Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Φούφη said:

@Nansy29

@playbunny

Έχω και την μάνα μου με το που πάω να δαγκώσω κάτι μένω με το στόμα μετέωρο ακούω ένα

" μηηηηήήηηηηηηηηηηηη δν κάνει"

Και μένω κάγκελο αφού έχω χάσει κιλά Αχαχαχαχαχα εχθές της είπα το νερό δν βλάπτει;;;; και μου είπε όιιιιι είναι εμφιαλωμένο καταλάβατε εεεε;;;

Εμενα παλι η μανα μου το αλλο ακρο... Φεεεεετα. Α ναι μου λεει δεν κανει αυτο? Της λεω ναι πρέπει να είναι μαγειρεμένο/παστεριωμένο κλπ. :wacko:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, playbunny είπε:

Εμενα παλι η μανα μου το αλλο ακρο... Φεεεεετα. Α ναι μου λεει δεν κανει αυτο? Της λεω ναι πρέπει να είναι μαγειρεμένο/παστεριωμένο κλπ. :wacko:

Καλύτερα φεεεεετα παρά να σε αφήνει νυστικιά ασεεεεε τι τραβάμε κ εμείς οι κόρες ♡♡

• Χαχα 2

I93xp3.png 

κοριτσια ασχημα τα δικα μου νεα...τελικα τζιφος....δεν θα μπω στο club σας!!ειμαι σαφως απογοητευμενη.......πηρα ενα ωραιο 1 στη χοριακη μου χθες...

οσον αφορα τη διατροφη στην 1η μου εγκυμοσυνη ο γιατρος μου μου ειχε πει οχι λαχανικα (σαλατες) απ εξω....να προτιμω τα βραστα λαχανικα εξω.στο σπιτι να σαπουνιζω λαχανικα και φρουτα.....να αποφευγω γαλοπουλες/ αλλαντικα για φοβο λυστεριας, οχι μαλακα τυρια τυπου μπρι,ροκφορ....και ολα τα κρεατα παρα πολυ καλα ψημενα.....να αποφευγω τον τονο (αυτο μου κοστισε πολυ γιατι τρελαινομαι)...και να αποφευγω τις σως τυπου μαγιονεζα

• Λυπημένη/-ος 2

Just now, vals είπε:

κοριτσια ασχημα τα δικα μου νεα...τελικα τζιφος....δεν θα μπω στο club σας!!ειμαι σαφως απογοητευμενη.......πηρα ενα ωραιο 1 στη χοριακη μου χθες...

οσον αφορα τη διατροφη στην 1η μου εγκυμοσυνη ο γιατρος μου μου ειχε πει οχι λαχανικα (σαλατες) απ εξω....να προτιμω τα βραστα λαχανικα εξω.στο σπιτι να σαπουνιζω λαχανικα και φρουτα.....να αποφευγω γαλοπουλες/ αλλαντικα για φοβο λυστεριας, οχι μαλακα τυρια τυπου μπρι,ροκφορ....και ολα τα κρεατα παρα πολυ καλα ψημενα.....να αποφευγω τον τονο (αυτο μου κοστισε πολυ γιατι τρελαινομαι)...και να αποφευγω τις σως τυπου μαγιονεζα

Καλημέρα!Να ξαναπροσπαθήσεις και θα πετύχεις!Να πάρεις τον χρόνο σου, να ξεκουραστείς και να συνεχίσεις όταν είσαι έτοιμη.

Τα καλύτερα έρχονται...

Διαφημίσεις

Just now, daisyz είπε:

Καλημέρα!Να ξαναπροσπαθήσεις και θα πετύχεις!Να πάρεις τον χρόνο σου, να ξεκουραστείς και να συνεχίσεις όταν είσαι έτοιμη.

Τα καλύτερα έρχονται...

μακαρι daizy μου... σ ευχαριστω πολυ...

• Μου αρέσει 1

Just now, Φούφη said:

Πήρα τις πρώτες εξετάσεις όλα καλά...εσείς κάνατε;;;

@playbunny Καλημέρα καλά μάτια μου εσυ; έκανες εξετασεις;; 

Μπραβο κοριτσακι!!! τα φουφακια σκιζουν!! ποιες εξετασεις εκανες?

εκανα οιστραδιολη και προγεστερονη προχτες, βγηκαν καλες και 2ο υπερηχο χτες - ειδαμε 2 φουσκιτσες μεσα στους σακους. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

@playbunny αχουταααα φουσκάκια εεεε γλυκα είναι όπως κ αν τα βλέπουμε τα μπεμπέκια μας :):) ... ♡♡

εγώ έκανα τις εξετάσεις όλες προγενετικου αίματος και ούρων και περιμένω της κυστικης ίνωσης σε10 μέρες απάντηση.. 

• Μου αρέσει 1

I93xp3.png 

Καλημέρα και καλό μήνα κοπελιτσες μου! :wub:

Λοιπόν πηγα χτες σε διατροφολόγο να μου λύσει τις απορίες και να με βοηθήσει με τις καουρες.

Σχετικά με το γιαούρτι ολα τα στραγγιστα αγελαδινα είναι απο παστεριωμένο γάλα ειτε το γραφουν ή οχι, το προβειο γιαουρτι ομως είναι συνήθως πιο εύπεπτο. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!πως είστε σήμερα;; 

Εγώ προς το παρόν καλα.χθες εφιαλτική μερα με 3 εμετούς και πολλές ώρες ναυτιας..Μου έχουν δώσει και ένα υποθέτο το vertirosan για τους εμετούς αλλά φοβάμαι να το πάρω.διαβασα αλλα κορίτσια που τις έκανε χειρότερα μετά.ξερετε κάτι για αυτό;

Just now, playbunny είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα κοπελιτσες μου! :wub:

Λοιπόν πηγα χτες σε διατροφολόγο να μου λύσει τις απορίες και να με βοηθήσει με τις καουρες.

Σχετικά με το γιαούρτι ολα τα στραγγιστα αγελαδινα είναι απο παστεριωμένο γάλα ειτε το γραφουν ή οχι, το προβειο γιαουρτι ομως είναι συνήθως πιο εύπεπτο. 

Καλο μηνα!!!! Α ωραία καλα έκανες και πήγες!το πρόβειο δεν είναι δηλαδή από παστεριωμενο;

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Nansy29 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!πως είστε σήμερα;; 

Εγώ προς το παρόν καλα.χθες εφιαλτική μερα με 3 εμετούς και πολλές ώρες ναυτιας..Μου έχουν δώσει και ένα υποθέτο το vertirosan για τους εμετούς αλλά φοβάμαι να το πάρω.διαβασα αλλα κορίτσια που τις έκανε χειρότερα μετά.ξερετε κάτι για αυτό;

Καλο μηνα!!!! Α ωραία καλα έκανες και πήγες!το πρόβειο δεν είναι δηλαδή από παστεριωμενο;

Καλημερα κοριτσι μου,με το καλο το μωρακι σου.Εγω εχω ΠΗΤ 2 Ιουνιου.Σημερα ειμαι 9+4.Ξεκινησα στις μανουλες Μαιου και πιθανον να γεννησω τοτε μια που θα ναι η δευτερη γεννα αλλα θα μπαινω κι εδω.Παντως σας διαβαζω.Αυτο το υποθετο το δοκιμασα στο γιο μου,εκανα τρελους εμμετους τοτε.Δεν σταματησε τους εμμετους και επισης φερνει τρελη ζαλαδα,βαρυ κεφαλι και δεν μπορεις να ανοιξεις τα ματια σου αλλα δεν κοιμασαι.Χαλια...Και μια αλλη κοπελα το δοκιμασε και δεν το ξαναβαλε...Αστο καλυτερα...

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Καλημερα κοριτσι μου,με το καλο το μωρακι σου.Εγω εχω ΠΗΤ 2 Ιουνιου.Σημερα ειμαι 9+4.Ξεκινησα στις μανουλες Μαιου και πιθανον να γεννησω τοτε μια που θα ναι η δευτερη γεννα αλλα θα μπαινω κι εδω.Παντως σας διαβαζω.Αυτο το υποθετο το δοκιμασα στο γιο μου,εκανα τρελους εμμετους τοτε.Δεν σταματησε τους εμμετους και επισης φερνει τρελη ζαλαδα,βαρυ κεφαλι και δεν μπορεις να ανοιξεις τα ματια σου αλλα δεν κοιμασαι.Χαλια...Και μια αλλη κοπελα το δοκιμασε και δεν το ξαναβαλε...Αστο καλυτερα...

Γεια σου κορίτσι μου!με το καλό κι εσυ το μωράκι σου! και να σου ζήσει ο γιος σου! Σε ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες από την αρχη που μου το πρότεινε ο γιατρός δεν το ήθελα καθόλου και μάλλον τελικά έχω δίκιο.αν είναι να μας κάνει χειρότερα ποιος ο λόγος; έχεις βρει κανένα φυσικό τρόπο αντιμετώπισης;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...