Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Κορίτσια μου Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Ευχομαι υγεία, χαρά και με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας σε αυτόν τον τρελό κόσμο που ζούμε! 

Φιλια σε όλες και του χρόνου να περάσουμε το ωραιότερο Πάσχα της ζωης μας αγκαλιά με τα νινακια μας! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nina94 said:

Κορίτσια μου Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Ευχομαι υγεία, χαρά και με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας σε αυτόν τον τρελό κόσμο που ζούμε! 

Φιλια σε όλες και του χρόνου να περάσουμε το ωραιότερο Πάσχα της ζωης μας αγκαλιά με τα νινακια μας! 

Καλημερα κουκλιτσες!! Χριστος Ανέστη και Χρόνια Πολλα!! Με υγεια και ευχομαι να ειναι μια ομορφη εμπειρια ο τοκετος για ολες μας! :wub:

• Μου αρέσει 4

Just now, Nina94 είπε:

Χριστός Ανέστη!!Χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα!!Καλή λευτεριά να έχουμε και να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλιά! @Zina21 και @daisyz να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό να τα πάρετε σπίτι!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Χριστός Ανέστη κοριτσαρες!!! Χρόνια πολλα!! Εύχομαι να ακολουθήσουν καλύτερες μερες για όλες μας, με ξεγνοιασιά και χαρα και ευχάριστους τοκετους διχως φοβο και απομονωση. Και του χρονου μαζι με τους αγαπημένους μας και τα παιδακια μας!!

• Μου αρέσει 4

m8pQp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε; Φάγατε πολύ;;;

Εμενα σήμερα με έπιασαν τα ψυχολογικά μου! Άρχισα να σκέφτομαι πως θα είναι με το μωρό, αν θα αλλάξουν όλα, αν θα τα καταφέρω...

Βρηκα μέρα..

• Μου αρέσει 1

Just now, Nina94 είπε:

Εμενα σήμερα με έπιασαν τα ψυχολογικά μου! Άρχισα να σκέφτομαι πως θα είναι με το μωρό, αν θα αλλάξουν όλα, αν θα τα καταφέρω...

Βρηκα μέρα..

Εγω κοριτσια δε κοιμάμαι τα βράδια καλα βλέπω ονειρα εφιαλτικά ότι με πονάνε οι ενέσεις που θα μου κανουν στο νοσοκομειο , ότι θα πονεσω στη γεννα και δεν ξέρω πως να ηρεμήσω όλη μέρα δεν σκέφτομαι τιποτα και το βράδυ δε την παλευω καθολου...εγω γενικά είμαι θαρραλέα δεν φοβάμαι τις ενέσεις καθολου και δεν ξέρω τι με έχει πιάσει...ίσως επειδή θα λείπει και ο άντρας μου δεν ξέρω έχω αρχίσει να φοβάμαι να γεννησω και έχουν μείνει λίγες μέρες μέχρι 15 μαη ... πφφφ

• Λυπημένη/-ος 1

dUCPp3.png

Just now, Nina94 said:

Βρηκα μέρα..

Εγω εκατσα διπλα στον αντρουλη ρομαντικα... επειδη ηταν στην ψησταριά χαχα και σαν το γουρουνάκι οτι εβγαινε τσιμπαγα. Πιτουλα, σουβλακι, κοντοσουβλι. Ανοιξα και μια μπυρα χωρις αλκοολ και το καψαμε κυρ Στεφανε!! :mrgreen:

Αυτο το ερώτημα με πιανει και εμενα ενιοτε, αλλα βλεπω ατομα να τα καταφερνουν που δεν τους φαίνεται οτι το έχουν και παιρνω κουράγιο οτι υπάρχει ελπίδα. :-D

Το οτι θα αλλάξουν ολα είναι δεδομένο. Θα εχει δυσκολιες σιγουρα, αλλα θα έχει και υπεροχες στιγμές! :wub:

Διαφημίσεις

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Εγω κοριτσια δε κοιμάμαι τα βράδια καλα βλέπω ονειρα εφιαλτικά ότι με πονάνε οι ενέσεις που θα μου κανουν στο νοσοκομειο , ότι θα πονεσω στη γεννα και δεν ξέρω πως να ηρεμήσω όλη μέρα δεν σκέφτομαι τιποτα και το βράδυ δε την παλευω καθολου...εγω γενικά είμαι θαρραλέα δεν φοβάμαι τις ενέσεις καθολου και δεν ξέρω τι με έχει πιάσει...ίσως επειδή θα λείπει και ο άντρας μου δεν ξέρω έχω αρχίσει να φοβάμαι να γεννησω και έχουν μείνει λίγες μέρες μέχρι 15 μαη ... πφφφ

Ππφφφ σε καταλαβαίνω! Κι εμένα δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι ο άντρας μ στη γεννα λόγω δουλειάς και λόγω της κατάστασης τώρα! Θα δείξει! Πιο πολύ αγχώνομαι γτ μετά που θα σαραντησω θα πάω κι εγώ στην πόλη που εργάζεται ο άντρας μ για να είμαστε μαζί και εκεί δε θα εχω καμία βοήθεια από μαμάδες... και σαν πρώτο παιδί δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! 
Μαλλον πλησιάζει η ώρα της γεννας και μας πιάνουν ανασφάλειες...

Just now, playbunny είπε:

Εγω εκατσα διπλα στον αντρουλη ρομαντικα... επειδη ηταν στην ψησταριά χαχα και σαν το γουρουνάκι οτι εβγαινε τσιμπαγα. Πιτουλα, σουβλακι, κοντοσουβλι. Ανοιξα και μια μπυρα χωρις αλκοολ και το καψαμε κυρ Στεφανε!! :mrgreen:

Αυτο το ερώτημα με πιανει και εμενα ενιοτε, αλλα βλεπω ατομα να τα καταφερνουν που δεν τους φαίνεται οτι το έχουν και παιρνω κουράγιο οτι υπάρχει ελπίδα. :-D

Το οτι θα αλλάξουν ολα είναι δεδομένο. Θα εχει δυσκολιες σιγουρα, αλλα θα έχει και υπεροχες στιγμές! :wub:

Κι εγώ έφαγα σαν γαϊδούρα και ακόμα δεν μπορώ μα συνέλθω μετά από δυο σόδες! 
Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό όπως τα κατάφεραν άλλες έτσι κι εγώ... αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να πονέσω! Μακάρι να πάνε όλα καλά 

• Μου αρέσει 2

Just now, Nina94 είπε:

Ππφφφ σε καταλαβαίνω! Κι εμένα δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι ο άντρας μ στη γεννα λόγω δουλειάς και λόγω της κατάστασης τώρα! Θα δείξει! Πιο πολύ αγχώνομαι γτ μετά που θα σαραντησω θα πάω κι εγώ στην πόλη που εργάζεται ο άντρας μ για να είμαστε μαζί και εκεί δε θα εχω καμία βοήθεια από μαμάδες... και σαν πρώτο παιδί δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω! 
Μαλλον πλησιάζει η ώρα της γεννας και μας πιάνουν ανασφάλειες...

Κι εγώ έφαγα σαν γαϊδούρα και ακόμα δεν μπορώ μα συνέλθω μετά από δυο σόδες! 
Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό όπως τα κατάφεραν άλλες έτσι κι εγώ... αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να πονέσω! Μακάρι να πάνε όλα καλά 

Ας το περάσουμε όλες όσο πιο ανώδυνα γίνεται γιατί είναι κρίμα να ταλαιπωρηθουμε..

• Μου αρέσει 2

dUCPp3.png

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Ας το περάσουμε όλες όσο πιο ανώδυνα γίνεται γιατί είναι κρίμα να ταλαιπωρηθουμε..

Ναι μωρε...νιώθετε κι εσείς ότι δεν θα ξέρετε ούτε τα βασικά για το μωρό και δεν θα ξέρετε τι να το κάνετε ή μόνο εγώ; 

• Μου αρέσει 1

Just now, Nina94 said:

Ναι μωρε...νιώθετε κι εσείς ότι δεν θα ξέρετε ούτε τα βασικά για το μωρό και δεν θα ξέρετε τι να το κάνετε ή μόνο εγώ; 

Υποθετω οτι τα βασικα θα μας τα δειξουν οι μαιες στην κλινικη. Εχεις κανει καθολου σεμιναρια για φροντιδα μωρου?

Just now, playbunny είπε:

Υποθετω οτι τα βασικα θα μας τα δειξουν οι μαιες στην κλινικη. Εχεις κανει καθολου σεμιναρια για φροντιδα μωρου?

Όχι δεν εχω κάνει τπτ... μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευα όποτε δεν με βόλευαν οι ώρες για τα σεμιναρια! Τώρα λέω να παρακολουθήσω κανένα αν βρω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...