Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, playbunny είπε:

Άγνωστο το πότε ακριβως καισαρικη. Αλλα είπε ο γιατρός περιπου σε 2-3 εβδομάδες. Αρα, αναμονή ακόμα.. πφφφ

Κλεισαμε ενα διαμερισματακι κοντα στο μαιευτήριο (στα 3 λεπτά με αυτοκίνητο) για παν ενδεχόμενο. 

Οτι είναι καλύτερο για σενα και το μωρακι. Μπορεί για το εντερο να μην πρέπει να ζοριστεις με φυσιολογικό τοκετό αρα κανε καισαρικη να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 

Στο τέλος αυτό θα γίνει δεν έχω θέμα δεν είμαι κατά της καισαρικής ίσα ίσα!! Τα μωρά μας να είναι καλά!! Ναι αυτό μου είπε ο γιατρός μου για τον φτ. Να μην στρεσαριστει το έντερο και μετά έχω καμία έξαρση.

Ωραία αφού βρήκατε σπιτάκι μια χαρά!! Να τι δείτε και ως διακοπές...καμία βόλτα στην πόλη και χαλάρωση θα δεις θα περάσει ο καιρός!! Έπειτα θα τα λέμε εδώ θα σου κάνουμε παρεούλα! ;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 8/5/2020 at 8:42 ΜΜ, Vila είπε:

Γειά σας κορίτσια! Είμαι γειτόνισσα από τις  μανούλες Ιουλίου αλλά με Πητ 1/7 και το βλέπω να κατατάσσομαι στις μανούλες Ιουνίου κι εγώ τελικά..

Ήθελα να ρωτήσω όσα κορίτσια είναι από Θεσσαλονίκη ή βόρεια Ελλάδα γενικά και έχουν σκοπό να γεννήσουν Θεσσαλονίκη, ποια κλινική έχετε επιλέξει???? Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, υποτίθεται πως θα είχαμε πάει για ξεναγήσεις αλλά λόγο ιού δεν καταφέραμε και έτσι είναι λίγο πιο δύσκολο να καταλήξουμε!

Γεια σου κοπέλα μου...εγώ πάω για τρίτη γέννα στο Γένεσις.. μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις...για άλλες κλινικές δεν έχω προσωπική εμπειρία δυστυχώς..

• Ευχαριστώ 1

Just now, Jerina said:

Στο τέλος αυτό θα γίνει δεν έχω θέμα δεν είμαι κατά της καισαρικής ίσα ίσα!! Τα μωρά μας να είναι καλά!! Ναι αυτό μου είπε ο γιατρός μου για τον φτ. Να μην στρεσαριστει το έντερο και μετά έχω καμία έξαρση.

Ωραία αφού βρήκατε σπιτάκι μια χαρά!! Να τι δείτε και ως διακοπές...καμία βόλτα στην πόλη και χαλάρωση θα δεις θα περάσει ο καιρός!! Έπειτα θα τα λέμε εδώ θα σου κάνουμε παρεούλα! ;)

Έτσι του είπα πριν λίγο, οι πρώτες διακοπές με τα μωράκια χεχε B)

Βολτα στην πολη δυσκολο γιατι η κοιλια πλεον έχει περάσει στην κατηγορία αερόστατο, αλλα έχει ωραιότατο μπαλκονακι εδω :mrgreen:

• Χαχα 2

Γειά σας κορίτσια! Όσες έχετε Πητ τέλος Ιουνίου έχετε ετοιμάσει βαλίτσα??? Εγώ τώρα ξεκίνησα τα πλυσίματα και παρήγγειλα και τα απαραίτητα για να τα οργανώσω επιτέλους! 

@Melody90 με το καλό!!! Θα περιμένω όταν μπορέσεις να μου πεις για την εμπειρία σου από την κλινική!

Άραγε η φουφη γέννησε??? 

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Γεννήσαμεεεεεεεεεεεεεεε

Γεννήθηκαν τα μωράκια μου δόξα τον θεό κοριτσάκια μου...2600 μπέμπα 2400 μπέμπης τα βάλαμε θερμοκοιτιδα μάλλον μόνο για σήμερα ..

ΜΗΝ φοβάστε τπτ όλα είναι πολύ καλύτερα από ότι φανταζόμαστε αγάπες μου.

Η ώρα η καλή @playbunnyμουυυυυ μν φοβάσαι τίποτα αλήθεια ♡♡

• Μου αρέσει 9

I93xp3.png 

Just now, Φούφη said:

Γεννήσαμεεεεεεεεεεεεεεε

Γεννήθηκαν τα μωράκια μου δόξα τον θεό κοριτσάκια μου...2600 μπέμπα 2400 μπέμπης τα βάλαμε θερμοκοιτιδα μάλλον μόνο για σήμερα ..

Nα σας ζησουν τα αστερια Φουφιτσα μου!!! Τι ωραια νεα!!! Μου δίνεις κουραγιο!! :wub:

Πως νιώθεις εσυ? Τι ωρα γεννήθηκαν τελικα?

• Ευχαριστώ 1

Just now, Φούφη είπε:

Γεννήσαμεεεεεεεεεεεεεεε

Μπράβο κορίτσι μου!! Να σας ζήσουν!!! Μια χαρά γεννήθηκαν στα κιλά!! Με το καλό να τα πάρετε και να επιστρέψετε σπίτι σας!!

Πονάς; είσαι οκ;

• Ευχαριστώ 1

Just now, Φούφη είπε:

Γεννήσαμεεεεεεεεεεεεεεε

Να σου ζήσουν Φουφη μου!!!πάντα γερά και καλοτυχα στη ζωή τους!!τελειο το βαρος τους!Καλή αναρρωση σε σενα!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Vila είπε:

Γειά σας κορίτσια! Όσες έχετε Πητ τέλος Ιουνίου έχετε ετοιμάσει βαλίτσα??? Εγώ τώρα ξεκίνησα τα πλυσίματα και παρήγγειλα και τα απαραίτητα για να τα οργανώσω επιτέλους! 

@Melody90 με το καλό!!! Θα περιμένω όταν μπορέσεις να μου πεις για την εμπειρία σου από την κλινική!

Άραγε η φουφη γέννησε??? 

Εγώ έχω Πητ 23/06 την έχω ήδη ετοιμασει την βαλίτσα γιατί μάλλον θα γεννήσω τέλος μαϊου :roll: γενικά καλό είναι να ετοιμασεις σιγά σιγά ! 

Just now, Φούφη είπε:

Γεννήσαμεεεεεεεεεεεεεεε

Να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας!! Γερές και ευτυχισμένες να είναι!! :x

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

Just now, Blonde είπε:

Εγώ έχω Πητ 23/06 την έχω ήδη ετοιμασει την βαλίτσα γιατί μάλλον θα γεννήσω τέλος μαϊου :roll: γενικά καλό είναι να ετοιμασεις σιγά σιγά ! 

Να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας!! Γερές και ευτυχισμένες να είναι!! :x

Θα πας με καισαρική και εσύ; Εγώ αρχές Ιουνίου... Ίδια Πητ έχουμε για φτ.

Just now, Vila είπε:

Άραγε η φουφη γέννησε??? 

Και εγώ τα ετοίμασα.. αύριο τελειώνω και τη βαλίτσα... Και εγώ Γένεσις θα γεννήσω εμπειρία όμως δεν έχω θα μας κατατοπίσει η @Melody90

• Μου αρέσει 2

Just now, Jerina είπε:

Θα πας με καισαρική και εσύ; Εγώ αρχές Ιουνίου... Ίδια Πητ έχουμε για φτ.

Και εγώ τα ετοίμασα.. αύριο τελειώνω και τη βαλίτσα... Και εγώ Γένεσις θα γεννήσω εμπειρία όμως δεν έχω θα μας κατατοπίσει η @Melody90

Αχ δεν ξέρουμε ακόμα.. μάλλον στο επόμενο ραντεβού μας θα έχουμε πιο καθαρή εικόνα αλλά για καισαρική υο κόβω κι εγώ! :roll: το ιδανικό θα ήταν να μπορέσω να φτάσω κι εγώ αρχές ιούνιου αλλά χλωμό! 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Blonde είπε:

Αχ δεν ξέρουμε ακόμα.. μάλλον στο επόμενο ραντεβού μας θα έχουμε πιο καθαρή εικόνα αλλά για καισαρική υο κόβω κι εγώ! :roll: το ιδανικό θα ήταν να μπορέσω να φτάσω κι εγώ αρχές ιούνιου αλλά χλωμό! 

Ότι είναι για καλό θα είναι κορίτσι μου! σκέψου ότι είσαι ένα μόλις βήμα μακριά από το μωράκι σου!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Φούφη είπε:

Γεννήσαμεεεεεεεεεεεεεεε

Να σας ζισουν.Καλε τι μπαμπατσικα διδυμακια ειναι αυτα! Πολυ καλα στο βαρος τους.Γερα να ναι!

Just now, Jerina είπε:

Ότι είναι για καλό θα είναι κορίτσι μου! σκέψου ότι είσαι ένα μόλις βήμα μακριά από το μωράκι σου!!!

Μαλλον θα περιμενω να ρτει μονος του.Οσο αντεχω διλ.Εκτος αν τα παιξω τελειως.Εχω ενα προαιστιμα οτι δεν θα αργισει πολυ ακομα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

@Φούφη να σου ζήσουν τα μωρουλια!!!! Γερά και τυχερά να είναι πάντα και να σας γεμίζουν χαμόγελα και ευτυχία! 

Θα ξεκινήσω κι εγώ αύριο να την οργανώνω τη βαλιτσουλα αν είναι! Κορίτσια από αφρολουτρο τι πήρατε? Διάβασα κάπου πως πρέπει να είναι κάτι χωρίς πολλά αρώματα, επίσης σερβιετες λοχίας τι να πάρω? 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...