-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 5 λεπτά , Alex@ είπε:
Από τη δική μου εμπειρία πιστεύω πως παίζει ρόλο το πρωτόκολλο αλλά κ η διαχείριση από το εμβρυολογικο τόσο των ωαριων, του σπέρματος, των γονιμοποιησεων για την εξέλιξη κ την ποιότητα! Με λάθος πρωτόκολλο μπορεί να στα κάψει αλλά κ η κακή διαχείριση του εμβρυολογου.
Ένας ακόμα λόγος να δοκιμάσω άλλη κλινική. Όσον αφορά τα πρωτόκολλα, πλέον μπορώ να πω πως έχω κάνει ( τελείως φυσικό, φυσικό τροποποιημένο και βραχύ) και όλα δε δίνουν βλαστοκύστη 5η μέρα. Βέβαια διαβάζοντας ξένα site είδα πως υπήρξαν πολλές εγκυμοσύνες με 6ης ημέρας. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κάθετος με το ενδομήτριο 6ης ημέρας. Λογικά βάσει βιβλιογραφίας.
πρίν από 7 λεπτά , Neverstop είπε:Λυπάμαι που δεν είχαν την τροπή που περίμενες τα πράγματα. Αύριο θα ξέρεις για την βλαστοκύστη? Μην ξεχνάς πως πιθανότατα θα έχεις ακόμα μία αύριο. Να σου πουν ποιότητα. Όσο κι αν είναι μορφολογικές αυτές οι κατηγοριοποιήσεις δεν παύουν να ναι ένας δείκτης.
Για βιταμίνες βελονισμό κτλ δεν έχω άποψη, δεν δούλεψε σε εμένα αλλά δοκίμασα λίγο καιρό.
Περιμένουμε εντυπώσεις από τα επόμενα ραντεβού σου.
Επίσης μην ξεχνάμε πόσο συχνά δίνεις ωάριο στις ωοληψιες, αυτό είναι πολύ θετικός δείκτης.
Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Κάθε μήνα δίνω ωάριο πρακτικά. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κύκλος χωρίς…Απλά από τα 13 γονιμοποιήθηκαν τα μισά περίπου δλδ 6 και τα 3 έγινα βλαστοκύστες, εν αναμονή του 13ου ωαρίου να δούμε αν θα γίνει. Σαν νούμερα είναι όλα 50/50 αν το δεις στατιστικά.
-
Μανούλες Ιούνιου 2020♡
-
Θέματα
-
- 7.569 απαντήσεις
- 930.116 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.317 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.473 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.161.025 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.012 εμφανίσεις
-
-
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 983 απαντήσεις
- 52.369 εμφανίσεις
-
- 961 απαντήσεις
- 98.233 εμφανίσεις
-
- 7.569 απαντήσεις
- 930.116 εμφανίσεις
-
Σπερμοδιάγραμμα
Από DimMan, in Ιατρικά & Υγεία
- 0 απαντήσεις
- 11 εμφανίσεις
-
- 1.024 απαντήσεις
- 40.810 εμφανίσεις
-
- 1.774 απαντήσεις
- 226.315 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 359 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 748 εμφανίσεις
-
- 584 απαντήσεις
- 176.576 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 5.713 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα