Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , playbunny είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Όμορφη Κυριακή να έχουμε! :wub:

Απο πονο στο στήθος πως πατε? Εγω το νιωθω με πονο και τραβηγματα οπως όταν περιμένουμε περίοδο. 

Καλημέρα! Πόνο δεν έχω αλλά είναι πρησμένο και ευαίσθητο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εγώ πάλι δεν αντέχω τον πόνο στην πλάτη...όλη νύχτα με πέθανε...συν το ότι πιέζει το έντερο...χαλιααααα. το στήθος δεν πονάει καθόλου απλά κάποιες φορές έχω απίστευτη φαγούρα.

• Λυπημένη/-ος 2

Just now, Jerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εγώ πάλι δεν αντέχω τον πόνο στην πλάτη...όλη νύχτα με πέθανε...συν το ότι πιέζει το έντερο...χαλιααααα. το στήθος δεν πονάει καθόλου απλά κάποιες φορές έχω απίστευτη φαγούρα.

Συγγνώμη που πεταγομαι αλλα ο πονος στη παλτη ηταν ανυποφορος και καμια φορα ακομα κ τώρα με πεθαίνει. Είναι τραγικο. 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Lalom είπε:

Συγγνώμη που πεταγομαι αλλα ο πονος στη παλτη ηταν ανυποφορος και καμια φορα ακομα κ τώρα με πεθαίνει. Είναι τραγικο. 

Έχεις γεννήσει; Ναι είναι...και το θέμα είναι όταν ξαπλώνω μετά από λίγη ώρα γίνεται ακόμη χειρότερος...

Διαφημίσεις

Just now, Jerina είπε:

Έχεις γεννήσει; Ναι είναι...και το θέμα είναι όταν ξαπλώνω μετά από λίγη ώρα γίνεται ακόμη χειρότερος...

Οχι ακόμα τωρα τον Μάιο γενναω. Εγω θυμαμαι απο 5ο μηνα πόναγε η πλατη μου και καποιες φορες οταν ξαπλωνα με πέθαινε.. Δεν αντεχετε. Σε καταλαβαίνω απολυτα. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Lalom είπε:

Οχι ακόμα τωρα τον Μάιο γενναω. Εγω θυμαμαι απο 5ο μηνα πόναγε η πλατη μου και καποιες φορες οταν ξαπλωνα με πέθαινε.. Δεν αντεχετε. Σε καταλαβαίνω απολυτα. 

Με το καλό κορίτσι μου!!! Καλή λευτεριά και με έναν πόνο!! Και εγώ από τον 5ο μήνα... Τώρα πονάς πως είσαι;

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Jerina είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!!! Καλή λευτεριά και με έναν πόνο!! Και εγώ από τον 5ο μήνα... Τώρα πονάς πως είσαι;

Σε ευχαριστώ παρα πολυ. Ευχομαι και σε εσένα με ενα πονο και ενα γερό γερο μωρακι. Πριν καμια βδομαδα ξυπνησα φαντασου απο πονο στη πλατη. Στην αρχη νομιζα οτι φταει ο καναπες που κοιμαμαι αλλα οπου κ να κοιμόμουν με επιανε. Τώρα με. Πιανει αλλα οχι καθε μερα. Ειναι πολυ ασχημοε πονος. Ανοίγουν τα κόκαλα κ αλλαζει το σωμα της γυναίκας κ επηρεαζεται η πλατη σε αλλες ποναει η μεση πολυ σε αλλες η λεκανη. Αστα να πανε χαχαχχα υπομονή ειναι το μονο οπλο :)

• Μου αρέσει 1

Just now, Lalom είπε:

Σε ευχαριστώ παρα πολυ. Ευχομαι και σε εσένα με ενα πονο και ενα γερό γερο μωρακι. Πριν καμια βδομαδα ξυπνησα φαντασου απο πονο στη πλατη. Στην αρχη νομιζα οτι φταει ο καναπες που κοιμαμαι αλλα οπου κ να κοιμόμουν με επιανε. Τώρα με. Πιανει αλλα οχι καθε μερα. Ειναι πολυ ασχημοε πονος. Ανοίγουν τα κόκαλα κ αλλαζει το σωμα της γυναίκας κ επηρεαζεται η πλατη σε αλλες ποναει η μεση πολυ σε αλλες η λεκανη. Αστα να πανε χαχαχχα υπομονή ειναι το μονο οπλο :)

Στο πλάι γυρίζω πονάει η πλάτη και τα πλευρά! Γυρίζω ανάσκελα πονάει η μέση!! Άσε τι να λέμε. Υπομονή και σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!

Διαφημίσεις

Just now, Jerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πώς είστε σήμερα;; Πώς τα πάτε με τις ετοιμασίες; σήμερα θα μου έρθει η κούνια και σιγά σιγά τελειώνει και το δωμάτιο της μικρής μου.

Καλημέρα! τελεια μια χαρα εισαι. κι εγω τα εχω παραλαβει ολα, τα εχουμε καθαρισει, τωρα θελουν ενα συμμαζεμα και φτιαξιμο το δωματιο..ειναι που δεν μπορω να κανω και τιποτα εγω και περιμενω απο τον αντρα μου και τη μαμα μου  αλλα αφου τα εχουμε ολα δεν αγχωνομαι..

• Μου αρέσει 3

Just now, Nansy29 είπε:

Καλημέρα! τελεια μια χαρα εισαι. κι εγω τα εχω παραλαβει ολα, τα εχουμε καθαρισει, τωρα θελουν ενα συμμαζεμα και φτιαξιμο το δωματιο..ειναι που δεν μπορω να κανω και τιποτα εγω και περιμενω απο τον αντρα μου και τη μαμα μου  αλλα αφου τα εχουμε ολα δεν αγχωνομαι..

Καλησπερα σε ολες!

Κι εγω εχω τα παντα αλλα δεν εχω πλυνει τιποτα.2 πλυντιρια ειναι μονο.Μαλλον απο βδομαδα. Θα μαι και στο Μηνα μου πια.Παντως λικνο δεν στινω ακομι γιατι ο μικρος Θα Θελει να μπει μεσα και θα το λερωσει.Θα το κανω αφου βγω απο την κλινικι(ευκολο ειναι). 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Καλησπερα σε ολες!

Κι εγω εχω τα παντα αλλα δεν εχω πλυνει τιποτα.2 πλυντιρια ειναι μονο.Μαλλον απο βδομαδα. Θα μαι και στο Μηνα μου πια.Παντως λικνο δεν στινω ακομι γιατι ο μικρος Θα Θελει να μπει μεσα και θα το λερωσει.Θα το κανω αφου βγω απο την κλινικι(ευκολο ειναι). 

Χαχα..ναι τοτε καλυτερα αστο μετα τη γεννα..στο λικνο ποσο καιρο κοιμηθηκε ο μικρος σου;

κοριτσια εγω δεν εχω ψώνισει ακομα τπτ. περιμενω απο βδομαδα που θα ανοιξουν μαγαζια να αρχισω. μονο καλαθουνα, αυγο και καροτσι εχω απο τον κουνιαδο μου. σημερα μπηκα στον 8ο.

• Μου αρέσει 2

Just now, Nansy29 είπε:

Χαχα..ναι τοτε καλυτερα αστο μετα τη γεννα..στο λικνο ποσο καιρο κοιμηθηκε ο μικρος σου;

Μεχρι 6 μηνων ωσπου τον ειδα με το ενα ποδι και το ενα χερι πανω στο καγκελο να προσπατει  να βγει και το μαζεψα.Ετσι πηγε στιν κουνια στο δωματιο του.

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...