Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, pakaki είπε:

κοριτσια σκεφτομαι να παρω στεγνωτηριο. ξερετε αν τα βρεφικα ρουχα ειναι οκ με αυτο; εννοω να γλιτωνεις σιδερωμα.

Έχει η μαμά μου και τα αποστειρωνει τα ρούχα!! Επιλέγεις πρόγραμμα και βαθμούς.κανει καλή δουλειά.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε; 
εγω σημερα πηγα στο ικα με ραντεβου για το επιδομα κυοφοριας. Ολα μια χαρα! Τελειωσε και αυτο. :)

Αυριο περιμενω το κρεβατακι και το καροτσι να μου ερθουν σπιτι και ανυπομονω!!!:wub: Ηρθαν και οι κουρτινες τις επλυνα μονο σιδερωμα θελουν τωρα και να τις κρεμασω κ ολα ετοιμα! :DΣαν μικρο κοριτσακι κανω τοση η χαρα μου :wub: 
Την πεμπτη εχω και το ντοπλερ αντε να δουμε τη μπεμπουλα μου εχω αγωνια!! 

• Μου αρέσει 4

a85np3.png

πρίν από 22 λεπτά , pakaki είπε:

κοριτσια σκεφτομαι να παρω στεγνωτηριο. ξερετε αν τα βρεφικα ρουχα ειναι οκ με αυτο; εννοω να γλιτωνεις σιδερωμα.

Κι εμενα στις 30 εβδομαδες ήταν 1840 γρ ο μπεμπης Κ μου είπε ο γιατρός ότι είναι λίγο τσουπωτος. Τώρα ανακουφιστηκα λιγο κ με σένα :-) στεγνωτηριο παρηγγειλα πριν μια εβδομαδα!! Είναι καθοδον!!! Το περιμένω πως και πως να το εγκαινιασω με τη βρεφική μπουγάδα!! Μια χαρα κάνει για βρεφικα!! Εγώ σκοπεύω να τα σιδερωνω κιολας στην αρχη για έξτρα αποστείρωση. Όταν ξεπεταχτει πρωτα ο θεος ο μπεμπης θα το καταργήσω κ το σιδέρωμα  :-)

• Μου αρέσει 2

m8pQp3.png

1 hour ago, Klairi31 είπε:

Κι εμενα στις 30 εβδομαδες ήταν 1840 γρ ο μπεμπης Κ μου είπε ο γιατρός ότι είναι λίγο τσουπωτος. Τώρα ανακουφιστηκα λιγο κ με σένα :-) στεγνωτηριο παρηγγειλα πριν μια εβδομαδα!! Είναι καθοδον!!! Το περιμένω πως και πως να το εγκαινιασω με τη βρεφική μπουγάδα!! Μια χαρα κάνει για βρεφικα!! Εγώ σκοπεύω να τα σιδερωνω κιολας στην αρχη για έξτρα αποστείρωση. Όταν ξεπεταχτει πρωτα ο θεος ο μπεμπης θα το καταργήσω κ το σιδέρωμα  :-)

αχχαχαχα. καλορίζικο! εδω ξενυχταμε μανα και γιος!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

1 hour ago, Klairi31 said:

Με γεια!! Κι εμείς κοιτάμε να πάρουμε γιατι γλιτωνεις και το σιδερο και το απλωμα απο οτι διαβασα. Ποιο πηρατε? Ακόμα δεν έχουμε βρει εμεις. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, playbunny είπε:

Με γεια!! Κι εμείς κοιτάμε να πάρουμε γιατι γλιτωνεις και το σιδερο και το απλωμα απο οτι διαβασα. Ποιο πηρατε? Ακόμα δεν έχουμε βρει εμεις. 

Καλημέρα!!!!! Απ το αχαραγο στο ποδι κλασσικα :-) πηραμε το bosch μοντέλο wtr87tw8gr. Είναι ενεργειακης κλασης α+++ . Είναι λίγο τσιμπημενο γι αυτόν τον λόγο όμως. Κανεις απόσβεση σε βάθος χρονου από την κατανάλωση ενέργειας διοτι καίνε αυτα, δεν χαρίζουν. Έχει πολλές κριτικές στο σκρουτζ αν δεις. Όσοι έχουν αγορασει στεγνωτηριο λενε ότι τους άλλαξε  τη ζωη!! Για να δουμε  ;-)

• Μου αρέσει 2

m8pQp3.png

Just now, Klairi31 said:

Καλημέρα!!!!! Απ το αχαραγο στο ποδι κλασσικα :-) πηραμε το bosch μοντέλο wtr87tw8gr. Είναι ενεργειακης κλασης α+++ . Είναι λίγο τσιμπημενο γι αυτόν τον λόγο όμως. Κανεις απόσβεση σε βάθος χρονου από την κατανάλωση ενέργειας διοτι καίνε αυτα, δεν χαρίζουν. Έχει πολλές κριτικές στο σκρουτζ αν δεις. Όσοι έχουν αγορασει στεγνωτηριο λενε ότι τους άλλαξε  τη ζωη!! Για να δουμε  ;-)

Ευχαριστώ πολύ! :) Θα το κοιτάξουμε. Πότε σας ειπαν παράδοση? 

Εννοείται απο ξημερώματα στο ποδι χεχε! 

• Χαχα 1

Από το απόθεμα το πηραμε. Πήραμε μαζί κ κάποια άλλα πράγματα (πλυντήριο κ συστημα σιδερωματος) Πριν μια εβδομάδα παραγγείλαμε κ χθες τα εστειλαν από αθηνα που ειδα την παραγγελία (έπρεπε να τα συλλεξουν ολα από τις αποθήκες κ μεσολάβησε κ πασχα). Υποθέτω μες στην εβδομάδα θα τα έχουμε!! Θα σου πω! Αν δεις κριτικες, έχει πολλές στο ίδιο μοντελο που είναι α++. Είναι ακριβώς τα ίδια στεγνωτηρια απλα έχουν διαφορά μια ενεργειακή κλαση. 

• Ευχαριστώ 1

m8pQp3.png

Just now, Klairi31 είπε:

Από το απόθεμα το πηραμε. Πήραμε μαζί κ κάποια άλλα πράγματα (πλυντήριο κ συστημα σιδερωματος) Πριν μια εβδομάδα παραγγείλαμε κ χθες τα εστειλαν από αθηνα που ειδα την παραγγελία (έπρεπε να τα συλλεξουν ολα από τις αποθήκες κ μεσολάβησε κ πασχα). Υποθέτω μες στην εβδομάδα θα τα έχουμε!! Θα σου πω! Αν δεις κριτικες, έχει πολλές στο ίδιο μοντελο που είναι α++. Είναι ακριβώς τα ίδια στεγνωτηρια απλα έχουν διαφορά μια ενεργειακή κλαση. 

Δεν λέγαμε τπτ αλλο;!;! Μόλις μου τηλεφώνησαν από μεταφορική! Φτάνουν σε μια ώρα!! Οπότε γρήγορη παραδοση!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

m8pQp3.png

Διαφημίσεις

πάρε στεγνωτηριο θα σωθείς σ λεω...εχω κ εγώ μιλάμε αέρας....μπαμ  μπαμ όλα αξίζει τα λεφτά τ..ούτε σίδερο ούτε τσλακωμα....κ αποστείρωση επίσης....το αγαπώ....καλημερααααααα

• Μου αρέσει 3

On 19/4/2020 at 3:10 ΜΜ, Nansy29 είπε:

Χριστός Ανέστη!!Χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα!!Καλή λευτεριά να έχουμε και να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλιά! @Zina21 και @daisyz να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό να τα πάρετε σπίτι!

Χρόνια πολλά!Αληθώς Ανέστη!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!Με το καλό να αγκαλιάσεις και εσύ τα μωράκια σου όπως και όλες οι μέλλουσες μανούλες!! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, pakaki είπε:

κοριτσια νευρα πολλα. παιρνω ικα και δεν απαντανε. πηρα σε αλλο τηλ και μου παν να εχω υπομονη γιατι ειναι μονο μια υπαλληλος και εχει πολυ δουλεια. ειναι δυνατον;;

Καλημερα! θέλει υπομονη το ΙΚΑ. τη μια μερα επαιρνα απο το πρωι σε διαφορα τηλ και δεν το σηκωνε κανεις και την αλλη πηρα και το σηκωσε κατευθειαν και ηταν και ευγενεστατη..ειναι να πετυχεις τη σωστη ωρα..

Just now, Mary_k είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε; 
εγω σημερα πηγα στο ικα με ραντεβου για το επιδομα κυοφοριας. Ολα μια χαρα! Τελειωσε και αυτο. :)

Αυριο περιμενω το κρεβατακι και το καροτσι να μου ερθουν σπιτι και ανυπομονω!!!:wub: Ηρθαν και οι κουρτινες τις επλυνα μονο σιδερωμα θελουν τωρα και να τις κρεμασω κ ολα ετοιμα! :DΣαν μικρο κοριτσακι κανω τοση η χαρα μου :wub: 
Την πεμπτη εχω και το ντοπλερ αντε να δουμε τη μπεμπουλα μου εχω αγωνια!! 

Καλημερα! γρηγορα ξεμπερδεψες! εμενα απο το ικα μου μου ειπαν οτι θα αργησουν να με καλεσουν για ραντεβου..σου ειπε και ποτε θα μπει το επιδομα;

Με το καλο να παραλαβεις τα πραγματακια σου!! ειναι τοσο ομορφα ολα αυτα..

• Μου αρέσει 1

Just now, Nansy29 είπε:

Καλημερα! θέλει υπομονη το ΙΚΑ. τη μια μερα επαιρνα απο το πρωι σε διαφορα τηλ και δεν το σηκωνε κανεις και την αλλη πηρα και το σηκωσε κατευθειαν και ηταν και ευγενεστατη..ειναι να πετυχεις τη σωστη ωρα..

Καλημερα! γρηγορα ξεμπερδεψες! εμενα απο το ικα μου μου ειπαν οτι θα αργησουν να με καλεσουν για ραντεβου..σου ειπε και ποτε θα μπει το επιδομα;

Με το καλο να παραλαβεις τα πραγματακια σου!! ειναι τοσο ομορφα ολα αυτα..

Καλημερααα!! Αχ ευτυχως γρηγορα δεν λες τιποτα ακριβως την ημερα που επρεπε πηγα. Δεν ρωτησα ποτε αλλα λογικα μεσα στον μαιο θα πρεπει να μπει. 
Ναιι ειναι τελειαα να σου ερχονται πραγματακια! :wub:

• Μου αρέσει 1

a85np3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...