο γεγονός και την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά 

Δώστε χρονο εσύ και ο άντρας σου..κουράγιο και δύναμη..

• Μου αρέσει 1

Just now, playbunny είπε:

Κοπελα μου λυπάμαι πολύ!! Τι περασατε... Είχε δίκιο ο γιατρός τελικά οποτε μπραβο του για την εμπειρία να καταλάβει κατι που εμεις παρεξηγησαμε. 

Εύχομαι να ειστε οσο δυνατοι γίνεται και να έχετε μονο καλα νεα απο εδω και περα. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! 

Σ ευχαριστώ παρά  πολύ..! Την κρατάω την αγκαλιά τη χρειάζομαι πολύ!

Just now, Nansy29 είπε:

Αχ κορίτσι μου σοκαρίστηκα..Είναι τόσο επώδυνο αυτό..Δεν έχω λόγια..λυπάμαι πάρα πολυ..το έχω περάσει..άρα ο γιατρός σου προφανώς είχε δίκιο κάτι έβλεπε που δεν του άρεσε..Πόσο χρονων  είσαι;Δεν ξέρω αν το συζητήσατε με τον γιατρό καλό είναι να σταλεί το έμβρυο για μοριακό καρυοτυπο και ιστολογικη..κάποιοι το θεωρούν υπερβολή όταν συμβαίνει πρώτη φορά αλλά καλό είναι να γίνει να ξέρεις τι ειχε...το πιθανότερο είναι βέβαια να ήταν ένα τυχαίο γεγονός και την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά 

Δώστε χρονο εσύ και ο άντρας σου..κουράγιο και δύναμη..

Σ ευχαριστώ πολύ πολύ ! Είμαι 34 ακριβώς.. ο γιατρός είπε μεγάλη ατυχία κ σπάνιο αυτό που μας συνέβη ..το στείλαμε για καρυοτυπο κλπ για να βεβαιωθούν περί τίνος πρόκειται αλλά μου είπαν μάλλον τρισωμια 21 .. σ ευχαριστώ πολύ για τα υποστηρικτικά σου λόγια 

Just now, Zina21 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό λυπάμαι παρα παρα πολύ για όλο αυτό...Τι να πω;Τελικά είχε δίκιο ο γιατρός σου..Ίσως όλες αυτές τις μέρες είχε ξεκινήσει η αποβολή γι’αυτο κ επέμεναν τα καφέ με ροζ που είχες....Μάζεψε κουράγιο κ δύναμη κ όταν σου δώσει το οκ ο γιατρός σου ξεκίνα για την επόμενη προσπάθεια!Συντομα θα είσαι πάλι εγκυουλα κ όλα θα πάνε καλά!

Zina μου σ ευχαριστώ..! Είχε δίκιο δυστυχως γιατί δεν έβλεπε άλλη προφανή αιτία για το σύμπτωμα .. θα συγκεντρωθώ και θα επανέλθω γιατί πιστεύω αξίζει σε όλες μας να βιώσουμε αυτό το συναίσθημα το οποίο μπόρεσα να αγγίξω έστω και για λίγο ! 
καλη συνέχεια με το καλό !! 

• Μου αρέσει 2

:wub:ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ :wub:ΟΜΑΔΑΣ

ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΦΟΥΦΗ ♡♡ ΠΗΤ:16-6-20♡♡ ΔΙΔΥΜΑ 

NANSY29 ♡♡

ZINA21 ♡♡

DAISYZ ♡♡

PLAYBANNY♡♡ΠΗΤ:26-6-20♡♡ ΔΙΔΥΜΑ

KERMIT ♡♡

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΝΙΝΙ

COMET♡

NICOOL♡

NANSYMAR♡

HOPE2019♡

BUTERFLY19♡

KANGAN♡

TZINA- LIANA♡

VILA♡

IRO20♡

RAFA24♡

ANTI19

MELODY90♡

PAKAKI♡

Υγ:

α)Γράψτε μου πητ να συμπληρώσω τον πίνακα και όσες μαθαίνουμε το φύλο του /των μωρών θα το συμπληρώνω στην ωρα του.

β) βάλτε όλες τικερακι για να ξέρουμε πόσο εβδομάδων είμαστε η κάθε μία.

για να βάλετε τικερακι  πατήστε πάνω στο δικό μου θα σας βγάλει στο σάιτ φτιάξτε το δικό σας κ κάντε το αντιγραφή και επικόλληση στην υπογραφή στο προφίλ σας.

• Μου αρέσει 3

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

10 hours ago, Elpida85 said:

Σ ευχαριστώ παρά  πολύ..! Την κρατάω την αγκαλιά τη χρειάζομαι πολύ!

Σ ευχαριστώ πολύ πολύ ! Είμαι 34 ακριβώς.. ο γιατρός είπε μεγάλη ατυχία κ σπάνιο αυτό που μας συνέβη ..το στείλαμε για καρυοτυπο κλπ για να βεβαιωθούν περί τίνος πρόκειται αλλά μου είπαν μάλλον τρισωμια 21 .. σ ευχαριστώ πολύ για τα υποστηρικτικά σου λόγια 

Zina μου σ ευχαριστώ..! Είχε δίκιο δυστυχως γιατί δεν έβλεπε άλλη προφανή αιτία για το σύμπτωμα .. θα συγκεντρωθώ και θα επανέλθω γιατί πιστεύω αξίζει σε όλες μας να βιώσουμε αυτό το συναίσθημα το οποίο μπόρεσα να αγγίξω έστω και για λίγο ! 
καλη συνέχεια με το καλό !! 

Ελπίδα μου, αν και υποψήφια μανούλα Μαϊου, διάβασα όσα σου συνέβησαν και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ! Τον τελευταίο χρόνο έχω βιώσει 2 παλίνδρομες και σε νιώθω απόλυτα. Στη μία είχαμε ακούσει καρδούλα και μετά στη 12η εβδομάδα όταν πήγα στο προκαθορισμένο ραντεβού απλά η καρδιά είχε σταματήσει να χτυπά. Μπραβο στο γιατρό σου που ήταν υποψιασμένος και δεν σε άφησε να ταλαιπωρείσαι περισσότερο. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λόγια που θα σε παρηγορήσουν ή θα σε κάνουν ν ανιώσεις καλύτερα. Απλά ήθελα να σου δώσω ελπίδα μέσα από τη δική μου ιστορία. 2 παλίνδρομες, κανένα σύμοτωμα αποβολής, 2 αποξέσεις. Η τελευταία απόξεση έγινε 4 Ιουλίου αφού είχα ταλαιπωρηθεί 1,5 μήνες λόγω του ότι ο γιατρός μου έδωσε φαρμακα για να μην κάνουμε παλι απόξεση τα οποία δεν λειτούργησαν ποτέ 100%. Όμως τον Αύγουστο είχα την πρώτη και τελευταία περίοδο μετά την απόξεση. Και όλα πάνε καλά με το μωράκι μου. Ακόμη με πληγώνει ότι έχασα 2 μωρά. Όμως και τις 2 φορές έκλαψα, αναρωτήθηκα γιατί σε εμένα και μετά προχώρησα μπροστά με όση αισιοδοξία μου έμενε κάθε φορά. Είμαι σίγουρη ότι και εσύ θα σηκωθείς πάλι στα πόδια σου γιατί έχεις περισσότερη δύναμη από αυτή που νομίζεις. Και θα κάνεις πάλι όνειρα για ένα επόμενο μωράκι που θα είναι γερό. Σου έυχομαι καλή δύναμη και σου στέλνω όλη μου την αγάπη και τη θετική μου ενέργεια!!

cYJKp1.png5yDop1.png

4 ώρες πρίν, Φούφη είπε:

ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ

NANSY29 ♡♡

ZINA21 ♡♡

DAISYZ ♡♡

KERMIT ♡♡

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΝΙΝΙ

COMET♡

NICOOL♡

NANSYMAR♡

HOPE2019♡

BUTERFLY19♡

KANGAN♡

TZINA- LIANA♡

VILA♡

IRO20♡

RAFA24♡

ANTI19

MELODY90♡

PAKAKI♡

Υγ:

α)Γράψτε μου πητ να συμπληρώσω τον πίνακα και όσες μαθαίνουμε το φύλο του /των μωρών θα το συμπληρώνω στην ωρα του.

για να βάλετε τικερακι  πατήστε πάνω στο δικό μου θα σας βγάλει στο σάιτ φτιάξτε το δικό σας κ κάντε το αντιγραφή και επικόλληση στην υπογραφή στο προφίλ σας.

ΠΗΤ 17/6/20 :wub:

• Μου αρέσει 1

qhpZp2.png

1 ώρα πρίν, Nicool είπε:

ΠΗΤ 17/6/20 :wub:

8 ώρες πρίν, Φούφη είπε:

ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ

NANSY29 ♡♡

ZINA21 ♡♡

DAISYZ ♡♡

KERMIT ♡♡

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΝΙΝΙ

COMET♡

NICOOL♡ΠΗΤ:17-6-20♡onelovelybaby♡

NANSYMAR♡

HOPE2019♡

BUTERFLY19♡

KANGAN♡

TZINA- LIANA♡

VILA♡

IRO20♡

RAFA24♡

ANTI19

MELODY90♡ΠΗΤ:4-7-20♡onelovelybaby♡

PAKAKI♡

Υγ:

I93xp3.png 

22 ώρες πρίν, Elpida85 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Κορίτσι μου λυπάμαι...τα έζησα τον Ιούλιο είναι δύσκολο.. ανοίγει η γη κάτω από το πόδια σου και στην ουσία πενθείς.. θέλει χρόνο να το ξεπεράσεις ΑΛΛΆ...και θα σου το πω μέσα από την καρδιά μου ΜΗΝ το βάζεις κάτω με το που σου δώσει το οκ ο γιατρός να ξαναπροσπαθήσεις κ να είσαι πάντα αισιόδοξη..σου εύχομαι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα!!!

8 ώρες πρίν, Φούφη είπε:

ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ

NANSY29 ♡♡

ZINA21 ♡♡

DAISYZ ♡♡

KERMIT ♡♡

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΝΙΝΙ

COMET♡

NICOOL♡

NANSYMAR♡

HOPE2019♡

BUTERFLY19♡

KANGAN♡

TZINA- LIANA♡

VILA♡

IRO20♡

RAFA24♡

ANTI19

MELODY90♡

PAKAKI♡

Υγ:

Πητ έχω 4 Ιούλιου αλλά σίγουρα θα γεννήσω τέλη Ιουνίου (Τρίτη καισαρική)

Αυτό το τικερ κορίτσι μου δεν μπορώ να το βάλω προσπαθώ μία ώρα τώρα..το δικό σου με βγάζει σε ιστοσελίδα που πρέπει να κατεβάσω από το playstore με χρήματα.ή κάτι κάνω λάθος..αν μπορέσεις να μου δώσεις τα φώτα σου που είμαι άσχετη:confused:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 15/11/2019 at 12:14 ΜΜ, Μαρία_Λ είπε:

Καλημέρα. Λυπάμαι πάρα πολύ που έπρεπε να βιώσεις κάτι τέτοιο. Εγώ μετά το γιο μου είχα μέσα σε 1 χρόνο 2 παλίνδρομες. Τη μία φορά στη 12η εβδομάδα και τη 2η φορά πήγα στο ραντεβού και η μήτρα ήηταν άδεια. Δεν είχε σχηματιστεί έμβρυο. Τη 2η φορά ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ γιατί ο γιατρός μου έδωσε χάπια επειδή ήταν νωρίς η εβδομάδα κύησης. Δυστυχώς μετά από 3 κύκλους δεν είχε επιτευχθεί πλήρης αποβολή και μετά από 1,5 μήνες αιμοραγίας έκανα και πάλι απόξεση. Την πρώτη την έκανα Δεκέμβριο του 18 και τη δεύτερη Ιούλιο του 19. Έκανα πολλές εξετάσεις και γενετικές οι οποίες δεν έδειξαν τίποτα. Ο γιατρός επέμενε από την αρχή ότι ήταν δύο τυχαία ατυχή περιστατικά. Μετά την περίοδο του Αυγούστου έμεινα και πάλι έγκυος. Είμαι τώρα στη 14η εβδομάδα. Δεν υπάρχουν λόγια να σου περιγράψω πόσο πολύ φοβάμαι και κάθε με΄ρα που περνά αναρωτιέμαι αν η καρδιά του μωρού χτυπά, αν είναι καλά, αν όλα θα πάνε καλά και πάει λέγοντας. Ευτυχω΄ς έχω το γιο μου που δεν μου αφήνει πολλά χρονικά περιθώρια να πέσω σε μελαγχολία και αρνητικές σκέψεις.

Προσπάθησε να είσαι συνατή όπως λες αλλά έχεις κάθε δικαίωμα να θρηνήσεις γιατί είναι μια απώλεια. Εγώ ζω εξωτερικό και τις 2 φορές πήγα μόνη στο νοσοκομείο και γενικά το πέρασα όλο μόνη γιατί κάποιος έπρεπε να είναι με το παιδί μου. Είμαστε περισσότερο δυνατές απ' όσο νομίζουμε και θα καταφέρεις να γυρίσεις τη σελίδα. Απλά πάντα θα το θυμάσαι. Εγώ μετά τη 2η παλίνδρομη είχα πάει σε μία ψυχολόγο του παιδιατρικού νοσοκομείου που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα. Μου είχε πει να γράψω αυτά που νιώθω. Όπως μου βγαίνουν, όχι όλα μαζί, λίγο σήμερα, λίγο αύριο. Δεν έγραψα πολλά. Αλλά με βοήθησε. Ένιωσα ότι μόνο έτσι κατάφερα να το βγάλω από μέσα μου. Καλές οι φίλες, ο άντρας, η μαμά αλλά αν δεν το έχουν περάσει δεν μπορούν να ταυτιστούν απόλυτα μαζί σου. Κλείστηκα λίγο στον εαυτό μου αλλά κατά μία έννοια αυτό με βοήθησε να ξεσπάσω όπως εγώ ήθελα. Θα δεις ότι κάθε μέρα που περνά θα είναι λίγο καλύτερα. Κι εγώ δεν το έβαλα κάτω. Προσπάθησα να συνεχίσω τη ζωή μου και να περνάω καλά. Πήγα στη δουλειά τη μεθεπόμενη από την απόξεση. Έβγαζα βόλτες το γιο μου. Βγες με τον άντρα σου, με τις φίλες σου, προσπάθησε να ζεις την κάθε μέρα και να μην νιώθεις τύψεις. Μην κλειστείς μέσα. Το ότι μπορεί να γελάσεις, να πιεις ένα ποτό, να περάσεις όμορφα δεν σημαίνει ότι δεν πονάς. Το αξίζεις γιατί πρέπει να προχωρήσεις μπροστά για ένα επόμενο μωράκι που θα έρθει :) 

Μπορεί επίσης να νιώθεις ότι το σώμα σου σε πρόδωσε. Εγώ πάντως έτσι ένιωθα. Προσπάθησε να μην κατηγορείς τον εαυτό σου :) Επί του πρακτικού, θα πρότεινα αν δεν έχεις δει να κοιτάξεις το θυρεοειδή σου (ΤSH, T3, T4 και αντισώματα για τυχόν αυτοάνοσο). Είναι η πρώτη σας προσπάθεια; Γιατί συνήθως οι γιατροί δεν δίνουν εξετάσεις μετά από 1 απώλεια. Αν τώρα εσύ θες να το ψάξεις παραπάνω υπάρχουν αιματολογικές και γενετικές εξετάσεις για θρομβοφιλία και ο καρυότυπος του ζεύγους. Ίσως να ρωτήσεις το γιατρό σου. Εμένα μετά τη 2η παλίνδρομη μου έδωσε κάτι ειδικές βιταμίνες που ενισχύουν τη σωστή παραγωγή ωαρίων. Εδώ λέγονται Inofolic. Είναι ουσιαστικά φολικό οξύ και μυο-ινοσιτόλη η οποία είναι πολύ σηματνική στο μεταβολισμό της ινσουλίνης και σχετίζεται και με την υγιή παραγωγή ωαρίων εκτός των άλλων λετουργειών. 

Με συγχωρείς για το μεγάλο κείμενο. Είμαι εδώ αν έχεις άλλες ερωτήσεις. Μην το βάλεις κάτω και να μείνεις δυνατή!!

S’euxaristw toso polu...Molis to diavasa.

euxomai ola ta kala tou kosmou gia sena k tin oikogeneia soy.

Kalo sou vrady.

On 15/11/2019 at 1:15 ΜΜ, Comet είπε:

Λυπαμαι πολυ για αυτο που περνας.Κι εγω το περασα 2 φορες,μια πριν το γιο μου και μια μετα.Στην πρωτη ειχε προβλημα το μωρο.Καναμε αποξεση και βιοψια.Μετα ελεγξα θυροειδη (εχω τελικα hashimoto και παιρνω χαπι)και θφομβοφιλια.Ολα αρνητικα.Ζοριστηκα πολυ να συνελθω.Εκλαιγαονη μου τα βραδια αλλα η δουλεια με βοηθησε να ξεχαστω καπως.6 μηνες μετα εμεινα στο γιο μου και ετρεμε η ψυχηου μεχρι να γεννησω.Μετα αππ 8 μηνες εμεινα παλι(εντελως στην τυχη)αλλα την 9η βδομαδα απεβαλα μονη μου.Τυχαιο γεγονος.Στενοχωρηθηκα πολυ αλλα ειχα το μωρο και ξεχνιομουν.Και τωρα ειμαι παλι εγκυος 12 βδομαδων.Απο την αρχη ειμαι πολυ αισιοδοξη γι αυτη την εγκυμοσυνη.

Να παρεις το χρονο σου κοριτσακι μου,η απωλεια ειναι απωλεια.Ο χρονος θα σε βοηθησει και συντομα θα εισαι παλι εγκυος κι ολα θα πανε καλα

S’euxaristw tooso poly!!!Euxomai ola ta kala!!!

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, Φούφη είπε:

ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ

NANSY29 ♡♡

ZINA21 ♡♡

DAISYZ ♡♡

KERMIT ♡♡

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΝΙΝΙ

COMET♡

NICOOL♡

NANSYMAR♡

HOPE2019♡

BUTERFLY19♡

KANGAN♡

TZINA- LIANA♡

VILA♡

IRO20♡

RAFA24♡

ANTI19

MELODY90♡

PAKAKI♡

Υγ:

εγω εχω πητ 14/7 αλλα λογω χρονιας παθησης με το καλο θα γεννησω τελη ιουνιου.!προς το παρον δεν ξερω ακριβη ημερομηνια

τωρα ειμαι 8βδ και 2 ημ

• Μου αρέσει 1

mfzgp3.png4QgMp3.png

12 ώρες πρίν, Φούφη είπε:

ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ

NANSY29 ♡♡

ZINA21 ♡♡

DAISYZ ♡♡

KERMIT ♡♡

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΝΙΝΙ

COMET♡

NICOOL♡

NANSYMAR♡

HOPE2019♡

BUTERFLY19♡

KANGAN♡

TZINA- LIANA♡

VILA♡

IRO20♡

RAFA24♡

ANTI19

MELODY90♡

PAKAKI♡

Υγ:

Τι όμορφο!Εγώ έχω πητ  15/06!!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

:wub:ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ :wub:ΟΜΑΔΑΣ

ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ

NANSY29 ♡♡ΠΗΤ: 15 -6-20♡♡ ΔΙΔΥΜΑ

ZINA21 ♡♡

DAISYZ ♡♡

KERMIT ♡♡

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΝΙΝΙ

COMET♡

NICOOL♡ΠΗΤ:17-6-20♡onelovelybaby♡

NANSYMAR♡

HOPE2019♡

BUTERFLY19♡

KANGAN♡

TZINA- LIANA♡ΠΗΤ:14-7-20♡onelovelybaby♡

VILA♡

IRO20♡

RAFA24♡

ANTI19

MELODY90♡ΠΗΤ:4-7-20♡onelovelybaby♡

PAKAKI♡

Υγ:

α)Γράψτε μου πητ να συμπληρώσω τον πίνακα και όσες μαθαίνουμε το φύλο του /των μωρών θα το συμπληρώνω στην ωρα του.

για να βάλετε τικερακι  πατήστε πάνω στο δικό μου θα σας βγάλει στο σάιτ φτιάξτε το δικό σας κ κάντε το αντιγραφή και επικόλληση στην υπογραφή στο προφίλ σας.

9 ώρες πρίν, Φούφη είπε:

• Μου αρέσει 1

I93xp3.png 

On 26/11/2019 at 9:30 ΜΜ, Elpida85 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Ο Θεός θα σας δώσει δύναμη να το ξεπεράσετε κοριτσάκι μου.Σίγουρα θα επιστρέψεις σύντομα με χαρμόσυνα νέα!

Το ταξίδι αυτό είναι όμορφο αλλά έχει τόσες ανατροπές και φοβίες που όλες βιώνουμε.Πρέπει να είμαστε δυνατές για να προχωράμε και να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας.Αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...