Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 4

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, playbunny είπε:

Ωχ τι εφιαλτες ειδες το βραδυ? :blink:

Εγω ξυπνησα με πονακια αριστερα απο τον αφαλο κι ακομα δεν εχουν περασει. Απο την μια λεω να παρω τον γιατρο? Απο την αλλη σκεφτομαι ισως ειναι λογω του οτι τραβιουνται πετσες και μεγαλωνει η κοιλια κι αλλο μαζι με τα μωρα - να δουμε που θα φτασει! :mrgreen:

Εφιάλτες του τύπου να με καρφωνουν με τις ενεσεις την ωρα που παω να γεννησω να κλαίω και να σπαραζω γενικά κάθε βράδυ τα χω αυτ ακαι η ψυχολογια μου φτάνει στα πατώματα γιατι με κάνει να φοβάμαι χωρίς να φοβάμαι καθολου τις ενεσεις...

Just now, Nina94 είπε:

Καλημερα σε όλες! Αχ ναι να το κάνουμε αυτό με το φβ... μια οικογένεια έχουμε γίνει πια! 
Εγω έκανα τη μέγιστη χαζομάρα χθες βράδυ να βάλω να δω στο YouTube να βλέπω βίντεο που κάποιες λένε τις εμπειριες τους από τις γέννες τους... τι το ήθελα! Με έπιασε ένα άγχος τρελό...3 με βρήκε για να κοιμηθώ....

Αν το σκέφτεστε ΜΗΝ το κάνετε για κανένα λόγο... 

Χαχαχαχαχα νταξει τα έκανα κι εγώ αυτά και νευριαζα γιατι μια ελεγε ότι είναι ο χειρότερος πονος της ζωής της την έκοψε και τα κατάλαβε όλα κλπ κλπ και λεω Άννα μη βρισεις μη συγχιστεις αυτή είναι τρελή!!! 

Ναι κοριτσια να κάνουμε ομάδα αλλά πως δεν έχω ιδεα χαχαχαχαχα

dUCPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Άννα.Κρήτη said:

Εφιάλτες του τύπου να με καρφωνουν με τις ενεσεις την ωρα που παω να γεννησω να κλαίω και να σπαραζω γενικά κάθε βράδυ τα χω αυτ ακαι η ψυχολογια μου φτάνει στα πατώματα γιατι με κάνει να φοβάμαι χωρίς να φοβάμαι καθολου τις ενεσεις...

ναι καθαρα ψυχολογια ειναι αυτο, γιατι ειναι λογικο πιστευω οσες παμε πρωτη φορα για τοκετο να φοβομαστε. ειναι ο φοβος για το αγνωστο και η αγωνια ταυτοχρονα να ειμαστε καλα κι εμεις και τα μικρουλια, και η χαρα να τα συναντησουμε επιτελους και η ανυπομονησια. Ολα μαζι τα συναισθηματα στο μιξερ!! :roll:

• Μου αρέσει 3

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Χαχαχαχαχα νταξει τα έκανα κι εγώ αυτά και νευριαζα γιατι μια ελεγε ότι είναι ο χειρότερος πονος της ζωής της την έκοψε και τα κατάλαβε όλα κλπ κλπ και λεω Άννα μη βρισεις μη συγχιστεις αυτή είναι τρελή!!! 

Ναι κοριτσια να κάνουμε ομάδα αλλά πως δεν έχω ιδεα χαχαχαχαχα

ολα θα τα αντεξεις στη γεννα και μετα και δεν θα δινεις και σημασια στα περισσοτερα εκεινη την ωρα..θα εκπλαγεις με τον εαυτο σου..ειμαστε πολυ πιο δυνατες απο οσο πιστευουμε.

• Μου αρέσει 2

Just now, Pagotoula είπε:

ολα θα τα αντεξεις στη γεννα και μετα και δεν θα δινεις και σημασια στα περισσοτερα εκεινη την ωρα..θα εκπλαγεις με τον εαυτο σου..ειμαστε πολυ πιο δυνατες απο οσο πιστευουμε.

Αυτό μου λέει κ η μαμά μ... μην τρελενεσαι είναι στη φύση μας να γεννάμε... κανεις δεν λέει ότι δεν θα πονέσεις καθόλου αλλά όλα αντεχονται και μόλις δεις το μωρό σου όλα γίνονται παρελθόν! 
Δεν νομίζω και οι γιατροί μας να είναι τόσο κακοί πια να θέλουν να μας ξεκάνουν...αυτοί τη δουλειά τους,εμείς τη δίκη μας για να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Το καλό με τοση αυπνια που εχω ειναι οτι δεν προλαβαινω να εχω εφιάλτες!! Αχαχαχα!! Οι γυναικες ειμαστε πολυ δυνατές, θα τα θυμομαστε μαζι μετα και θα γελάμε :)

Έχω πανω απο 20 μερες να κοιμηθώ 4ωρο συνολικά. Δεν ξερω που θα παει η κατάσταση αυτή!! 

Κι εγω συμφωνω να κάνουμε ομάδα στο φμπ εννοειται!! Λογικα θα πρέπει πρώτα να γίνουμε φίλες, κανα δυο κοπέλες να φτιάξουν την ομάδα κ να καλέσουν τις υπόλοιπες να μπουν μέσα. Στο φμπ με λένε Κλειώ ελευθεριου με ελληνικά. Οποια θελει μου στέλνει :)

• Μου αρέσει 3

m8pQp3.png

7 ώρες πρίν, Klairi31 είπε:

Αχαχαχαχ κι εγω το ιδιο!!!! Ρωταω όποιον άλλον βρω εκτος απ αυτόν. Κ μου λενε ολοι για ψυλλου πήδημα παρε τον γιατρό σου. Εγώ πάλι δεν θέλω καθολου να ενοχλω για το οτιδηποτε. Η αληθεια ειναι ότι από τότε που μπήκα στον ογδοο φοβαμαι αρκετά περισσότερο κι απ την αρχη μην γίνει τπτ και γεννησω προωρα. Το σκέφτομαι συνέχεια δλδ αλλα τι στο καλο θα υπάρξουν σημάδια έντονα. Δεν μπορεί να γίνει απ τη μια στιγμή στην άλλη. Αφου τα νιώθουμε τα μωράκια πέρα δώθε νυχθημερον ολα καλα κοριτσια μου!!! Αυτο μας οπλίζει με υπομονή κ προχωραμε!!

Να ρωτήσω επίσης!! Εχει κάνει καμία βαλιτσα;; έχετε πλυνει ρουχα προικες κλπ μωρου;; αυριο λεω να αρχίσω τα πλυντήρια!!

Καλημέρα!Ναι έκανα βαλίτσα με τα βασικά..λειπουν βέβαια κάποια πραγματάκια. Θα τα συμπληρώσω.των μωρών δεν τα βάζω ακόμα μέσα. τα περισσότερα τα έπλυνα είναι σχεδόν έτοιμα..ξεκινα σιγά σιγά..

@playbunny για τα μωρα τι έβαλες στο βαλιτσάκι; από 1 αλλαξια για το καθένα;

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πω πωωω πολλά είπατε και δεν σας προλαβαίνω!!! κοιμήθηκα λίγο παραπάνω γιατί το βράδυ ήταν δύσκολο αχ αυτή η σκληρή κοιλιά μου δεν με βολεύει!!! Βαλίτσα θα κάνω σε λίγες μέρες περιμένω να μου φέρουν την κούνια να τελειώνει και το δωμάτιο της μικρής μου και κάτι ψιλοδουλειες μέσα στο σπίτι που όλο αναβάλλω....

• Μου αρέσει 1

Just now, Nansy29 said:

@playbunny για τα μωρα τι έβαλες στο βαλιτσάκι; από 1 αλλαξια για το καθένα;

Απο Ιασω μου ειπαν 1 αλλαξια το καθενα για να τα ντυσουμε την μερα που θα τα παρουμε σπιτι. Επειδη ομως θα παω στο Ιασω απο Πατρα και φοβαμαι την περιπτωση μηπως χρειαστει να μείνει το ενα απο τα δυο θερμοκοιτιδα και μας δωσουν το αλλο για σπιτι πηρα παραπανω 2 αλλαξιες ρουχα και 4 εσωρουχακια, πανες αγκαλιας, 2 κουβερτουλες. Να εχω μερικα μεχρι να μου φερουν αν χρειαστει. Αν μενεις στην ιδια πολη με το μαιευτηριο τοτε με μια αλλαξια το καθενα και μερικες πανες αγκαλιας εισαι κομπλε! :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Αντε κουκλίτσες μου μαζευτείτε ποιες θέλετε να κάνουμε ομάδα.. μην είμαστε 2 άτομα μόνο 

Θέλω θέλω αλλά δεν εχω ιδέα πως γίνεται! 
Καμία να μπορεί να φτιάξει την ομάδα;;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Nina94 είπε:

Θέλω θέλω αλλά δεν εχω ιδέα πως γίνεται! 
Καμία να μπορεί να φτιάξει την ομάδα;;

Κοριτσια μου εγω μπορω να μας φτιαξω ομαδα απλα πειτε μου πως ειστε στο φβ γιατι πρεπει να σας κανω αιτημα φιλιας πρωτα :) εγω ειμαι Mary Kadi κ στην αρχικη μου φωτο ειμαι νυφουλα :D

• Μου αρέσει 2

a85np3.png

Just now, Mary_k είπε:

Κοριτσια μου εγω μπορω να μας φτιαξω ομαδα απλα πειτε μου πως ειστε στο φβ γιατι πρεπει να σας κανω αιτημα φιλιας πρωτα :) εγω ειμαι Mary Kadi κ στην αρχικη μου φωτο ειμαι νυφουλα :D

Εγώ είμαι Άννα Κόδρου και είμαι κι εγώ νυφούλα μαζί με τον αντρα μου χαχαχα..τι τελεια που ξέρεις να φτιαχνεις

• Μου αρέσει 1

dUCPp3.png

Εγώ είμαι Άννα Κόδρου και είμαι κι εγώ νυφούλα μαζί με τον αντρα μου χαχαχα..τι τελεια που ξέρεις να φτιαχνεις

Τελεια! Σου κανω αιτημα! Κοριτσια οποιες θελετε πειτε μας :wub:

• Μου αρέσει 1

a85np3.png

Just now, Mary_k είπε:

Τέλεια και εγώ θελωωωω.. Ειμαι vicky kan! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...