Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, playbunny είπε:

Εχει 36 βαθμους εξω, δεν παλλευεται πραγματικά. Γυρισατε σπιτι? Βγηκαμε για κατι δουλειες κι εβαλα κοντομανικο (κολλητο πλεον λογω κοιλιας). Εξω μπρατσα, εξω κοιλιτσα, ολα εξω χαχα!

Ευτυχώς γενναμε σχετικα σύντομα. Σκεφτομαι τις κοπέλες που θα περάσουν ολο το καλοκαίρι έτσι. 

Ναι σπίτι τώρα βγήκαν off και τα δύο κ ροχαλιζουν.συνέχεια φεύγουνε τα παντελόνια Κάτω από την κοιλιά και έχω φόβο ότι φαίνεται η κοιλιά μου.. να δω πώς θα σουλουποθώ μετά τη γέννα..πιο δύσκολα είναι αυτές που γεννάνε αρχές Σεπτέμβρη που έχουν φάει κυριολεκτικά όλη την κάψα.

Just now, Jerina είπε:

Αααα η μπέμπα βλέπω ξεπεταγμενη και τσαουσα!!! Κοντεύεις καρδιά μου στο τέλος!!!

Γαμω τα κουνούπια άσε!! Ένα να έχει η υφήλιος σε εμένα θα έρθει!!! Και εγώ κολλητά φοράω!!με κυνηγούσε σήμερα η μάνα μου να βάλω ένα δικό της φαρδύ μπλουζάκι και της λέω με αυτό εδώ δεν θα φαίνομαι έγκυος αλλά χοντρή!!!!αμάν!!! Και εγώ θέλω @Melody90 να πάω να πάρω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πήγα χθες αλλά εξυπηρετούσαν μέχρι τις δώδεκα...πήγα δώδεκα και κάτι... Δεν χεζονται!!! Αυτή τη δουλειά θα κάνω πέρα δώθε...από Δευτέρα τώρα...

Α!! Επίσης βγήκαν τα καρπούζια αλλά είναι μάπα!

Πάρε να το έχεις έτοιμο ποτέ δεν ξες.. ζήτησα αμέσως 2 γιατί είπα ότι κάτι θα προκύψει πάλι κ θα τρεχω πάλι..ο άντρας μου πνίγεται από δουλειά και δεν θα μπορεί..όπου κ να πας κάθε τρεις και λίγο χαρτιά ζητάνε τυραννάνε τον κοσμάκη..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εν τω μεταξύ ή που δεν φυσαει καθολου ή όταν φυσάει λιγο μπαίνει καυτός αερας. Πφφφ.. θελω παγωτοοο ή γρανιτα και δεν κάνει να φαω με το σάκχαρο. Όλα μου φταίνε τώρα!! :oops:

παγωτά Παπαφιλίπου ή Έβγα με στέβια... εξαιρετική γεύση και χωρίς ζάχαρη... επίσης γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά... τρώω, κάνω μέτρηση και δεν το πιστεύω... οικογενειακες συσκευασίες στα σούπερ μάρκετ...

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

cZfsp3.png

Just now, Athinaa said:

παγωτά Παπαφιλίπου ή Έβγα με στέβια... εξαιρετική γεύση και χωρίς ζάχαρη... επίσης γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά... τρώω, κάνω μέτρηση και δεν το πιστεύω... οικογενειακες συσκευασίες στα σούπερ μάρκετ...

Θα το κοιταξω!! Ευχαριστώ πολύ!! :wub:

Διαφημίσεις

Just now, Penny... είπε:

Ναι αγάπη χωρίς καθόλου υπερβολή δεν ξέρουμε τι κουβαλάν τα κουνούπια 

Έχεις απόλυτο δίκιο κορίτσι μου! Τις προάλλες με τσίμπησε ένα στο γόνατο πέρασαν δέκα μέρες ακόμη με ενοχλεί και είναι μωβ το χρώμα!! Μολυσμένα μέχρι εκεί που δεν πάει... Εσύ που έχεις μωράκι βάζεις κάτι; Τι λες να βάλω; έχει κάτι αυτοκόλλητα ειδικά για βρέφη τα κόκας στην κούνια η στο λίκνο η στο καρότσι...

Εν τω μεταξύ ή που δεν φυσαει καθολου ή όταν φυσάει λιγο μπαίνει καυτός αερας. Πφφφ.. θελω παγωτοοο ή γρανιτα και δεν κάνει να φαω με το σάκχαρο. Όλα μου φταίνε τώρα!! :oops:

Φυσάει καυτός αέρας... Μόλις γύρισα σπίτι κολλαω είμαι μούσκεμα και βρωμαω!!! Αχ αυτές οι ορμόνες!!! Θα την πέσω λίγο γιατί αγκομαχαω...

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο κορίτσι μου! Τις προάλλες με τσίμπησε ένα στο γόνατο πέρασαν δέκα μέρες ακόμη με ενοχλεί και είναι μωβ το χρώμα!! Μολυσμένα μέχρι εκεί που δεν πάει... Εσύ που έχεις μωράκι βάζεις κάτι; Τι λες να βάλω; έχει κάτι αυτοκόλλητα ειδικά για βρέφη τα κόκας στην κούνια η στο λίκνο η στο καρότσι...

Φυσάει καυτός αέρας... Μόλις γύρισα σπίτι κολλαω είμαι μούσκεμα και βρωμαω!!! Αχ αυτές οι ορμόνες!!! Θα την πέσω λίγο γιατί αγκομαχαω...

Δεν ςχω ρωτήσει τον παιδίατρο να σου πω αν επιτρέπεται να βάλω κάτι στο μωρο αλλά θα ρώτησω γιατί προχθες ενα χαζοκουνουπο ειχε κάτσει πανω στο υπέροχο πρόσωπακι του και μετά ήρθε σε μενα και με σακατεψε εγώ βάζω σπρέι 

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Penny... είπε:

Δεν ςχω ρωτήσει τον παιδίατρο να σου πω αν επιτρέπεται να βάλω κάτι στο μωρο αλλά θα ρώτησω γιατί προχθες ενα χαζοκουνουπο ειχε κάτσει πανω στο υπέροχο πρόσωπακι του και μετά ήρθε σε μενα και με σακατεψε εγώ βάζω σπρέι 

Σε εσένα έβγαλε τα σπασμένα χαχαχαχα!!έχω και εγώ σπρέι οικολογικό βιολογικό πες το όπως θες αλλά τίποτα... Αέρα κάνει στα απαυτα των κουνουπιών!! Το τσίμπησε το μωρό; ελπίζω όχι γιατί τα καημένα γίνονται τούμπανο...μην κολλήσει και τίποτα.

• Χαχα 1

Just now, Jerina είπε:

Σε εσένα έβγαλε τα σπασμένα χαχαχαχα!!έχω και εγώ σπρέι οικολογικό βιολογικό πες το όπως θες αλλά τίποτα... Αέρα κάνει στα απαυτα των κουνουπιών!! Το τσίμπησε το μωρό; ελπίζω όχι γιατί τα καημένα γίνονται τούμπανο...μην κολλήσει και τίποτα.

Οχι γιατί το εδιωξα το μαλα@@@@ χαχαχχαχαα θα σου έλεγα και εγώ τι κάνει το σπρέι αλλά είμαστε σε φόρουμ 

• Χαχα 3

xfHlp3.png

4 ώρες πρίν, Jerina είπε:

Αααα η μπέμπα βλέπω ξεπεταγμενη και τσαουσα!!! Κοντεύεις καρδιά μου στο τέλος!!!

Γαμω τα κουνούπια άσε!! Ένα να έχει η υφήλιος σε εμένα θα έρθει!!! Και εγώ κολλητά φοράω!!με κυνηγούσε σήμερα η μάνα μου να βάλω ένα δικό της φαρδύ μπλουζάκι και της λέω με αυτό εδώ δεν θα φαίνομαι έγκυος αλλά χοντρή!!!!αμάν!!! Και εγώ θέλω @Melody90 να πάω να πάρω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πήγα χθες αλλά εξυπηρετούσαν μέχρι τις δώδεκα...πήγα δώδεκα και κάτι... Δεν χεζονται!!! Αυτή τη δουλειά θα κάνω πέρα δώθε...από Δευτέρα τώρα...

Α!! Επίσης βγήκαν τα καρπούζια αλλά είναι μάπα!

Κοριτσια καλησπερα!! 
Πιστοποιητικο οικογεν καταστασης κ ληξιαρχικη πραξη γαμου μπορειτε να τα βγαλετε και μεσω ιντερνετ κ να τα εκτυπωσετε για να μην τρεχετε , εγω ετσι εκανα μπαμ μπαμ τελειωσα :)

• Μου αρέσει 3

a85np3.png

Διαφημίσεις

Just now, Mary_k είπε:

Κοριτσια καλησπερα!! 
Πιστοποιητικο οικογεν καταστασης κ ληξιαρχικη πραξη γαμου μπορειτε να τα βγαλετε και μεσω ιντερνετ κ να τα εκτυπωσετε για να μην τρεχετε , εγω ετσι εκανα μπαμ μπαμ τελειωσα :)

Αααα τι καλά !που μπαίνουμε για να τα κατεβάσουμε?? 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Φούφη είπε:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ :wub:ΟΜΑΔΑΣ

ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΦΟΥΦΗ ♡ ΠΗΤ:16-6-20♡♡ ΓΕΝΗΣΑΜΕ ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ 13-5-20

NANSY29 ♡ΠΗΤ: 15 -6-20 ΓΕΝΗΣΑΜΕ2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 6-5-20

ZINA21 ♡ ΠΗΤ:18-6-20♡♡ ΑΓΟΡΙ& ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΕΝΗΣΑΜΕ♡♡

PLAYBANNY♡ΠΗΤ:26-6-20 ΑΓΟΡΙ&ΚΟΡΙΤΣΙ

KERMIT82 ♡ΠΗΤ:18-6-20♡♡ ΑΓΟΡΙ& ΚΟΡΙΤΣΙ

BUTERFLY19ΠΗΤ:  ;♡ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΝΙΝΙ

COMET   ΠΗΤ:  2-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

NICOOL♡ΠΗΤ:17-6-20♡ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

DAISYZ♡ ΠΗΤ:8-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡ΓΕΝΗΣΑΜΕ♡ 7-4-20♡

NANSYMAR♡ΠΗΤ:20-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

KANGAN♡ΠΗΤ:  7-6-20♡ΑΓΟΡΆΚΙ ♡

VILA♡ΠΗΤ: 29-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

IRO20♡ΠΗΤ:17-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ

RAFA24♡  ΠΗΤ:15-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ANTI19♡ΠΗΤ 6-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

MELODY90♡ΠΗΤ:4-7-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ

PAKAKI♡ΠΗΤ:28-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΑNNA_ K♡ΠΗΤ:  26-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΆΝΝΑ.ΚΡΗΤΗ♡ΠΗΤ:2-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΝΙΝΑ94♡ ΠΗΤ:20-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

MARY_ K♡ ΠΗΤ:16-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

BOUBOU93♡ ΠΗΤ: 7-6-20 ♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡

TONI@♡ ΠΗΤ:28-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

JERINA♡ ΠΗΤ:23-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡

KLAIRI31♡ ΠΗΤ:24-06-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

MPIMPIKOS♡ΠΗΤ:14-6-20 BABY♡

@Mpimpikos με το καλό κοριτσάκι μου αν ξέρεις το φύλο Πες μου το να το συμπληρώσω ♡

Κοριτσάκι περιμένω. Ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 1

Just now, Mary_k είπε:

Κοριτσια καλησπερα!! 

κι εγώ προσπάθησα αλλά για να το κάνω έπρεπε πρώτα να εγγραφώ στο Ερμής, και για να γραφτώ έπρεπε να πάω στα ΚΕΠ... αχαχαχαχαχα,...

υπάρχει κι άλλος τρόπος;;

cZfsp3.png

Just now, Athinaa είπε:

κι εγώ προσπάθησα αλλά για να το κάνω έπρεπε πρώτα να εγγραφώ στο Ερμής, και για να γραφτώ έπρεπε να πάω στα ΚΕΠ... αχαχαχαχαχα,...

υπάρχει κι άλλος τρόπος;;

Ναι και εγώ το ίδιο!!! Και έτσι τα παράτησα...

Κορίτσια μπορεί να σας φανεί αστείο. Ο μικρός είναι εδω και πολύ καιρό εξαιρετικά κινητικος. Αλλά τις τελευταίες μέρες και ειδικά σήμερα ακούγονται μέσα από την κοιλιά μου κρατσ κρουτσ. Και δεν εννοώ βέβαια έντερο ή στομάχι. Εννοώ μήτρα και σύνδεσμοι. Σήμερα ο μικρός έχει κατεβάσει τα πόδια (γιατί είναι ισχυακος) και σπρώχνει με όλη του τη δύναμη προς τ κάτω. Φοβάμαι ότι θα σπάσει τα νερά πριν την ώρα του 

• Χαχα 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...