Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Nina94 είπε:

Κάποια κορίτσια που είχαν γράψει ότι άρχισε το στήθος τους να βγάζει γάλα και μουσκεύαν τις μπλούζες τους, συνεχίζουν να το έχουν αυτό; Αν δεν το έχεις σημαίνει κάτι ή διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα; 

Εγω δεν το εχω ουτε στο μικρο το ειχα.Το γαλα ηρτε τιν 3 η μερα απο την γεννα και δοξα το θεο ειχα μπολικο.Τιποτα δεν σημαινει.ΚαΘε οργανισμος ειναι διαφορετικος

Just now, Mpimpikos είπε:

Ρε κορίτσια τι κάνετε με τσ καούρες? Εμένα καίγεται ο λαϊκός όχι το στομάχι... Κοντεύω να φάω 1κιλο γιαούρτι... Η τσίχλα δε βοήθησε. 

Δοκιμασε παγωτο.Μονο αυτο κανει κατι σε μενα.Κι εμενα πιο πολυ ο λαιμος καιγεται.Οτι γευσι θες

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Comet είπε:

Εγω δεν το εχω ουτε στο μικρο το ειχα.Το γαλα ηρτε τιν 3 η μερα απο την γεννα και δοξα το θεο ειχα μπολικο.Τιποτα δεν σημαινει.ΚαΘε οργανισμος ειναι διαφορετικος

Δοκιμασε παγωτο.Μονο αυτο κανει κατι σε μενα.Κι εμενα πιο πολυ ο λαιμος καιγεται.Οτι γευσι θες

Ευχαριστώ πολύ. Στην 1η εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου και η μικρή βγήκε με φουλ μαλλιά. Τώρα δηλαδή που έχω καούρες τι θα βγει? Με κοτσίδες? Χαχαχαχ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Nina94 είπε:

Κάποια κορίτσια που είχαν γράψει ότι άρχισε το στήθος τους να βγάζει γάλα και μουσκεύαν τις μπλούζες τους, συνεχίζουν να το έχουν αυτό; Αν δεν το έχεις σημαίνει κάτι ή διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα; 

Εμένα ξεκινησε στον 5ο και τώρα στον 8ο το έχω ακόμα , δεν σημαίνει κάτι και φυσικά διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα!! Η ξαδέρφη μου που γέννησε πρόσφατα δεν το είχε ούτε στον 9ο που πίεζε το στήθος της να δει αν θα βγάλει και θήλασε και θηλάζει ακόμη κανονικοτατα!! 

Ευχαριστώ πολύ. Στην 1η εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου και η μικρή βγήκε με φουλ μαλλιά. Τώρα δηλαδή που έχω καούρες τι θα βγει? Με κοτσίδες? Χαχαχαχ 

Δεν ξερω αν εχει σχεσγ.Και στον πρωτο ειχα αλλα μονο τα βραδυα.Παντως ειχε μαλλι.Τωρα εχω ολι μερα.Αντε να δουμε.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Χαχαχαχα εγώ είμαι πιο τυχερή σε αυτό δεν εχω κάθε μέρα καούρες κάποιες μέρες μόνο κ κυρίως τις βραδινές ώρες! Πλέον δεν έχει μείνει κ πολύς χώρος για το στομάχι μας κ νιώθω ότι δεν χωνεύω! Δημητριακά τρώω κ νιώθω σαν να εχω φάει ένα γουρουνόπουλο! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Nina94 said:

Χαχαχαχα εγώ είμαι πιο τυχερή σε αυτό δεν εχω κάθε μέρα καούρες κάποιες μέρες μόνο κ κυρίως τις βραδινές ώρες! Πλέον δεν έχει μείνει κ πολύς χώρος για το στομάχι μας κ νιώθω ότι δεν χωνεύω! Δημητριακά τρώω κ νιώθω σαν να εχω φάει ένα γουρουνόπουλο! 

Πραγματικα κι εγω ωρες ωρες ενω δεν πειναω πρεπει να φαω. Νομιζω πιεζεται το στομαχι και ειτε δεν νιωθω πεινα ή οταν τρωω νιωθω γεματη πιο γρηγορα.

• Μου αρέσει 2

Just now, playbunny είπε:

Πραγματικα κι εγω ωρες ωρες ενω δεν πειναω πρεπει να φαω. Νομιζω πιεζεται το στομαχι και ειτε δεν νιωθω πεινα ή οταν τρωω νιωθω γεματη πιο γρηγορα.

Ναι αυτό ακριβώς! Άντε ένα κουράγιο θα κάνουμε 1,5 μήνα ακόμα και μετά όλα θα περάσουν! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Nina94 said:

Ναι αυτό ακριβώς! Άντε ένα κουράγιο θα κάνουμε 1,5 μήνα ακόμα και μετά όλα θα περάσουν! 

εγω εχω λιγοτερο λογικα - αν μεινουν 1 μηνα μεσα ακομα ειμαστε σουπερ! χεχεχε :mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Χριστός ανέστη κοριτσάκια μου..

Οι πόνοι περιόδου είναι φυσιολογικοί είπε ο γιατρός.. 

Οι ορμόνες μου σε έξαρση κλαίω και γελάω μαζί..άγχος για όλα τα παραπάνω που λέτε αν τα καταφέρω αν πονέσω αν μετά με δύο μωράκια θα λειτουργήσει το μητρικό ένστικτο όλα αυτά τα αν..συν τις αγωνίες της τρελό εποχής και των καταστάσεων..

10 κιλάκια έχω τσιμπήσει και εγώ.. 

Την Πέμπτη έχω πάλι γιατρό θα σας πω νέα.. 

• Μου αρέσει 5

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, Nina94 είπε:

Καλημερα κορίτσια! 
Σήμερα πρωί πρωί λαχτάρησα λίγο...πηγα τουλετα και στο σκούπισμα είδα πολύ λίγο ροζ υγρά... από κει κ μετά δεν ξαναείδα τπτ ροζ! 

Τι να ήταν τώρα αυτο; το είπες στον γιατρο; καλημέρα κοριτσακια!!

• Μου αρέσει 1

dUCPp3.png

Just now, Nina94 είπε:

Καλημερα κορίτσια! 
Σήμερα πρωί πρωί λαχτάρησα λίγο...πηγα τουλετα και στο σκούπισμα είδα πολύ λίγο ροζ υγρά... από κει κ μετά δεν ξαναείδα τπτ ροζ! 

Καλημέρα κορίτσι μου!! Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου και για χρόνια πολλά ρώτησε τον κιόλας,αν και δε νομίζω να είναι κάτι γιατί αν σφιχτηκες τουαλέτα γίνεται αυτό να ξέρεις.. και σε εμένα έτυχε πολλές φορές και μου είπε μην σφίγγεσαι!!!

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Καλημέρα γλυκούλα πως είσαι;;κοιμήθηκες καλά; Εγώ μια δυωρη σκοπιά 5-7 τη χτύπησα. Χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Κορίτσια μου όλα καλά μου είπε... δεν είναι κάτι μου είπε ο γιατρός πως από δω κ πέρα θα τα έχουμε αυτά...αν δεν συνοδεύεται από ενοχλήσεις ή πόνους δεν είναι ανησυχητικό! Μου είπε να το παρακολουθήσω μέσα στη μερα και Πέμπτη εχω ουτως ή αλλως ραντεβού! Ευτυχώς όλα καλά! 
** Να ξέρετε δεν σας τα γράφω για να σας άγχωσω αλλά για να έχετε μια ιδέα αν συμβεί και σε σας! 

Just now, Jerina είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου και για χρόνια πολλά ρώτησε τον κιόλας,αν και δε νομίζω να είναι κάτι γιατί αν σφιχτηκες τουαλέτα γίνεται αυτό να ξέρεις.. και σε εμένα έτυχε πολλές φορές και μου είπε μην σφίγγεσαι!!!

Η αλήθεια είναι ότι πηγα απλά για τσίσα μου όποτε δεν είχα σφιχτει! Όλα καλά! 

• Μου αρέσει 4

Just now, Jerina είπε:

Καλημέρα γλυκούλα πως είσαι;;κοιμήθηκες καλά; Εγώ μια δυωρη σκοπιά 5-7 τη χτύπησα. Χαχαχαχαχα

Κοριτσι μου πολυ καλα δοξα το θεο σήμερα ρε παιδιά δε ξερω αλλα νιωθω πως κοιμήθηκα σαν το βοδι..ξύπνησα το πρωί στις 8 παρα και λεω ουαου πρώτη φορά έγινε αυτό.. βέβαια το σκατουλι μόλις καταλάβει κάθε πρωί ότι ανοίγω τα ματια μου ξεκινάει τις κλωτσιες λες και του χτυπάει καμπανάκι.. 

Just now, Nina94 είπε:

Κορίτσια μου όλα καλά μου είπε... δεν είναι κάτι μου είπε ο γιατρός πως από δω κ πέρα θα τα έχουμε αυτά...αν δεν συνοδεύεται από ενοχλήσεις ή πόνους δεν είναι ανησυχητικό! Μου είπε να το παρακολουθήσω μέσα στη μερα και Πέμπτη εχω ουτως ή αλλως ραντεβού! Ευτυχώς όλα καλά! 
** Να ξέρετε δεν σας τα γράφω για να σας άγχωσω αλλά για να έχετε μια ιδέα αν συμβεί και σε σας! 

Μπραβο γλυκεια μου αφού δεν είναι κάτι όλα τελεια!! Κοριτσια εμείς εδώ έχουμε ζεσρη αφάνταστη εγω μένω και νότια Κρήτη οποτε πεθαίνουμε...μακάρι να μπορούσα να παω θάλασσα  

• Μου αρέσει 1

dUCPp3.png

Just now, Nina94 είπε:

Καλημερα! ωραια μια χαρα αφου δεν ηταν τιποτα! απο δω και περα λογικα προετοιμαζεται το σωμα για τη γεννα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...