Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

On 13/5/2020 at 8:28 ΜΜ, Φούφη είπε:

Γεννήσαμεεεεεεεεεεεεεεε

Γεννήθηκαν τα μωράκια μου δόξα τον θεό κοριτσάκια μου...2600 μπέμπα 2400 μπέμπης τα βάλαμε θερμοκοιτιδα μάλλον μόνο για σήμερα ..

ΜΗΝ φοβάστε τπτ όλα είναι πολύ καλύτερα από ότι φανταζόμαστε αγάπες μου.

Η ώρα η καλή @playbunnyμουυυυυ μν φοβάσαι τίποτα αλήθεια ♡♡

Να σου ζήσουν τα αστεράκια σου κοριτσάκι μου!!!Να είναι γερά και να τα καμαρώνετε!!!<3 <3 <3

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ στο club με τις αυπνες εδώ και μέρες. Αλλά τώρα άρχισε το μαρτύριο. Αλλεργία στα δάχτυλα των ποδιών λόγω πρηξιματος και ζέστης. Το είχα πάθει και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και το επόμενο καλοκαίρι που θήλαζα ακόμα . Έλεγα ότι θα το γλιτώσω αυτή τη φορά.. Είναι μαρτύριο η φαγούρα.. Εμένα οι καούρες πάνε κι έρχονται όπως ο μικρός στην κοιλιά. 

• Λυπημένη/-ος 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 ώρα πρίν, playbunny είπε:

Εγω σηκώθηκα για τουαλετα και επειδή μου έκαναν επίθεση κατι κουνουπια. Αρχισαμε και με αυτα τωρα!! 

Μακαρι να σε ηρεμησει λιγο το παγωτακι. Δεν δοκιμάζεις μηπως σε βολεψει ο καναπές για υπνο με μπολικα μαξιλάρια ωστε να είναι το κεφάλι σχεδόν όρθιο κ να δρασει η βαρύτητα υπερ σου?

Καλημερα. Ετσι κοιμαμαι απο την αρχι τις εγκυμοσυνις λογω των εμμετων.Εχω να ξαπλωσω στο κρεβατι μου 8 Μηνες.Κατα τις 5 με πιρε ο υπνος.Εχει μια ωρα που σικωτικα γιατι ακουσα το μικρο.Σκεφτομουν οτι ετσι και με πιασουν οι πονοι τωρα ειμαι τοσο κουρασμενι που δεν ξερω πως θα σπρωξω.Παρολα αυτα μπορω να γεννισω σημερα; Τωρα εχω αναγουλα κλασικα.

• Λυπημένη/-ος 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet said:

Καλημερα. Ετσι κοιμαμαι απο την αρχι τις εγκυμοσυνις λογω των εμμετων.Εχω να ξαπλωσω στο κρεβατι μου 8 Μηνες.Κατα τις 5 με πιρε ο υπνος.Εχει μια ωρα που σικωτικα γιατι ακουσα το μικρο.Σκεφτομουν οτι ετσι και με πιασουν οι πονοι τωρα ειμαι τοσο κουρασμενι που δεν ξερω πως θα σπρωξω.Παρολα αυτα μπορω να γεννισω σημερα; Τωρα εχω αναγουλα κλασικα.

Πόσο ταλαιπωρεισαι βρε κοριτσακι μου.. :( αντε να έρθει ο μπεμπουλης να μας γραψεις: "σημερα νιωθω τελεια"

Just now, Comet είπε:

Στην δική σου περίπτωση κοριτσάκι μου, όταν γεννήσεις τις μέρες που θα είσαι στο μαιευτήριο θα ξεκουραστείς!!! 

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι ζέστη είναι αυτή;;; Μούσκεμα όλη νύχτα... Σαν να μπαίνει λίγο απότομα το καλοκαίρι;; Δεν την αντέχω τη ζέστη!!!

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Blonde είπε:

Παρά πολύ ωραιαααα!! Αχ εμένα στην 34η εβδομάδα ήταν 1725 και πολύ αγχώνομαι αν γεννήσω τέλος μαϊου για το τι βάρος θα έχει! 

Η μετρηση ηταν του γιατρου σου? Η του γιατρου που εκανε doppler? Στο λεω γιατι τα μηχανηματα εχουν μεγαλες αποκλεισεις. Αυτος της εμβρυοιατρικης που κανει ντοπλερ εχει μεγαλυτερης ακριβειας μηχανημα πχ στις 33 εμας μας εβγαλε σχεδον 2κιλα (εχουμε κ εμεις μικρο μωρακι απο την αρχη.αγορακι) κ μετα απο μια.εβδομαδα στου.δικου μου γιατρου το μετρησε 1700 καπου!! Μην αγχωνεσαι εαν οι αναλογιες στην κλιμακα κεφαλι, κοιλια κ μηριαιο συμπιπτουν

• Μου αρέσει 1

Just now, Unborn91 είπε:

Η μετρηση ηταν του γιατρου σου? Η του γιατρου που εκανε doppler? Στο λεω γιατι τα μηχανηματα εχουν μεγαλες αποκλεισεις. Αυτος της εμβρυοιατρικης που κανει ντοπλερ εχει μεγαλυτερης ακριβειας μηχανημα πχ στις 33 εμας μας εβγαλε σχεδον 2κιλα (εχουμε κ εμεις μικρο μωρακι απο την αρχη.αγορακι) κ μετα απο μια.εβδομαδα στου.δικου μου γιατρου το μετρησε 1700 καπου!! Μην αγχωνεσαι εαν οι αναλογιες στην κλιμακα κεφαλι, κοιλια κ μηριαιο συμπιπτουν

Η μέτρηση ήταν του γιατρού μου...το ντοπλερ το είχα κάνει μια εβδομάδα πριν και μας το είχε βγάλει ο έμβρυολογος 1600!! Όλα είναι μέσα στην κλίμακα ευτυχώς!

• Μου αρέσει 1

Just now, Unborn91 said:

Αυτο ειδα κι εγω οτι ισχυει. Ο γιατρος μου βγαζει 300γρ αποκλιση καθε μωρο απο τον γιατρο του Ντοπλερ και να πω την αληθεια ο γιατρος εχει παλιο μηχανημα ενω του ντοπλερ ειναι πολυ πιο καινούργιο και ακριβειας. Ευτυχως με εστειλε ο γιατρος να παω την Τεταρτη στον ντοπλερ γιατι φαινεται οτι η μπεμπα ισως τραβαει το φαγητο του μπεμπη και ξεκιναει πιθανη επιβραδυνση.  Οποτε θελουμε μετρηση ακριβειας για να δουμε σιγουρα τι γινεται. 

Just now, Jerina said:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι ζέστη είναι αυτή;;; Μούσκεμα όλη νύχτα... Σαν να μπαίνει λίγο απότομα το καλοκαίρι;; Δεν την αντέχω τη ζέστη!!!

Εχω σκασει!!! Ολο το βραδυ ζεστη και κουνουπια... και φοβομαστε να αναψουμε air condition, πφφφφ!! Μονο το καρπουζι λειπει για να ειναι επισημα καλοκαιρι. Πολυ αποτομα ζεστανε ρε γμτ!  

• Χαχα 1

Just now, playbunny είπε:

Αυτο ειδα κι εγω οτι ισχυει. Ο γιατρος μου βγαζει 300γρ αποκλιση καθε μωρο απο τον γιατρο του Ντοπλερ και να πω την αληθεια ο γιατρος εχει παλιο μηχανημα ενω του ντοπλερ ειναι πολυ πιο καινούργιο και ακριβειας. Ευτυχως με εστειλε ο γιατρος να παω την Τεταρτη στον ντοπλερ γιατι φαινεται οτι η μπεμπα ισως τραβαει το φαγητο του μπεμπη και ξεκιναει πιθανη επιβραδυνση.  Οποτε θελουμε μετρηση ακριβειας για να δουμε σιγουρα τι γινεται. 

Εχω σκασει!!! Ολο το βραδυ ζεστη και κουνουπια... και φοβομαστε να αναψουμε air condition, πφφφφ!! Μονο το καρπουζι λειπει για να ειναι επισημα καλοκαιρι. Πολυ αποτομα ζεστανε ρε γμτ!  

Ζεστή άστα να πάνε...βγηκα αγορά σήμερα με δύο μωρά κ ένα στην κοιλιά..είχα κλείσει ραντεβού στα ΚΕΠ για να πάρω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που ζήτησαν από την κλινική.τι να σου πω ότι έγινα παντζάρι από το ζόρι κ τη ζέστη με ρωτούσαν ξένοι άνθρωποι αν αισθάνομαι καλά φαντάσου.:oops:

• Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Εμενα σκεψου του γιατρου μου ειναι καινουργιο 3 χρονια δλδ. Αλλα του εμβρυολογου ειναι πολυ ανωτερα καμια σχεση. Φαινεται και στις αυχενικες κ στις αλλες εξετασεις που το μωρο ειναι τοσο διακριτο ακομα κ το προσωπακι του ειναι ξεκαθαρο καμια σχεση με τον αλλον υπερηχο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Melody90 said:

Ζεστή άστα να πάνε...βγηκα αγορά σήμερα με δύο μωρά κ ένα στην κοιλιά..είχα κλείσει ραντεβού στα ΚΕΠ για να πάρω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που ζήτησαν από την κλινική.τι να σου πω ότι έγινα παντζάρι από το ζόρι κ τη ζέστη με ρωτούσαν ξένοι άνθρωποι αν αισθάνομαι καλά φαντάσου.:oops:

Εχει 36 βαθμους εξω, δεν παλλευεται πραγματικά. Γυρισατε σπιτι? Βγηκαμε για κατι δουλειες κι εβαλα κοντομανικο (κολλητο πλεον λογω κοιλιας). Εξω μπρατσα, εξω κοιλιτσα, ολα εξω χαχα!

Ευτυχώς γενναμε σχετικα σύντομα. Σκεφτομαι τις κοπέλες που θα περάσουν ολο το καλοκαίρι έτσι. :wacko:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ :wub:ΟΜΑΔΑΣ

ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΦΟΥΦΗ ♡ ΠΗΤ:16-6-20♡♡ ΓΕΝΗΣΑΜΕ ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ 13-5-20

NANSY29 ♡ΠΗΤ: 15 -6-20 ΓΕΝΗΣΑΜΕ2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 6-5-20

ZINA21 ♡ ΠΗΤ:18-6-20♡♡ ΑΓΟΡΙ& ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΕΝΗΣΑΜΕ♡♡

PLAYBANNY♡ΠΗΤ:26-6-20 ΑΓΟΡΙ&ΚΟΡΙΤΣΙ

KERMIT82 ♡ΠΗΤ:18-6-20♡♡ ΑΓΟΡΙ& ΚΟΡΙΤΣΙ

BUTERFLY19ΠΗΤ:  ;♡ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΝΙΝΙ

COMET   ΠΗΤ:  2-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

NICOOL♡ΠΗΤ:17-6-20♡ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

DAISYZ♡ ΠΗΤ:8-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡ΓΕΝΗΣΑΜΕ♡ 7-4-20♡

NANSYMAR♡ΠΗΤ:20-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

KANGAN♡ΠΗΤ:  7-6-20♡ΑΓΟΡΆΚΙ ♡

VILA♡ΠΗΤ: 29-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

IRO20♡ΠΗΤ:17-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ

RAFA24♡  ΠΗΤ:15-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ANTI19♡ΠΗΤ 6-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

MELODY90♡ΠΗΤ:4-7-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ

PAKAKI♡ΠΗΤ:28-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΑNNA_ K♡ΠΗΤ:  26-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΆΝΝΑ.ΚΡΗΤΗ♡ΠΗΤ:2-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΝΙΝΑ94♡ ΠΗΤ:20-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

MARY_ K♡ ΠΗΤ:16-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

BOUBOU93♡ ΠΗΤ: 7-6-20 ♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡

TONI@♡ ΠΗΤ:28-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

JERINA♡ ΠΗΤ:23-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡

KLAIRI31♡ ΠΗΤ:24-06-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

MPIMPIKOS♡ΠΗΤ:14-6-20 BABY♡

@Mpimpikos με το καλό κοριτσάκι μου αν ξέρεις το φύλο Πες μου το να το συμπληρώσω ♡

• Μου αρέσει 2

I93xp3.png 

Αααα η μπέμπα βλέπω ξεπεταγμενη και τσαουσα!!! Κοντεύεις καρδιά μου στο τέλος!!!

Γαμω τα κουνούπια άσε!! Ένα να έχει η υφήλιος σε εμένα θα έρθει!!! Και εγώ κολλητά φοράω!!με κυνηγούσε σήμερα η μάνα μου να βάλω ένα δικό της φαρδύ μπλουζάκι και της λέω με αυτό εδώ δεν θα φαίνομαι έγκυος αλλά χοντρή!!!!αμάν!!! Και εγώ θέλω @Melody90 να πάω να πάρω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πήγα χθες αλλά εξυπηρετούσαν μέχρι τις δώδεκα...πήγα δώδεκα και κάτι... Δεν χεζονται!!! Αυτή τη δουλειά θα κάνω πέρα δώθε...από Δευτέρα τώρα...

Α!! Επίσης βγήκαν τα καρπούζια αλλά είναι μάπα!

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina είπε:

Αααα η μπέμπα βλέπω ξεπεταγμενη και τσαουσα!!! Κοντεύεις καρδιά μου στο τέλος!!!

Γαμω τα κουνούπια άσε!! Ένα να έχει η υφήλιος σε εμένα θα έρθει!!! Και εγώ κολλητά φοράω!!με κυνηγούσε σήμερα η μάνα μου να βάλω ένα δικό της φαρδύ μπλουζάκι και της λέω με αυτό εδώ δεν θα φαίνομαι έγκυος αλλά χοντρή!!!!αμάν!!! Και εγώ θέλω @Melody90 να πάω να πάρω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πήγα χθες αλλά εξυπηρετούσαν μέχρι τις δώδεκα...πήγα δώδεκα και κάτι... Δεν χεζονται!!! Αυτή τη δουλειά θα κάνω πέρα δώθε...από Δευτέρα τώρα...

Α!! Επίσης βγήκαν τα καρπούζια αλλά είναι μάπα!

Προσέξτε οι εγκυουλες με τα κουνούπια επιτρέπονται οι συσκευές με το υγρό μέσα στο δωμάτιο για να μην σας τσιμπανε εμένα όταν είχα κανει εισαγωγή μου έλεγαν οι νοσοκόμες να προσέχω πολύ οποτε κορίτσια μην αφήνετε να σας ρουφαν το αιματακι σας

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Penny... είπε:

Προσέξτε οι εγκυουλες με τα κουνούπια επιτρέπονται οι συσκευές με το υγρό μέσα στο δωμάτιο για να μην σας τσιμπανε εμένα όταν είχα κανει εισαγωγή μου έλεγαν οι νοσοκόμες να προσέχω πολύ οποτε κορίτσια μην αφήνετε να σας ρουφαν το αιματακι σας

Να βάλω υγρό λες ε;έγινε γλυκούλα μου ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...