Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Comet said:

Ποπο κοριτσακια μου αρχισα να πλενω και να σιδερωνω τα ρουχαλακια αλλα μαλλον επρεπε να ξεκινισω νωριτερα.10 ζιπουνακια και 5 φορμακια σιδερωσα και κατερευσα.Τα υπολοιπα αυριο.Αυτες τις μερες νιωτω οτι δεν με κραταν τα ποδια μου,5 λεπτα αντεχω ...

Δεν αντεχω πλεον κι εγω καθολου. Περα απο τρομερη υπνηλία, κουραζομαι πολυ γρήγορα και στα 20 βήματα που κανω μεσα στο σπιτι λαχανιαζω. 100 χρονων νιωθω ηδη χεχε! :mrgreen:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, playbunny είπε:

Δεν αντεχω πλεον κι εγω καθολου. Περα απο τρομερη υπνηλία, κουραζομαι πολυ γρήγορα και στα 20 βήματα που κανω μεσα στο σπιτι λαχανιαζω. 100 χρονων νιωθω ηδη χεχε! :mrgreen:

Και 2.....102 χρόνων να λες...χι  χι...Φιλάκια στα όμορφα μωράκια σ....

• Χαχα 2

11 minutes ago, Rafaelatarzan said:

Και 2.....102 χρόνων να λες...χι  χι...Φιλάκια στα όμορφα μωράκια σ....

Χαχα εεεετσι!! Φιλακια Ταρζανιτσα μου στα μπουτακια της σουρλουλους σου της τοσοδουλας!! :wub:

• Μου αρέσει 1

Ρε κορίτσια γιατί αγχώνομαι τόσο?με έχει πιάσει πανικός το μωρό με ζοριζει πάρα πολύ κ φοβάμαι μη γεννήσω πρόωρα πάλι:-(

Πόναω σε ένα σημείο ψηλά αριστερά στην κοιλιά κ δεν ξέρω γιατί σαν σουβλιά..πήρα το γιατρό κ μου είπε βνα πάω να με δει 4-5 μέρες νωρίτερα δηλαδή ή την Δευτέρα ή Τρίτη έχω κ καρδιοτοκογράφημα.. δεν αντέχω να κάνω πολλά στο σπίτι με το που στέκομαι λίγο όρθια ζαλίζομαι..κουραστικά πολυ μου φαίνεται θα το πω από τώρα...ΑΣ ΓΕΝΝΉΣΩ ΝΑ ΗΣΥΧΆΣΩ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!

• Λυπημένη/-ος 2

Just now, Melody90 είπε:

Ρε κορίτσια γιατί αγχώνομαι τόσο?με έχει πιάσει πανικός το μωρό με ζοριζει πάρα πολύ κ φοβάμαι μη γεννήσω πρόωρα πάλι:-(

Πόναω σε ένα σημείο ψηλά αριστερά στην κοιλιά κ δεν ξέρω γιατί σαν σουβλιά..πήρα το γιατρό κ μου είπε βνα πάω να με δει 4-5 μέρες νωρίτερα δηλαδή ή την Δευτέρα ή Τρίτη έχω κ καρδιοτοκογράφημα.. δεν αντέχω να κάνω πολλά στο σπίτι με το που στέκομαι λίγο όρθια ζαλίζομαι..κουραστικά πολυ μου φαίνεται θα το πω από τώρα...ΑΣ ΓΕΝΝΉΣΩ ΝΑ ΗΣΥΧΆΣΩ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!

Καλημέρα!!! Τι να πω...δεν έχω ιδέα...ας ελπίσουμε να μην βιάζεται το μωράκι σου και όλα να πάνε καλά. Ο τελευταίος καιρός είναι ο πιο δύσκολος τελικά... Πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή. Πήγαινε τη Δευτέρα να σου φύγει το άγχος. Σε ποια εβδομάδα είσαι;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Melody90 said:

ακριβως το ιδιο επαθα σημερα το πρωι!! Σουβλια διαγωνια αριστερα απο την κοιλια πηγαινε προς την πλατη, με πεθαινε. τελικα πηγα τουαλετα και μετα καπως ανακουφιστηκα οποτε δεν πηρα τον γιατρο. Ισως ηταν αντανακλαστικος πονος απο το εντερο - δεν εχει πλεον πολυ χωρο εκει μεσα και η πιο μικρη πιεση καταληγει σε πονο. :cry:

πως εισαι τωρα? 

13 Μαιου εχω επομενο υπερηχο. Θα ανεβω Αθηνα και θα μεινω μεχρι την γεννα, τρομαξα σημερα. Καλυτερα να ειμαι πιο κοντα. :roll:

3 ώρες πρίν, Jerina είπε:

Καλημέρα!!! Τι να πω...δεν έχω ιδέα...ας ελπίσουμε να μην βιάζεται το μωράκι σου και όλα να πάνε καλά. Ο τελευταίος καιρός είναι ο πιο δύσκολος τελικά... Πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή. Πήγαινε τη Δευτέρα να σου φύγει το άγχος. Σε ποια εβδομάδα είσαι;

Υπομονή κ δε λες τίποτα..μπήκα στην 32 εβδομάδα!

4 ώρες πρίν, playbunny είπε:

ακριβως το ιδιο επαθα σημερα το πρωι!! Σουβλια διαγωνια αριστερα απο την κοιλια πηγαινε προς την πλατη, με πεθαινε. τελικα πηγα τουαλετα και μετα καπως ανακουφιστηκα οποτε δεν πηρα τον γιατρο. Ισως ηταν αντανακλαστικος πονος απο το εντερο - δεν εχει πλεον πολυ χωρο εκει μεσα και η πιο μικρη πιεση καταληγει σε πονο. :cry:

πως εισαι τωρα? 

13 Μαιου εχω επομενο υπερηχο. Θα ανεβω Αθηνα και θα μεινω μεχρι την γεννα, τρομαξα σημερα. Καλυτερα να ειμαι πιο κοντα. :roll:

Εμένα ήταν πως να στο πω... λες κ ήταν στην επιφάνεια της κοιλιάς η αλήθεια είναι πως ήταν πάρα πολύ ζωηρό εκείνες τις μέρες το μωρό δηλαδή κλωτσούσε τόσο άσχημα που η κοιλιά μου παραμορφώνουν όταν σε τρελό σημείο λες Και είχα κανένα γκρεμλιν μέσα.:blink:τωρα είμαι καλύτερα..απλά ο ο γιατρός μου είπε καλό θα ήταν επειδή μάλλον με ζορίζει πολύ το μωρό να κάνουμε τον υπέρηχο τώρα και το καρδιοτοκογράφημα να δούμε πόσο πήγε το μωρό γιατί έχω μία τάση να τα βγάζω και μπαμπάτσικα 4-4 κιλά και κάτι για να δούμε τι φταίει..

η αλήθεια είναι τώρα σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε καλύτερα είναι να είσαι κοντά στην κλινική σου στο γιατρό σου σε δικούς σου ανθρώπους μην πάθεις και τίποτα.

Μέσα σε όλα πάλι καλά είχαμε και ένα ευχαριστο μου ήρθε το καρότσι επιτέλους το περίμενα από τη Γερμανία είναι της hauck το duet 3 που είναι καρότσι για αδερφάκια με διαφορά ηλικίας που έχει ένα κανονικό καρότσι στην ουσία συν ένα extra καθισματάκι το οποίο κουμπώνει από πίσω κάτω είναι πάρα πολύ ωραίο πάρα πολύ πρακτικό στιβαρό άξιζε την επένδυση θα μου λύσει τα χέρια με τρία μωρά...

• Μου αρέσει 2

Just now, Melody90 said:

Υπομονή κ δε λες τίποτα..μπήκα στην 32 εβδομάδα!

Εμένα ήταν πως να στο πω... λες κ ήταν στην επιφάνεια της κοιλιάς η αλήθεια είναι πως ήταν πάρα πολύ ζωηρό εκείνες τις μέρες το μωρό δηλαδή κλωτσούσε τόσο άσχημα που η κοιλιά μου παραμορφώνουν όταν σε τρελό σημείο λες Και είχα κανένα γκρεμλιν μέσα.:blink:τωρα είμαι καλύτερα..απλά ο ο γιατρός μου είπε καλό θα ήταν επειδή μάλλον με ζορίζει πολύ το μωρό να κάνουμε τον υπέρηχο τώρα και το καρδιοτοκογράφημα να δούμε πόσο πήγε το μωρό γιατί έχω μία τάση να τα βγάζω και μπαμπάτσικα 4-4 κιλά και κάτι για να δούμε τι φταίει..

η αλήθεια είναι τώρα σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε καλύτερα είναι να είσαι κοντά στην κλινική σου στο γιατρό σου σε δικούς σου ανθρώπους μην πάθεις και τίποτα.

Μέσα σε όλα πάλι καλά είχαμε και ένα ευχαριστο μου ήρθε το καρότσι επιτέλους το περίμενα από τη Γερμανία είναι της hauck το duet 3 που είναι καρότσι για αδερφάκια με διαφορά ηλικίας που έχει ένα κανονικό καρότσι στην ουσία συν ένα extra καθισματάκι το οποίο κουμπώνει από πίσω κάτω είναι πάρα πολύ ωραίο πάρα πολύ πρακτικό στιβαρό άξιζε την επένδυση θα μου λύσει τα χέρια με τρία μωρά...

Τελεια νεα! Με γεια σας, να το χαρειτε!! 

Σημερα ηταν και εμενα πολυ ανησυχα και τα δυο, αλλα κατεληξα οτι η σουβλια ηταν μαλλον απο το νεφρο (το εχει κανει κουδουνιστρα ο μπεμπης μαλλον) γιατι ξεκιναγε αριστερα πανω στην κοιλια και πηγαινε πισω ψηλα στην πλατη.  πινω πολυ νερο ολη μερα και ειμαι καλυτερα.. για να δουμε αυριο!  

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, playbunny είπε:

Σημερα ηταν και εμενα πολυ ανησυχα και τα δυο, αλλα κατεληξα οτι η σουβλια ηταν μαλλον απο το νεφρο (το εχει κανει κουδουνιστρα ο μπεμπης μαλλον) γιατι ξεκιναγε αριστερα πανω στην κοιλια και πηγαινε πισω ψηλα στην πλατη.  πινω πολυ νερο ολη μερα και ειμαι καλυτερα.. για να δουμε αυριο!  

Ευχαριστουμε Πολυ!ο δίχρονος γιος μου το καταευχαριστιεται στο κάτω καθισματάκι!!

Δε θέλω να μάθω τι γίνεται με 2 μωρά μέσα στην κοιλιά (αουτσ) χαρά στο κουράγιο σου.θα πας για καισαρική ή φυσιολογικά με τα δύο?

Just now, Melody90 said:

Ευχαριστουμε Πολυ!ο δίχρονος γιος μου το καταευχαριστιεται στο κάτω καθισματάκι!!

Δε θέλω να μάθω τι γίνεται με 2 μωρά μέσα στην κοιλιά (αουτσ) χαρά στο κουράγιο σου.θα πας για καισαρική ή φυσιολογικά με τα δύο?

Σιγουρα καισαρικη, απλα ειμαι σε διαπραγματευση με τον γιατρο για το ποτε χεχε. :mrgreen: εσυ?

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , playbunny είπε:

Πόσο σε καταλαβαίνω!!! Και εμένα το έντερο μου μάλλον το έχει για μαλλί πλεξιματος η μαιμουνα!!!

• Χαχα 1

8 ώρες πρίν, playbunny είπε:

Σιγουρα καισαρικη, απλα ειμαι σε διαπραγματευση με τον γιατρο για το ποτε χεχε. :mrgreen: εσυ?

Για πότε το κόβεις περίπου?κ πόσο εβδομάδων θα είσαι περίπου επειδή είσαι κ δίδυμομανούλα...?

6 ώρες πρίν, Jerina είπε:

Πόσο σε καταλαβαίνω!!! Και εμένα το έντερο μου μάλλον το έχει για μαλλί πλεξιματος η μαιμουνα!!!

Χαχαχαχα Δεν ξέρω πώς πάει το δικό σας έντερο πάντως το δικό μου εδώ και δυο-τρεις εβδομάδες πάει πάρα πολύ καλά εντάξει ώρες-ώρες έχω κάτι σαν κολικούς και με πιάνει μετά και ψιλό....:oops:κατάλαβες τρέχω και δεν προλαβαίνω και δεν ξέρω αν είναι και φυσιολογικό τώρα σε αυτή τη φάση η διάρροια που κ που....

8 ώρες πρίν, playbunny είπε:

Εμένα θέλει να μου το πάρει στις 20 Ιουνίου (τρίτη καισαρική:sad:) θα είμαι ακριβώς 38 εβδομάδων μακάρι να μπορέσω να το κρατήσω μέχρι τότε..

• Μου αρέσει 2

Καλημερα κοριτσακια.Εγω ζοριζομαι αυτες τις μερες.Χτες 2 φορες ζαλιστικα εντονα,απο αντοχες τιποτα πια.Οσο για τις καουρες και το παγωτο λιγα κανει πια,καμια ωρα και ξανα τα ιδια.Και επεστρεψαν και οι αναγουλες το πρωι.Ο μπεμπης πολυ κινιτικος και πολυ ψιλα ακομι.Εχω και το μικρο που δεν με αφινει να ξαπλωσω...Περιμενω ποτε θα κοιμηθει να τεντωσω τα ποδια μου.Κι απο υπνο λιγα πραγματα....

• Λυπημένη/-ος 4

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακια.Εγω ζοριζομαι αυτες τις μερες.Χτες 2 φορες ζαλιστικα εντονα,απο αντοχες τιποτα πια.Οσο για τις καουρες και το παγωτο λιγα κανει πια,καμια ωρα και ξανα τα ιδια.Και επεστρεψαν και οι αναγουλες το πρωι.Ο μπεμπης πολυ κινιτικος και πολυ ψιλα ακομι.Εχω και το μικρο που δεν με αφινει να ξαπλωσω...Περιμενω ποτε θα κοιμηθει να τεντωσω τα ποδια μου.Κι απο υπνο λιγα πραγματα....

Καλημέρα κορίτσι μου!!!  Εδώ εμένα με έπιασαν καούρες και τη βγάζω με φρούτα... Επίσης από ζάλη το έπαθα πριν λίγες μέρες σαν σκοτοδίνη για λίγα δευτερόλεπτα... Χθες το βράδυ η μικρή μου βρήκε το νεφρό και κλωτσούσε... έπιασα το ποδαράκι της στο πλάι... Είμαστε τελική ευθεία και εσύ ακόμη πιο στο τέλος... Τον μικρό δεν έχεις να τον αφήσεις πουθενά για λίγο να ξεκουραστείς;το έχεις απόλυτη ανάγκη.

Just now, Melody90 είπε:

Για πότε το κόβεις περίπου?κ πόσο εβδομάδων θα είσαι περίπου επειδή είσαι κ δίδυμομανούλα...?

Χαχαχαχα Δεν ξέρω πώς πάει το δικό σας έντερο πάντως το δικό μου εδώ και δυο-τρεις εβδομάδες πάει πάρα πολύ καλά εντάξει ώρες-ώρες έχω κάτι σαν κολικούς και με πιάνει μετά και ψιλό....:oops:κατάλαβες τρέχω και δεν προλαβαίνω και δεν ξέρω αν είναι και φυσιολογικό τώρα σε αυτή τη φάση η διάρροια που κ που....

Εμένα θέλει να μου το πάρει στις 20 Ιουνίου (τρίτη καισαρική:sad:) θα είμαι ακριβώς 38 εβδομάδων μακάρι να μπορέσω να το κρατήσω μέχρι τότε..

Εγώ φυσιολογικό το βρίσκω κορίτσι μου. Κολικούς και εγώ έχω αλλά έχω και θέμα με το έντερο... Αν συνεχίσει ή είναι πολύ ενοχλητικό πάρε τόν γιατρό σου.

31 minutes ago, Melody90 said:

Θα ελεγα ιδανικα τελος του μηνα. Προσωπικά, αν φτασουμε γυρω στις 36 εβδομαδες (ακομα περιπου 3 εβδομαδες δηλαδη) θα ειμαι υπερ-χαρουμενη μπας και γλιτωσουμε θερμοκοιτιδα... Βεβαια καθε μερα πλεον ειναι δυσκολη σωματικα και μοιαζει με ολοκληρος χρονος οποτε οι 20 ημερες μου φαινονται απειρα μακρια... για να δουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...