Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Rafaelatarzan said:

Ναι αγάπη σωστά....

Ταρζανιτσα ποσες μερες σου κραταγαν οι πονοι του νεφρου? Ειχα χτες και προχτες, σημερα για την ωρα δεν εχω ακομα.  @Jerina κι εσενα ποσο κρατανε? 

Επισης κατι ασχετο, @Rafaelatarzan μετα την καισαρικη ποσο καιρο πηρες αντιβιωση?

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Ναι ναι πιάνει το κόλπο....κ συ Φιλάκια στην δικιά σ...σε περιμένω 

Σου έρχομαι σε ένα μήνα αγάπη μου!! Πάμε για προγραμματισμένη καισαρική μάλλον. Θα μου πεις εμπειρίες ανάρρωσης; Θα πονάω μετά; Είμαι και χεστρο εγώ για αυτό με βόλεψε και η καισαρική χαχαχαχα

Just now, playbunny είπε:

Ταρζανιτσα ποσες μερες σου κραταγαν οι πονοι του νεφρου? Ειχα χτες και προχτες, σημερα για την ωρα δεν εχω ακομα.  @Jerina κι εσενα ποσο κρατανε? 

Επισης κατι ασχετο, @Rafaelatarzan μετα την καισαρικη ποσο καιρο πηρες αντιβιωση?

Κολικό εντέρου είχα εγώ... Συνήθως κάποιες ώρες κυρίως νύχτα αν πας δηλαδή τουαλέτα είσαι τυχερή ανακουφίζεσαι γρήγορα αλλιώς με υπομονή. Αλλά αν όντως σε κλωτσαει  ο μπέμπης κάνε ότι σου λέει η ταρζανιτσα και αν μπορείς περπατα μήπως και αλλάξει λίγο θέση. Ρίξε και λίγο ζεστό νεράκι στη μέση κάνε ντουζακια δηλαδή. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina είπε:

Σου έρχομαι σε ένα μήνα αγάπη μου!! Πάμε για προγραμματισμένη καισαρική μάλλον. Θα μου πεις εμπειρίες ανάρρωσης; Θα πονάω μετά; Είμαι και χεστρο εγώ για αυτό με βόλεψε και η καισαρική χαχαχαχα

χαχαχαχαχα τίποτα δεν θα καταλάβεις....εισια σκληρή σαν εμένα όλα θα πάνε καλά...να με πάρεις τηλ οπότε θες να τα πουμε

κάνα 2 με 3 μέρες αγαπη...πήρα αντιβίωση για 4 μέρες μόνο εγω

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, evi1996 είπε:

Κορίτσια πως είστε ;; Η γιατρός μου είπε ότι μάλλον έχω τις συσπάσεις Braxton Hicks . Είμαι στην 26η εβδομάδα . Δεν είναι λίγο  νωρίς ;; 

Από ότι ξέρω συνήθως εμφανίζονται στον έβδομο μήνα. Μαγνήσιο σου έδωσε;

χαχαχαχαχα τίποτα δεν θα καταλάβεις....εισια σκληρή σαν εμένα όλα θα πάνε καλά...να με πάρεις τηλ οπότε θες να τα πουμε

κάνα 2 με 3 μέρες αγαπη...πήρα αντιβίωση για 4 μέρες μόνο εγω

Ευχαριστώ πολύ αγάπη μου εννοείται θα σε πάρω!!! Πες μου ώρες που μπορείς να μην ενοχλήσουμε τη σουρλουσου σου! Φιλακιαααααα

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina είπε:

Από ότι ξέρω συνήθως εμφανίζονται στον έβδομο μήνα. Μαγνήσιο σου έδωσε;

Ευχαριστώ πολύ αγάπη μου εννοείται θα σε πάρω!!! Πες μου ώρες που μπορείς να μην ενοχλήσουμε τη σουρλουσου σου! Φιλακιαααααα

μπα δεν καταλαβαίνει Χριστό αυτή...νταουλια να βαράμε  δεν χαλάει την ζαχαρένια της ....κοιμάται φουσεκι...αν δεν το σηκώσω θα ταΐζω. μοβο τότε δεν μπορώ μετά οκ...

• Χαχα 1

Just now, Jerina said:

Κολικό εντέρου είχα εγώ... Συνήθως κάποιες ώρες κυρίως νύχτα αν πας δηλαδή τουαλέτα είσαι τυχερή ανακουφίζεσαι γρήγορα αλλιώς με υπομονή. Αλλά αν όντως σε κλωτσαει  ο μπέμπης κάνε ότι σου λέει η ταρζανιτσα και αν μπορείς περπατα μήπως και αλλάξει λίγο θέση. Ρίξε και λίγο ζεστό νεράκι στη μέση κάνε ντουζακια δηλαδή. 

ευχαριστω κοριτσακια! μου δινετε θαρρος!! @Rafaelatarzan

καλα για την καισαρικη μου φαινεται το πρωτο που θα ζητησω ειναι μια ηρεμιστικη. τρεμω ηδη!! :mrgreen:

• Μου αρέσει 1

ευχαριστω κοριτσακια! μου δινετε θαρρος!! @Rafaelatarzan

καλα για την καισαρικη μου φαινεται το πρωτο που θα ζητησω ειναι μια ηρεμιστικη. τρεμω ηδη!! :mrgreen:

Εγώ τρέμω περισσότερο τον φυσιολογικό τοκετό... Και με βόλεψε που μου πρότεινε ο γιατρός καισαρική χαχαχαχα. Ότι και να κάνεις ράμματα θα έχουμε είτε στον κόλπο και τον περίνεο είτε στην κοιλιά και τα δυο πονάνε... Η μαμά μου επειδή υπέφερε στις γέννες της ήταν πολύωρες επώδυνες δεν έκανε διαστολή έπειτα την έσκισαν πολύ και υπέφερε ένα μήνα αφού γέννησε μου είπε με τη μία πήγαινε με καισαρική να ξεμπερδεψεις χαχαχαχα

μπα δεν καταλαβαίνει Χριστό αυτή...νταουλια να βαράμε  δεν χαλάει την ζαχαρένια της ....κοιμάται φουσεκι...αν δεν το σηκώσω θα ταΐζω. μοβο τότε δεν μπορώ μετά οκ...

Αχ να χαρώ εγώ μια μαντάμ Σουσού!!! Έτσι να είναι πάντα ήσυχη και καλοβολη!!

Just now, Jerina said:

Εγώ τρέμω περισσότερο τον φυσιολογικό τοκετό... Και με βόλεψε που μου πρότεινε ο γιατρός καισαρική χαχαχαχα. Ότι και να κάνεις ράμματα θα έχουμε είτε στον κόλπο και τον περίνεο είτε στην κοιλιά και τα δυο πονάνε... Η μαμά μου επειδή υπέφερε στις γέννες της ήταν πολύωρες επώδυνες δεν έκανε διαστολή έπειτα την έσκισαν πολύ και υπέφερε ένα μήνα αφού γέννησε μου είπε με τη μία πήγαινε με καισαρική να ξεμπερδεψεις χαχαχαχα

εννοειται, ισχυει αυτο 100%. εμενα υπεφερε και η μανα μου και η θεια μου με ΦΤ.

ειχε πλακα η γιαγια μου, μιλαει με μια φιλη της στο τηλεφωνο και την ρωταει η φιλεναδα "η εγγονη σου ποτε γενναει?" - απαντηση γιαγιας μου: "α δεν θα γεννησει! θα κανει καισαρικη!!" χαχαχαχαχα. της λεω γιαγια κι αυτο γεννα ειναι... :mrgreen:

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

εννοειται, ισχυει αυτο 100%. εμενα υπεφερε και η μανα μου και η θεια μου με ΦΤ.

ειχε πλακα η γιαγια μου, μιλαει με μια φιλη της στο τηλεφωνο και την ρωταει η φιλεναδα "η εγγονη σου ποτε γενναει?" - απαντηση γιαγιας μου: "α δεν θα γεννησει! θα κανει καισαρικη!!" χαχαχαχαχα. της λεω γιαγια κι αυτο γεννα ειναι... :mrgreen:

Χαχαχαχαχα θέα η γιαγιά σου!!! Χαχαχαχαχα!!! Ποτέ έχεις ΠΗΤ; Εμένα μου είπε ανάμεσα σε 5 με 10 Ιουνίου να κλείσουμε τη γέννα. Να δω αν είμαστε κοντά να μοιραζόμαστε τον πόνο μας χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina said:

Χαχαχαχαχα θέα η γιαγιά σου!!! Χαχαχαχαχα!!! Ποτέ έχεις ΠΗΤ; Εμένα μου είπε ανάμεσα σε 5 με 10 Ιουνίου να κλείσουμε τη γέννα. Να δω αν είμαστε κοντά να μοιραζόμαστε τον πόνο μας χαχαχαχα

Στο περιπου το ιδανικο θα ηταν προς τελος του μηνα αλλα παμε βλεποντας και κανοντας. Εχουμε επομενο υπερηχο στις 13 Μαιου και αναλογα με το τι θα δει θα μου πει πως προχωραμε. 

• Μου αρέσει 1

Στο περιπου το ιδανικο θα ηταν προς τελος του μηνα αλλα παμε βλεποντας και κανοντας. Εχουμε επομενο υπερηχο στις 13 Μαιου και αναλογα με το τι θα δει θα μου πει πως προχωραμε. 

Αχ κουνελάκι με το καλό!!! Έχεις ετοιμάσει τα πράγματα σου; Τώρα έμεινε μόνο το ψυχολογικό κομμάτι ε; Πάντως μην σε ανησυχεί μια φίλη μου που έκανε και αυτή καισαρική και έτρεμε της έκαναν ηρεμιστική και δεν κατάλαβε τίποτα!! Και εγώ εκεί ελπίζω χαχαχαχα ;)

Α!! Και εγώ γιατρό έχω 14 Μαϊου για να κανονίσουμε τι θα κάνουμε κ μεις

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina said:

Αχ κουνελάκι με το καλό!!! Έχεις ετοιμάσει τα πράγματα σου; Τώρα έμεινε μόνο το ψυχολογικό κομμάτι ε; Πάντως μην σε ανησυχεί μια φίλη μου που έκανε και αυτή καισαρική και έτρεμε της έκαναν ηρεμιστική και δεν κατάλαβε τίποτα!! Και εγώ εκεί ελπίζω χαχαχαχα ;)

Α!! Και εγώ γιατρό έχω 14 Μαϊου για να κανονίσουμε τι θα κάνουμε κ μεις

Ναι ετοιμη η βαλιτσα μου και των μωρων και του αντρουλη. Η ψυχολογια οταν ποναω λεω "ειμαι ετοιμη τωρα παμε!" - οταν δεν ποναω λεω "κατσε εδω μια χαρα εισαι" χαχα. :mrgreen:

καθε ποτε σε βλεπει ο γιατρος τωρα? εννοω με τι συχνοτητα?

Ναι ετοιμη η βαλιτσα μου και των μωρων και του αντρουλη. Η ψυχολογια οταν ποναω λεω "ειμαι ετοιμη τωρα παμε!" - οταν δεν ποναω λεω "κατσε εδω μια χαρα εισαι" χαχα. :mrgreen:

Α εγώ το αντίθετο!! Αν πονάω κάθομαι σαν τη κλωσσα ήσυχη και ούτε αναπνέω. Χαχαχαχαχα όταν είμαι καλά ξεθαρρευω που λένε! Σήμερα ετοιμάζω και εγώ βαλίτσα καλά που μου το θύμησες να ετοιμάσω και του αντρουλη!! Μονοκλινο η δίκλινο θα έχετε; Γιατί είδα ότι σε μονοκλινο έχει δυνατότητα διανυκτερευσης ο σύζυγος. Δηλαδή κάπου να κοιμηθεί ένα κρεβάτι καναπές δεν ξέρω τι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...