Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, playbunny είπε:

Εχουμε εναν αερα εδω (Ριο) τις τελευταιες 20 ημερες και μου εχει σπασει τα νευρα. Αχ να ερχομουν Κρητη στην ζεστουλα!! :wub:

Για τοκετο κι εγω μια λεω δεν μπορω αλλο, μια λεω καθιστε εκει καλα ειστε χεχε. Ιδανικα θα ηθελα να πει ο γιατρος οτι το σφυριζουμε στις 35-36 εβδομαδες. Εχω την επομενη εβδομαδα ραντεβου.. Οψομεθα!! :roll:

Άντε μακάρι!! Ένα μηνακι έμεινε!!! Αέρας ε;; Ε ναι εκεί κάτω από ότι θυμάμαι τα πάτε καλά με τον μαιστρο !!!

Α!! Και εδώ στα βόρεια έχουμε βροχή και κρύο!!! Έχω παγώσει γιατί ήρθε βαφέας για το σαλόνι και αναγκαστικά έχω ανοιχτά παράθυρα να στεγνώσει γρήγορα. δυστυχώς βρήκε τη μέρα να μας κάνει χάλια καιρό.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Jerina said:

Άντε μακάρι!! Ένα μηνακι έμεινε!!! Αέρας ε;; Ε ναι εκεί κάτω από ότι θυμάμαι τα πάτε καλά με τον μαιστρο !!!

Οταν μας ρωτανε ποτε με το καλο, λεμε σε κανα μηνα περιπου και λενε "αααα τιποτα δεν εμεινε" - φιλε για σενα ειναι τιποτα, με κοιλια 5 στρεμματα καθε μερα ειναι σαν 1 χρονος :mrgreen:

Ασε σου λεω.. χαμος! Απλωνουμε ρουχα στο μπαλκονι και με τον αερα παιζει να φτασει καμια καλτσα στην Αννα στην Κρητη!! :D

• Χαχα 4

Just now, playbunny είπε:

Οταν μας ρωτανε ποτε με το καλο, λεμε σε κανα μηνα περιπου και λενε "αααα τιποτα δεν εμεινε" - φιλε για σενα ειναι τιποτα, με κοιλια 5 στρεμματα καθε μερα ειναι σαν 1 χρονος :mrgreen:

Ασε σου λεω.. χαμος! Απλωνουμε ρουχα στο μπαλκονι και με τον αερα παιζει να φτασει καμια καλτσα στην Αννα στην Κρητη!! :D

Και εμείς εδώ πιάνει τα λεγόμενα μπουρίνια μένω σε παραθαλάσσια περιοχή και όταν πιάνει ανταλλάσσουμε βρακιά με τους γείτονες! χαχαχαχα

• Χαχα 6

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κοριτσια μου θα σας τα στείλω πίσω μην ανησυχείτε .. τι ένας μήνας εδώ 24 μερες δεν περνάνε πωπωπω..έβλεπα βιντεακια στο youtube με γέννες και έβλεπα κάτι χαζές μαιες πως τραβολογουσαν τα μωρακια. Αν μου το κάνει καμία αυτό στο παιδι μου και κλαιει νάρκωση ξε-ναρκωσει θα σηκωθώ και θα της σπάσω το κεφαλι με τις βλαμμενες 

• Χαχα 4

dUCPp3.png

Just now, Άννα.Κρήτη said:

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κοριτσια μου θα σας τα στείλω πίσω μην ανησυχείτε .. τι ένας μήνας εδώ 24 μερες δεν περνάνε πωπωπω..έβλεπα βιντεακια στο youtube με γέννες και έβλεπα κάτι χαζές μαιες πως τραβολογουσαν τα μωρακια. Αν μου το κάνει καμία αυτό στο παιδι μου και κλαιει νάρκωση ξε-ναρκωσει θα σηκωθώ και θα της σπάσω το κεφαλι με τις βλαμμενες 

Ωχ ωχ  μην βλεπεις βιντεακια!! :shock: Θα ανεβει το αγχος νομιζω. Εγω δοκιμασα να δω ενα και στα 2 λεπτα το εκλεισα, λεω αστο παμε ετσι φλου καλυτερα κι οτι βγει!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Και εγώ είδα λίγες γέννες και με έπιασε μια δύσπνοια μετά το βράδυ κρίση πανικού και λέω αιντεεεε δεν ξαναβλεπω τίποτα!!! Χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Jerina είπε:

Και εγώ είδα λίγες γέννες και με έπιασε μια δύσπνοια μετά το βράδυ κρίση πανικού και λέω αιντεεεε δεν ξαναβλεπω τίποτα!!! Χαχαχαχαχα

Μην βλεπετε κοριτσια καλυτερα.Εγω εχω δει γεννες λογω δουλειας live.Ειμαι νοσιλευτρια.Και ξερω πια γιατι λενε οτι οι μαιες και οι νοσηλευτριες κανουν τις χειροτερες γεννες.Καλυτερα να μην ξερεις τι γινεται,εισαι πιο ηρεμι.

Κατα τα αλλα πως ειστε;Μολις εφαγα πατατες βραστες και δεν μπορω να χωνεψω.Θα σκασω....

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Μην βλεπετε κοριτσια καλυτερα.Εγω εχω δει γεννες λογω δουλειας live.Ειμαι νοσιλευτρια.Και ξερω πια γιατι λενε οτι οι μαιες και οι νοσηλευτριες κανουν τις χειροτερες γεννες.Καλυτερα να μην ξερεις τι γινεται,εισαι πιο ηρεμι.

Κατα τα αλλα πως ειστε;Μολις εφαγα πατατες βραστες και δεν μπορω να χωνεψω.Θα σκασω....

Χαχαχαχαχα με πατάτες βραστές ε;; Που έφτασες κοριτσάκι μου...πρωτεινη τρως καθόλου να παίρνεις καμία βιταμίνη; Σε τι κλάδο είσαι νοσηλεύτρια αν θέλεις απαντάς.

Just now, Jerina είπε:

Χαχαχαχαχα με πατάτες βραστές ε;; Που έφτασες κοριτσάκι μου...πρωτεινη τρως καθόλου να παίρνεις καμία βιταμίνη; Σε τι κλάδο είσαι νοσηλεύτρια αν θέλεις απαντάς.

Δουλεψα για 6 χρονια σε Μοναδα ενιλικων  και αλλα 5 σε καρδιολογικι κλινικι.

Ασε ειπια κοκα κολα να χωνεψω αλλα τιποτα.Νομιζω ο μπεμπις κατεται πανω στο στομαχι μου.Και παλι εκει οριζοντια.Κεφαλακι δεξια και ποδαρακια αριστερα.Εντωμεταξι νιωτω λες και δεν χωραει στιν κοιλια μου.Ολες του οι κινισεις ειναι επωδυνες πια.Μαλλον φταιει η θεσι που εχει.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Γειά σας κορίτσια μου! Ειχα γιατρο σημερα ο μπέμπης μας ειναι 2κιλακια και κάτι λίγο και ειμαι 33η εβδομάδα.. Ολα καλα τα βρήκε.. Απλα εκανα συσπάσεις και με εβαλε στο μηχανημα.. Μου ειπε ειναι φυσιολογικό να κανω 4 5 τη μερα. Αν κανω μεσα σε μια ωρα 4 5 να τον πάρω. Γενικα μου ειπε πως οταν το νιωθω κατευθείαν να ξαπλώνω για μια ωρα και να παρακολουθω αν θα κανω και ποσο τακτικά. Επίσης μου είπε το πολυ χαιδεμα στην κοιλια δημιουργεί συσπάσεις. Αυτα. Γενικα ο μπεμπακος στο ντομπλερ ολα τέλεια ολα φυσιολογικά. 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, Comet είπε:

Δουλεψα για 6 χρονια σε Μοναδα ενιλικων  και αλλα 5 σε καρδιολογικι κλινικι.

Ασε ειπια κοκα κολα να χωνεψω αλλα τιποτα.Νομιζω ο μπεμπις κατεται πανω στο στομαχι μου.Και παλι εκει οριζοντια.Κεφαλακι δεξια και ποδαρακια αριστερα.Εντωμεταξι νιωτω λες και δεν χωραει στιν κοιλια μου.Ολες του οι κινισεις ειναι επωδυνες πια.Μαλλον φταιει η θεσι που εχει.

Ναι μάλλον φταίει η θέση. Άλλες γυναίκες στην εβδομάδα που βρίσκεσαι είναι μια χαρά!! Πιες κοκακολιτσα καλή είναι..

Δουλεύεις πολλά χρόνια έχεις εμπειρία μπράβο κοπέλα μου!!! Και προϊσταμένη σου εύχομαι!!!

Just now, Kangan είπε:

Γειά σας κορίτσια μου! Ειχα γιατρο σημερα ο μπέμπης μας ειναι 2κιλακια και κάτι λίγο και ειμαι 33η εβδομάδα.. Ολα καλα τα βρήκε.. Απλα εκανα συσπάσεις και με εβαλε στο μηχανημα.. Μου ειπε ειναι φυσιολογικό να κανω 4 5 τη μερα. Αν κανω μεσα σε μια ωρα 4 5 να τον πάρω. Γενικα μου ειπε πως οταν το νιωθω κατευθείαν να ξαπλώνω για μια ωρα και να παρακολουθω αν θα κανω και ποσο τακτικά. Επίσης μου είπε το πολυ χαιδεμα στην κοιλια δημιουργεί συσπάσεις. Αυτα. Γενικα ο μπεμπακος στο ντομπλερ ολα τέλεια ολα φυσιολογικά. 

Αυτό με το χαιδεμα στην κοιλιά και μιας φίλης η γιατρός της το είπε... Εμένα δε μου είπε κάτι αλλά δεν την πολυπειραζω την κοιλιά μου...

Just now, pakaki είπε:

κοριτσια σκεφτομαι να παρω στεγνωτηριο. ξερετε αν τα βρεφικα ρουχα ειναι οκ με αυτο; εννοω να γλιτωνεις σιδερωμα.

Γνωστή μου που είχε μου έλεγε ότι έβαζε όλα τα φορμάκια και τα ρουχαλάκια του μωρού κ έβγαιναν μια χαρά ! Αυτή τα σιδέρωνε γιατί τα ήθελε πιο αποστειρωμένα όλα αλλά μ είχε πει πως έβγαιναν πολύ καλά! Προσωπική εμπειρία δεν εχω απλά σ μεταφέρω τι εχω ακούσει! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...