Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Jerina είπε:

Καλέ τι λέγαμε χθές;; Ήρθε το κολάν και είναι και πολύ καλό!! Δεν το περίμενα!! Θα το βάλω αύριο που έχω γιατρό το έπλυνα περιμένω να στεγνώσει τώρα

Έτσι να τα μελετάμε όλα να έρθουν επιτέλους!! Καλοφορετοοοο!! :x

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Jerina είπε:

Καλέ τι λέγαμε χθές;; Ήρθε το κολάν και είναι και πολύ καλό!! Δεν το περίμενα!! Θα το βάλω αύριο που έχω γιατρό το έπλυνα περιμένω να στεγνώσει τώρα

Αφου ηρθε μην μιλάς καθόλου μην το πεις στον Πάππα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! τι κάνετε; Μόλις γύρισα από γιατρό ολα είναι τέλεια είναι μια κούκλα η κόρη μας... 1894 γρ!! Έβαλα μόνο ένα κιλό αυτό το μήνα. Σύνολο 5,5 κιλά. Λόγω αυτοανοσου εντέρου μάλλον θα πάμε για καισαρική. Καλύτερα κιόλας γιατί δεν θέλω να ταλαιπωρηθω...

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Jerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! τι κάνετε; Μόλις γύρισα από γιατρό ολα είναι τέλεια είναι μια κούκλα η κόρη μας... 1894 γρ!! Έβαλα μόνο ένα κιλό αυτό το μήνα. Σύνολο 5,5 κιλά. Λόγω αυτοανοσου εντέρου μάλλον θα πάμε για καισαρική. Καλύτερα κιόλας γιατί δεν θέλω να ταλαιπωρηθω...

Καλησπερα. Καλα ειμαστε.Μια χαρα το κοριτσι.Εγω σημερα επλυνα πανουλες αγκαλιας και μπουρνουζακια.Τα σιδερωσα κι ολας αλλα εχω Θεμα.Δεν μπορω να τα βαλω στιν παιδικι συρταριερα γιατι ο μικρος μου φτανει και τα βγαζει ολα εξω.Οποτε αδειαζω τα δικα μου συρταρια και τα βαζω εκει.Απλα αυτα ειναι μικρα και θα χρειαστω πιο πολλα.Τζαμπα δουλεια αλλα δεν εχω αλλη  λυση.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

1 ώρα πρίν, Comet είπε:

Καλησπερα. Καλα ειμαστε.Μια χαρα το κοριτσι.Εγω σημερα επλυνα πανουλες αγκαλιας και μπουρνουζακια.Τα σιδερωσα κι ολας αλλα εχω Θεμα.Δεν μπορω να τα βαλω στιν παιδικι συρταριερα γιατι ο μικρος μου φτανει και τα βγαζει ολα εξω.Οποτε αδειαζω τα δικα μου συρταρια και τα βαζω εκει.Απλα αυτα ειναι μικρα και θα χρειαστω πιο πολλα.Τζαμπα δουλεια αλλα δεν εχω αλλη  λυση.

Χαχχαχχαχααχ έχεις και τον μπόμπιρα !!! Πώς είσαι από καούρες κορίτσι μου;τρως καθόλου;ξεκίνησα να τρώω πεπόνι και ανανά και με δροσίζουν πολύ!! Για δοκίμασε!

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Jerina είπε:

Χαχχαχχαχααχ έχεις και τον μπόμπιρα !!! Πώς είσαι από καούρες κορίτσι μου;τρως καθόλου;ξεκίνησα να τρώω πεπόνι και ανανά και με δροσίζουν πολύ!! Για δοκίμασε!

Ειμαι χειροτερα.(κι ας νομιζα οτι δεν γινεται).malox και παγωτακι και πολυ υπομονι.Θα το δοκιμασω κι αυτο.Αν και πηρα Θαρος που μπαινω στο Μηνα μου οπου να ναι.

Ασε εχω και τον ταλιμπαν....Και περιμενω να κοιμηθει για να μπω αλλιως δεν με αφινει να γραψω....

• Χαχα 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

7 ώρες πρίν, Comet είπε:

Ειμαι χειροτερα.(κι ας νομιζα οτι δεν γινεται).malox και παγωτακι και πολυ υπομονι.Θα το δοκιμασω κι αυτο.Αν και πηρα Θαρος που μπαινω στο Μηνα μου οπου να ναι.

Ασε εχω και τον ταλιμπαν....Και περιμενω να κοιμηθει για να μπω αλλιως δεν με αφινει να γραψω....

Αχ μωρέ ο γλυκούλης!! Όλα τα παιδιά με τα κινητά και τα τάμπλετ αχ θα έχουμε θέμα χαχαχαχα. Υπομονή κορίτσι μου με το καλό ελευθερωνεσαι σε λίγο. Καισαρική η φυσιολογικό;

Just now, Jerina είπε:

Αχ μωρέ ο γλυκούλης!! Όλα τα παιδιά με τα κινητά και τα τάμπλετ αχ θα έχουμε θέμα χαχαχαχα. Υπομονή κορίτσι μου με το καλό ελευθερωνεσαι σε λίγο. Καισαρική η φυσιολογικό;

Καλημερα. Καλο Μηνα.Φυσιολογικο μαλλον αν και προς το παρον δεν πιρε θεσι.Εχω γιατρο την Δευτερα ,θα δουμε...

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Καλημερα. Καλο Μηνα.Φυσιολογικο μαλλον αν και προς το παρον δεν πιρε θεσι.Εχω γιατρο την Δευτερα ,θα δουμε...

Καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια!! Υγεία και θετική σκέψη!! Και εμείς με το γιατρό χθες συζητούσαμε για τι τοκετό θα κάνουμε... Έχω ένα θέμα με το έντερο και επειδή είναι σε μερική ύφεση φοβάμαι αν ζοριστω με τον φτ να ξυπνήσει το θεριό που λέμε... Εγώ του λέω σας έχω εμπιστοσύνη ότι και αν κάνουμε στην τελική, αλλά θα πρέπει να αποφασίσω... Δε με πειράζει η καισαρική καθόλου ίσα ίσα ξέρεις τι να περιμένεις... Με τον φυσιολογικό τοκετό είμαι αρκετά επιφυλακτική πως και θα εξελιχθεί και αν θα ταλαιπωρηθω πολύ... επίσης η μικρή συνεχώς είναι τυλιγμένη με τον λώρο.

• Μου αρέσει 2

Just now, Jerina είπε:

Καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια!! Υγεία και θετική σκέψη!! Και εμείς με το γιατρό χθες συζητούσαμε για τι τοκετό θα κάνουμε... Έχω ένα θέμα με το έντερο και επειδή είναι σε μερική ύφεση φοβάμαι αν ζοριστω με τον φτ να ξυπνήσει το θεριό που λέμε... Εγώ του λέω σας έχω εμπιστοσύνη ότι και αν κάνουμε στην τελική, αλλά θα πρέπει να αποφασίσω... Δε με πειράζει η καισαρική καθόλου ίσα ίσα ξέρεις τι να περιμένεις... Με τον φυσιολογικό τοκετό είμαι αρκετά επιφυλακτική πως και θα εξελιχθεί και αν θα ταλαιπωρηθω πολύ... επίσης η μικρή συνεχώς είναι τυλιγμένη με τον λώρο.

Καλό μηνα!!με το καλό σε όλες μας!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Ποπο κοριτσακια μου αρχισα να πλενω και να σιδερωνω τα ρουχαλακια αλλα μαλλον επρεπε να ξεκινισω νωριτερα.10 ζιπουνακια και 5 φορμακια σιδερωσα και κατερευσα.Τα υπολοιπα αυριο.Αυτες τις μερες νιωτω οτι δεν με κραταν τα ποδια μου,5 λεπτα αντεχω ...

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Ποπο κοριτσακια μου αρχισα να πλενω και να σιδερωνω τα ρουχαλακια αλλα μαλλον επρεπε να ξεκινισω νωριτερα.10 ζιπουνακια και 5 φορμακια σιδερωσα και κατερευσα.Τα υπολοιπα αυριο.Αυτες τις μερες νιωτω οτι δεν με κραταν τα ποδια μου,5 λεπτα αντεχω ...

Λογικό κορίτσι μου...και εγώ τα ίδια...και αναρωτιομουν γιατί; μήπως έχω κάτι; Χαχαχαχαχα έκανα μια δουλειά ας πούμε καθάρισα τα ντουλάπια κουζίνας και μετά δε μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ!! Πονούσε όλο το σώμα. Βρήκα όμως λύση σε αυτό!! Ζεστό μπανάκι!! Καταπραΰνει το κορμί απευθείας!!

Α!! Επίσης μην κάθεσαι να τα σιδερωνεις μέσα έξω αριστερά δεξιά... Ένα πάτημα και δίπλωμα!! Και αν μπορείς καθιστή σιδερωνε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...