Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, playbunny είπε:

Ταισα και περιμενω τον κύριο να ρευτει να κανω λιγο ζζζ, κουτουλαω. Δεν ηταν καλο βράδυ σημερα.. ειχαμε γκρινια και μεχρι να ετοιμαστεί το ενα ξυπναγε το αλλο. Κοιμηθηκα 20 λεπτα κ μετα παλι γκρινια κλπ. :shock:

Ωχ πως το εντοπισες οτι είναι ουρολοίμωξη? 

Γεια σου λαγουδάκι!Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εμένα αυτό γινεται κάθε βράδυ εδώ και 10 μέρες.γκρινια και οι 2 τα βράδια..χθες διαπίστωσα ότι τις ηρεμει κανα 5λεπτο βόλτα μέσα στο σπίτι.δοκιμασε το. Αν δεν κουτουλας πολύ βεβαια:-D Επίσης όταν γκρινιάζουν και οι 2 μαζί παιρνω τη μία αγκαλιά την άλλη στο μαξιλάρι θηλασμου κατω από τα πόδια μου και την κουνάω και ηρεμουν..βρίσκουμε διδυμοτροπους!:grin:

Κορίτσια με το καλό να γεννησετε όλες!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nansy29 said:

Γεια σου λαγουδάκι!Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εμένα αυτό γινεται κάθε βράδυ εδώ και 10 μέρες.γκρινια και οι 2 τα βράδια..χθες διαπίστωσα ότι τις ηρεμει κανα 5λεπτο βόλτα μέσα στο σπίτι.δοκιμασε το. Αν δεν κουτουλας πολύ βεβαια:-D Επίσης όταν γκρινιάζουν και οι 2 μαζί παιρνω τη μία αγκαλιά την άλλη στο μαξιλάρι θηλασμου κατω από τα πόδια μου και την κουνάω και ηρεμουν..βρίσκουμε διδυμοτροπους!:grin:

Κορίτσια με το καλό να γεννησετε όλες!

Ωχ καταλαβα... θα παρταρουμε Νανσουλι!! Εγω εβαλα μουσικη για παρεα στο YouTube, Οικονομοπουλο το καινούριο τραγούδι του. Σε λιγο θα πεταω γαρίφαλα στις κουνιες η αυπνη γλετζου μανα χαχαχα 

• Χαχα 9

Just now, playbunny είπε:

Ωχ καταλαβα... θα παρταρουμε Νανσουλι!! Εγω εβαλα μουσικη για παρεα στο YouTube, Οικονομοπουλο το καινούριο τραγούδι του. Σε λιγο θα πεταω γαρίφαλα στις κουνιες η αυπνη γλετζου μανα χαχαχα 

Κλάμα...μα δεν είναι τέλειο το τραγούδι? Κι εγώ αυτό ακούω όλη μέρα χαχα!! Πάντως κορίτσια εσάς με τα διδυμακια σας θαυμάζω....εδώ ένα και δεν μπορώ να το κάνω καλα!! 

• Μου αρέσει 3

Just now, Blonde said:

Κλάμα...μα δεν είναι τέλειο το τραγούδι? Κι εγώ αυτό ακούω όλη μέρα χαχα!! Πάντως κορίτσια εσάς με τα διδυμακια σας θαυμάζω....εδώ ένα και δεν μπορώ να το κάνω καλα!! 

Ειναι φανταστικο τραγουδι!! Χαρούμενο και καλοκαιρινο!! Οπως και του Βερτη το "Σ'αγαπω" το βαζω και το αφιερώνω στα μωρακια χεχε.

Είναι λιγο παραπανω ζορι σίγουρα με τα δυο αλλα οταν τα κοιτας τα ξεχνας ολα. Καλα να είμαστε ολες οι μανουλες, δυνατες για τα μικρουλια μας! ♥️

• Μου αρέσει 3

On 13/6/2020 at 5:14 ΜΜ, playbunny είπε:

Ναι χτες πηγα στον γιατρο και μου εβγαλε τα ραμματα. Στην κλινικη κοιμομουν τα βραδια αλλα ξεκιναγαν απο τις 6 το πρωι με ενεσεις και χαπια οποτε ξυπναγα. Βεβαια σε σχεση με τον υπνο τωρα μια χαρα ηταν το 6ωρο ζζζ χεχε. Τωρα 4 ωρες υπνος στην καλυτερη!! :mrgreen:

Πραγματικά βρε κορίτσια τι είναι αυτό !!! Δεν παλεύετε με τον ύπνο !!! 4 ώρες μάξιμουμ !!! Κουτουλαω όλη μέρα !!!! Κούραση στο τέρμα και άγχος επίσης !!! Γιατί το μωρό κοιμάστε πολύ ;;; Γιατί το μωρό κοιματε λίγο ;;; Μήπως έφαγε πολύ η μήπως δεν έχει όρεξη ;;; Μήπως έχει ικτερο ;;;; Πφφφφ ποσά ερωτήματα λες και μολις γίνεσαι μανούλα ενεργοποίηται ένα κουμπάκι αλερτ μέσα  σου και είσαι πάντα σε εγρήγορση !!! Εγώ είμαι μόνη στο εξωτερικό χωρίς καμία βοήθεια !!! Πρώτο μωράκι και πριν είχα άγχος πως θα την κρατάω ;; Πως θα την αλλάξω ;;; Και ξαφνικά με το που την πήρα αγκαλιά λες και δια μαγείας τα ήξερα όλα !!!! Είμαι Φούλερ κουρασμένη όμως με το που την βλέπω γεμίζω ενέργεια !!! Ο κόσμος μου όλος σε αυτά τα δυο ματάκια !!! Τι υπέροχο πράγμα η μητρότητα !!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, Boubou93 said:

Πραγματικά βρε κορίτσια τι είναι αυτό !!! Δεν παλεύετε με τον ύπνο !!! 4 ώρες μάξιμουμ !!! Κουτουλαω όλη μέρα !!!! Κούραση στο τέρμα και άγχος επίσης !!! Γιατί το μωρό κοιμάστε πολύ ;;; Γιατί το μωρό κοιματε λίγο ;;; Μήπως έφαγε πολύ η μήπως δεν έχει όρεξη ;;; Μήπως έχει ικτερο ;;;; Πφφφφ ποσά ερωτήματα λες και μολις γίνεσαι μανούλα ενεργοποίηται ένα κουμπάκι αλερτ μέσα  σου και είσαι πάντα σε εγρήγορση !!! Εγώ είμαι μόνη στο εξωτερικό χωρίς καμία βοήθεια !!! Πρώτο μωράκι και πριν είχα άγχος πως θα την κρατάω ;; Πως θα την αλλάξω ;;; Και ξαφνικά με το που την πήρα αγκαλιά λες και δια μαγείας τα ήξερα όλα !!!! Είμαι Φούλερ κουρασμένη όμως με το που την βλέπω γεμίζω ενέργεια !!! Ο κόσμος μου όλος σε αυτά τα δυο ματάκια !!! Τι υπέροχο πράγμα η μητρότητα !!!

Ετσι είναι Boubou μου!! Μην εχεις τοσα ερωτηματικα ομως γιατι θα σε καταβαλλουν. Το μωρακι σου είναι μια χαρα. Αλλες φορες ξυπνανε στις 2 ωρες, αλλες στις 3, αλλες στις 4. Αλλες τρωνε 30μλ, αλλες 90μλ κλπ. Ολα νορμαλ είναι. :mrgreen: 

Νομιζω ο υπνος στρωνει στο 2μηνο οποτε μονο υπομονη μας σωζει! :wub:

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κοριτσια! Εντάξει με παρηγορειτε πολύ γιατί νόμιζα μόνο η δικιά μου μεταλλάχτηκε από ένα ήρεμο μωρό που κοιμόταν τις πρώτες μέρες σε παρτυ ανιμαλ με αγαπημένες ώρες 3-6 το χάραμα ...ξεκίνησαν κ τα πονακια στην κοιλιτσα κ ζορίζεται η καημένη η στριγγλιτσα μου 

• Χαχα 5

qhpZp2.png

Just now, Nicool είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Εντάξει με παρηγορειτε πολύ γιατί νόμιζα μόνο η δικιά μου μεταλλάχτηκε από ένα ήρεμο μωρό που κοιμόταν τις πρώτες μέρες σε παρτυ ανιμαλ με αγαπημένες ώρες 3-6 το χάραμα ...ξεκίνησαν κ τα πονακια στην κοιλιτσα κ ζορίζεται η καημένη η στριγγλιτσα μου 

Απο οτι λενε και οι μανολες Μαιο ολα ετσι ειναι.Εμεις παλι εχουμε παρτι 5με 8 το πρωι.

Καλημερα σε ολες!

• Μου αρέσει 5

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Jerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εμείς πάλι κάναμε 1-6:30 !!! Σας φάγαμε κοριτσιααααα χαχαχαχαχα

Πολλά αέρια και πονακια...τι κάνουμε; πώς βοηθάμε;

Γεια σας Κορίτσια!εμάς το πάρτυ μας είναι 11 με 4 περίπου..Χαχαχα κάθε μωρό έχει δικες του ωρες.

Δεν υπάρχουν πολλά για τα πονακια.μασαζακι στην κοιλίτσα, πολλή αγκαλιά,η κοιλιά σου να έχει επαφή με τη κοιλιά της, ζεστα πανακια με νερο στην κοιλιά, της κρατας τα πόδια λυγισμενα προς τα πάνω.τετοια μου είπε ο παιδίατρος να κανω και κυρίως αγκαλιές..Δεν μου έδωσε κάτι μονο αν γίνει υπερβολικά έντονο μου είπε θα δοκιμάσουμε και πάλι πειραματικα..

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, Jerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εμείς πάλι κάναμε 1-6:30 !!! Σας φάγαμε κοριτσιααααα χαχαχαχαχα

Πολλά αέρια και πονακια...τι κάνουμε; πώς βοηθάμε;

Εμεις κανομε μασαζακι με αλοιφι και παιρνομε σταγονες.Τα εδινα και στον μικρο .Με ενα 2 χρονο να κλαιει κατε φορα που ουρλιαζει το μωρο δεν μπορω να Μην κανω κατι.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

1 ώρα πρίν, Comet είπε:

Εμεις κανομε μασαζακι με αλοιφι και παιρνομε σταγονες.Τα εδινα και στον μικρο .Με ενα 2 χρονο να κλαιει κατε φορα που ουρλιαζει το μωρο δεν μπορω να Μην κανω κατι.

Την αλοιφουλα massage relief λες; Κάνει όμως για 10 ημερών μωράκι;

Μου είπε και ο παιδίατρος αν συνεχίσουμε έτσι θα δώσει προβιοτικα.

On 17/6/2020 at 1:13 ΜΜ, playbunny είπε:

Ωχ καταλαβα. Ρωτα τον γιατρο μηπως πρέπει να παρεις αλλη αντιβιωση για ουρολοίμωξη. Εκοψες τα ραμματα? Όλα οκ? 

Τελικά κοριτσάκι μου αρνητική η καλλιέργεια...δεν έχω τίποτα όπως τα είπε και ο γιατρός μου. Θα πίνω πολλά πολλά υγρά και θα στρώσει πιστεύω.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια γέννησαμε σήμερα!!!!

Ένα αγόρι 3880γρ 55εκ.

Όλα πήγαν τέλεια σηκώθηκα περπάτησα κ όλας... πολύ φαγούρα στη μύτη αλλά ζητάω συνέχεια φάρμακο κ παυσίπονα εννοείται! 

Εδώ στην κλινική όλα καλά!

• Μου αρέσει 11

Just now, Melody90 είπε:

Ένα αγόρι 3880γρ 55εκ.

Όλα πήγαν τέλεια σηκώθηκα περπάτησα κ όλας... πολύ φαγούρα στη μύτη αλλά ζητάω συνέχεια φάρμακο κ παυσίπονα εννοείται! 

Να σας ζήσει ο παίδαρος!! Γερός και καλότυχος!! Που γέννησες;

• Ευχαριστώ 1

Just now, Melody90 είπε:

Ένα αγόρι 3880γρ 55εκ.

Να σας ζησει, να ναι γέρος και τυχερός!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...