Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Comet είπε:

Καλημερα σε ολες! Χτες ειχαμε γιατρο.Το μωρο 2600 περιπου  και επιτελους ειμαι στο μην α μου.Ειναι με το κεφαλι κατω,οχι εμπεδωμενο και παμε για φυσιολογικο.Απο τι Δευτερα και καθε βδομαδα καρδιοτοκογραφιμα στιν κλινικι.Εγω χαλια,οι αναγουλες εχουν γινει εντονες πια, οι καουρες ολο το 24 ωρο και  η σιελορια non stop.Κοντεψα να λιποτυμισω στο ιατρειο και μου πε να το δουμε σε 2 βδομαδες κι αν ζοριζομαι πολυ να κανουμε προκλισι.Δεν ξερω γι αυτο...

Πωπω σε νιωθω για τις αναγούλες και τις καουρες. Εγω χτες ξύπνησα απο την καουρα δεν αντεχα κ μαλοξ που πηρα λίγο σταματησε και μετα άρχισε ξανα κ μ ερχοταν κ αναγουλα. Φυσικα 5 το πρωι ξερασα γτ δεν αντεχα αλλο. Ειναι φρικτό σιελορια δεν εχω αλλα κ αυτό δε θα παλεύεται. Πως μπορεις κ κοιμασαι το βραδυ εγω τα βραδυα που με πιανει αγανακτω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Lalom είπε:

Πωπω σε νιωθω για τις αναγούλες και τις καουρες. Εγω χτες ξύπνησα απο την καουρα δεν αντεχα κ μαλοξ που πηρα λίγο σταματησε και μετα άρχισε ξανα κ μ ερχοταν κ αναγουλα. Φυσικα 5 το πρωι ξερασα γτ δεν αντεχα αλλο. Ειναι φρικτό σιελορια δεν εχω αλλα κ αυτό δε θα παλεύεται. Πως μπορεις κ κοιμασαι το βραδυ εγω τα βραδυα που με πιανει αγανακτω

Δεν πολυκοιμαμαι.Κατα τις 4 απο τιν εξαντλισι για κανενα 3 ωρο πια.Ασε που μολις χαλαρωνω αρχιζει το πιγαινε ελα στιν τουαλετα ανα 10 λεπτο.Κι εμενα το malox καμια ωρα με κραταει και το παγωτο κανα 2 ωρο.Ξενυχταω που ξενυχταω ας ερτει το μωρο τουλαχιστον να φυγουν τα συμπτωματα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Κορίτσια καλησπέρα. Ζεσταίνετε κ σεις? Ή είμαι η μόνη? Κοίτα τν άντρα μου σκεπασμένο κ γω με κοντομάνικο να έχω σκάσει στις 3 το πρωί... Χαχαχα.. Έτοιμη να ανάψω κλίμα.... Κ στην 1η εγκυμοσύνη το είχα... 

Just now, Mpimpikos είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Ζεσταίνετε κ σεις? Ή είμαι η μόνη? Κοίτα τν άντρα μου σκεπασμένο κ γω με κοντομάνικο να έχω σκάσει στις 3 το πρωί... Χαχαχα.. Έτοιμη να ανάψω κλίμα.... Κ στην 1η εγκυμοσύνη το είχα... 

Και εγω το ίδιο!!!! Δεν είσαι μόνη!!

Να σας ρωτήσω.. Εγώ γεννάω στο Ιασώ σήμερα έμαθα οτι σε όλα τα νοσοκομεια 1 εβδομάδα πριν γεννησουμε ειμαστε υποχρεωμένες να κανουμε εξεταση για covid και εαν γεννησουμε πριν την κανουμε την κανουμε μετα.. Εχει καμια ιδεα πόσο την χρεώνουν;;;

Just now, Nancymar είπε:

Να σας ρωτήσω.. Εγώ γεννάω στο Ιασώ σήμερα έμαθα οτι σε όλα τα νοσοκομεια 1 εβδομάδα πριν γεννησουμε ειμαστε υποχρεωμένες να κανουμε εξεταση για covid και εαν γεννησουμε πριν την κανουμε την κανουμε μετα.. Εχει καμια ιδεα πόσο την χρεώνουν;;;

Και εγώ στο Ιασώ θα γεννήσω, εχεις μιλήσει με το Ιασώ αν το κάνουν ?

Διαφημίσεις

Just now, Nancymar είπε:

αν είναι υποχρεωτικό τότε θα είναι και δωρεάν... 

cZfsp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Αχ τι έπαθα χθες... Δεν φτάνει που γιορταζα έφραξε το σωληνάκι του σιελογόνου αδένα και πρήστηκε όλο το μάγουλο σαν το βάτραχο με πόνο την ώρα που έκατσα να φάω η κακομοίρα. Πήγα στον ωριλα είχε ξεπρηστει βέβαια ευτυχώς με εξέτασε δεν βρήκαμε καμία Πετρούλα βγήκε μάλλον μόνη της και τώρα θα το παρακολουθώ... Αν πρηστεί θα πάρω αντιβίωση...πονάει ακόμη αλλά τι να κάνουμε. @Rafaelatarzan ήμουν χάλια δεν σε ξέχασα και σήμερα έτσι και έτσι...

Άλλοι βγάζουν πέτρες στο νεφρό @playbunny και άλλοι στον σιελογόνο αδένα χαχαχαχα

• Λυπημένη/-ος 2

Just now, Jerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Αχ τι έπαθα χθες... Δεν φτάνει που γιορταζα έφραξε το σωληνάκι του σιελογόνου αδένα και πρήστηκε όλο το μάγουλο σαν το βάτραχο με πόνο την ώρα που έκατσα να φάω η κακομοίρα. Πήγα στον ωριλα είχε ξεπρηστει βέβαια ευτυχώς με εξέτασε δεν βρήκαμε καμία Πετρούλα βγήκε μάλλον μόνη της και τώρα θα το παρακολουθώ... Αν πρηστεί θα πάρω αντιβίωση...πονάει ακόμη αλλά τι να κάνουμε. @Rafaelatarzan ήμουν χάλια δεν σε ξέχασα και σήμερα έτσι και έτσι...

Άλλοι βγάζουν πέτρες στη χολή @playbunny και άλλοι στον σιελογόνο αδένα χαχαχαχα

καλέ Μην ανχωνεσαι αγαπη μ...περαστικά σ φιλη μ κ ότι θες ειμαι δω

• Ευχαριστώ 1

Just now, Jerina said:

Άλλοι βγάζουν πέτρες στη χολή @playbunny και άλλοι στον σιελογόνο αδένα χαχαχαχα

Έχουμε γίνει σαν το ΚΑΤ εδώ μέσα!! χαχα

Καλημέρα και περαστικά μας!! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια χθες πήγα στο γιατρό κ στην κλινική για καρδιοτοκογράφημα!ο μπέμπης έφτασε 2200 για 31 κ 4 που είμαι είναι βαρείς αλλά τι να κάνω :-( το ύψος του αντιστοιχεί σε 35 εβδομάδες :confused:..... εκεί φρικαρα λίγο το φασούλα θα βγάλω???

Γλίτωσα τις κορτιζόνες γιατί μου είπε ο γιατρός ότι το καρδιοτοκογράφημα ήταν πολύ καλό απλά από δω και πέρα πολύ προσοχή και και πάρα πολύ ξεκούραση γιατί το μωρό είναι μεγάλο για να μην με ζορισει και τρέχουμε νωρίτερα .. θα πίνω 6 Μαγνησία την ημέρα και τέλη Μαΐου πρέπει να με ξαναδεί..

Στην κλινική κορίτσια μπορώ να σας πω ότι ξενέρωσα από την άποψη ότι το θυμόμουνα αλλιώς από τις προηγούμενες γέννες Ε και τώρα λόγω των μέτρων δεν μπορεί να έρθει ο άντρας σου μέσα στο καρδιοτοκογράφημα σε κάνουνε ερωτήσεις φοράς καρτελακι στο λαιμό πρέπει  να προσέχεις να φορας συνέχεια τη μάσκα... σου λείπει αυτή η ελευθερία κινήσεων. ..χαζοϊος!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina said:

Γ@μησε τα!! Εσύ πώς είσαι;με την αντιβίωση καλύτερα;

ειμαι καλυτερα ευτυχως κουκλιτσα, κρατησε 2 μερες και εχει περασει ηδη αλλα θα συνεχισω αντιβιωση προληπτικα 2 μερες ακομα. 

Just now, Melody90 said:

Κορίτσια χθες πήγα στο γιατρό κ στην κλινική για καρδιοτοκογράφημα!ο μπέμπης έφτασε 2200 για 31 κ 4 που είμαι είναι βαρείς αλλά τι να κάνω :-( το ύψος του αντιστοιχεί σε 35 εβδομάδες :confused:..... εκεί φρικαρα λίγο το φασούλα θα βγάλω???

Γλίτωσα τις κορτιζόνες γιατί μου είπε ο γιατρός ότι το καρδιοτοκογράφημα ήταν πολύ καλό απλά από δω και πέρα πολύ προσοχή και και πάρα πολύ ξεκούραση γιατί το μωρό είναι μεγάλο για να μην με ζορισει και τρέχουμε νωρίτερα .. θα πίνω 6 Μαγνησία την ημέρα και τέλη Μαΐου πρέπει να με ξαναδεί..

Στην κλινική κορίτσια μπορώ να σας πω ότι ξενέρωσα από την άποψη ότι το θυμόμουνα αλλιώς από τις προηγούμενες γέννες Ε και τώρα λόγω των μέτρων δεν μπορεί να έρθει ο άντρας σου μέσα στο καρδιοτοκογράφημα σε κάνουνε ερωτήσεις φοράς καρτελακι στο λαιμό πρέπει  να προσέχεις να φορας συνέχεια τη μάσκα... σου λείπει αυτή η ελευθερία κινήσεων. ..χαζοϊος!!!!

μπεμπαρος!!! τελειος θα ειναι αφρατουλης!! οσο ο γιατρος τα βλεπει καλα μην προβληματιζεσαι. :wub:

αχ... αυτο με τον ιο με εχει ενοχλησει κι εμενα πολυ αλλα τι να κανουμε.. και δεν πιστευω οτι θα χαλαρωσουν τα μετρα στα ιατρεια και μαιευτηρια συντομα. πφφφφ!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Melody90 είπε:

Καλημερα σε ολες! Κι εμενα το μωρο το μετρουσε συνεχεια μεγαλο μεχρι τις 34 βδομαδες αλλα τωρα στις 36 ειχε παρει λιγο και ειναι μετριος για τη βδομαδα του.Αλλα και μεγαλος να βγει καλυτερα απο το να ειναι μικρο...Κι εγω εχω καρδιοτοκογραφιμα τη Δευτερα και θα ειμαι μονι μου,κραταει και ωρα,τι σπασιμο,αλλα τι να κανουμε.. 

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, playbunny είπε:

ειμαι καλυτερα ευτυχως κουκλιτσα, κρατησε 2 μερες και εχει περασει ηδη αλλα θα συνεχισω αντιβιωση προληπτικα 2 μερες ακομα. 

μπεμπαρος!!! τελειος θα ειναι αφρατουλης!! οσο ο γιατρος τα βλεπει καλα μην προβληματιζεσαι. :wub:

αχ... αυτο με τον ιο με εχει ενοχλησει κι εμενα πολυ αλλα τι να κανουμε.. και δεν πιστευω οτι θα χαλαρωσουν τα μετρα στα ιατρεια και μαιευτηρια συντομα. πφφφφ!!! 

Ε ναι ρε συ τώρα θα πάμε να γεννησουμε με μάσκες???να μην μπορούμε να το Ευχαριστηθουμε???

Στο καρδιοτοκογράφημα δεν με άφησαν να βγάλω τη μάσκα! ελπίζω στο χειρουργείο που θα μπω να μην μου πουν κανένα κουλό!

Just now, Comet είπε:

Καλημερα σε ολες! Κι εμενα το μωρο το μετρουσε συνεχεια μεγαλο μεχρι τις 34 βδομαδες αλλα τωρα στις 36 ειχε παρει λιγο και ειναι μετριος για τη βδομαδα του.Αλλα και μεγαλος να βγει καλυτερα απο το να ειναι μικρο...Κι εγω εχω καρδιοτοκογραφιμα τη Δευτερα και θα ειμαι μονι μου,κραταει και ωρα,τι σπασιμο,αλλα τι να κανουμε.. 

Τα δικά μου λόγω βάρους κάνουν υπογλυκαιμία είναι το μόνο μου με ζορίζει αλλιώς Δεν με πειράζει να είναι αφρατουλης.. ελπίζω κ εγώ οτι προς το τέλος θα ρεγουλαρει λίγο με το ύψος:)

Άσε δεν φτάνει που δεν ήταν ο άντρας μου μαζί μου η βλαμμένη ξέχασα και το κινητό στο αμάξι και ήμουν 45 λεπτά χωρίς κινητό και χωρίς άντρα άντε να περάσει η ώρα μετά.

13 ώρες πρίν, ΑΝΝΑ91 είπε:

Και εγώ στο Ιασώ θα γεννήσω, εχεις μιλήσει με το Ιασώ αν το κάνουν ?

Μίλησα σημερα χρεωνεται 150€ γινεται απαραιτητα στις καισαρικες και στους φυσιολογικους τοκετους γινεται αναλογα τον γυναικολογο 

15 ώρες πρίν, Nancymar είπε:

12 ώρες πρίν, Athinaa είπε:

αν είναι υποχρεωτικό τότε θα είναι και δωρεάν... 

Δεν ειναι δωρεαν χρεωνεται 150€

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...