Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ένας ακόμα λόγος να δοκιμάσω άλλη κλινική. Όσον αφορά τα πρωτόκολλα, πλέον μπορώ να πω πως έχω κάνει ( τελείως φυσικό, φυσικό τροποποιημένο και βραχύ) και όλα δε δίνουν βλαστοκύστη 5η μέρα. Βέβαια διαβάζοντας ξένα site είδα πως υπήρξαν πολλές εγκυμοσύνες με 6ης ημέρας. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κάθετος με το ενδομήτριο 6ης ημέρας. Λογικά βάσει βιβλιογραφίας.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Κάθε μήνα δίνω ωάριο πρακτικά. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κύκλος χωρίς…Απλά από τα 13 γονιμοποιήθηκαν τα μισά περίπου δλδ 6 και τα 3 έγινα βλαστοκύστες, εν αναμονή του 13ου ωαρίου να δούμε αν θα γίνει. Σαν νούμερα είναι όλα 50/50 αν το δεις στατιστικά.

Θα σου πω τη λέξη κλισέ ΥΠΟΜΟΝΗ! Δεν έτυχε ακόμα το καλό αλλά συνεχίζοντας θα βρεθεί. 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.... το πρήξιμο υπάρχει όντως και είναι πολύ ενοχλητικό με το τζιν! Λέω ν πάω ν πάρω ένα τζιν εγκυμοσύνης από βδομάδα μπας κ σωθούμε...τα έχει στα hm πολύ νορμαλ τιμές...κατά τ αλλά πολύ πείνα και μυρωδιές από χιλιόμετρα! Χρόνια πολλά αν έχετε Δημητρηδες και Δημητρες..εξετάσεις εμένα  είπε από βδομάδα θα με δώσει.. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

qhpZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, playbunny είπε:

Νανσουλι μου, ναι κανω κι εγω τις ινοχεπ και απο οτι ξερω θα κανω μεχρι τελους... η κοιλια μου ειχε μελανιασει πολυ οποτε ξεκινησα και στα ποδια τωρα. δεν γλιτωνουμε απο τις ενεσεις πφφφφ! :sad:

Σακχαρο που εκανα βγηκε 85 μου ειπαν ειναι οκ. Νομιζω το ανωτατο οριο ειναι το 110, αρα το 95 δεν ειναι καλο? Ποσο θελουμε να ειναι? 

Για τις μελανιές πήρες κρεμα αρνικα από το φαρμακείο;;με έχει βοηθήσει παρα πολυ..Όχι ότι δεν έχω αλλά κάπως καλύτερα..

Ιδανικά στην εγκυμοσύνη το ζάχαρο νηστείας πρέπει να είναι κάτω από 92..το 110 είναι για εκτός εγκυμοσύνης..Αυτό είναι το πρόβλημα μου..αλλάζουν τα όρια στην εγκυμοσύνη..

• Μου αρέσει 1

Just now, Nansy29 said:

Για τις μελανιές πήρες κρεμα αρνικα από το φαρμακείο;;με έχει βοηθήσει παρα πολυ..Όχι ότι δεν έχω αλλά κάπως καλύτερα..

Ιδανικά στην εγκυμοσύνη το ζάχαρο νηστείας πρέπει να είναι κάτω από 92..το 110 είναι για εκτός εγκυμοσύνης..Αυτό είναι το πρόβλημα μου..αλλάζουν τα όρια στην εγκυμοσύνη..

Ναι ναι πηρα την κρεμα, εχει βοηθησει καπως αλλα επειδη τρυπιεμαι στην κοιλια ηδη 2 μηνες πλεον λογω πρωτοκολλου εξωσωματικης (καποιες μερες και διπλές ενεσεις) αλλαξα περιοχη γιατι πραγματικα εχει ταλαιπωρηθει παρα πολυ εκει.

Α καταλαβα, δεν το ηξερα αυτο για τα ορια ζαχαρου - ευχαριστω για την πληροφορια κοριτσακι! 

Εισαι καλυτερα σημερα απο ναυτια?  

• Μου αρέσει 1

Ναι ναι πηρα την κρεμα, εχει βοηθησει καπως αλλα επειδη τρυπιεμαι στην κοιλια ηδη 2 μηνες πλεον λογω πρωτοκολλου εξωσωματικης (καποιες μερες και διπλές ενεσεις) αλλαξα περιοχη γιατι πραγματικα εχει ταλαιπωρηθει παρα πολυ εκει.

Α καταλαβα, δεν το ηξερα αυτο για τα ορια ζαχαρου - ευχαριστω για την πληροφορια κοριτσακι! 

Εισαι καλυτερα σημερα απο ναυτια?  

Ωχ και κάνεις στα πόδια τωρα;πιο δύσκολο μου ακούγεται αυτό. Αλλά πάλι καλά υπάρχει και αυτή η λύση!

Όπως το πάρεις!ήμουν καλα το πρωι αλλά πριν καμια ωρα έκανα εμετο..εσυ;

• Μου αρέσει 1

Just now, Nansy29 said:

Ωχ και κάνεις στα πόδια τωρα;πιο δύσκολο μου ακούγεται αυτό. Αλλά πάλι καλά υπάρχει και αυτή η λύση!

Όπως το πάρεις!ήμουν καλα το πρωι αλλά πριν καμια ωρα έκανα εμετο..εσυ;

κι εγω στην αρχη φοβομουν πολυ γιατι ψυχολογικα ενιωθα ασφαλης με την περιοχη της κοιλιας (δεν ειχα εξερευνησει αλλες περιοχες με ενεσεις εκτος απο μια αρβεκαπ που μου ειχαν κανει στο κ*λαρακι χεχε). ομως τελικα ειναι μια χαρα και στο ποδι και μεχρι τωρα ευτυχως δεν εχει μελανιασει ουτε λιγο.

Ξυπνησα καλα αλλα πριν λιγο μου κανει ανακατοσουρα το στομαχι ισως επειδη ξεκιναω και πειναω καπως. στελνουν τα σπορακια σημα καπνου χεχε :mrgreen:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εκανα για την ωρα θυρεοειδη, σακχαρο και αλλη μια εξεταση που λεγεται γλυκοζυλιωμενη. Η TSH μου ανεβηκε στο 2,87 αλλα πηγα στον ενδοκρινολογο χτες και μου ειπε οτι ειναι λογικο λογω εγκυμοσυνης. Στο τελευταιο τριμηνο το μωρο εχει δικο του θυρεοειδη αδενα, μεχρι τοτε κανουμε εμεις υποστηριξη κι ετσι μου αυξησε την δοση Τ4. 

Κυστικη ινωση, τοξοπλασμα, ερυθρα και κυτταρομεγαλοιο ειχαμε κανει οποτε δεν μας τα ξαναζητησαν.

Αντιπηκτικες κανει καμια καθημερινα? 

Και εγώ κάνω αντιπηκτικές  ινοχεπ 4500 καθημερινά ..

• Ευχαριστώ 1

I93xp3.png 

Just now, Φούφη said:

Και εγώ κάνω αντιπηκτικές  ινοχεπ 4500 καθημερινά ..

ξεκινησα κι εγω με αυτες και μου τις ανεβασαν στις 10.000 μοναδες αυτην την εβδομαδα επειδη ειδαν τους 2 σακους και λογω εξτρα κιλων. νερο θα γινει το αιμα λεμεεεε!! :D

• Μου αρέσει 1

Λοιπόν κορασίδες το κόλπο για να μν μελανιάζουμε από τις ενέσεις το βρήκα θέλει να βάζουμε το φάρμακο πολύ πολύ πολύ αργά με κινήσεις ήρεμες δλδ όπως λέμε φέταααααα..χαχαχα

Όσο για τα φαγητά σας απαγόρευε τπτ ο γιατρός σας;;;

I93xp3.png 

Βρε κορίτσια εμένα ο γιατρός μου δεν μου έχει δώσει αντιπηκτικές ενεσεις.Αν εξαιρέσετε το Σαλοσπίρ που μου έχει δώσει από πριν την εμβρυομεταφορα δεν μου πρόσθεσε αντιπηκτικές τώρα που είδε ότι έχουμε δυο...

Μήπως να τον ρωτήσω;Εσείς προληπτικά τις κάνετε ή σας έχουν βρει κάτι;

• Μου αρέσει 1

Just now, Zina21 είπε:

Βρε κορίτσια εμένα ο γιατρός μου δεν μου έχει δώσει αντιπηκτικές ενεσεις.Αν εξαιρέσετε το Σαλοσπίρ που μου έχει δώσει από πριν την εμβρυομεταφορα δεν μου πρόσθεσε αντιπηκτικές τώρα που είδε ότι έχουμε δυο...

Ναι Ζινακι μου να τον ρωτήσεις και να ξέρεις γιατί από ότι βλέπω όλες κάνουν αντιπηκτικές μετά  από εμ..Ίσως να μν το χρειάζεσαι βεβαια♡♡ εξετάσεις εκανες;

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, Φούφη said:

Λοιπόν κορασίδες το κόλπο για να μν μελανιάζουμε από τις ενέσεις το βρήκα θέλει να βάζουμε το φάρμακο πολύ πολύ πολύ αργά με κινήσεις ήρεμες δλδ όπως λέμε φέταααααα..χαχαχα

Ωμα κρεατα/ψαρια απαγορεψε τυπου καπνιστα και σουσι, ειπε ολα να είναι καλομαγειρεμενα και πολυ καλο πλυσιμο τα λαχανικά. 

Just now, Zina21 said:

Εχω κανει εξετάσεις θρομβοφιλιας και είναι αριστες, του το ειπα 100 φορες μπας και γλιτωσω τις ενέσεις αλλά μου είπε δεν εχει σχεση και να τις κανω κανονικα. :roll:

• Μου αρέσει 1

Just now, Φούφη είπε:

Ναι Ζινακι μου να τον ρωτήσεις και να ξέρεις γιατί από ότι βλέπω όλες κάνουν αντιπηκτικές μετά  από εμ..Ίσως να μν το χρειάζεσαι βεβαια♡♡ εξετάσεις εκανες;

Ναι έχω κάνει όλες τις εξετάσεις κ είναι όλες καθαρες.Δεν έχω κ πρόβλημα κιλών που συνήθως όταν έχουμε παραπάνω κιλά τις δίνουν.Ειμαι 55 κιλά...Ο γιατρός δεν μου τις έδινε ούτε στις εμβρυομεταφορες μόνο Σαλοσπίρ.Θα τον ρωτήσω την Τριτη που θα πάω για υπέρηχο...

• Μου αρέσει 1

Just now, Φούφη είπε:

Ναι το κάνω κι αυτό με τις ενεσουλες κι όντως είναι καλύτερα!! Για φαγητά όχι σαλάτες ωμές απ έξω, όχι τυρια απ έξω μόνο στο σπίτι..πλενουμε πολύ καλά φρούτα και λαχανικά

Κρέας ψάρι πολύ καλά ψημένα 

Να αποφεύγουμε μεγάλα ψάρια τονο σολομό κλπ

Όχι χαμομηλι και κανέλα γιατί κάνουν συσπάσεις στη μήτρα

Όχι τυρια τύπου ροκφορ,  αποφεύγουμε αλλαντικά 

αποφεύγουμε οστρακοειδη κλπ αυτά έχουν πει σε μενα αλλα ρώτηστε και τους δικούς σας 

Just now, Zina21 είπε:

Εγώ πάντως έχω θρομβοφιλια για αυτό κάνω.ρωτησε τον καλυτερα

• Μου αρέσει 2

Ωμα κρεατα/ψαρια απαγορεψε τυπου καπνιστα και σουσι, ειπε ολα να είναι καλομαγειρεμενα και πολυ καλο πλυσιμο τα λαχανικά. 

Εχω κανει εξετάσεις θρομβοφιλιας και είναι αριστες, του το ειπα 100 φορες μπας και γλιτωσω τις ενέσεις αλλά μου είπε δεν εχει σχεση και να τις κανω κανονικα. :roll:

Και μένα έτσι μου είπε ότι είναι καλό κ για μένα και για τα μπεμπέκια ♡♡

• Μου αρέσει 1

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...