Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

1 hour ago, Άννα.Κρήτη said:

Κι εμενα μ εχει πονέσει από το καθισιο αλλα εδώ και 3 4 μερες μ εχει ρημάξει η μεση μου και την Δευτέρα που πήγα σουπερ ένιωσα μια σουβλια στον ποπο απίστευτη.. 

Ωχ προσεχε βρε κοριτσακι. Δεν είναι τωρα για εξωτερικες δουλειες οσο γίνεται.. περπατημα εντος του σπιτιου καλυτερα και μαρκετ παρε τηλ να στα φερουν σπιτι. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια... δεν μου φτάνει που τα τερατακια μου με ξυπνάνε από τις 6 το πρωί:wacko:...πονάει τόσο η λεκάνη μου το ισχίο κορίτσια περπατάω κ είμαι σαν ξεχαρβαλομενη! πονάει κ η μέση πολύ:-( δεν κοιμάμαι καθόλου καλά.αφου κάνει μόνο στα πλαγια δεξιά αριστερά με πόνο στη λεκάνη είναι θάνατος αυτές οι θέσεις...οι καούρες ψιλοπαλευονται ακόμα..πιο πολύ με κουράζει το τρέξιμο που κάνω πίσω από τα μικρά.ας πούμε τίποτα ευχάριστο τώρα... Η βαλίτσα μου είναι έτοιμη..μου λείπουν κάνα δυο είδη beaute μόνο.

Κορίτσια από hondos και Attica (δεν έχουν έξοδα αποστολής) παρήγγειλα διάφορα είδη "καλλωπισμού"..

Θέλω να κάνω κάποια πράγματα πριν μπω κλινική...υφασμάτινη μάσκα προσώπου με κολλαγόνο μάσκα για τα μάτια σκραμπ σώματος μάσκα μαλλιών κ τέτοια..είπα τον άντρα μου αν πάνε όλα καλά με την καισαρική κ το μωρό είναι καλά 4 μέρες που θα είμαι στην κλινική θα κάνω διακοπές πάω για ξεκούραση!!!!!που να το βρω τέτοιο σέρβις??? είμαι κ Μονη δεν έχω βοήθεια καθόλου! όλοι άντρες στο σπίτι κ έναν στην κοιλιά?σύνολο τέσσερις άντρες!το αξίζω έτσι δεν είναι???;)

• Μου αρέσει 5

Just now, Melody90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια... δεν μου φτάνει που τα τερατακια μου με ξυπνάνε από τις 6 το πρωί:wacko:...πονάει τόσο η λεκάνη μου το ισχίο κορίτσια περπατάω κ είμαι σαν ξεχαρβαλομενη! πονάει κ η μέση πολύ:-( δεν κοιμάμαι καθόλου καλά.αφου κάνει μόνο στα πλαγια δεξιά αριστερά με πόνο στη λεκάνη είναι θάνατος αυτές οι θέσεις...οι καούρες ψιλοπαλευονται ακόμα..πιο πολύ με κουράζει το τρέξιμο που κάνω πίσω από τα μικρά.ας πούμε τίποτα ευχάριστο τώρα... Η βαλίτσα μου είναι έτοιμη..μου λείπουν κάνα δυο είδη beaute μόνο.

Κορίτσια από hondos και Attica (δεν έχουν έξοδα αποστολής) παρήγγειλα διάφορα είδη "καλλωπισμού"..

Θέλω να κάνω κάποια πράγματα πριν μπω κλινική...υφασμάτινη μάσκα προσώπου με κολλαγόνο μάσκα για τα μάτια σκραμπ σώματος μάσκα μαλλιών κ τέτοια..είπα τον άντρα μου αν πάνε όλα καλά με την καισαρική κ το μωρό είναι καλά 4 μέρες που θα είμαι στην κλινική θα κάνω διακοπές πάω για ξεκούραση!!!!!που να το βρω τέτοιο σέρβις??? είμαι κ Μονη δεν έχω βοήθεια καθόλου! όλοι άντρες στο σπίτι κ έναν στην κοιλιά?σύνολο τέσσερις άντρες!το αξίζω έτσι δεν είναι???;)

Χαχαχα φυσικά κ το αξίζεις γτ μετά θα ξεκινήσει το πραγματικό τρέξιμο με τόσους άντρες! Η λεκάνη μ πονάει κ μένα αλλά είναι για καλό ανοίγουν τα Κόκκαλα μπας κ γεννήσουμε ευκολότερα! 
Εμενα ο μπέμπης χθες που τον είδαμε έχει γυρίσει ήδη με το κεφάλι προς τα κάτω γιαυτο τρώω τόσες κλωτσιές στα πλευρά...! Παίζει να μείνει έτσι ή μπορεί να ξανά αλλάξει θέση μέχρι τον 9ο;;

Just now, Nina94 είπε:

Χαχαχα φυσικά κ το αξίζεις γτ μετά θα ξεκινήσει το πραγματικό τρέξιμο με τόσους άντρες! Η λεκάνη μ πονάει κ μένα αλλά είναι για καλό ανοίγουν τα Κόκκαλα μπας κ γεννήσουμε ευκολότερα! 
Εμενα ο μπέμπης χθες που τον είδαμε έχει γυρίσει ήδη με το κεφάλι προς τα κάτω γιαυτο τρώω τόσες κλωτσιές στα πλευρά...! Παίζει να μείνει έτσι ή μπορεί να ξανά αλλάξει θέση μέχρι τον 9ο;;

Κ εγω τρώω πολύ κλωτσιδι στα πλευρά... δύσκολα κορίτσι μου γιατί στενεύουν τα περιθώρια στην κοιλιά..έχω ακούσει ιστορίες ότι γύρισαν τα μωρά προς το τέλος αλλά μάλλον είναι πάρα πολύ σπάνιο φαινόμενο...

Just now, Melody90 είπε:

Κ εγω τρώω πολύ κλωτσιδι στα πλευρά... δύσκολα κορίτσι μου γιατί στενεύουν τα περιθώρια στην κοιλιά..έχω ακούσει ιστορίες ότι γύρισαν τα μωρά προς το τέλος αλλά μάλλον είναι πάρα πολύ σπάνιο φαινόμενο...

Άντε ωραία μακάρι να μείνει έτσι ο μπουμπουκος! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, playbunny είπε:

Θελω να γκρινιαξω και για κατι αλλο περα απο το οτι ειμαστε πλεον σωματικα αβολα.

Εχω κουραστει με τις 100 βιταμινες και συμπληρωματα πφφφφ!!! :roll:

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Τι παίρνεις; Εγώ χάπι για θυροειδή σίδηρο και μαγνήσιο...ε εντάξει δεν είναι και πολλά. Ασβέστιο δεν παίρνω κόντεψα να πάω νοσοκομείο από τυμπανισμο εντέρου... 

Κορίτσια οι πόνοι στα κόκκαλα άλλο πράγμα... Λες και έχω ρευματοπάθειες... πλάτη, πλευρά και μέση σε άθλια κατάσταση...και έχουμε ακόμη μέλλον...

Just now, Jerina said:

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Τι παίρνεις; Εγώ χάπι για θυροειδή σίδηρο και μαγνήσιο...ε εντάξει δεν είναι και πολλά. Ασβέστιο δεν παίρνω κόντεψα να πάω νοσοκομείο από τυμπανισμο εντέρου... 

Κορίτσια οι πόνοι στα κόκκαλα άλλο πράγμα... Λες και έχω ρευματοπάθειες... πλάτη, πλευρά και μέση σε άθλια κατάσταση...και έχουμε ακόμη μέλλον...

χαπι θυρεοειδη -> αντιπηκτικη ενεση -> προβιοτικο -> σιδηρο -> ασβεστιο -> πολυβιταμινη -> μουρουνελαιο καψουλα -> και προσφατα πρεστεθηκαν 4 μετρησεις σακχαρου :blink:

χαπι θυρεοειδη -> αντιπηκτικη ενεση -> προβιοτικο -> σιδηρο -> ασβεστιο -> πολυβιταμινη -> μουρουνελαιο καψουλα -> και προσφατα πρεστεθηκαν 4 μετρησεις σακχαρου :blink:

Ααααααα φαρμακείο έγινες εσύ! Πφφφφ θυροειδή τι έχεις χασιμοτο; Μουρουνέλαιο σου είπε ο γιατρός;η εσύ από μόνη σου; γιατί και εγώ με τα ψάρια δεν τα έχω καλά...και δεν παίρνω και κάποιο υποκατάστατο

Θελω να γκρινιαξω και για κατι αλλο περα απο το οτι ειμαστε πλεον σωματικα αβολα.

Εχω κουραστει με τις 100 βιταμινες και συμπληρωματα πφφφφ!!! :roll:

Μα δεν είναι μόνο ότι είναι πολλά τα χάπια Δεν ξέρω για σας εγώ τα κάνω και μαντάρα πολλές φορές ξεχνάω την ώρα που πάω να πάρω ένα χάπι με φωνάζει κανένα μικρό τα αφήνω κάτω και μετά ξεχνάω και δεν θυμάμαι αν το πήρα ή όχι :roll: θα κάνω όπως κάνουν οι γριές θα τα βάζω μέσα σε κουτάκια που θα λέει επάνω τις μέρες για να μην ξεχνιέμαι.. Και εκεί που έχω καούρες και πίνω 1-2 ποτήρια γάλα να μου φύγει η καούρα θυμάμαι ότι πρέπει να πάρω το σίδηρο δεν μπορώ να το πάρω όμως αφού ήπια γάλα..πρέπει να περιμένω μετά να που έρχεται η ώρα να πάρω κ το μαγνήσιο??? τώρα τι να κάνω ?δεν μπορώ να πάρω το μαγνήσιο μαζί με το σίδηρο και πάει λέγοντας μιλάμε χαμός...

Just now, Jerina είπε:

Αυτό έλεγα σήμερα... Σαν ξεχαρβαλωμένη πάω πονάω!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Jerina said:

Ααααααα φαρμακείο έγινες εσύ! Πφφφφ θυροειδή τι έχεις χασιμοτο; Μουρουνέλαιο σου είπε ο γιατρός;η εσύ από μόνη σου; γιατί και εγώ με τα ψάρια δεν τα έχω καλά...και δεν παίρνω και κάποιο υποκατάστατο

η μητερα μου εχει χασιμοτο, εχω ταση αλλα ακομα δεν εχει εκδηλωθει πληρως - ειπε ο γιατρος οτι θα σκασει στο μελλον.

Το μουρουνελαιο ειναι μαζι με την βιταμινη pregnacare plus, μου τις ειπε ο γιατρος. Κινουμενο φαρμακειο!! 

Just now, Melody90 said:

Μα δεν είναι μόνο ότι είναι πολλά τα χάπια Δεν ξέρω για σας εγώ τα κάνω και μαντάρα πολλές φορές ξεχνάω την ώρα που πάω να πάρω ένα χάπι με φωνάζει κανένα μικρό τα αφήνω κάτω και μετά ξεχνάω και δεν θυμάμαι αν το πήρα ή όχι :roll: θα κάνω όπως κάνουν οι γριές θα τα βάζω μέσα σε κουτάκια που θα λέει επάνω τις μέρες για να μην ξεχνιέμαι.. Και εκεί που έχω καούρες και πίνω 1-2 ποτήρια γάλα να μου φύγει η καούρα θυμάμαι ότι πρέπει να πάρω το σίδηρο δεν μπορώ να το πάρω όμως αφού ήπια γάλα..πρέπει να περιμένω μετά να που έρχεται η ώρα να πάρω κ το μαγνήσιο??? τώρα τι να κάνω ?δεν μπορώ να πάρω το μαγνήσιο μαζί με το σίδηρο και πάει λέγοντας μιλάμε χαμός...

ακριβως αυτο!! ο σιδηρος θελει και αποσταση απο τον θυρεοειδη και να πειναω και να μην πρεπει να φαω για να ειναι αδειο το στομαχι και ενα μπλεξιμο. πφφφφφφφφφφφ 

• Μου αρέσει 2

Εγώ δεν παίρνω τόσα πολλά... εκτός από τα 6 μαγνήσια που παίρνω τη μέρα δεν εχω πολλά πολλά!

Αντε ένα κουράγιο να κάνουμε όλες μαζί κορίτσια...1 ή 2 μήνες έμειναν ακόμα θα το παλέψουμε μαζί! 

• Μου αρέσει 4

η μητερα μου εχει χασιμοτο, εχω ταση αλλα ακομα δεν εχει εκδηλωθει πληρως - ειπε ο γιατρος οτι θα σκασει στο μελλον.

Το μουρουνελαιο ειναι μαζι με την βιταμινη pregnacare plus, μου τις ειπε ο γιατρος. Κινουμενο φαρμακειο!! 

ακριβως αυτο!! ο σιδηρος θελει και αποσταση απο τον θυρεοειδη και να πειναω και να μην πρεπει να φαω για να ειναι αδειο το στομαχι και ενα μπλεξιμο. πφφφφφφφφφφφ 

Και εγώ τα ίδια έχω αυξημένα αντισώματα για το χασιμοτο δεν εκδηλώθηκε αλλά παρόλα αυτά κάθε μήνα κάνω εξέταση και προσαρμόζουμε τη θεραπεία. Παίρνω τρείς φορές των 50 και τέσσερις των 25. Είχα αρκετές αυξήσεις στην εγκυμοσύνη. Θα σου πω τι κάνω εγώ πως τα παίρνω τα χάπια για να μην μένεις νηστική. Όταν το βράδυ ξυπνάς για τουαλέτα από τις τέσσερις δλδ και μετά πάρε του θυροειδή το χάπι.αν κάνεις και κανένα μισάωρο η μία ώρα να ξανακοιμηθείς πάρε και το σίδηρο στο μισάωρο. Αλλιώς πάρε τον σίδηρο μόλις ξυπνήσεις. Και μετά από δύο ώρες μετά το πρωινό πάρε μαγνήσιο και βιταμίνες μαζί δεν έχουν πρόβλημα. Το παν είναι να απέχουν όλα τα χάπια από γαλακτοκομικά.

Να θυμάσαι όλα τα χάπια που είναι να τα παίρνουμε νηστικες θέλουν ένα μισάωρο απόσταση.προλαβαινουν να διαλυθούν και να απορροφηθούν. Έτσι το κάνω και οι εξετάσεις μου είναι οκ.

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια μου!!κάναμε κι εμείς το doppler σήμερα!!όλα πολύ καλά!!Η μια μπεμπα 1700 γρ και η άλλη 1800..Όλα σούπερ..λογικά από ότι μου είπε δεν βλέπει κίνδυνο πρόωρου τοκετού αλλά λόγω διδύμων για 3 εβδομάδες ακόμα μου είπε θέλει προσοχή.μετα ας βγουν...

• Μου αρέσει 6

Just now, Nansy29 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!κάναμε κι εμείς το doppler σήμερα!!όλα πολύ καλά!!Η μια μπεμπα 1700 γρ και η άλλη 1800..Όλα σούπερ..λογικά από ότι μου είπε δεν βλέπει κίνδυνο πρόωρου τοκετού αλλά λόγω διδύμων για 3 εβδομάδες ακόμα μου είπε θέλει προσοχή.μετα ας βγουν...

Μπράβο κοπέλα μου!!! Πω πωωω μεγαλώνουν οι ζουζούνες!!!3 βδομάδες σαν νερό θα περάσουν. Οπότε ξεκούραση και όχι πολλά πολλά!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...