-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:
@MK2012 λυπάμαι πολύ που δεν θα προχωρήσετε σε αυτόν τον κύκλο σε μεταφορά. Ίσως να είναι για καλύτερα από το να μεταφέρετε δύο βλαστοκύστες σε αμφίβολη ημέρα, με τέτοιο ενδομήτριο φυσικά αναρωτιέμαι γιατί δεν σε πάει σε φυσικό κύκλο; Εκτός αν δεν είναι τριζωνικό.
Ήθελα να σε ρωτήσω γιατί επιμένεις τόσο πολύ να μεταφέρεις φρέσκες βλαστοκύστες; Έτσι για την αλλαγή ή έχεις διαβάσει κάτι ή σου έχουν πει κάτι; Γιατί ο δικός μου ο γιατρός προτιμάει να μεταφέρει κατεψυγμένες βλαστοκύστες και ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπε πριν ξεκινήσουμε. Δεν τον ρώτησα ποτέ γιατί, είχα διαβάσει και κάτι άρθρα για την απόψυξη βιολογικών υλικών κλπ και μου φάνηκε πολύ οκ η "απαίτηση" του. Με έβαλες σε σκέψεις όμως...Καλησπέρα κορίτσι μου,
Ηταν και τριζωνικο! Ήθελε να με πάει με φυσικό κύκλο τώρα αλλά δεν είχε γίνει βλαστοκύστη το έμβρυο ακόμα. Το ίδιο πράγμα δε λέμε; Ή εννοείς κάτι άλλο;
Όσον αφορά το ωάριο χωρίς κατάψυξη (δλδ φρέσκο), εχω διαβάσει μαρτυρίες από γνωστές που πέτυχαν μόνο με φρέσκο γιατί και καλά η κατάψυξη έχει πρώτον τον κίνδυνο της απώλειας στην απόψυξη και δεύτερον, προσομοιάζει καλύτερα σε φυσικό κύκλο.
Κοινώς εγώ τώρα ήθελα απλά να βάλουμε ένα φρέσκο κ ένα κατεψυγμένο την 5η μέρα φυσικού ενδομητριου αλλά δε μας έκανε τη χάρη.πρίν από 6 λεπτά , Alex@ είπε:Καλησπέρα, ίσως να το κάνει λόγω της προγεστερονης κ το παραθυρο εμφύτευσης. Ένας μήνας δεν είναι τίποτα, εξάλλου το φρέσκο δεν σημαίνει περισσότερες πιθανότητες για εμφυτευση από κρυοσυντηρημενα.
Καλησπέρα !
Δεν μετρήσαμε τη προγεστερονη μου γιατί μου είπε πως δε χρειάζεσαι στον φυσικό κύκλο. Επισης δεν ξέρουμε καν το παράθυρο εμφύτευσης μου συγκεκριμένα, απλά το πήγε βάσει πρωτόκολλου πως γενικά δεν ενδείκνυται το ενδομήτριο 6 ημερών γιατί δεν είναι τόσο δεκτικό λέει.
-
Μανούλες Ιούνιου 2020♡
-
Θέματα
-
- 7.568 απαντήσεις
- 930.061 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.311 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.468 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.161.021 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.011 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.567 απαντήσεις
- 930.061 εμφανίσεις
-
Σπερμοδιάγραμμα
Από DimMan, in Ιατρικά & Υγεία
- 0 απαντήσεις
- 4 εμφανίσεις
-
- 1.024 απαντήσεις
- 40.767 εμφανίσεις
-
- 1.774 απαντήσεις
- 226.304 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 357 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 744 εμφανίσεις
-
- 960 απαντήσεις
- 98.221 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 982 απαντήσεις
- 52.365 εμφανίσεις
-
- 584 απαντήσεις
- 176.571 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 5.713 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα