Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

1 hour ago, Unborn91 είπε:

Γεια σας κοριτσια, σε λιγες μερες κλεινω τις 39 εβδομαδες. Δεν κανω συσπασεις , μονο αν περπαταω εχω λιγο σκληρη κοιλια να το πω..κ το μωρο δεν εχει εμπεδωθει ακομα. Ειναι το 1ο μου. Θεωρω οτι περιμενοντας κ αλλο θα κατεβει το μωρο.. ο λογος ομως ακριβως που γραφω ειναι οτι εχω αφορητους πονους στο ηβικο οστο της λεκανης μπροστα κ δεξια μηροβουβωνικα. Εδω κ 5 μηνες περιπου. Αλλα τους τελευταιους 2 υποφερω πραγματικα τη νυχτα ειδικα στο να αλλαξω πλευρονα σηκωσω το ποδι μου, στο να σηκωθω.. στο να περπαταω. Μου λενε οτι με την γεννα θα περασει λογικα.. εχετε εμπειριες??

Καλημέρα!! Δεν έχω ιδέα αλλά μάλλον ανοίγουν κόκκαλα αν έχεις πολύ στενή λεκάνη. Τον γιατρό σου τον ρώτησες; Γιατί ότι και να σου πούμε εδώ μπορεί να μην είναι σωστό δεν είμαστε γιατροί...

Καλημέρα καλά μου κορίτσια!! Τι κάνετε;; Πώς είστε σήμερα; Εγώ συνήλθα από την περιπετειουλα με τον σιελογονο αδένα αλλά με έπιασε η τενοντίτιδα μου στον ώμο που την έχω χρόνια...θα σταματήσω λίγο το κινητό γιατί από κει την πάτησα. Να προσέχετε και εσείς κορίτσια μου υπολογιστές και κινητά με λογική χρήση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Jerina είπε:

Καλημέρα!! Δεν έχω ιδέα αλλά μάλλον ανοίγουν κόκκαλα αν έχεις πολύ στενή λεκάνη. Τον γιατρό σου τον ρώτησες; Γιατί ότι και να σου πούμε εδώ μπορεί να μην είναι σωστό δεν είμαστε γιατροί...

Καλημέρα καλά μου κορίτσια!! Τι κάνετε;; Πώς είστε σήμερα; Εγώ συνήλθα από την περιπετειουλα με τον σιελογονο αδένα αλλά με έπιασε η τενοντίτιδα μου στον ώμο που την έχω χρόνια...θα σταματήσω λίγο το κινητό γιατί από κει την πάτησα. Να προσέχετε και εσείς κορίτσια μου υπολογιστές και κινητά με λογική χρήση.

Αμάν μωρη κολογρια σε αφήνει το ενα σε πιάνει το άλλο αχχαχαχχαχαχχαα

• Χαχα 2

xfHlp3.png

Just now, Penny... είπε:

Αμάν μωρη κολογρια σε αφήνει το ενα σε πιάνει το άλλο αχχαχαχχαχαχχαα

Άστα να πάνε!!! Μεγαλώσαμε Γιώτα μουυυ.εσυ παραμένεις πιπινακι

Βασικά πιπινακι είσαι!!! Μουτς!!!

• Χαχα 1

Κοριτσια για το τεστ κορονοιου η οδηγια ειναι να το κανει σιγουρα η εγκυος 48 ωρες πριν τη γεννα αν ειναι προγραμματισμενη αλλιως με το που πας στην κλινικη....οι τιμες παιζουν πχ στ γεννεσις (θεσσαλονικη) ειναι 100 ευρω ..στο διαβαλκανικο ακουσα για κατι τρελα 250...η βιοκλινικη ειναι δωρεαν εφοσον γεννησεις εκει...για οσες αργουν σχετικα ακομα ειπε ο ντοκ μου οτι ενδεχομενως και να μην χρειαστει (πχ εμεις παμε για 8-9-10 Ιουνιου) ή  μεχρι τοτε θα καλυπτεται απο τον ΕΟΠΠΥ..αλλα δυστυχως ειναι ρευστα πολυ τα πραγματα...το αν το κανει και ο συζυγος απ'οτι καταλαβα ειναι αναλογα την κλινικη..οποια γνωριζει οτιδηποτε αλλο ας μας πει :)

• Ευχαριστώ 2

qhpZp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jerina είπε:

Ο γιατρος μου το ξερει απο την 1η στιγμη. Δεν εχω στενη λεκανη εγω γ αυτο απορω. Υπομονη λεει. Το θεμα ειναι οτι ειναι αβασταχτοι πονοι κ επειδη δεν συμβαινει σε ολες θα ηθελα να μαθω απο αυτες που τους συνεβει ποτε τους περασε.. 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Unborn91 said:

Ο γιατρος μου το ξερει απο την 1η στιγμη. Δεν εχω στενη λεκανη εγω γ αυτο απορω. Υπομονη λεει. Το θεμα ειναι οτι ειναι αβασταχτοι πονοι κ επειδη δεν συμβαινει σε ολες θα ηθελα να μαθω απο αυτες που τους συνεβει ποτε τους περασε.. 

Γεια σου! Κι εγω που ρωτησα τον δικο μου γιατρο ειπε γενικα οτι τραβιουνται ολα τα συστηματα εκει μεσα οποτε ειναι αναμενομενος πονος δυστυχως και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη... κρατα γερα!! :wub:

Just now, Unborn91 είπε:

Εγώ έχω πόνους σε πλευρά και πλάτη όταν ξαπλώνω ...κάποιες φορές ανυπόφοροι. Τι να κάνεις...αν θέλεις και σου επιτρέπει ο Γιατρός κανένα ντεπον αν και δεν κάνουν δουλειά σε τέτοια θέματα.

Γειά σας κορίτσια! Είμαι γειτόνισσα από τις  μανούλες Ιουλίου αλλά με Πητ 1/7 και το βλέπω να κατατάσσομαι στις μανούλες Ιουνίου κι εγώ τελικά..

Ήθελα να ρωτήσω όσα κορίτσια είναι από Θεσσαλονίκη ή βόρεια Ελλάδα γενικά και έχουν σκοπό να γεννήσουν Θεσσαλονίκη, ποια κλινική έχετε επιλέξει???? Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, υποτίθεται πως θα είχαμε πάει για ξεναγήσεις αλλά λόγο ιού δεν καταφέραμε και έτσι είναι λίγο πιο δύσκολο να καταλήξουμε!

XDXPp2.png

Just now, Vila είπε:

Γειά σας κορίτσια! Είμαι γειτόνισσα από τις  μανούλες Ιουλίου αλλά με Πητ 1/7 και το βλέπω να κατατάσσομαι στις μανούλες Ιουνίου κι εγώ τελικά..

Ήθελα να ρωτήσω όσα κορίτσια είναι από Θεσσαλονίκη ή βόρεια Ελλάδα γενικά και έχουν σκοπό να γεννήσουν Θεσσαλονίκη, ποια κλινική έχετε επιλέξει???? Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, υποτίθεται πως θα είχαμε πάει για ξεναγήσεις αλλά λόγο ιού δεν καταφέραμε και έτσι είναι λίγο πιο δύσκολο να καταλήξουμε!

Καλησπερα.Με το καλο το μωρακι σου.Εγω θα γεννησω στη Γενικι Κλινικι,μονο εκει ειναι ο γιατρος μου.Εκει γεννησα πριν 2 χρονια και τον πρωτο.Εμεινα πολυ ευχαριστιμενι.Τα δωματια καταρα αν και λιγο παλια(τα απλα διλ.)Οι μαιες καλες,μου δειξαν πως να θιλασω.Απο αλλες κλινικες δεν εχω ιδεα.

• Ευχαριστώ 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, playbunny είπε:

Γεια σου! Κι εγω που ρωτησα τον δικο μου γιατρο ειπε γενικα οτι τραβιουνται ολα τα συστηματα εκει μεσα οποτε ειναι αναμενομενος πονος δυστυχως και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη... κρατα γερα!! :wub:

Σε ευχαριστω παρα πολυ!! Κ εσυ τα ιδια?? Με το καλο!

• Μου αρέσει 1

Just now, Unborn91 said:

Σε ευχαριστω παρα πολυ!! Κ εσυ τα ιδια?? Με το καλο!

Ετσι ειμαι κι εγω, εδω και πολλους μηνες εχω πονους χαμηλα και περπαταω σαν πιγκουινος. Τι να κανουμε.. Φτανει ο καιρος!! :ph34r:

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Comet είπε:

Καλησπερα.Με το καλο το μωρακι σου.Εγω θα γεννησω στη Γενικι Κλινικι,μονο εκει ειναι ο γιατρος μου.Εκει γεννησα πριν 2 χρονια και τον πρωτο.Εμεινα πολυ ευχαριστιμενι.Τα δωματια καταρα αν και λιγο παλια(τα απλα διλ.)Οι μαιες καλες,μου δειξαν πως να θιλασω.Απο αλλες κλινικες δεν εχω ιδεα.

Ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Τελευταία ακούω όλο και πιο καλά λόγια για τη γενική κλινική!

XDXPp2.png

3 ώρες πρίν, Vila είπε:

Ο γιατρός μου ξεγενναει στο Γένεσις Θεσσαλονίκη. Έχω ακούσει επίσης καλά λόγια για την κλινική για παροχές,φαγητό και εξυπηρέτηση. Βασικά σε όποια κλινική και να πας εκτός νοσοκομείου θα είναι μια χαρά!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...