Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες μας ΜΑΝΟΥΛΕΣΣΣΣΣΣ♡♡

Μόλις γύρισα από μαιευτήριο κοριτσάκια μου. .όλη νύχτα πονούσα στην κοιλιά μου ανά μισή ώρα πόνους περιόδου και κράμπες και Πέτρονε η κοιλίτσα πήρα τον γιατρό κ μου είπε να ανέβω να με δει..Η αλήθεια είναι πως προετοιμάστηκε πήρα  βαλίτσα μαζί.Τελικά δεν ήταν τπτ κάναμε και καρδιοτακογράφο και όλα καλά οπότε θεού θέλοντος προκαθορισμένο ραντεβού την Τετάρτη για γέννα ♡♡

• Μου αρέσει 6

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φούφη είπε:

Μόλις γύρισα από μαιευτήριο κοριτσάκια μου. .όλη νύχτα πονούσα στην κοιλιά μου ανά μισή ώρα πόνους περιόδου και κράμπες και Πέτρονε η κοιλίτσα πήρα τον γιατρό κ μου είπε να ανέβω να με δει..Η αλήθεια είναι πως προετοιμάστηκε πήρα  βαλίτσα μαζί.Τελικά δεν ήταν τπτ κάναμε και καρδιοτακογράφο και όλα καλά οπότε θεού θέλοντος προκαθορισμένο ραντεβού την Τετάρτη για γέννα ♡♡

Κορίτσι μου με το καλό!!! Έφτασε η ώρα και για εσένα!! Σου εύχομαι η καισαρική να είναι παιχνιδάκι για σένα!!! Να μας πεις την εμπειρία σου όποτε αισθανθείς καλύτερα. Τετάρτη αναμένουμε!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Φούφη είπε:

Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες! Με το καλο κοριτσι μου,ολα θα πανε καλα:wub:

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

♡♡Μια μέρα πριν την ευλογημένη μέρα που θα πάρω αγκαλίτσα τα μωράκια μου.

♡♡Τα συναισθήματα φουσκώνουν μέσα σε κάθε γυναίκα φαντάζομαι όταν πρόκειται να της συμβεί ετούτο το θεάρεστο θαύμα της φύσης. Πιάνω τον εαυτό μου να κλαίει γελώντας και ανάποδα η αγωνία κάπου ανάμεσα σε όσα πρέπει να γίνουν σήμερα πριν την πολυπόθητη μεγάλη μερα είναι τεράστια αλλά με μια γλυκιά προσμονή.

♡♡ Είμαστε γεννημένες να γεννάμε ζωή οπότε αργά ή γρήγορα όλες το ζούμε. 

♡♡Στα κοριτσάκια μου που κάνουν την ίδια προσπάθεια με όλες εμας που φτάσαμε στην γέννα θέλω να πω..

ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

♡♡ ΘΑ σας γράψω πρώτα ο θεός μόλις ανέβω στο δωμάτιο 

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ.

• Μου αρέσει 11

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, Φούφη είπε:

♡♡Τα συναισθήματα φουσκώνουν μέσα σε κάθε γυναίκα φαντάζομαι όταν πρόκειται να της συμβεί ετούτο το θεάρεστο θαύμα της φύσης. Πιάνω τον εαυτό μου να κλαίει γελώντας και ανάποδα η αγωνία κάπου ανάμεσα σε όσα πρέπει να γίνουν σήμερα πριν την πολυπόθητη μεγάλη μερα είναι τεράστια αλλά με μια γλυκιά προσμονή.

♡♡Στα κοριτσάκια μου που κάνουν την ίδια προσπάθεια με όλες εμας που φτάσαμε στην γέννα θέλω να πω..

ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.

Καλημέρα!!! κορίτσι μου τώρα θα σου έγραφα να σου ευχηθώ για αύριο!!! Όλα καλά να σου πάνε σου εύχομαι να μην καταλάβεις τίποτα να πάρεις γρήγορα τα μωράκια σου αγκαλιά και να έχεις μια γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση!!!! Να μας στέλνεις όποτε μπορείς,εδώ θα είμαστε να αγωνιούμε για εσάς!!! Σήμερα ετοιμάσου χτενισου να είσαι έτοιμη, πιες έναν καφέ στο μπαλκόνι δείτε μια ταινία με τον σύζυγό σου φάε ότι σου αρέσει μέχρι το βραδάκι. Και άραξε γενικά!!θα τις αναπολούμε αυτές τις μέρες της χαλάρωσης!! Χαχαχαχαχα

Με το καλό!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Φούφη said:

Ηρθε η μεγαλη μερα για αλλη μια μανουλα!! Μονο χαρα και συγκινηση!! Με το καλο για αυριο Φουφιτσα, να πανε ολα τελεια και να κρατησεις τα θαυματακια σου αγκαλιτσα!!!  :wub:

Οι υπολοιπες υπομονη... και σε αναμονη για την σειρα μας χεχε!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Jerina είπε:

Καλημέρα!!! κορίτσι μου τώρα θα σου έγραφα να σου ευχηθώ για αύριο!!! Όλα καλά να σου πάνε σου εύχομαι να μην καταλάβεις τίποτα να πάρεις γρήγορα τα μωράκια σου αγκαλιά και να έχεις μια γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση!!!! Να μας στέλνεις όποτε μπορείς,εδώ θα είμαστε να αγωνιούμε για εσάς!!! Σήμερα ετοιμάσου χτενισου να είσαι έτοιμη, πιες έναν καφέ στο μπαλκόνι δείτε μια ταινία με τον σύζυγό σου φάε ότι σου αρέσει μέχρι το βραδάκι. Και άραξε γενικά!!θα τις αναπολούμε αυτές τις μέρες της χαλάρωσης!! Χαχαχαχαχα

Με το καλό!!!!

Ευχαριστώ καρδιά μου με το καλό και σε σένα♡♡

Just now, playbunny είπε:

Ηρθε η μεγαλη μερα για αλλη μια μανουλα!! Μονο χαρα και συγκινηση!! Με το καλο για αυριο Φουφιτσα, να πανε ολα τελεια και να κρατησεις τα θαυματακια σου αγκαλιτσα!!!  :wub:

Οι υπολοιπες υπομονη... και σε αναμονη για την σειρα μας χεχε!

Με το καλό αγάπη μου και σε σένα Φιλάκια στην κοιλίτσα σου♡♡

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

I93xp3.png 

Just now, Jerina said:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;;; Αναμένουμε για την @Φούφη μας!!! Με το καλό!!! Και στις υπόλοιπες καλή λευτεριά να έχουμε!! 

Καλησπέρα!! Εμεις παμε Αθηνα τωρα, έχουμε ραντεβού με τον γιατρό και θα μείνουμε μέχρι την γέννα. Παμε 2 και θα γυρίσουμε πισω 4. :-D

Εσυ πως είσαι κουκλιτσα? 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! Εμεις παμε Αθηνα τωρα, έχουμε ραντεβού με τον γιατρό και θα μείνουμε μέχρι την γέννα. Παμε 2 και θα γυρίσουμε πισω 4. :-D

Εσυ πως είσαι κουκλιτσα? 

2 όμορφα λαγουδακια on the road...

• Μου αρέσει 2

Εσυ πως είσαι κουκλιτσα? 

Αχ καλέ ξεκίνησαν οι γέννες!! Τι καλαααα!!κοριτσάρα μου όλα με το καλό να έρθουν!!! Για πότε καισαρική; Εγώ έχω αύριο γιατρό να δούμε τι θα κάνουμε γιατί αυτές τις μέρες με πέθανε το έντερο μου έχω τη νόσο crohn και άρχισα να κλίνω προς καισαρική να μην περιμένω πολύ για να βγει φυσιολογικά. 

Αθήνα θα μείνετε σε ξενοδοχείο;η στην κλινική;σόρρυ για την χαζή ερώτηση.

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα σε ολες.Με το καλο Φουφιτσα! Αναμενουμε νεα.

Εγω περασα αλλο ενα δυσκολο βραδυ.Δεν μου φταναν οι καουρες εχω και τις αναγουλες τωρα.Το πρωι εκανα παλι εμμετο και με πονουσε πολυ το στομαχι μου.Αντε ρε μπεμπι βγες!!!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 5

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Καλησπερα σε ολες.Με το καλο Φουφιτσα! Αναμενουμε νεα.

Εγω περασα αλλο ενα δυσκολο βραδυ.Δεν μου φταναν οι καουρες εχω και τις αναγουλες τωρα.Το πρωι εκανα παλι εμμετο και με πονουσε πολυ το στομαχι μου.Αντε ρε μπεμπι βγες!!!

Γαμω τα γαστρεντερικά μας!!! Άντε βρε κορίτσι μου μακάρι να βγει γρήγορα...ταλαιπωρηθηκες πολύ! Για πρόκληση που έλεγες;

Just now, Jerina said:

Αχ καλέ ξεκίνησαν οι γέννες!! Τι καλαααα!!κοριτσάρα μου όλα με το καλό να έρθουν!!! Για πότε καισαρική; Εγώ έχω αύριο γιατρό να δούμε τι θα κάνουμε γιατί αυτές τις μέρες με πέθανε το έντερο μου έχω τη νόσο crohn και άρχισα να κλίνω προς καισαρική να μην περιμένω πολύ για να βγει φυσιολογικά. 

Αθήνα θα μείνετε σε ξενοδοχείο;η στην κλινική;σόρρυ για την χαζή ερώτηση.

Άγνωστο το πότε ακριβως καισαρικη. Αλλα είπε ο γιατρός περιπου σε 2-3 εβδομάδες. Αρα, αναμονή ακόμα.. πφφφ

Κλεισαμε ενα διαμερισματακι κοντα στο μαιευτήριο (στα 3 λεπτά με αυτοκίνητο) για παν ενδεχόμενο. 

Οτι είναι καλύτερο για σενα και το μωρακι. Μπορεί για το εντερο να μην πρέπει να ζοριστεις με φυσιολογικό τοκετό αρα κανε καισαρικη να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...