Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια !! Από το ΙΚΑ σας ζήτησαν χαρτί από γιατρό του ΙΚΑ η από τον δικό σας γιατρό ; Από την δουλειά μου , μου είπαν ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού σε ιατρό του ΙΚΑ . Έχετε κάνει αυτήν την διαδικασία ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΑΝΝΑ91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Από το ΙΚΑ σας ζήτησαν χαρτί από γιατρό του ΙΚΑ η από τον δικό σας γιατρό ; Από την δουλειά μου , μου είπαν ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού σε ιατρό του ΙΚΑ . Έχετε κάνει αυτήν την διαδικασία ;

Λογικά θα εννοούν το χαρτί για την άδεια κύησης (56 μερες πριν την ΠΗΤ)...δεν είναι ανάγκη η βεβαίωση να είναι από γιατρό του ικα μπορεί να είναι κ από τον γιατρό σου αν είναι συμβεβλημένος με τον εοπυ! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Nina94 είπε:

Λογικά θα εννοούν το χαρτί για την άδεια κύησης (56 μερες πριν την ΠΗΤ)...δεν είναι ανάγκη η βεβαίωση να είναι από γιατρό του ικα μπορεί να είναι κ από τον γιατρό σου αν είναι συμβεβλημένος με τον εοπυ! 

Μου είπαν από την δουλειά ότι παλαιότερα ήθελαν χαρτί από γιατρό του ΙΚΑ και να ρωτήσω το ΙΚΑ αν ισχύει το ίδιο και τώρα 

• Μου αρέσει 1

Just now, ΑΝΝΑ91 είπε:

Μου είπαν από την δουλειά ότι παλαιότερα ήθελαν χαρτί από γιατρό του ΙΚΑ και να ρωτήσω το ΙΚΑ αν ισχύει το ίδιο και τώρα 

Καλησπερααα! :) Την εκανα προσφατα την διαδικασια. Ρωτησε αρχικα τον γιατρο σου εαν ειναι συμβεβλημενος με τον εοππυ. Αν οχι θα πρεπει να πας σε γιατρο που ειναι.
Σου δινει ενα εντυπο που εχει 3 βεβαιωσεις πανω. Τη μια την συμπληρωνει ο γιατρος την αλλη ο εργοδοτης και την τελευταια εσυ. Εαν δεν στην δωσει ο γιατρος μπορεις να την κατεβασεις εσυ απο το ιντερνετ και οταν πας στο γιατρο απλα να την δωσεις να συμπληρωσει την βεβαιωση. Ρωτα τον πριν πας. 

• Μου αρέσει 2

a85np3.png

Διαφημίσεις

Just now, Nansy29 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε; να ρωτησω καθισματακια αυτοκινητου, καροτσι κλπ με τι τα καθαριζουμε;;

Εγώ τα έβγαλα όλα και τα έβαλα στο πλυντήριο με απορρυπαντικό που έχω για τα ρούχα του μωρου! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Nansy29 said:

Κοριτσια μου τι κανετε; να ρωτησω καθισματακια αυτοκινητου, καροτσι κλπ με τι τα καθαριζουμε;;

καροτσι δεν μας εχει ερθει ακομα οποτε δεν ξερω. Για καθισμα αυτοκινητου τα βγαλαμε ολα τα υφασματα και οπως ειπε η Blonde και εμεις τα βαλαμε πλυντηριο και τα ξαναντυσαμε.

Εχω παρει 2 μικρες καλαθουνες για το σαλονι και τα υφασματα τους δεν βγαινουν - αυτα υποθετω θα πρεπει να τα περασουμε με υγρο πανι και να τα αφησουμε να παρουν αερα. 

• Μου αρέσει 2

Just now, playbunny είπε:

καροτσι δεν μας εχει ερθει ακομα οποτε δεν ξερω. Για καθισμα αυτοκινητου τα βγαλαμε ολα τα υφασματα και οπως ειπε η Blonde και εμεις τα βαλαμε πλυντηριο και τα ξαναντυσαμε.

Εχω παρει 2 μικρες καλαθουνες για το σαλονι και τα υφασματα τους δεν βγαινουν - αυτα υποθετω θα πρεπει να τα περασουμε με υγρο πανι και να τα αφησουμε να παρουν αερα. 

Εγώ τα υπόλοιπα σκέφτομαι να τα κάνω με ατμοκαθαριστη!! Θα πάω να πάρω αύριο αυτόν που έχει στα lidl αν τον προλάβω δηλαδή αλλιώς θα δανειστώ από την αδερφή!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Blonde said:

Εγώ τα υπόλοιπα σκέφτομαι να τα κάνω με ατμοκαθαριστη!! Θα πάω να πάρω αύριο αυτόν που έχει στα lidl αν τον προλάβω δηλαδή αλλιώς θα δανειστώ από την αδερφή!! 

Α καλη ιδεα! Δεν το σκέφτηκα! :)

• Μου αρέσει 1

κοριτσια πηρα χαρτι απο ικα, δευτερα εκλεισα σε γιατρο του εοπυ για βεβαιωση και μετα θελει υπευθυνη δηλ εργοδοτη και δικη μας ότι διακοπτουμε 56 μερες πριν την πητ. το καταθετουμε και μαζι εναν λογαριασμο τραπεζας φωτοτυπια. με αυτη τη διαδικασια παιρνουμε το επίδομα εγκυμοσυνης και τα 2000 της γεννας; ξεχασα να την ρωτησω.

Διαφημίσεις

Just now, playbunny είπε:

Α καλη ιδεα! Δεν το σκέφτηκα! :)

αν δεν βρεις ατμοκαθαριστη, κανε τα με ενα σφουγγαρακι με νερο κ υγρο πιατων. μετα ξεπλυνε ταμποναριστα με ενα βετεξακι στραγγισμενο καλα κι αστα στο μπαλκονι ενα πρωι. εγω ετσι εκανα καροτσι,αυγο,ριλαξ,καθισμα αυτοκινητου.

• Μου αρέσει 4

Just now, Pagotoula είπε:

αν δεν βρεις ατμοκαθαριστη, κανε τα με ενα σφουγγαρακι με νερο κ υγρο πιατων. μετα ξεπλυνε ταμποναριστα με ενα βετεξακι στραγγισμενο καλα κι αστα στο μπαλκονι ενα πρωι. εγω ετσι εκανα καροτσι,αυγο,ριλαξ,καθισμα αυτοκινητου.

Και εγώ έτσι σκέφτομαι να τα κάνω...η με ντετολ και μετά με καλά στημένο υγρό πανί και έπειτα στον ήλιο.το να τα βγάλω να τα πλύνω όλα μου φαίνεται λίγο υπερβολικό δεν ξέρω...αλλά μπορεί και να το κάνω στην τελική γιατί είμαι πολύ ψείρας...

• Μου αρέσει 2

Just now, pakaki είπε:

κοριτσια πηρα χαρτι απο ικα, δευτερα εκλεισα σε γιατρο του εοπυ για βεβαιωση και μετα θελει υπευθυνη δηλ εργοδοτη και δικη μας ότι διακοπτουμε 56 μερες πριν την πητ. το καταθετουμε και μαζι εναν λογαριασμο τραπεζας φωτοτυπια. με αυτη τη διαδικασια παιρνουμε το επίδομα εγκυμοσυνης και τα 2000 της γεννας; ξεχασα να την ρωτησω.

Όχι με αυτά παίρνεις το επίδομα εγκυμοσύνης..τα 2000 της γεννας κάνεις άλλη διαδικασία μετά τη γέννα.δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά σίγουρα δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο.

Just now, Nansy29 είπε:

Όχι με αυτά παίρνεις το επίδομα εγκυμοσύνης..τα 2000 της γεννας κάνεις άλλη διαδικασία μετά τη γέννα.δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά σίγουρα δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο.

μια ξαδερφη μου που γεννησε τωρα τα χε κανει πριν μου πε. θα ρωτησω οταν παω να τα καταθεσω.

• Μου αρέσει 1

Just now, Nansy29 said:

@pakaki Νομιζω για τα 2000 επιδομα γινεται απο τα μαιευτηρια /ληξιαρχεια.

Just now, Pagotoula said:

Σωστο!! ευχαριστω πολυ!! :)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...