Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Κοριτσι μου πολυ καλα δοξα το θεο σήμερα ρε παιδιά δε ξερω αλλα νιωθω πως κοιμήθηκα σαν το βοδι..ξύπνησα το πρωί στις 8 παρα και λεω ουαου πρώτη φορά έγινε αυτό.. βέβαια το σκατουλι μόλις καταλάβει κάθε πρωί ότι ανοίγω τα ματια μου ξεκινάει τις κλωτσιες λες και του χτυπάει καμπανάκι.. 

Μπραβο γλυκεια μου αφού δεν είναι κάτι όλα τελεια!! Κοριτσια εμείς εδώ έχουμε ζεσρη αφάνταστη εγω μένω και νότια Κρήτη οποτε πεθαίνουμε...μακάρι να μπορούσα να παω θάλασσα  

Σε βλέπω να ανάβεις γρήγορα το κλιματιστικό!! χαχαχαχα δεν την αντέχω τη ζέστη και δεν ξέρω τι θα κάνουμε με τα μωρά... Αλήθεια επιτρέπουν κλιματιστικό οι παιδίατροι;

Just now, Nansy29 είπε:

Καλημερα! ωραια μια χαρα αφου δεν ηταν τιποτα! απο δω και περα λογικα προετοιμαζεται το σωμα για τη γεννα...

Ωχ Παναγία μουυυυυυ!! Χαχαχαχαχα αγχώθηκα χαχαχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Jerina είπε:

Σε βλέπω να ανάβεις γρήγορα το κλιματιστικό!! χαχαχαχα δεν την αντέχω τη ζέστη και δεν ξέρω τι θα κάνουμε με τα μωρά... Αλήθεια επιτρέπουν κλιματιστικό οι παιδίατροι;

καλε δεν το ειπα για να σε αγχωσω...εχουμε λιγο καιρο ακομα..:)

• Χαχα 1

Just now, Nansy29 είπε:

καλε δεν το ειπα για να σε αγχωσω...εχουμε λιγο καιρο ακομα..:)

Ο τοκετός με αγχωνει λίγο μωρέ αλλά λέω τόσες γέννησαν εγώ τι; Εσύ το σκέφτεσαι καθόλου; έχεις και δύο ζουζούνια.ποτε έχεις ραντεβού για καισαρική;

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina είπε:

Δεν εχω ιδέα αν και δε νομιζω να επιτρέπεται με τα μωρακια μας..κοριτσια θέλω να γεννησω δε μπορω να περιμενω άλλο.. 

• Μου αρέσει 1

dUCPp3.png

Κορίτσια έχετε ακομα... Ποτέ με το καλό μπαίνετε στον μήνα σας..  είμαι από μανουλες Μαϊου, τώρα που λέτε για την γέννα... Και γω θέλω να γεννησω!! Αλλά με βλέπω να τον τρώω όλον τον μήνα...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, Ntepaki22 είπε:

Κορίτσια έχετε ακομα... Ποτέ με το καλό μπαίνετε στον μήνα σας..  είμαι από μανουλες Μαϊου, τώρα που λέτε για την γέννα... Και γω θέλω να γεννησω!! Αλλά με βλέπω να τον τρώω όλον τον μήνα...

Μανούλα Μαΐου είμαι κι εγώ.. 15 Μαΐου γενναω

• Μου αρέσει 1

dUCPp3.png

Just now, Άννα.Κρήτη said:

Μανούλα Μαΐου είμαι κι εγώ.. 15 Μαΐου γενναω.

Εντάξει τότε δικαιολόγησαι χαχα..  έχουμε 9 μέρες διαφορά στην Πητ.. η 38 βδομάδα είναι μαρτύριο χαχαχα

Δεν εχω ιδέα αν και δε νομιζω να επιτρέπεται με τα μωρακια μας..κοριτσια θέλω να γεννησω δε μπορω να περιμενω άλλο.. 

Υπομονή γλυκούλα μου τον έφαγες τον γάιδαρο!! Έμεινε νααααα μια τόσο δα ουριτσα!!

Just now, Jerina είπε:

Ο τοκετός με αγχωνει λίγο μωρέ αλλά λέω τόσες γέννησαν εγώ τι; Εσύ το σκέφτεσαι καθόλου; έχεις και δύο ζουζούνια.ποτε έχεις ραντεβού για καισαρική;

πως δεν το σκεφτομαι;;εννοειται..πιο πολυ εχω αγχωθει μην ερθουν προωρα τα μωρακια..μαλλον για καισαρικη θα παμε αλλα θα πουμε λεπτομερειες μετα το doppler την Παρασκευη!ακριβως οπως το λες οπως τοσες και τοσες γεννησαν ετσι κι εμεις!

Just now, Ntepaki22 είπε:

με το καλο κοριτσι μου να ερθει το μωρακι σου! εμεις κανονικα εχουμε λιγο ακομα εγω εχω 15/06 πητ αλλα λογω διδυμων δεν θα παμε πανω απο τελος Μαιου..

• Μου αρέσει 2

Just now, Jerina είπε:

Υπομονή γλυκούλα μου τον έφαγες τον γάιδαρο!! Έμεινε νααααα μια τόσο δα ουριτσα!!

Έχω κουραστει κοριτσι μου απο 30η εβδομάδα έχω πονο στην πυελο και δυσκολεύομαι να περπατησω..η κοιλια μου είναι τεράστια και δυσκολεύομαι στον ύπνο.. δεν παίρνουν οι μερες και μου φαίνεται βουνό.. 

• Λυπημένη/-ος 1

dUCPp3.png

Διαφημίσεις

Έχω κουραστει κοριτσι μου απο 30η εβδομάδα έχω πονο στην πυελο και δυσκολεύομαι να περπατησω..η κοιλια μου είναι τεράστια και δυσκολεύομαι στον ύπνο.. δεν παίρνουν οι μερες και μου φαίνεται βουνό.. 

Έχεις μεγάλη κοιλια ε;... Εδώ εγώ που έχω μικρή και ζοριζομαι στον ύπνο... Φαντάζομαι εσύ πως αντέχεις...πφφφφ τι να πω... Τα λόγια τα παρηγορα μάλλον είναι περιττά καλή μου... Εύχομαι να περάσουν οι μέρες χωρίς να το καταλάβεις.

• Μου αρέσει 1

Just now, Jerina είπε:

Έχεις μεγάλη κοιλια ε;... Εδώ εγώ που έχω μικρή και ζοριζομαι στον ύπνο... Φαντάζομαι εσύ πως αντέχεις...πφφφφ τι να πω... Τα λόγια τα παρηγορα μάλλον είναι περιττά καλή μου... Εύχομαι να περάσουν οι μέρες χωρίς να το καταλάβεις.

Αντε να πάρουμε τα μωρακια μας αγκαλιά.. απ ότι άκουσα τα μέτρα θα ελαφρυνουν έως τις 11 Μαΐου οποτε θα ρίξουμε τρελες βόλτες με τα μωρακια..καφετέριες πάνω από την θάλασσα και ήλιο.. ανυπομονώ 

• Μου αρέσει 2

dUCPp3.png

Just now, Jerina είπε:

Κι εγώ που εχω μικρή σχετικά κοιλιά κ πάλι ο μπέμπης είναι πολύ δραστήριος! Σήμερα από τις 6 είμαι στο πόδι.. αρχικά γύριζε ο μπέμπης κ με ενοχλούσε κ μετά δεν με έπαιρνε ο ύπνος...! Δεν νομίζω να ξανά κοιμηθούμε σωστά για πολύ καιρό!

• Μου αρέσει 1

Αντε να πάρουμε τα μωρακια μας αγκαλιά.. απ ότι άκουσα τα μέτρα θα ελαφρυνουν έως τις 11 Μαΐου οποτε θα ρίξουμε τρελες βόλτες με τα μωρακια..καφετέριες πάνω από την θάλασσα και ήλιο.. ανυπομονώ 

Ναι θα ελαττωθούν τα μέτρα πάντα βέβαια με προσοχή όχι τρελό συνωστισμό και πρώτα θα δουλέψουν οι καφετέριες και τα εστιατόρια που έχουν υπαίθριο χώρο καθίσματα έξω τα οποία θα τοποθετούνται με ένα μέτρο απόσταση τουλάχιστον. Να κάνουμε και κανένα μπανάκι μένω και εγώ σε παραθαλάσσια περιοχή και τρελαίνομαι για θάλασσα.

Just now, Nina94 είπε:

Κι εγώ που εχω μικρή σχετικά κοιλιά κ πάλι ο μπέμπης είναι πολύ δραστήριος! Σήμερα από τις 6 είμαι στο πόδι.. αρχικά γύριζε ο μπέμπης κ με ενοχλούσε κ μετά δεν με έπαιρνε ο ύπνος...! Δεν νομίζω να ξανά κοιμηθούμε σωστά για πολύ καιρό!

Ου καλά από κλωτσιές και γυρίσματα άλλο τίποτα!! Αφού την νιώθω να θέλει να γυρίσει οριζόντια και με ακουμπάει στα κόκκαλα της λεκάνης και είναι λίγο ανατριχιαστικό....

Just now, Άννα.Κρήτη said:

Εχουμε εναν αερα εδω (Ριο) τις τελευταιες 20 ημερες και μου εχει σπασει τα νευρα. Αχ να ερχομουν Κρητη στην ζεστουλα!! :wub:

Για τοκετο κι εγω μια λεω δεν μπορω αλλο, μια λεω καθιστε εκει καλα ειστε χεχε. Ιδανικα θα ηθελα να πει ο γιατρος οτι το σφυριζουμε στις 35-36 εβδομαδες. Εχω την επομενη εβδομαδα ραντεβου.. Οψομεθα!! :roll:

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...