Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Nina94 said:

Όχι δεν εχω κάνει τπτ... μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευα όποτε δεν με βόλευαν οι ώρες για τα σεμιναρια! Τώρα λέω να παρακολουθήσω κανένα αν βρω...

Η θεωρια απεχει απο την πραξη αλλα ειναι ενα βημα. :-D

κοιτα στο nutricia club για online σεμιναρια και κοιτα στο youtube βιντεακια ψάχνοντας με την φραση "φροντιδα μωρου". 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, playbunny είπε:

Η θεωρια απεχει απο την πραξη αλλα ειναι ενα βημα. :-D

κοιτα στο nutricia club για online σεμιναρια και κοιτα στο youtube βιντεακια ψάχνοντας με την φραση "φροντιδα μωρου". 

Θα ψάξω τίποτα να δω μπας κ ανοίξω τα μάτια μ! Σε ευχαριστώ πολύ! 

Just now, Nina94 said:

Θα ψάξω τίποτα να δω μπας κ ανοίξω τα μάτια μ! Σε ευχαριστώ πολύ! 

Τιποτα βρε, οτι θες ρωτα για αυτο ειμαστε εδω να βοηθαμε η μια την αλλη οσο μπορούμε. :)

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου κι εγώ πιστεύω πως δεν θα τα καταφερω κλπ αλλά είμαι σίγουρη πως μόλις γεννησουμε θα βγει αμέσως το μητρικό ενστικτο σαν να τα ξέραμε! Πιστεύω η φύση της γυναίκας είναι ένα θαύμα που συνεχώς γεννάται..σκέφτομαι ώρες ώρες μπορεί να εχουμε αϋπνίες τα μωρακια να κλαίνε και να γκρινιάζουν τι πιο φυσιολογικό, να μη προλαβαίνουμε να κάνουμε τα πάντα όμως δεν θα καταρρεύσουμε εύκολα σε αντίθεση με τους άντρες που επ'ουδενι δε μπορούν να κάνουν οτι κάνουμε και να ανταπεξελθουν...εδώ μόλις έχουν λίγο βήχα είναι του θανατά...επομένως κοριτσια μου είμαστε πολύ δυνατές και όλα αυτά θα μας βγουν αυτόματα μην ανησυχείτε ❤ χαχαχαχαχαχαχα έχω αϋπνία όπως κάθε βράδυ και μου βγήκε το σοφιστικέ...

• Μου αρέσει 3

dUCPp3.png

5 ώρες πρίν, Άννα.Κρήτη είπε:

Κοριτσια μου κι εγώ πιστεύω πως δεν θα τα καταφερω κλπ αλλά είμαι σίγουρη πως μόλις γεννησουμε θα βγει αμέσως το μητρικό ενστικτο σαν να τα ξέραμε! Πιστεύω η φύση της γυναίκας είναι ένα θαύμα που συνεχώς γεννάται..σκέφτομαι ώρες ώρες μπορεί να εχουμε αϋπνίες τα μωρακια να κλαίνε και να γκρινιάζουν τι πιο φυσιολογικό, να μη προλαβαίνουμε να κάνουμε τα πάντα όμως δεν θα καταρρεύσουμε εύκολα σε αντίθεση με τους άντρες που επ'ουδενι δε μπορούν να κάνουν οτι κάνουμε και να ανταπεξελθουν...εδώ μόλις έχουν λίγο βήχα είναι του θανατά...επομένως κοριτσια μου είμαστε πολύ δυνατές και όλα αυτά θα μας βγουν αυτόματα μην ανησυχείτε ❤ χαχαχαχαχαχαχα έχω αϋπνία όπως κάθε βράδυ και μου βγήκε το σοφιστικέ...

Έχεις δίκιο δεν είναι από την αϋπνία! Και να σου πω την αλήθεια χαίρομαι που ενώ ουσιαστικά δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας όλες εδώ, μιλάμε τακτικά και λύνουμε τις απορίες μας γιατί όλες έχουμε ανάγκη να μιλάμε με κάποιον που βρίσκεται στην ίδια φάση με εμάς κ μας καταλαβαίνει! Όσο περνάει ο καιρός μας βγαίνουν οι ανασφάλειες μας νομίζω αλλά που θα πάει θα το παλέψουμε! Στο κάτω κάτω όπως λες όλο κ κάποιο ένστικτο μας θα ξυπνήσει κ θα μας βοηθήσει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Nina94 είπε:

Έχεις δίκιο δεν είναι από την αϋπνία! Και να σου πω την αλήθεια χαίρομαι που ενώ ουσιαστικά δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας όλες εδώ, μιλάμε τακτικά και λύνουμε τις απορίες μας γιατί όλες έχουμε ανάγκη να μιλάμε με κάποιον που βρίσκεται στην ίδια φάση με εμάς κ μας καταλαβαίνει! Όσο περνάει ο καιρός μας βγαίνουν οι ανασφάλειες μας νομίζω αλλά που θα πάει θα το παλέψουμε! Στο κάτω κάτω όπως λες όλο κ κάποιο ένστικτο μας θα ξυπνήσει κ θα μας βοηθήσει!

Ναι κοριτσακι μου έτσι όπως το λες είναι! Εδώ θα είμαστε παρεουλα και θα γκρινιάζουμε και θα τα λέμε όλα χαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

dUCPp3.png

Just now, pakaki είπε:

καλημερα και γω δεν κοιμηθηκα κθλ , πρεπει να κατουρησα 6 φορες. υον ενιωθα χαμηλα χθες και προφανως πιεζε! 2 μηνες ακομα. αν και μαρεσει κ η κοιλιτσα μου την αγαπαω!

Εγώ αντίθετος τον νιώθω πολύ ψηλά...μου πιέζει έντονα τα πλευρά πολλές φορές σε φάση να μην μπορώ να είμαι καθιστή μόνο ξαπλωτη...

Τις συνηθίσαμε τις κοιλίτσες μας, τις αγαπάμε... να δούμε μετά τι θα κάνουμε χωρίς τις κλωτσιτσες τις όμορφες! 

• Χαχα 2

Χρόνια πολλά κορίτσια. Χριστός Ανέστη. Με το καλό τα μωράκια μας. Στην αρχή θα είναι λίγο ζόρικα (όσες είστε πρώτη φορά μανουλες) και γω είχα ζοριστεί.. Τώρα που περιμένω το 2ο είμαι προετιιμασμενη κ ξέρω τι με περιμένει... 

Η κουμπάρα μου όταν γέννησε το 1ο.παιδι ήταν μέσα στην γκρίνια γτ το μωρακι δε κοιμόταν και είχε κολικούς κτλ... Μωρακι είναι τι να κάνει? Να κοιμάται 15 ώρες σερί το βράδυ.... Εμένα προσωπικά η δικιά μου τώρα πιυ έγινε 22 μηνών μπορώ να πω ότι έφτιαξε ο ύπνος της... Είναι κ στο παιδί... Ποτέ δε γκρινιαξα... Σε αυτό το θέμα δε μπορείς να κάνεις κάτι... 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια! Να ρωτήσω λιγάκι, έχει καμια πόνους περιοδου που και που; δεν είχα καθολου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσυνης εκτος από τότε που περίμενα να αδιαθετησω και διαπίστωσα πως ήμουν εγκυος. Το έχω εδώ κ καποιες μερες βραδινές ώρες που σηκωνομαι για τουαλέτα. 

m8pQp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Klairi31 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Να ρωτήσω λιγάκι, έχει καμια πόνους περιοδου που και που; δεν είχα καθολου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσυνης εκτος από τότε που περίμενα να αδιαθετησω και διαπίστωσα πως ήμουν εγκυος. Το έχω εδώ κ καποιες μερες βραδινές ώρες που σηκωνομαι για τουαλέτα. 

Συσπασεις είναι οι πόνοι περιόδου.. αν συνεχιστούν πάρε τον γιατρο τηλέφωνο!

• Μου αρέσει 1

dUCPp3.png

Just now, Klairi31 είπε:

Κι εγώ εχω που κ που... όχι έντονο πόνο απλά ενόχληση! Όντως αν νιώσεις άβολα παρε τον γιατρό σ αλλά από δω κ πέρα θα έχουμε τέτοιες ενοχλήσουλες! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Klairi31 είπε:

Αχ και εγώ τα ίδια κορίτσι μου... Όταν είχα πάει γιατρό μου είπε ότι τα πονακια οι ενοχλήσεις δλδ είναι φυσιολογικό... Αλλά οτιδήποτε μας φοβίσει ή ξενίσει κατευθείαν τηλέφωνο... Απλά ρε γαμωτο συμβαίνει μέσα στη νύχτα τρείς η τέσσερις η ώρα και ντρέπομαι να πάρω τηλ...κάνω λίγη υπομονή βολευομαι καλύτερα στο κρεβάτι και περνάνε.

Α!! Επίσης να μετράμε κάθε πότε έρχονται οι πόνοι... Αν έρχονται ακανόνιστες στιγμές δεν είναι κάτι .. χθες μιλούσα με μια μαμά τριών παιδιών οπότε κάτι ξέρει παραπάνω χαχαχαχα γιατί και εγώ χθες είχα συσπάσεις αρκετές και το βράδυ ψιλοπονακια αλλά τελικά ήταν το έντερο λόγω δυσκοιλιότητας.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...