Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Jerina είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!!  Εδώ εμένα με έπιασαν καούρες και τη βγάζω με φρούτα... Επίσης από ζάλη το έπαθα πριν λίγες μέρες σαν σκοτοδίνη για λίγα δευτερόλεπτα... Χθες το βράδυ η μικρή μου βρήκε το νεφρό και κλωτσούσε... έπιασα το ποδαράκι της στο πλάι... Είμαστε τελική ευθεία και εσύ ακόμη πιο στο τέλος... Τον μικρό δεν έχεις να τον αφήσεις πουθενά για λίγο να ξεκουραστείς;το έχεις απόλυτη ανάγκη.

Εγώ φυσιολογικό το βρίσκω κορίτσι μου. Κολικούς και εγώ έχω αλλά έχω και θέμα με το έντερο... Αν συνεχίσει ή είναι πολύ ενοχλητικό πάρε τόν γιατρό σου.

Μενει η μαμα μου διπλα και βοιταει πολυ αλλα ο μικρος Θελει εμενα,απο πισω μου ολη μερα σαν το σκυλακι.Ευτυχως τον παιρνει σπιτι της μεσιμερι και βραδυ και τον κοιμηζει ( με κλαμα η τον ξεγελαμε)εκει γιατι θελει να κατεσαι κανα μισαωρο μαζι του μεχρι να κοιμηθει κι εγω δεν μπορω πια.Τοτε κανω και καμια δουλεια αλλιως μονο πιατα μπορω να πλυνω.

• Χαχα 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Jerina είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!!  Εδώ εμένα με έπιασαν καούρες και τη βγάζω με φρούτα... Επίσης από ζάλη το έπαθα πριν λίγες μέρες σαν σκοτοδίνη για λίγα δευτερόλεπτα... Χθες το βράδυ η μικρή μου βρήκε το νεφρό και κλωτσούσε... έπιασα το ποδαράκι της στο πλάι... Είμαστε τελική ευθεία και εσύ ακόμη πιο στο τέλος... Τον μικρό δεν έχεις να τον αφήσεις πουθενά για λίγο να ξεκουραστείς;το έχεις απόλυτη ανάγκη.

Εγώ φυσιολογικό το βρίσκω κορίτσι μου. Κολικούς και εγώ έχω αλλά έχω και θέμα με το έντερο... Αν συνεχίσει ή είναι πολύ ενοχλητικό πάρε τόν γιατρό σου.

Κανονικά είναι να πάω στο γιατρό αύριο ή μεθαύριο οπότε σίγουρα θα του το αναφέρω!

Just now, playbunny είπε:

Θα ελεγα ιδανικα τελος του μηνα. Προσωπικά, αν φτασουμε γυρω στις 36 εβδομαδες (ακομα περιπου 3 εβδομαδες δηλαδη) θα ειμαι υπερ-χαρουμενη μπας και γλιτωσουμε θερμοκοιτιδα... Βεβαια καθε μερα πλεον ειναι δυσκολη σωματικα και μοιαζει με ολοκληρος χρονος οποτε οι 20 ημερες μου φαινονται απειρα μακρια... για να δουμε!

20 μέρες μόνο?άντε βρε κορίτσι μου τον έφαγες τον γάιδαρο τότε!

Κ εγώ τον δεύτερο γιο μου στις 36 τον γέννησα.δεν μπήκε θερμοκοιτίδα αλλά μια υπογλυκαιμία την έκανε..ήταν κ 3900 όμως.. οπότε δεν φοβήθηκαμε πολύ... είναι δύσκολο όταν δεν μπορείς να τα έχεις μαζί σου στο δωμάτιο κ είναι θερμοκοιτίδα:sad: πραγματικά σου εύχομαι να αργήσουν να βγουν από την κοιλίτσα για να τα έχεις αμέσως μετά τη γέννα στην αγκαλιά σου! Μπορώ να σου πω ότι τον μεγάλο μου γιο που τον κρατήσανε μία μέρα στη θερμοκοιτίδα είχα ρίξει πολύ κλάμα ήταν και ορμόνες άνω κάτω ενώ δεν ήταν σοβαρό υπογλυκαιμία πάλι 4150 γεννήθηκε.. αλλά εγώ τα είχα παίξει δεν μπόρεσα να τον θηλάσω κιόλας αμέσως κ ζοριστηκα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , playbunny είπε:

Θα ελεγα ιδανικα τελος του μηνα. Προσωπικά, αν φτασουμε γυρω στις 36 εβδομαδες (ακομα περιπου 3 εβδομαδες δηλαδη) θα ειμαι υπερ-χαρουμενη μπας και γλιτωσουμε θερμοκοιτιδα... Βεβαια καθε μερα πλεον ειναι δυσκολη σωματικα και μοιαζει με ολοκληρος χρονος οποτε οι 20 ημερες μου φαινονται απειρα μακρια... για να δουμε!

Κι εγώ το ίδιο λέω λαγουδάκι.ιδανικα να παμε προς το τέλος του μηνα αλλά όντως η κατάσταση αρχίζει να γίνεται ανυπόφορη. Δεν κοιμάμαι καλα τα βράδια, δεν μπορώ να βολευτω, δυσκολεύομαι στην ανάσα..με πιέζουν τα μωρα.με έχει πιάσει και φαγούρα τις τελευταίες μέρες..πραγματικά δύσκολα αλλά παρόλα αυτά καλύτερα η γέννα να καθυστερήσει όσο γίνεται.

• Μου αρέσει 1

Just now, Nansy29 said:

Κι εγώ το ίδιο λέω λαγουδάκι.ιδανικα να παμε προς το τέλος του μηνα αλλά όντως η κατάσταση αρχίζει να γίνεται ανυπόφορη. Δεν κοιμάμαι καλα τα βράδια, δεν μπορώ να βολευτω, δυσκολεύομαι στην ανάσα..με πιέζουν τα μωρα.με έχει πιάσει και φαγούρα τις τελευταίες μέρες..πραγματικά δύσκολα αλλά παρόλα αυτά καλύτερα η γέννα να καθυστερήσει όσο γίνεται.

Αστα Νανσουλι.. απο χτες είμαι με κολικο νεφρου. Περασε και ξαναγυρισε σημερα. Πηρα πριν λιγο τηλ τον γιατρό και με ξεκινησε ντεπον και αντιβιωση για 10 ημερες προληπτικά να μην γίνει ουρολοίμωξη. Μου παταει τα συστήματα ο μπεμπης. 

Ευτυχώς με το ντεπον είμαι λιγο καλυτερα. Ο πονος απο το νεφρο είναι απο τους πιο επωδυνους, ανυποφορος.... :cry: 

Λεω μεσα μου υπομονη.. υπομονη... υπομονη.. μονο αυτο. 

• Λυπημένη/-ος 2

Αστα Νανσουλι.. απο χτες είμαι με κολικο νεφρου. Περασε και ξαναγυρισε σημερα. Πηρα πριν λιγο τηλ τον γιατρό και με ξεκινησε ντεπον και αντιβιωση για 10 ημερες προληπτικά να μην γίνει ουρολοίμωξη. Μου παταει τα συστήματα ο μπεμπης. 

Ευτυχώς με το ντεπον είμαι λιγο καλυτερα. Ο πονος απο το νεφρο είναι απο τους πιο επωδυνους, ανυποφορος.... :cry: 

Ωχ περαστικά εύχομαι να σε βοηθήσουν τα χάπια γρήγορα και να μην ταλαιπωριεσαι..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Νερό, νερό, νερό... πόσο σε καταλαβαίνω... έπαθα κολικό του νεφρού πριν από αρκετά χρόνια... ξημερώματα Πρωτοχρονιάς... πιστεύω ότι είναι ο χειρότερος πόνος απ' όλους... και πιθανότατα να μην έχει σχέση ο μπέμπης... ο κολικός προκαλείται από πετρούλα ή άμμο... και ο μόνος τρόπος να κατέβει είναι το νερό... περαστικά σου και γρήγορα...

• Μου αρέσει 1

cZfsp3.png

Αμάν βρε κορίτσι μου ποποοοο....πολύ υπομονή και περαστικά!!!

• Μου αρέσει 1

Περαστικα κοριτσι μου.Ελπιζω γρηγορα να εισαι καλυτερα.

Στις μανουλες μαιου αρχισαν τα γεννητουρια απο νωρις. Εμεις φυσικα εχουμε καιρο αλλα ολο καικοντευουμε.Υπομονι κοριτσια...Κρατατε γερα!

• Μου αρέσει 3

ROnbp3.pngPFbVp3.png

10 ώρες πρίν, playbunny είπε:

Γλυκα μου κοριτσακια, σας ευχαριστω πολυ!! :wub:

κολικο νεφρού πέρασα κ εγώ σρην εγκυμοσύνη μ....κατσε πάλι αριστερά με μαξιλάρι στα πόδια κ θα ανακουφίστεις κάπως....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

κολικο νεφρού πέρασα κ εγώ σρην εγκυμοσύνη μ....κατσε πάλι αριστερά με μαξιλάρι στα πόδια κ θα ανακουφίστεις κάπως....

Σωστή! Και εγώ με κολικό εντέρου με πιάνει συχνά έτσι κάνω.. και κανένα χαμομήλι. Βασικά υγρά πολλά. Φιλάκια στην τοσοδουλα σου

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina είπε:

Σωστή! Και εγώ με κολικό εντέρου με πιάνει συχνά έτσι κάνω.. και κανένα χαμομήλι. Βασικά υγρά πολλά. Φιλάκια στην τοσοδουλα σου

Ναι ναι πιάνει το κόλπο....κ συ Φιλάκια στην δικιά σ...σε περιμένω 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Rafaelatarzan said:

Σε ευχαριστω Ταρζανιτσα μου!! Θα το δοκιμασω. Αν καταλαβα σωστα, λες να ξαπλωσω προς την μερια που ποναει ε? Γιατι εγω επεφτα προς την αλλη μπας και κουνηθει το μωρο και σταματησει να με παταει στο νεφρο. :)

Σε ευχαριστω Ταρζανιτσα μου!! Θα το δοκιμασω. Αν καταλαβα σωστα, λες να ξαπλωσω προς την μερια που ποναει ε? Γιατι εγω επεφτα προς την αλλη μπας και κουνηθει το μωρο και σταματησει να με παταει στο νεφρο. :)

Πιο νεφρό σε πονάει??? ο πιο σε πονάει απ την άλλη εσύ...ετσι ξεπλοκαρεται κ ανακουφιζεσαι...τα χω περάσει κ προ εγκυμοσύνης....

Just now, Rafaelatarzan said:

Πιο νεφρό σε πονάει??? ο πιο σε πονάει απ την άλλη εσύ...ετσι ξεπλοκαρεται κ ανακουφιζεσαι...τα χω περάσει κ προ εγκυμοσύνης....

Α οκ!! Το αριστερο ποναει, αρα να ξαπλωνω δεξια. :ph34r:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...