Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Jerina said:

Α εγώ το αντίθετο!! Αν πονάω κάθομαι σαν τη κλωσσα ήσυχη και ούτε αναπνέω. Χαχαχαχαχα όταν είμαι καλά ξεθαρρευω που λένε! Σήμερα ετοιμάζω και εγώ βαλίτσα καλά που μου το θύμησες να ετοιμάσω και του αντρουλη!! Μονοκλινο η δίκλινο θα έχετε; Γιατί είδα ότι σε μονοκλινο έχει δυνατότητα διανυκτερευσης ο σύζυγος. Δηλαδή κάπου να κοιμηθεί ένα κρεβάτι καναπές δεν ξέρω τι.

Για μονοκλινο εχουμε πει ωστε να ειμαστε μαζι, ειναι σημαντικο πιστευω για πολλους λογους. Απο οτι μου ειπε η Ζηνα στο Ιασω εχουν καναπε που μπορει να κοιμηθει ο αντρουλης οποτε μια χαρα θα ειμαστε. :wub: εσεις τι εχετε αποφασισει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, playbunny είπε:

Για μονοκλινο εχουμε πει ωστε να ειμαστε μαζι, ειναι σημαντικο πιστευω για πολλους λογους. Απο οτι μου ειπε η Ζηνα στο Ιασω εχουν καναπε που μπορει να κοιμηθει ο αντρουλης οποτε μια χαρα θα ειμαστε. :wub: εσεις τι εχετε αποφασισει?

Και εγώ μονοκλινο θέλω παρόλο που είναι τσουχτερή η τιμή. Δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα. Ευτυχώς που δίνει και το κράτος το διχιλιαρο οπότε με κάτι παραπάνω να έχουμε την άνεση μας. Τέλεια θα είστε και εμείς έτσι το σκεφτόμαστε. Σίτιση συζύγου έχει δωρεάν και δυνατότητα διανυκτερευσης στο Γένεσις Θεσσαλονίκη θα είμαστε και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο που θα είσαι μόνη σου στο δωμάτιο

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina said:

Και εγώ μονοκλινο θέλω παρόλο που είναι τσουχτερή η τιμή. Δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα. Ευτυχώς που δίνει και το κράτος το διχιλιαρο οπότε με κάτι παραπάνω να έχουμε την άνεση μας. Τέλεια θα είστε και εμείς έτσι το σκεφτόμαστε. Σίτιση συζύγου έχει δωρεάν και δυνατότητα διανυκτερευσης στο Γένεσις Θεσσαλονίκη θα είμαστε και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο που θα είσαι μόνη σου στο δωμάτιο

Τωρα που το λες ειδα τυχαια χτες βραδυ ενα βιντεο του Ευτυχη Μπλετσα (happy traveller) με την γεννηση της κορης στο Γενεσις Θεσσαλονικη και φανηκε πολυ καλη κλινικη. Βρες το στο youtube να το δεις, αξιζει. Κι αυτος σε καναπε κοιμοταν και του εφεραν δικο του φαγητο, εδωσαν και μπυρες χωρις αλκοολ στην γυναικα του! Μια χαρα θα ειστε!! :wub:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Τωρα που το λες ειδα τυχαια χτες βραδυ ενα βιντεο του Ευτυχη Μπλετσα (happy traveller) με την γεννηση της κορης στο Γενεσις Θεσσαλονικη και φανηκε πολυ καλη κλινικη. Βρες το στο youtube να το δεις, αξιζει. Κι αυτος σε καναπε κοιμοταν και του εφεραν δικο του φαγητο, εδωσαν και μπυρες χωρις αλκοολ στην γυναικα του! Μια χαρα θα ειστε!! :wub:

Και εγώ αυτό είδα προχθές!! Χαχαχαχαχα  αυτοί έκλεισαν σε σουίτα παρακαλώ!! Προσφέρουν και σαμπάνια!! Αλλά και 3740 δεν δίνω ρε συ!! Πολλά είναι χαχαχαχα το μονοκλινο το απλό είναι τουλάχιστον ένα χιλιάρικο πιο φθηνό. Επίσης ο γιατρός μου μου είπε ότι θα μείνω μόνο τρεις μέρες όχι τέσσερις που λένε...οπότε βγάλε μείον ένα ακόμη διακοσαρι. Εσας σε τι τιμές κυμαίνονται;

Και στο απλό μονοκλινο δίνουν φαγητό και στον σύζυγο

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina said:

Και εγώ αυτό είδα προχθές!! Χαχαχαχαχα  αυτοί έκλεισαν σε σουίτα παρακαλώ!! Προσφέρουν και σαμπάνια!! Αλλά και 3740 δεν δίνω ρε συ!! Πολλά είναι χαχαχαχα το μονοκλινο το απλό είναι τουλάχιστον ένα χιλιάρικο πιο φθηνό. Επίσης ο γιατρός μου μου είπε ότι θα μείνω μόνο τρεις μέρες όχι τέσσερις που λένε...οπότε βγάλε μείον ένα ακόμη διακοσαρι. Εσας σε τι τιμές κυμαίνονται;

Και στο απλό μονοκλινο δίνουν φαγητό και στον σύζυγο

Είναι λιγο πιο τσιμπημενα, κοντα στα 4 χιλ. παει το μονοκλινο αλλα ευτυχως θα μας κανει η στενη οικογένεια δωρο το 50% :-D

Διαφημίσεις

Just now, Jerina είπε:

Εγώ τρέμω περισσότερο τον φυσιολογικό τοκετό... Και με βόλεψε που μου πρότεινε ο γιατρός καισαρική χαχαχαχα. Ότι και να κάνεις ράμματα θα έχουμε είτε στον κόλπο και τον περίνεο είτε στην κοιλιά και τα δυο πονάνε... Η μαμά μου επειδή υπέφερε στις γέννες της ήταν πολύωρες επώδυνες δεν έκανε διαστολή έπειτα την έσκισαν πολύ και υπέφερε ένα μήνα αφού γέννησε μου είπε με τη μία πήγαινε με καισαρική να ξεμπερδεψεις χαχαχαχα

Αχ να χαρώ εγώ μια μαντάμ Σουσού!!! Έτσι να είναι πάντα ήσυχη και καλοβολη!!

άσε σου σου με τα όλα της....ηρεμιστικό ια σ έχουν σίγουρα δίπλα σ αν το χρειαστείς να σ το πατήσουν ....χαχαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Είναι λιγο πιο τσιμπημενα, κοντα στα 4 χιλ. παει το μονοκλινο αλλα ευτυχως θα μας κανει η στενη οικογένεια δωρο το 50% :-D

Α τέλεια!!! Εννοείται εγγονάκια θα τους κάνεις!! Να ξηλωθούν!! Έτσι λέω και εγώ χαχαχαχα

Just now, Rafaelatarzan είπε:

άσε σου σου με τα όλα της....ηρεμιστικό ια σ έχουν σίγουρα δίπλα σ αν το χρειαστείς να σ το πατήσουν ....χαχαχαχαχαχα 

Να μου το αφήσουν και την υπόλοιπη μέρα να το πατάω μόνη μου χαχαχαχα μαστουραααα

• Χαχα 1

Just now, Jerina είπε:

Α τέλεια!!! Εννοείται εγγονάκια θα τους κάνεις!! Να ξηλωθούν!! Έτσι λέω και εγώ χαχαχαχα

Να μου το αφήσουν και την υπόλοιπη μέρα να το πατάω μόνη μου χαχαχαχα μαστουραααα

χαχαχαχαχα τι λες μωρη τρελη ....κράτα το κ για το ξενύχτι που έρχεται. .να το πατάς σρην μπέμπα...αχχαχαχχαχαχ

• Χαχα 2

χαχαχαχαχα τι λες μωρη τρελη ....κράτα το κ για το ξενύχτι που έρχεται. .να το πατάς σρην μπέμπα...αχχαχαχχαχαχ

Εκεί θα πίνω κανένα ποτάκι και στο καπάκι θα τη θηλάζω! Χαχαχαχαχα αλκοολική η μικρή!!

Δεν σε πήρα ακόμη τηλέφωνο γιατί είμαι εκτός και περιμένω τον άντρα στο αμάξι να τελειώσει μια δουλειά...άντε σκυλοπεινασα λέμε!!

Just now, Jerina είπε:

Εκεί θα πίνω κανένα ποτάκι και στο καπάκι θα τη θηλάζω! Χαχαχαχαχα αλκοολική η μικρή!!

Δεν σε πήρα ακόμη τηλέφωνο γιατί είμαι εκτός και περιμένω τον άντρα στο αμάξι να τελειώσει μια δουλειά...άντε σκυλοπεινασα λέμε!!

κ γι θα ταΐσω τώρα...πάρε με με τα τις 4.30 θα είναι οκ...φάε χοντρή φάε.χαχαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

κ γι θα ταΐσω τώρα...πάρε με με τα τις 4.30 θα είναι οκ...φάε χοντρή φάε.χαχαχαχα

Χαχαχαχαχα θα φάω η φακλανα έβαλα πέντε κιλά μόνο όποτε είμαι οκ!! Χαχαχαχαχα καλώς να χωνέψει η μικρή σου... Διάβασα ότι σου βγάζει γάλα... Δες μήπως πλέον της κάθεται βαρύ το γάλα και θέλει αλλαγή...

Just now, Jerina είπε:

Χαχαχαχαχα θα φάω η φακλανα έβαλα πέντε κιλά μόνο όποτε είμαι οκ!! Χαχαχαχαχα καλώς να χωνέψει η μικρή σου... Διάβασα ότι σου βγάζει γάλα... Δες μήπως πλέον της κάθεται βαρύ το γάλα και θέλει αλλαγή...

Ναι ναι περιμένουμε τον παιδίατρο αργά να μας πει τι κ πως κ να την δει...ούτως ή αλλιως είναι η ώρα της για αλλαγή γάλα...αυτό που πίνει ειναι για προωρα αλλα με " ημερομηνία λήξης "οπότε θα δούμε το βράδυ 

• Μου αρέσει 2

2 hours ago, Jerina said:

Από ότι ξέρω συνήθως εμφανίζονται στον έβδομο μήνα. Μαγνήσιο σου έδωσε;

Ευχαριστώ πολύ αγάπη μου εννοείται θα σε πάρω!!! Πες μου ώρες που μπορείς να μην ενοχλήσουμε τη σουρλουσου σου! Φιλακιαααααα

ναι ναι επινα ηδη!

• Μου αρέσει 1

Καλημερα σε ολες! Χτες ειχαμε γιατρο.Το μωρο 2600 περιπου  και επιτελους ειμαι στο μην α μου.Ειναι με το κεφαλι κατω,οχι εμπεδωμενο και παμε για φυσιολογικο.Απο τι Δευτερα και καθε βδομαδα καρδιοτοκογραφιμα στιν κλινικι.Εγω χαλια,οι αναγουλες εχουν γινει εντονες πια, οι καουρες ολο το 24 ωρο και  η σιελορια non stop.Κοντεψα να λιποτυμισω στο ιατρειο και μου πε να το δουμε σε 2 βδομαδες κι αν ζοριζομαι πολυ να κανουμε προκλισι.Δεν ξερω γι αυτο...

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...