Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 4

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Ναι αγαπη μου έρχονται τα μωρακια μας ... έχει μείνει παρα πολυ λίγο για ολες μας κι εγώ αγχωνομαι πολύ...οι εφιάλτες κάθε βράδυ δε σταματούν...δεν θα παω να γεννησω θα το κρατήσω μέσα μου

Άσε γλυκούλα μου ,μια από τα ίδια!! Αγωνία φόβος σε κάθε πονακι...και να λες"να πάρω τον Γιατρό η να μην πάρω;" Χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Jerina είπε:

Άσε γλυκούλα μου ,μια από τα ίδια!! Αγωνία φόβος σε κάθε πονακι...και να λες"να πάρω τον Γιατρό η να μην πάρω;" Χαχαχαχαχα

Αυτό κι εγώ το σκέφτομαι...κάθε φορά λέω να τον πάρω να μην τον πάρω... δεν θέλω να γίνομαι κ σπαστικια να βλέπει τον αριθμό μ και να βρίζει χαχαχα

• Χαχα 1

Just now, Nina94 είπε:

Αυτό κι εγώ το σκέφτομαι...κάθε φορά λέω να τον πάρω να μην τον πάρω... δεν θέλω να γίνομαι κ σπαστικια να βλέπει τον αριθμό μ και να βρίζει χαχαχα

Αχαχαχαχ κι εγω το ιδιο!!!! Ρωταω όποιον άλλον βρω εκτος απ αυτόν. Κ μου λενε ολοι για ψυλλου πήδημα παρε τον γιατρό σου. Εγώ πάλι δεν θέλω καθολου να ενοχλω για το οτιδηποτε. Η αληθεια ειναι ότι από τότε που μπήκα στον ογδοο φοβαμαι αρκετά περισσότερο κι απ την αρχη μην γίνει τπτ και γεννησω προωρα. Το σκέφτομαι συνέχεια δλδ αλλα τι στο καλο θα υπάρξουν σημάδια έντονα. Δεν μπορεί να γίνει απ τη μια στιγμή στην άλλη. Αφου τα νιώθουμε τα μωράκια πέρα δώθε νυχθημερον ολα καλα κοριτσια μου!!! Αυτο μας οπλίζει με υπομονή κ προχωραμε!!

Να ρωτήσω επίσης!! Εχει κάνει καμία βαλιτσα;; έχετε πλυνει ρουχα προικες κλπ μωρου;; αυριο λεω να αρχίσω τα πλυντήρια!!

• Χαχα 1

m8pQp3.png

Just now, Klairi31 είπε:

Αχαχαχαχ κι εγω το ιδιο!!!! Ρωταω όποιον άλλον βρω εκτος απ αυτόν. Κ μου λενε ολοι για ψυλλου πήδημα παρε τον γιατρό σου. Εγώ πάλι δεν θέλω καθολου να ενοχλω για το οτιδηποτε. Η αληθεια ειναι ότι από τότε που μπήκα στον ογδοο φοβαμαι αρκετά περισσότερο κι απ την αρχη μην γίνει τπτ και γεννησω προωρα. Το σκέφτομαι συνέχεια δλδ αλλα τι στο καλο θα υπάρξουν σημάδια έντονα. Δεν μπορεί να γίνει απ τη μια στιγμή στην άλλη. Αφου τα νιώθουμε τα μωράκια πέρα δώθε νυχθημερον ολα καλα κοριτσια μου!!! Αυτο μας οπλίζει με υπομονή κ προχωραμε!!

Να ρωτήσω επίσης!! Εχει κάνει καμία βαλιτσα;; έχετε πλυνει ρουχα προικες κλπ μωρου;; αυριο λεω να αρχίσω τα πλυντήρια!!

Αυτό με τον πρόωρο τοκετό το σκέφτομαι κι εγώ...βλακείες είναι μας πιάνει το άγχος σιγά σιγά γιαυτο... όλα καλά θα πάνε! Εγω δεν εχω ετοιμάσει ούτε τα πράγματα του μωρού ούτε βαλίτσα! Από βδομάδα λέω να αρχίσω σιγά σιγά! 

• Μου αρέσει 2

3 hours ago, Klairi31 said:

Eγω την ετοιμασα και 1 εξτρα βαλιτσακι με ρουχα για τα μωρα για να μου φυγει ενα εξτρα αγχος. Σκεφτηκα μην γινει κατι επειγον και εχω επιπλεον ΚΑΙ το αγχος της βαλιτσας. Μενει τελευταια στιγμη να ριξω μεσα φορτιστη, οδοντοβουρτσα κλπ. 

Και πλυντηρια εχουν μεινει 1-2 ακομα και τελος, δεν πηρα απειρα πραγματα γιατι δεν ξερω ακριβως τι θα χρειαστει. Οτι βοηθεια θες στειλε να σου πουμε :) 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, playbunny είπε:

Eγω την ετοιμασα και 1 εξτρα βαλιτσακι με ρουχα για τα μωρα για να μου φυγει ενα εξτρα αγχος. Σκεφτηκα μην γινει κατι επειγον και εχω επιπλεον ΚΑΙ το αγχος της βαλιτσας. Μενει τελευταια στιγμη να ριξω μεσα φορτιστη, οδοντοβουρτσα κλπ. 

Και πλυντηρια εχουν μεινει 1-2 ακομα και τελος, δεν πηρα απειρα πραγματα γιατι δεν ξερω ακριβως τι θα χρειαστει. Οτι βοηθεια θες στειλε να σου πουμε :) 

Καλημέρα κορίτσι μου!! Σ Ευχαριστώ πολυ, εχω έτοιμες λίστες με όλα τα πραγματα εδω κ καιρο μην τυχόν βρεθώ απροετοίμαστη να τα ρίξω όλα μεσα ;-) ελεγα μεσα Μάη να πλυνω αλλα με έχει φάει το άγχος οποτε θα τα κανω τωρα. Έτσι κ με τα πράγματα του μωρού. Τα είχα ολα ετοιμα από τον φλεβαρη κ με κοροιδευαν κ να που μετά έπιασε ο κορωνοιος κ δεν είχα να ανησυχώ για ετοιμασίες. Θύμισέ μου, που γεννας με το καλο;;

• Μου αρέσει 1

m8pQp3.png

Just now, Klairi31 said:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Σ Ευχαριστώ πολυ, εχω έτοιμες λίστες με όλα τα πραγματα εδω κ καιρο μην τυχόν βρεθώ απροετοίμαστη να τα ρίξω όλα μεσα ;-) ελεγα μεσα Μάη να πλυνω αλλα με έχει φάει το άγχος οποτε θα τα κανω τωρα. Έτσι κ με τα πράγματα του μωρού. Τα είχα ολα ετοιμα από τον φλεβαρη κ με κοροιδευαν κ να που μετά έπιασε ο κορωνοιος κ δεν είχα να ανησυχώ για ετοιμασίες. Θύμισέ μου, που γεννας με το καλο;;

Αθηνα στο Ιασω, εσυ?

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Ναι Γιωτιτσα μου σωστά..απλά εμένα δεν μου φάνηκε τόσο αναλυτικό οσο Αυχενική και β επιπέδου.μαλλον επειδή δείχνει αλλα πράγματα..έχεις δίκιο..

Ναι όντως δεν έχει λεπτομέρειες οπως να σου πει εδώ βλέπω χέρια η πόδια η άλλο αλλά σου λέει αν τροφοδοτούνται τα μωρακθα σου ο πλακουντας αν είναι εντάξει και αλλά πολλά γλυκουλα μου ανυπομονω

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Καλημέρα κοριτσακια μου...εφιάλτες πάλι συνεχίζω ακάθεκτη εγω χαχαχα! Εγω οχι μόνο βαλίτσες δεν χω ετοιμάσει αλλα περιμένω και από orchestra παραγγελία από 20 Μαρτίου πληρωμένη κιολας..έχω σκυλομετανιωσει οχι τόσο για τα λεφτά όσο ότι σκέφτομαι μη τυχον και δε προλάβω να τα ετοιμάσω...

Επίσης κοριτσια μου όσες έχουμε fb ωραίο θα ήταν να κάνουμε μια ομάδα να τα λέμε κι εκεί και να γνωριστούμε και φατσικα! Έχω δει και σε άλλα τοπικ ότι το έχουν κάνει!

• Μου αρέσει 3

dUCPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου.. Εγω εχβ έτοιμες βαλίτσες και ολα τα πράγματα του κωτο εδω και ενα μηνα.. Του μωρου ειναι πανέτοιμη η φικη μου έχει οσα δεν χρειαζομαο τώρα και τελευταία στιγμή θα μπουν τα απαραίτητα καθημερινά μου. 

On 24/4/2020 at 3:10 ΠΜ, Άννα.Κρήτη είπε:

• Μου αρέσει 2

Just now, Άννα.Κρήτη said:

Καλημέρα κοριτσακια μου...εφιάλτες πάλι συνεχίζω ακάθεκτη εγω χαχαχα! Εγω οχι μόνο βαλίτσες δεν χω ετοιμάσει αλλα περιμένω και από orchestra παραγγελία από 20 Μαρτίου πληρωμένη κιολας..έχω σκυλομετανιωσει οχι τόσο για τα λεφτά όσο ότι σκέφτομαι μη τυχον και δε προλάβω να τα ετοιμάσω...

Ωχ τι εφιαλτες ειδες το βραδυ? :blink:

Εγω ξυπνησα με πονακια αριστερα απο τον αφαλο κι ακομα δεν εχουν περασει. Απο την μια λεω να παρω τον γιατρο? Απο την αλλη σκεφτομαι ισως ειναι λογω του οτι τραβιουνται πετσες και μεγαλωνει η κοιλια κι αλλο μαζι με τα μωρα - να δουμε που θα φτασει! :mrgreen:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Επίσης κοριτσια μου όσες έχουμε fb ωραίο θα ήταν να κάνουμε μια ομάδα να τα λέμε κι εκεί και να γνωριστούμε και φατσικα! Έχω δει και σε άλλα τοπικ ότι το έχουν κάνει!

Καλημερα σε όλες! Αχ ναι να το κάνουμε αυτό με το φβ... μια οικογένεια έχουμε γίνει πια! 
Εγω έκανα τη μέγιστη χαζομάρα χθες βράδυ να βάλω να δω στο YouTube να βλέπω βίντεο που κάποιες λένε τις εμπειριες τους από τις γέννες τους... τι το ήθελα! Με έπιασε ένα άγχος τρελό...3 με βρήκε για να κοιμηθώ....

Αν το σκέφτεστε ΜΗΝ το κάνετε για κανένα λόγο... 

• Μου αρέσει 1

Just now, playbunny είπε:

Ωχ τι εφιαλτες ειδες το βραδυ? :blink:

Εγω ξυπνησα με πονακια αριστερα απο τον αφαλο κι ακομα δεν εχουν περασει. Απο την μια λεω να παρω τον γιατρο? Απο την αλλη σκεφτομαι ισως ειναι λογω του οτι τραβιουνται πετσες και μεγαλωνει. 

οι πετσες μαρεσει!!!! αχαχχαχα. εγω με πονο στους γοφους στην εξωτερικη πλευρα. οπως κοξμαμαι πλαι πονανε. πωπω. και ειδα στον υπνο μου οτι γενναγα και δεν προλαβα να παω γιατρο.ειχε βγει το μισο και τον επαιρνα τηλ τι να κανω.

Just now, pakaki said:

οι πετσες μαρεσει!!!! αχαχχαχα. εγω με πονο στους γοφους στην εξωτερικη πλευρα. οπως κοξμαμαι πλαι πονανε. πωπω. και ειδα στον υπνο μου οτι γενναγα και δεν προλαβα να παω γιατρο.ειχε βγει το μισο και τον επαιρνα τηλ τι να κανω.

α ωραια παμε ολες χαχαχα! οπως βλεπουμε στις ταινιες που γεννανε στον δρομο ή σε ταξι και δινει ο γιατρος οδηγιες απο τηλ. :mrgreen:

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...