Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Jerina είπε:

Έχεις δίκιο κοριτσάκι μου!!! Συγνώμη,είμαι μία κοιλιοδουλη χοντρελο!!! :D

Αχχαχχαχα..χοντρέλα νιώθω κι εγώ... ειδικά όταν ξαπλώνω και πάω να σηκωθώ χρειάζεται πολύ προσπάθεια να πάρω φόρα με την κοιλιά! 
Εσας που περιμένετε διδυμάκια σας εχω θεοποιήσει στο μυαλό μ... δεν ξέρω πως το σηκώνετε τόσο βάρος! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nina94 είπε:

Αχχαχχαχα..χοντρέλα νιώθω κι εγώ... ειδικά όταν ξαπλώνω και πάω να σηκωθώ χρειάζεται πολύ προσπάθεια να πάρω φόρα με την κοιλιά! 
Εσας που περιμένετε διδυμάκια σας εχω θεοποιήσει στο μυαλό μ... δεν ξέρω πως το σηκώνετε τόσο βάρος! 

Άσε πλέον πάω να κάτσω και λέω"ωπαλακια" σαν τους παππούδες! Χαχαχαχαχα

• Χαχα 3

Just now, Nina94 said:

οταν εχω τον αντρουλη κοντα τον φωναζω και του λεω "δωσε χερι να με τραβηξεις" για να σηκωθω απο τον καναπε χαχαχα. κανει το ρυμουλκο!! :mrgreen:

• Χαχα 3

5 ώρες πρίν, playbunny είπε:

Ετσι μου είπε κι ο γιατρός, να τρωω κατι 2 ωρες μετα το βραδινο αλλα δεν μπορω να φαω κι αλλο πχ στις 00:00  :(

Νορμαλ ανθρωπος εισαι βρε! Εμεις έχουμε μπει σε έλεγχο. Αχχχ σκέφτομαι ηδη τα φαγητα μετα χαχα!! :mrgreen:

Καλημέρα!σε καταλαβαίνω..Αλλά είναι συνήθεια..αν το κάνεις μερικές φορές απλα μετα δεν πας για ύπνο χωρίς να φας κάτι.. 

άσε και εγώ λιγουρευομαι τα πάντα πια..νομίζω με τα τη γέννα με το καλό θα πέσω με τα μούτρα στα πάντα.. 

5 ώρες πρίν, Nina94 είπε:

Πω πω πραγματικα το να σηκωθούμε από το κρεβάτι έχει γίνει πια αθλος!

Τι νυχτα κι αυτή σήμερα..πολυ ανησυχος υπνος..Όσο κοιμήθηκα...αχ και ειχα τόσο καλή σχέση με τον ύπνο...Τέλος πάντων

Καλή Ανάσταση κορίτσακια Μου!!χρονια πολλα!με το καλό να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά !!

• Μου αρέσει 3

Just now, Nansy29 said:

Καλημέρα!σε καταλαβαίνω..Αλλά είναι συνήθεια..αν το κάνεις μερικές φορές απλα μετα δεν πας για ύπνο χωρίς να φας κάτι.. 

άσε και εγώ λιγουρευομαι τα πάντα πια..νομίζω με τα τη γέννα με το καλό θα πέσω με τα μούτρα στα πάντα.. 

Για να δούμε.. θα δοκιμασω, αλλιως ειπε ισως μου δωσει λιγη ινσουλίνη το βράδυ για να ισορροπει η πρωινη μετρηση. Τι να κάνουμε.. υπομονηηηη!! :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Nina94 είπε:

Καλημερα κορίτσια;; 
Εσεις έχετε φαγούρα στις όμορφες κοιλίτσες σας;; Εμένα με φαγουριζει πολύ η κοιλιτσα μου παρόλο που βάζω κρέμες κ λάδια όλη μέρα 

Καλημερα κοριτσια!

Εμενα οχι τοσο αλλα την κουμπαρα μου που ειναι Και αυτη εγκυος  την φαγουριζε παρα πολυυυ ενω εβαζε λαδια συνεχεια κ μετα την ρωτησε ο γιατρος τι λαδι χρησιμοποιει και ειπε weleda οποτε της ειπε να το σταματησει γιατι μπορει να την πειραζει καποιο συστατικο απο το λαδι. Το σταματησε λοιπον και δν εχει κανενα προβλημα οποτε ηταν απο αυτο σοκ. Δες κ εσυ αν σε πειραζει καποιο συστατικο που χρησιμοποιεις .

a85np3.png

Just now, Mary_k είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Εμενα οχι τοσο αλλα την κουμπαρα μου που ειναι Και αυτη εγκυος  την φαγουριζε παρα πολυυυ ενω εβαζε λαδια συνεχεια κ μετα την ρωτησε ο γιατρος τι λαδι χρησιμοποιει και ειπε weleda οποτε της ειπε να το σταματησει γιατι μπορει να την πειραζει καποιο συστατικο απο το λαδι. Το σταματησε λοιπον και δν εχει κανενα προβλημα οποτε ηταν απο αυτο σοκ. Δες κ εσυ αν σε πειραζει καποιο συστατικο που χρησιμοποιεις .

Ααα λες; Δεν το είχα σκεφτεί... θεωρούσα πως είναι επειδή τεντώνεται το δέρμα! Εγώ απλό αμυγδαλέλαιο βάζω και μια κρέμα της frezyderm αλλά ποτε δεν ξέρεις...

Just now, Nina94 είπε:

Ααα λες; Δεν το είχα σκεφτεί... θεωρούσα πως είναι επειδή τεντώνεται το δέρμα! Εγώ απλό αμυγδαλέλαιο βάζω και μια κρέμα της frezyderm αλλά ποτε δεν ξέρεις...

Κ εγω αυτο ηξερα και πιστευω οτι οντως παιζει ρολο που τεντωνεται το δερμα αλλα υπαρχει περιπτωση να σε πειραζει κ καποιο συστατικο. Μη βαζεις 1-2 μερες να δεις αν ειναι απο αυτο.  :)

a85np3.png

Just now, Nina94 είπε:

Και εγώ έχω φαγούρα όχι τρελή όμως και βάζω μόνο αμυγδαλελαιο και nivea smooth τη μωβ που είναι για πολύ ξηρές επιδερμίδες...τι να πω...

Διαφημίσεις

Just now, pakaki said:

κοριτσια μου που να δω για κουνια;;;

εχουν ολα τα μεγαλα καταστηματα βρεφικων,  ριξε μια ματια στα online τους. βεβαια αφου σημειωσεις μερικα μοντελα που σου αρεσουν το ιδανικο θα ειναι να το δειτε απο κοντα οταν ανοιξουν τα μαγαζια. Εμεις στο Λητω αλλες ειχαμε σημειωσει και αλλες μας αρεσαν τελικα αφου τις ειδαμε απο κοντα. 

Just now, playbunny είπε:

εχουν ολα τα μεγαλα καταστηματα βρεφικων,  ριξε μια ματια στα online τους. βεβαια αφου σημειωσεις μερικα μοντελα που σου αρεσουν το ιδανικο θα ειναι να το δειτε απο κοντα οταν ανοιξουν τα μαγαζια. Εμεις στο Λητω αλλες ειχαμε σημειωσει και αλλες μας αρεσαν τελικα αφου τις ειδαμε απο κοντα. 

μηπως δε προλαβουμε ομως αυτο σκεφτομαι. ανα ανοιξουν μεσα μαιου τελη μαιου θα υις εχουμε σπιτι;;;

Just now, pakaki said:

μηπως δε προλαβουμε ομως αυτο σκεφτομαι. ανα ανοιξουν μεσα μαιου τελη μαιου θα υις εχουμε σπιτι;;;

καποιες ειναι ετοιμοπαραδοτες, καποιες αλλες θέλουν 1 μηνα. Οποτε θα προτεινα να ριξετε μια ματια κι αν δειτε κατι που σας ξετρελανει τοτε να το παραγγειλετε. 

Στην κουνια υπαρχουν καποιες επιλογες οποτε να προσεξεις τι κανει καθε μοντελο και να διαλεξετε αναλογα: 

- μπορει να ανεβαινει το στρωμα σε 2 ή 3 επιπεδα,

- μπορει να κατεβαινει το πλαινο καγκελο

- μπορει να βγαινουν 3 καγκελα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...