Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Nansy29 said:

Γεια σας κορίτσια μου!!κάναμε κι εμείς το doppler σήμερα!!όλα πολύ καλά!!Η μια μπεμπα 1700 γρ και η άλλη 1800..Όλα σούπερ..λογικά από ότι μου είπε δεν βλέπει κίνδυνο πρόωρου τοκετού αλλά λόγω διδύμων για 3 εβδομάδες ακόμα μου είπε θέλει προσοχή.μετα ας βγουν...

Τελειες ειναι οι μπεμπουλες!! :wub:  Εχουν γυρισει προς τα κατω? Να ρωτησω, το doppler σαν εξεταση καλυπτεται απο ΕΟΠΥΥ ή το πληρωνουμε τσεπάτα? :mrgreen: 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nansy29 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!κάναμε κι εμείς το doppler σήμερα!!όλα πολύ καλά!!Η μια μπεμπα 1700 γρ και η άλλη 1800..Όλα σούπερ..λογικά από ότι μου είπε δεν βλέπει κίνδυνο πρόωρου τοκετού αλλά λόγω διδύμων για 3 εβδομάδες ακόμα μου είπε θέλει προσοχή.μετα ας βγουν...

Σουπερ ειναι τα μωρα σου.Σε 3 βδομαδες θα χουν περασει και τα 2 κιλα + ,τελεια!

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, playbunny είπε:

Τελειες ειναι οι μπεμπουλες!! :wub:  Εχουν γυρισει προς τα κατω? Να ρωτησω, το doppler σαν εξεταση καλυπτεται απο ΕΟΠΥΥ ή το πληρωνουμε τσεπάτα? :mrgreen: 

Η μια έχει γυρίσει η άλλη όχι..Όχι κανονικά το πληρωσα.120 ευρώ..ποτε έχεις;

Just now, Comet είπε:

Σουπερ ειναι τα μωρα σου.Σε 3 βδομαδες θα χουν περασει και τα 2 κιλα + ,τελεια!

Ναι θέλουμε σίγουρα να περάσουν τα 2 κιλά και ιδανικά να γεννηθούν στις 37 38 εβδομάδες..δεν εμεινε και πολυ...

Just now, Nansy29 said:

Η μια έχει γυρίσει η άλλη όχι..Όχι κανονικά το πληρωσα.120 ευρώ..ποτε έχεις;

Moυ ειπε να παω στις 34 εβδομαδες αλλα επειδη ανησυχω λιγο λεω να παω κι εγω στις 32+ - αφου το πληρωνουμε μονες μας δεν εχει διαφορα να περιμενω 2 εξτρα εβδομαδες. Μια φορα το κανουμε αυτο, σωστα?

• Μου αρέσει 1

Just now, playbunny είπε:

Moυ ειπε να παω στις 34 εβδομαδες αλλα επειδη ανησυχω λιγο λεω να παω κι εγω στις 32+ - αφου το πληρωνουμε μονες μας δεν εχει διαφορα να περιμενω 2 εξτρα εβδομαδες. Μια φορα το κανουμε αυτο, σωστα?

Κανονικά 1 φορά αλλά έχω ακούσει από άλλες κοπελες ότι μπορεί να χρειαστεί και δεύτερη..Τώρα για το πότε θα το κάνεις ο,τι σου πει ο γιατρός σου.παντως το doppler από ότι κατάλαβα δεν είναι όπως η Αυχενική και η β επιπέδου δεν δείχνουν τόσες λεπτομέρειες δηλαδή.περισσοτερο για απλός υπερηχος μου έκανε..

Διαφημίσεις

Just now, Nansy29 said:

Κανονικά 1 φορά αλλά έχω ακούσει από άλλες κοπελες ότι μπορεί να χρειαστεί και δεύτερη..Τώρα για το πότε θα το κάνεις ο,τι σου πει ο γιατρός σου.παντως το doppler από ότι κατάλαβα δεν είναι όπως η Αυχενική και η β επιπέδου δεν δείχνουν τόσες λεπτομέρειες δηλαδή.περισσοτερο για απλός υπερηχος μου έκανε..

Ευχαριστω για τις πληροφοριες Νανσουλι. Ιιιιιιιισως κανω υπομονη τοτε, θα δειξει!! :mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Just now, Nansy29 είπε:

Στο doppler ελεγχονται οι αιματωσεις (μητριαιων αρτηριων, πλακουντα, εγκεφαλου κλπ). Οι περισσοτεροι γιατροι κανουν αυτο τον ελεγχο σε καθε υπερηχο.

• Μου αρέσει 3

Just now, Pagotoula είπε:

Στο doppler ελεγχονται οι αιματωσεις (μητριαιων αρτηριων, πλακουντα, εγκεφαλου κλπ). Οι περισσοτεροι γιατροι κανουν αυτο τον ελεγχο σε καθε υπερηχο.

Ακριβώς παγωτουλα! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Nina94 είπε:

Κορίτσια κάθε ποτε πηγαίνετε στον γιατρό σας από τον 8ο και μετά; 1 φορά το μήνα πάλι ή πιο συχνά;

Εμένα τώρα με έβαλε σε 2 εβδομάδες για υπέρηχο και καρδιοτοκογραφο και μετά κάθε εβδομάδα από ότι κατάλαβα..λογικα θέλει πιο συχνά τωρα..

Διαφημίσεις

Just now, Nina94 είπε:

Κορίτσια κάθε ποτε πηγαίνετε στον γιατρό σας από τον 8ο και μετά; 1 φορά το μήνα πάλι ή πιο συχνά;

Κι εμενα κάθε 2 βδομαδες με έβαλε στον 8ο..την άλλη βδομάδα μπαίνω στον μηνα μου εγω και έχω και ραντεβού.. 

• Μου αρέσει 1

dUCPp3.png

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Κι εμενα κάθε 2 βδομαδες με έβαλε στον 8ο..την άλλη βδομάδα μπαίνω στον μηνα μου εγω και έχω και ραντεβού.. 

Με το καλό κορίτσι μου!!! Έρχεται ο μπέμπης!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Nansy29 είπε:

Αγαπουλα μου θα σε διορθωσω το Doppler δεν είναι απλός υπέρηχος και δείχνει παρα πολλές λεπτομερειες οπως οι αρτηρίες ο πλακούντας κατα ποσο τροφοδοτείται και αλλά πολλά 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Penny... είπε:

Αγαπουλα μου θα σε διορθωσω το Doppler δεν είναι απλός υπέρηχος και δείχνει παρα πολλές λεπτομερειες οπως οι αρτηρίες ο πλακούντας κατα ποσο τροφοδοτείται και αλλά πολλά 

Ναι Γιωτιτσα μου σωστά..απλά εμένα δεν μου φάνηκε τόσο αναλυτικό οσο Αυχενική και β επιπέδου.μαλλον επειδή δείχνει αλλα πράγματα..έχεις δίκιο..

Just now, Jerina είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!!! Έρχεται ο μπέμπης!!!

Ναι αγαπη μου έρχονται τα μωρακια μας ... έχει μείνει παρα πολυ λίγο για ολες μας κι εγώ αγχωνομαι πολύ...οι εφιάλτες κάθε βράδυ δε σταματούν...δεν θα παω να γεννησω θα το κρατήσω μέσα μου

• Χαχα 5

dUCPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...