Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Αφήστε.... σήμερα είμαι ξύπνια από τις τέσσερις...και κοιμήθηκα μία. Με έπιασε παλινδρόμηση και καούρα από τις τρεις φρυγανιές που έφαγα... Αχ @Comet μου πως αντέχεις;;;

Πήγα στο γιατρό σήμερα... Όλα καλά η μικρή μου είναι 2400 γρ. Πιστεύω είμαστε καλά!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Jerina said:

Αφήστε.... σήμερα είμαι ξύπνια από τις τέσσερις...και κοιμήθηκα μία. Με έπιασε παλινδρόμηση και καούρα από τις τρεις φρυγανιές που έφαγα... Αχ @Comet μου πως αντέχεις;;;

Πήγα στο γιατρό σήμερα... Όλα καλά η μικρή μου είναι 2400 γρ. Πιστεύω είμαστε καλά!

Δεν αντεχονται οι καουρες.. :wacko:

Τέλεια είναι η μπουμπου!! :wub:

• Ευχαριστώ 1

Just now, Jerina είπε:

Παρά πολύ ωραιαααα!! Αχ εμένα στην 34η εβδομάδα ήταν 1725 και πολύ αγχώνομαι αν γεννήσω τέλος μαϊου για το τι βάρος θα έχει! 

Just now, Comet είπε:

Ασε τελικα δεν το γλιτωσα,ισως εφταιγε που ειπια και νερο αλλα διψαω πολυ το πρωι,αφου κατουραω ολο το βραδυ.Τωρα τρωω παγωτο φραουλα γρανιτα για τιν καουρα...Και νυσταζω....Ελπιζω να κοιμηθω λιγο οσο κοιμαται κι ο μικρος

Μακάρι να κοιμηθείς να ηρεμήσεις λιγάκι! Οι καουρες δεν παλεύονται αλήθεια! Εγώ από νερό παράπονο δεν έχω 4λιτρα τη μέρα πίνω :shock:

• Μου αρέσει 1

Just now, Blonde είπε:

Παρά πολύ ωραιαααα!! Αχ εμένα στην 34η εβδομάδα ήταν 1725 και πολύ αγχώνομαι αν γεννήσω τέλος μαϊου για το τι βάρος θα έχει! 

Μακάρι να κοιμηθείς να ηρεμήσεις λιγάκι! Οι καουρες δεν παλεύονται αλήθεια! Εγώ από νερό παράπονο δεν έχω 4λιτρα τη μέρα πίνω :shock:

Αν στις μετρήσεις ήταν καλά μην αγχώνεσαι απλά θα είναι από τις ντελικάτες θα είναι μοντέλο!!! Ο γιατρός τι σου είπε; Εμένα μάλλον τροφαντη θα βγει...

Διαφημίσεις

Just now, Jerina είπε:

Αν στις μετρήσεις ήταν καλά μην αγχώνεσαι απλά θα είναι από τις ντελικάτες θα είναι μοντέλο!!! Ο γιατρός τι σου είπε; Εμένα μάλλον τροφαντη θα βγει...

Βγαίνει μικρούλα γενικά εμάς από την αρχή, είναι  στα φυσιολογικά επίπεδα λέει!!! Προσέχει από τώρα η μπουμπου φαίνεται :mrgreen:

• Χαχα 1

Just now, Blonde είπε:

Και φυσικα ο μικρος μου αποφασισε οτι δεν θελει να κοιμιτει,εγινε χαλια με τους μαρκαδορους και τον εκανα μπανιο,τωρα με ποναει η μεση.Οποτε νανι μια και καλι το βραδυ.

Κι εγω επινα πολυ νερο απο το μεσιμερι και μετα,τωρα με τους εμμετους δυσκολο

• Λυπημένη/-ος 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Και φυσικα ο μικρος μου αποφασισε οτι δεν θελει να κοιμιτει,εγινε χαλια με τους μαρκαδορους και τον εκανα μπανιο,τωρα με ποναει η μεση.Οποτε νανι μια και καλι το βραδυ.

Κι εγω επινα πολυ νερο απο το μεσιμερι και μετα,τωρα με τους εμμετους δυσκολο

Κ εμένα με πιάνουν άσχημες καούρες αυτές τις μέρες...η γιατριά μου είναι τα σιμεκο κ οικογενειακό δίκιλο παγωτό:wink:

4 ώρες πρίν, Jerina είπε:

Ω τέλεια ειναι κορίτσι μου! Πριν από λίγο γύρισα κι εγώ. 2750 ο χοντρούλης μου. Κάναμε κ τον πρώτο καρδιοτοκογραφο κ βαρεσα αρκετές γερές συσπάσεις οπότε μου αύξησε το μαγνήσιο. Τελικά έκλεισε η κτ με ολική αναισθησία. Τώρα το που με είπε ο.τι θέλω εγώ οπότε παραμένει το δίλημμα. Έμαθες τπτ για γενεσις? Συνοδούς κλπ? Σε είπε ημερομηνία? Πότε θα ξαναπάς? Εγώ θα ξαναπαω 2 ιουνη (ελπίζω να μην έχουν σπάσει τα νερά μέχρι τότε) :-)

• Μου αρέσει 2

m8pQp3.png

Διαφημίσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ :wub:ΟΜΑΔΑΣ

ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΦΟΥΦΗ ♡ ΠΗΤ:16-6-20♡♡ ΓΕΝΗΣΑΜΕ ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ 13-5-20

NANSY29 ♡ΠΗΤ: 15 -6-20 ΓΕΝΗΣΑΜΕ2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 6-5-20

ZINA21 ♡ ΠΗΤ:18-6-20♡♡ ΑΓΟΡΙ& ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΕΝΗΣΑΜΕ♡♡

PLAYBANNY♡ΠΗΤ:26-6-20 ΑΓΟΡΙ&ΚΟΡΙΤΣΙ

KERMIT82 ♡ΠΗΤ:18-6-20♡♡ ΑΓΟΡΙ& ΚΟΡΙΤΣΙ

BUTERFLY19ΠΗΤ:  ;♡ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΝΙΝΙ

COMET   ΠΗΤ:  2-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

NICOOL♡ΠΗΤ:17-6-20♡ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

DAISYZ♡ ΠΗΤ:8-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡ΓΕΝΗΣΑΜΕ♡ 7-4-20♡

NANSYMAR♡ΠΗΤ:20-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

KANGAN♡ΠΗΤ:  7-6-20♡ΑΓΟΡΆΚΙ ♡

VILA♡ΠΗΤ: 29-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

IRO20♡ΠΗΤ:17-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ

RAFA24♡  ΠΗΤ:15-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ANTI19♡ΠΗΤ 6-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

MELODY90♡ΠΗΤ:4-7-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ

PAKAKI♡ΠΗΤ:28-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΑNNA_ K♡ΠΗΤ:  26-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΆΝΝΑ.ΚΡΗΤΗ♡ΠΗΤ:2-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΝΙΝΑ94♡ ΠΗΤ:20-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

MARY_ K♡ ΠΗΤ:16-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

BOUBOU93♡ ΠΗΤ: 7-6-20 ♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡

TONI@♡ ΠΗΤ:28-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

JERINA♡ ΠΗΤ:23-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡

KLAIRI31♡ ΠΗΤ:24-06-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

Κοριτσακια μου αγαπημένα ευχαριστώ για τις ευχες σας..είμαι καλά..

Ζήστε το νιώστε ήρεμες απολαύστε το όλα θα πάνε καλά κάθε μέρα πονάει λιγότερο και να σηκωθείτε γρήγορα να περπατήσετε μετά την γέννα.

Τα μωράκια μου πάνε καλά ο μπέμπης βγήκε από το οξυγόνο κ αύριο ελπίζω κ η μπουμπού μας.

Έβγαλα γαλά με το θήλαστρο και το κατέβασα να τους δώσουν Γτ το πρόγαλα είναι σημαντικό λένε.

Φιλιά στα μουτράκια σας κ στέλνω μπεμπεδόσκονη στις κοιλίτσες σας♡♡

• Μου αρέσει 7

I93xp3.png 

Just now, Φούφη είπε:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ :wub:ΟΜΑΔΑΣ

ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΦΟΥΦΗ ♡ ΠΗΤ:16-6-20♡♡ ΓΕΝΗΣΑΜΕ ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ 13-5-20

NANSY29 ♡ΠΗΤ: 15 -6-20 ΓΕΝΗΣΑΜΕ2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 6-5-20

ZINA21 ♡ ΠΗΤ:18-6-20♡♡ ΑΓΟΡΙ& ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΕΝΗΣΑΜΕ♡♡

PLAYBANNY♡ΠΗΤ:26-6-20 ΑΓΟΡΙ&ΚΟΡΙΤΣΙ

KERMIT82 ♡ΠΗΤ:18-6-20♡♡ ΑΓΟΡΙ& ΚΟΡΙΤΣΙ

BUTERFLY19ΠΗΤ:  ;♡ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΝΙΝΙ

COMET   ΠΗΤ:  2-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

NICOOL♡ΠΗΤ:17-6-20♡ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

DAISYZ♡ ΠΗΤ:8-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡ΓΕΝΗΣΑΜΕ♡ 7-4-20♡

NANSYMAR♡ΠΗΤ:20-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

KANGAN♡ΠΗΤ:  7-6-20♡ΑΓΟΡΆΚΙ ♡

VILA♡ΠΗΤ: 29-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

IRO20♡ΠΗΤ:17-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ

RAFA24♡  ΠΗΤ:15-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ANTI19♡ΠΗΤ 6-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

MELODY90♡ΠΗΤ:4-7-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ

PAKAKI♡ΠΗΤ:28-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΑNNA_ K♡ΠΗΤ:  26-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΆΝΝΑ.ΚΡΗΤΗ♡ΠΗΤ:2-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΝΙΝΑ94♡ ΠΗΤ:20-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

MARY_ K♡ ΠΗΤ:16-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

BOUBOU93♡ ΠΗΤ: 7-6-20 ♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡

TONI@♡ ΠΗΤ:28-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

JERINA♡ ΠΗΤ:23-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡

KLAIRI31♡ ΠΗΤ:24-06-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

Κοριτσακια μου αγαπημένα ευχαριστώ για τις ευχες σας..είμαι καλά..

Ζήστε το νιώστε ήρεμες απολαύστε το όλα θα πάνε καλά κάθε μέρα πονάει λιγότερο και να σηκωθείτε γρήγορα να περπατήσετε μετά την γέννα.

Τα μωράκια μου πάνε καλά ο μπέμπης βγήκε από το οξυγόνο κ αύριο ελπίζω κ η μπουμπού μας.

Έβγαλα γαλά με το θήλαστρο και το κατέβασα να τους δώσουν Γτ το πρόγαλα είναι σημαντικό λένε.

Φιλιά στα μουτράκια σας κ στέλνω μπεμπεδόσκονη στις κοιλίτσες σας♡♡

Να σου ζήσουν τα μωράκια. Αν θες βάλε κ εμένα έχω οητ 14 Ιουνίου. 

Κορίτσια εγώ σήμερα πήγα γιατρό κ μου είπε ότι το πολύ μέχρι 5 Ιουνίου θα έχω γεννήσει. Το μωρο είναι αρκετά μπαμπατσικο....  Το πρώτο μου το γέννησα με πρόκληση και σκέφτομαι να πάω έτσι κ στο δεύτερο εάν δεν έρθει μόνο του... Θα είμαι κ πιο ήρεμη για να αφήσω την μεγάλη μου κόρη... Να τακτοποιήσω τα πράγματα της για όσες μέρες λείπω... 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Klairi31 είπε:

Ω τέλεια ειναι κορίτσι μου! Πριν από λίγο γύρισα κι εγώ. 2750 ο χοντρούλης μου. Κάναμε κ τον πρώτο καρδιοτοκογραφο κ βαρεσα αρκετές γερές συσπάσεις οπότε μου αύξησε το μαγνήσιο. Τελικά έκλεισε η κτ με ολική αναισθησία. Τώρα το που με είπε ο.τι θέλω εγώ οπότε παραμένει το δίλημμα. Έμαθες τπτ για γενεσις? Συνοδούς κλπ? Σε είπε ημερομηνία? Πότε θα ξαναπάς? Εγώ θα ξαναπαω 2 ιουνη (ελπίζω να μην έχουν σπάσει τα νερά μέχρι τότε) :-)

Αχ τι καλά ο μπαμπατσκος σου!!! Να πιάνεις μωρό να το ευχαριστιεσαι ρε παιδί μου!!!

Δεν έμαθα κάτι αμάν...απλά από θέμα συνοδών μόνο για λίγο με μάσκα και θα φεύγουν ο γιατρός μου επί λέξει είπα θα έρχεται για ένα κούκου τζα και θα φεύγει!! Οι ασθενείς θα είναι το πολύ δύο σε όποιο δωμάτιο επιλέξεις εκτός μονικλινου φυσικά. Γιατί τζάμπα να πληρώνεις μονοκλινο η δίκλινο; Πας σε τρίκλινο και μπορεί να είσαι ακόμα και μόνη σου!! Εμείς με προγραμματισμένη καισαρική δύο μέρες πριν κάνουμε το τέστ για τον κορωνα βαιρους ή εκεί ή όπου αλλού θέλουμε. Δεν κλείσαμε ημερομηνία ακόμη μου ειπε ιδανικά από 5-10 Ιουνίου θα γεννηθεί το μωράκι. Έχω ραντεβού σε δέκα μέρες πάλι να το συζητήσουμε και να το κλείσουμε. Σκέφτομαι αύριο η το σκ να πάρω τηλέφωνο στην κλινική να παρω κάποιες πληροφορίες..

• Μου αρέσει 2

Τι κανετε κοριτσακια;Οπως μαντεψατε το ξενυχταω παλι.Οι καουρες με διελυσαν ,μολις εφαγα παγωτο για πολλοστι φορα,ελπιζω να ηρεμισω λιγο γιατι ο μικρος μου θα ξυπνισει κατα τις 8 και ειναι τωρα 3:30.Χαζευω βλακειες στιν τιλεορασι.Ελπιζω ολες να ξεκουραζεστε.Κοιμηθιτε και για μενα...:sad:

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet said:

Τι κανετε κοριτσακια;Οπως μαντεψατε το ξενυχταω παλι.Οι καουρες με διελυσαν ,μολις εφαγα παγωτο για πολλοστι φορα,ελπιζω να ηρεμισω λιγο γιατι ο μικρος μου θα ξυπνισει κατα τις 8 και ειναι τωρα 3:30.Χαζευω βλακειες στιν τιλεορασι.Ελπιζω ολες να ξεκουραζεστε.Κοιμηθιτε και για μενα...:sad:

Εγω σηκώθηκα για τουαλετα και επειδή μου έκαναν επίθεση κατι κουνουπια. Αρχισαμε και με αυτα τωρα!! 

Μακαρι να σε ηρεμησει λιγο το παγωτακι. Δεν δοκιμάζεις μηπως σε βολεψει ο καναπές για υπνο με μπολικα μαξιλάρια ωστε να είναι το κεφάλι σχεδόν όρθιο κ να δρασει η βαρύτητα υπερ σου?

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...