Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, pakaki είπε:

μια ξαδερφη μου που γεννησε τωρα τα χε κανει πριν μου πε. θα ρωτησω οταν παω να τα καταθεσω.

Ωραία.ο,τι μάθεις πες μας!

Just now, pakaki είπε:

μια ξαδερφη μου που γεννησε τωρα τα χε κανει πριν μου πε. θα ρωτησω οταν παω να τα καταθεσω.

Μπήκες στο e efka μένουμε σπίτι να ζητήσεις ραντεβού για το ικα; Εγώ έκανα αίτηση αλλά από το Ικα μου μου είπαν ότι θα αργησουν να με καλέσουν..δυστυχως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nansy29 είπε:

Ωραία.ο,τι μάθεις πες μας!

Μπήκες στο e efka μένουμε σπίτι να ζητήσεις ραντεβού για το ικα; Εγώ έκανα αίτηση αλλά από το Ικα μου μου είπαν ότι θα αργησουν να με καλέσουν..δυστυχως.

τελικα για τα 2000 ειναι μετα την γεννα και γινεται στο νοσοκομειο με αμκα και αφμ και των 2 γονιων. οχι τους πηρα τηλ και μου παν να παω να παρω το χαρτι που πρεπει να συμπληρωθει. την αλλη βδομαδα παω να τα κατεθεσω. δε ξερω αθηνα εισαι εσυ; εγω επαρχια.

• Μου αρέσει 3

Just now, pakaki είπε:

τελικα για τα 2000 ειναι μετα την γεννα και γινεται στο νοσοκομειο με αμκα και αφμ και των 2 γονιων. οχι τους πηρα τηλ και μου παν να παω να παρω το χαρτι που πρεπει να συμπληρωθει. την αλλη βδομαδα παω να τα κατεθεσω. δε ξερω αθηνα εισαι εσυ; εγω επαρχια.

Α μια χαρά ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Εγώ είμαι Αθήνα ναι..μάλλον εκεί είστε πιο χαλαρά για αυτό σου είπαν να πας κατευθείαν.μια χαρά.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου τι κάνετε; 
Εγώ σήμερα είχα ραντεβού είδα τον μπέμπη μ...είναι 1817 κιλά και όλα καλά μου είπε ο γιατρός δόξα το θεο! Απλά πρέπει να προσέχω πιο πολύ από δω κ πέρα να μπω έστω στον μήνα μ γιατί εχω και την περιδεση εγώ μην σπάσουν τα νερά μου νωρίτερα! 

• Μου αρέσει 5

Just now, Nina94 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; 
Εγώ σήμερα είχα ραντεβού είδα τον μπέμπη μ...είναι 1817 κιλά και όλα καλά μου είπε ο γιατρός δόξα το θεο! Απλά πρέπει να προσέχω πιο πολύ από δω κ πέρα να μπω έστω στον μήνα μ γιατί εχω και την περιδεση εγώ μην σπάσουν τα νερά μου νωρίτερα! 

Τελειο το μπεμπακι!! Γιατί σου ειπε ότι μπορεί να γεννησεις πριν μπεις στο μήνα σου; σε ποια βδομάδα εισαι;

dUCPp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Τελειο το μπεμπακι!! Γιατί σου ειπε ότι μπορεί να γεννησεις πριν μπεις στο μήνα σου; σε ποια βδομάδα εισαι;

Είμαι στην 32η εβδομάδα... μου είπε πως λόγω περιδεσης πρέπει να προσέχω πολύ γτ βάρυνε το μωρό κ τα ραμματα πρέπει να κρατήσουν έστω μέχρι να μπω στον μήνα μ! Υπάρχουν πιθανότητες να σπάσουν τα νερά μ νωρίτερα αλλά δεν το βάζουμε αυτό στο μυαλό μας... θα ξαπλώνω όσο μπορώ να περάσει ένα μήνας να είμαστε ενταξει! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Nina94 είπε:

Είμαι στην 32η εβδομάδα... μου είπε πως λόγω περιδεσης πρέπει να προσέχω πολύ γτ βάρυνε το μωρό κ τα ραμματα πρέπει να κρατήσουν έστω μέχρι να μπω στον μήνα μ! Υπάρχουν πιθανότητες να σπάσουν τα νερά μ νωρίτερα αλλά δεν το βάζουμε αυτό στο μυαλό μας... θα ξαπλώνω όσο μπορώ να περάσει ένα μήνας να είμαστε ενταξει! 

Τελεια ξεκουραση και εχει μείνει πολύ λιγο ακόμη!! Ξάπλα και νετφλιξ..

• Μου αρέσει 1

dUCPp3.png

Just now, Άννα.Κρήτη said:

Τελεια ξεκουραση και εχει μείνει πολύ λιγο ακόμη!! Ξάπλα και νετφλιξ..

Αχ ξεκουραση και νετφλιξ μονο... εχει κολλησει ο κ*λος μου στον καναπε!! :mrgreen:

• Χαχα 2

Just now, playbunny είπε:

Αχ ξεκουραση και νετφλιξ μονο... εχει κολλησει ο κ*λος μου στον καναπε!! :mrgreen:

Λαγουδάκι εχετε συζητησει με τον γιατρο σου μεχρι ποτε θα σου αφήσει τα μπεμπέ ή γενικως τι προβλέπεται στα δίδυμα ως ανώτερο αριθμό εβδομάδων;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Καντι said:

Λαγουδάκι εχετε συζητησει με τον γιατρο σου μεχρι ποτε θα σου αφήσει τα μπεμπέ ή γενικως τι προβλέπεται στα δίδυμα ως ανώτερο αριθμό εβδομάδων;

Προσπαθησα να του κανω μια κουβεντα αλλα ειναι σε στυλ "αστα και βλεπουμε". Του λεω αφου παμε με καισαρικη δεν μπορουμε να το προγραμματισουμε? Μου λεει στην καλυτερη θα το ξερουμε να το προγραμματισουμε 1 εβδομαδα πριν. Οποτε η φαση ειναι ο Μπαμπης ο φλου.. :ph34r:

Γενικα τα διδυμακια απο οσο ξερω σε ιδανικες συνθηκες τα παιρνουν αναμεσα 35 με το πολυ 37 εβδμαδα. Βεβαια εχω ακουσει και πολλες περιπτωσεις που γεννηθηκαν πριν απο αυτο πχ στις 32 ή 33 εβδομαδες. 

Προσπαθησα να του κανω μια κουβεντα αλλα ειναι σε στυλ "αστα και βλεπουμε". Του λεω αφου παμε με καισαρικη δεν μπορουμε να το προγραμματισουμε? Μου λεει στην καλυτερη θα το ξερουμε να το προγραμματισουμε 1 εβδομαδα πριν. Οποτε η φαση ειναι ο Μπαμπης ο φλου.. :ph34r:

Γενικα τα διδυμακια απο οσο ξερω σε ιδανικες συνθηκες τα παιρνουν αναμεσα 35 με το πολυ 37 εβδμαδα. Βεβαια εχω ακουσει και πολλες περιπτωσεις που γεννηθηκαν πριν απο αυτο πχ στις 32 ή 33 εβδομαδες. 

Μμμμ ο γιατρος μας την φιλη μου την ειχε προγραμματίσει στις 36, αλλα στις 33 το ενα μπεμπέ εριχνε πολυ παλμούς και τα πηρε τότε. Ολα καλα πηγαν φυσικα,  γερά να γεννηθούν και οποτε να ειναι καλοδεχούμενα!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Kangan είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε? Μήπως εχει παρατηρήσει καμια απο εσας περιμετρικα του αφαλου λιγο μελανο χρώμα? Το εχω 2 μερες παρατηρήσει. 

Οχι γλυκια μου και πρώτη φορά το ακούω χωρίς να θέλω να σε αγχωσω..δε το λες καλύτερα στον γιατρο; η να του το στείλεις φωτο ;

Κι εμενα μ εχει πονέσει από το καθισιο αλλα εδώ και 3 4 μερες μ εχει ρημάξει η μεση μου και την Δευτέρα που πήγα σουπερ ένιωσα μια σουβλια στον ποπο απίστευτη.. 

dUCPp3.png

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Αυριο το πρωί εχω γιατρο οποτε θα το δει... Ευτυχως εψαξα και διαβασα οτι εχει συμβεί και σε αλλες κοπέλες και καπως ανακουφιστηκα.. Για να δούμε τι θα μου πει αύριο. 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε; να ρωτησω καθισματακια αυτοκινητου, καροτσι κλπ με τι τα καθαριζουμε;;

Εγω πηρα τηλ στο μαγαζι που πηρα το καροτσι κλπ και μου ειπαν η να τα πλυνω στο χερι δηλ χωρις στυψιμο η με ατμοκαθαριστη. 

Κοριτσια πηγα σημερα για το ντοπλερ αλλα δεν μας εκανε τη χαρη το κοριτσι μου να γυρισει Για φωτογραφια και Κοιμοταν μπρουμυτα Με το χερακι στο προσωπακι της. :D Ολα ηταν τελεια και σχεδον 2 kg! :wub:

• Μου αρέσει 3

a85np3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...