Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Comet είπε:

Αν συνεχισει ετσι σκεφτομαι την προκλισι.Σε 10 μερες που θα ειμαι 38 βδομαδων θα το συζιτισουμε.Απο τι μια ξερω οτι θα γεννησω μονι μου γριγορα και ευκολα αλλα να αντεξω ετσι ολο το μηνα αν χρειαστει δεν μπορω.Εχω παλι αναγουλα,τι θα φαω δεν ξερω...Κι απο αντοχες τιποτα,ουτε 5 λεπτα ορτια πια.Εχω ετοιμασει τα παντα,πιρα και τα χαρτια για να το διλωσουμε και αναμενω.Ιδανικα θα θελα να παρει καμια βδομαδα ακομι για το βαρος και μετα ας βγει...

Από την 37 εβδομάδα από ότι διάβασα και μου είπε και ο Ντοκ μου και μετά δεν μπαίνει και θερμοκοιτίδα το μωράκι οπότε ναι συζήτησε το με τον γιατρό είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι...αφού τα έχεις και όλα έτοιμα τότε βουρ!!! 

Ιδανικά σου εύχομαι σήμερα η αύριο το πολύ να σου σπάσουν τα νερά και σε δύο ώρες να έχεις ήδη γεννήσει!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Nansy29 αγάπη μου όμορφη το αξιζες ολες οι γυναίκες το αξίζουν  αλλά εσύ περασες τα δοινα κορίτσι μου ενταντια σε όλα τα προγνωστικά τ; καταφερες είναι σαν να Εχω γεννήσει εγώ να ξέρεις οτι είμαι εδώ για ότι χρειαστείς να σου ζήσουν  

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Καλησπέρα κορίτσια !! Ειμαι στην 26η εβδομάδα.Τι κάνετε;; Μόλις γύρισα από τη γιατρό . Μου είπε ότι το μωρό φαίνεται μια εβδομάδα μικρότερο στις μετρήσεις . Έχω αγχωθεί λίγο αν και δεν Μου είπε κάτι . Το έχει πάθει καμία;; Τι σημαίνει αυτό ακριβώς ;

@Nansy29 Να σου ζήσουνννν γερές καλοφωτισμένα η χαρά και το φως της ζωής σου να'ναι γλυκό μου κορίτσι.

Πόση χαρά και ευτυχία καρδιά μου όμορφη ♡♡

Η ώρα η καλή και στις υπόλοιπες κοριτσάκια μου.

Εγώ μόλις γύρισα από γιατρό την Δευτέρα κάνω το τεστ κοροναιου και Τετάρτη μπαίνουμε για γέννα Γτ μεγάλωσαν πολύ τα μπεμπέ μας♡♡

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ :wub:ΟΜΑΔΑΣ

ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΦΟΥΦΗ ♡ ΠΗΤ:16-6-20♡♡ ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

NANSY29 ♡ΠΗΤ: 15 -6-20 ΓΕΝΗΣΑΜΕ2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 6-5-20

ZINA21 ♡ ΠΗΤ:18-6-20♡♡ ΑΓΟΡΙ& ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΕΝΗΣΑΜΕ♡♡

PLAYBANNY♡ΠΗΤ:26-6-20 ΑΓΟΡΙ&ΚΟΡΙΤΣΙ

KERMIT82 ♡ΠΗΤ:18-6-20♡♡ ΑΓΟΡΙ& ΚΟΡΙΤΣΙ

BUTERFLY19ΠΗΤ:  ;♡ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΝΙΝΙ

COMET   ΠΗΤ:  2-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

NICOOL♡ΠΗΤ:17-6-20♡ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

DAISYZ♡ ΠΗΤ:8-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡ΓΕΝΗΣΑΜΕ♡ 7-4-20♡

NANSYMAR♡ΠΗΤ:20-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

KANGAN♡ΠΗΤ:  7-6-20♡ΑΓΟΡΆΚΙ ♡

VILA♡ΠΗΤ: 29-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

IRO20♡ΠΗΤ:17-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ

RAFA24♡  ΠΗΤ:15-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ANTI19♡ΠΗΤ 6-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

MELODY90♡ΠΗΤ:4-7-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ

PAKAKI♡ΠΗΤ:28-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΑNNA_ K♡ΠΗΤ:  26-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΆΝΝΑ.ΚΡΗΤΗ♡ΠΗΤ:2-6-20♡ΑΓΟΡΑΚΙ♡

ΝΙΝΑ94♡ ΠΗΤ:20-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ

MARY_ K♡ ΠΗΤ:16-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

BOUBOU93♡ ΠΗΤ: 7-6-20 ♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡

TONI@♡ ΠΗΤ:28-6-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

JERINA♡ ΠΗΤ:23-6-20♡ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ♡

KLAIRI31♡ ΠΗΤ:24-06-20♡ ΑΓΟΡΑΚΙ♡

• Μου αρέσει 6

I93xp3.png 

Just now, Φούφη είπε:

@Nansy29 Να σου ζήσουνννν γερές καλοφωτισμένα η χαρά και το φως της ζωής σου να'ναι γλυκό μου κορίτσι.

Εγώ μόλις γύρισα από γιατρό την Δευτέρα κάνω το τεστ κοροναιου και Τετάρτη μπαίνουμε για γέννα Γτ μεγάλωσαν πολύ τα μπεμπέ μας♡♡

Με το καλό να πάρεις τα μωράκια σου αγκαλίτσα!!! Κι εγώ μάλλον Μάιο θα γεννήσω γιατί μου βρήκε ολιγαμνιο και ο πλακούντας έχει γεράσει λίγο πρόωρα!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Φούφη said:

Φουφιτσα με το καλοοο!! που θα κανεις το τεστ την Δευτερα? Ειναι δωρεαν ή το πληρωνουμε? ποσο κοστιζει αραγε γιατι εχω ακουσει κατι τρελα νουμερα... 300 ευρω πχ. :roll: 

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina είπε:

Από την 37 εβδομάδα από ότι διάβασα και μου είπε και ο Ντοκ μου και μετά δεν μπαίνει και θερμοκοιτίδα το μωράκι οπότε ναι συζήτησε το με τον γιατρό είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι...αφού τα έχεις και όλα έτοιμα τότε βουρ!!! 

Ιδανικά σου εύχομαι σήμερα η αύριο το πολύ να σου σπάσουν τα νερά και σε δύο ώρες να έχεις ήδη γεννήσει!!!

Το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως δεν ειναι ετοιμος να βγει και καταλιξω σε καισαρικι.Δεν ειναι τραγικο απλα δεν θα το ητελα.Εχω και το μικρο κρεμασμενο πανω μου και θα προτιμουσα να μην ειμαι απο χειρουργιο.Πφφφφ...Δεν ξερω....

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως δεν ειναι ετοιμος να βγει και καταλιξω σε καισαρικι.Δεν ειναι τραγικο απλα δεν θα το ητελα.Εχω και το μικρο κρεμασμενο πανω μου και θα προτιμουσα να μην ειμαι απο χειρουργιο.Πφφφφ...Δεν ξερω....

Κορίτσι μου ότι είναι για καλό!! Αφεσου στον γιατρό σου να έχει εκείνος το άγχος και όχι εσύ... Πρέπει να είσαι χαλαρή. Όσο γίνεται βέβαια... Μάλλον τον μικρό θα τον αφήσεις λίγες μερουλες στη μαμά αν έχετε βέβαια αυτή την επιλογή.

Just now, Φούφη είπε:

Με το καλό!!!! Σου εύχομαι να μην καταλάβεις τίποτα και να ζήσεις στο έπακρο την ευτυχία με αγκαλιά τα καμάρια σου!!! Αν μπορείς δώσε μας πληροφορίες για το τεστ κορωναιου

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina είπε:

Κορίτσι μου ότι είναι για καλό!! Αφεσου στον γιατρό σου να έχει εκείνος το άγχος και όχι εσύ... Πρέπει να είσαι χαλαρή. Όσο γίνεται βέβαια... Μάλλον τον μικρό θα τον αφήσεις λίγες μερουλες στη μαμά αν έχετε βέβαια αυτή την επιλογή.

Με το καλό!!!! Σου εύχομαι να μην καταλάβεις τίποτα και να ζήσεις στο έπακρο την ευτυχία με αγκαλιά τα καμάρια σου!!! Αν μπορείς δώσε μας πληροφορίες για το τεστ κορωναιου

Ναι,στι μαμα μου και θα μου λειψει τρελα.Ανυπομονω να δω πως θα αντιδρασει οταν δει το μωρο:rolleyes:

Just now, Φούφη είπε:

@playbunny @Jerina Στο ιατρείο θα το κάνω 70 ευρω στο ιασω ζητάνε 150 ευρω.

Εμενα δεν μου χουν πει κατι.Γενναω στη γενικι στη θεσσαλονικι.Θα ρωτισω τι Δευτερα

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Just now, evi1996 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ειμαι στην 26η εβδομάδα.Τι κάνετε;; Μόλις γύρισα από τη γιατρό . Μου είπε ότι το μωρό φαίνεται μια εβδομάδα μικρότερο στις μετρήσεις . Έχω αγχωθεί λίγο αν και δεν Μου είπε κάτι . Το έχει πάθει καμία;; Τι σημαίνει αυτό ακριβώς ;

Μην αγχωνεσαι δεν είναι κάτι σε πολλές κοπέλες έχει συμβεί

xfHlp3.png

Just now, Φούφη είπε:

@playbunny @Jerina Στο ιατρείο θα το κάνω 70 ευρω στο ιασω ζητάνε 150 ευρω.

Το κάνει και ο σύζυγος έτσι; Αν μου το ζητήσουν και εγώ έξω θα το κάνω σε ένα μικροβιολογικό δικό μας που μας κάνει καλές τιμές.

Just now, Comet είπε:

Ναι,στι μαμα μου και θα μου λειψει τρελα.Ανυπομονω να δω πως θα αντιδρασει οταν δει το μωρο:rolleyes:

Εμενα δεν μου χουν πει κατι.Γενναω στη γενικι στη θεσσαλονικι.Θα ρωτισω τι Δευτερα

αχ αγορομανα θα σου λείψει εννοείται!! Λογικά θα ξετρελαθει αλλά θα είναι και λίγο μπερδεμένος από συναισθήματα.

Just now, Jerina είπε:

Το κάνει και ο σύζυγος έτσι; Αν μου το ζητήσουν και εγώ έξω θα το κάνω σε ένα μικροβιολογικό δικό μας που μας κάνει καλές τιμές.

αχ αγορομανα θα σου λείψει εννοείται!! Λογικά θα ξετρελαθει αλλά θα είναι και λίγο μπερδεμένος από συναισθήματα.

Οχι δεν μου ζητησαν να το κανει ο άντρας μου Αλλά θα το διευκρινίσω την Δευτέρα. 

Just now, Comet είπε:

Ναι ρώτα το Γτ μου είπαν πως είναι υποχρεωτικό. 

• Μου αρέσει 1

I93xp3.png 

7 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!χθες γέννησα 2 υπεροχα κορίτσακια!!Τις πήραμε λίγο νωρίτερα γιατί έκανα χολοσταση μια πάθηση της εγκυμοσύνης με φαγουρα και αυξημενα χολικα και τρανσαμινασες οπότε ο γιατρός έκρινε ότι θα ηταν επικίνδυνο να μεινουν στην κοιλια μου. Γεννηθηκαν 1800 γρ.μικρουλες μπήκαν μονάδα για να πάρουν βάρος και λιγο οξυγόνο όμως ειναι μια χαρά τα μωράκια μας!!

Εγώ ένιωσα την απόλυτη ευτυχία όταν τις κράτησα έστω και μια στιγμή στην αγκαλιά μου.περιμενουμε πως και πως να τις πάρουμε σπίτι όταν έρθει η ώρα!!!

Με το καλο σε όλες!!

Να σας ζήσουν οι μπεμπουλες!! Πάντα γερές και τυχερές να είναι!! Με το καλό να τις πάρετε σύντομα στο σπιτάκι σας!

• Ευχαριστώ 1

Γεια σας κοριτσια, σε λιγες μερες κλεινω τις 39 εβδομαδες. Δεν κανω συσπασεις , μονο αν περπαταω εχω λιγο σκληρη κοιλια να το πω..κ το μωρο δεν εχει εμπεδωθει ακομα. Ειναι το 1ο μου. Θεωρω οτι περιμενοντας κ αλλο θα κατεβει το μωρο.. ο λογος ομως ακριβως που γραφω ειναι οτι εχω αφορητους πονους στο ηβικο οστο της λεκανης μπροστα κ δεξια μηροβουβωνικα. Εδω κ 5 μηνες περιπου. Αλλα τους τελευταιους 2 υποφερω πραγματικα τη νυχτα ειδικα στο να αλλαξω πλευρονα σηκωσω το ποδι μου, στο να σηκωθω.. στο να περπαταω. Μου λενε οτι με την γεννα θα περασει λογικα.. εχετε εμπειριες??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...