Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Nansy29 είπε:

Καλησπέρα!!εγώ όχι δεν νηστευω λόγω του ζαχαρου δεν γίνεται.

Κορίτσια έχετε κι εσείς που και που ελαφρια πονακια περίοδου, πονόκοιλο και πρήξιμο;;τις τελευταίες μέρες νιώθω όπως όταν περίμενα να αδιαθετησω...

Ούτε εγώ νηστεύω λόγω χαμηλού αιματοκρίτη. Και εγώ τα έχω που και που. Μου είπε ο γιατρός ότι θα τα έχουμε αυτά.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω δεν νηστευω. Εφαγα 2 μπουκιες τσουρεκι και μου έστειλε την μετρηση του σακχαρου στα ανωτατα ορια, οποτε ουτε κουλουρια ουτε τιποτα.

@Nansy29 κι εγω ειχα πριν λιγες μερες πονο στο στηθος και εντονο πονο περιοδου. Πηρα τηλ τον ντοκτορ και μου ειπε να παρω 2 buscopan, 1 κολπικο utrogestan 200 και ξαπλα. Παρε τηλ τον γιατρό σου καλυτερα μηπως είναι απο συσπάσεις ή κάτι τέτοιο. 

• Μου αρέσει 2

Just now, playbunny είπε:

Κι εγω δεν νηστευω. Εφαγα 2 μπουκιες τσουρεκι και μου έστειλε την μετρηση του σακχαρου στα ανωτατα ορια, οποτε ουτε κουλουρια ουτε τιποτα.

@Nansy29 κι εγω ειχα πριν λιγες μερες πονο στο στηθος και εντονο πονο περιοδου. Πηρα τηλ τον ντοκτορ και μου ειπε να παρω 2 buscopan, 1 κολπικο utrogestan 200 και ξαπλα. Παρε τηλ τον γιατρό σου καλυτερα μηπως είναι απο συσπάσεις ή κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ λαγουδάκι όχι εμενα δεν είναι έντονο καθόλου που και που μέσα στη μέρα πολυ ελαφριά πονακια και που και που ελαφρυ πονόκοιλο.σιγουρα αν δω ότι κάτι δεν πάει καλα θα τον πάρω.

Ποσο πήγε το ζάχαρο;;καλά για 1 φορά δεν πειράζει.εγω πάντως μετά το κρέας το Πάσχα θα φάω και 1 γλυκό.το είπα και στην ενδοκρικολογο και μου είπε οκ το δικαιούμαι..απλά θα φάω πολυ λίγο πατατα  στο καπάκι γλυκό και μια χαρά..

• Μου αρέσει 1

Just now, Nansy29 said:

Ευχαριστώ λαγουδάκι όχι εμενα δεν είναι έντονο καθόλου που και που μέσα στη μέρα πολυ ελαφριά πονακια και που και που ελαφρυ πονόκοιλο.σιγουρα αν δω ότι κάτι δεν πάει καλα θα τον πάρω.

Ποσο πήγε το ζάχαρο;;καλά για 1 φορά δεν πειράζει.εγω πάντως μετά το κρέας το Πάσχα θα φάω και 1 γλυκό.το είπα και στην ενδοκρικολογο και μου είπε οκ το δικαιούμαι..απλά θα φάω πολυ λίγο πατατα  στο καπάκι γλυκό και μια χαρά..

Πηγε 137 :wacko: εντος οριου μεν αλλα προς το ανώτερο. 

Εγω θα φαω πιτουλα (ζυμαρακι) με το ψητο κρεας. Την λιγουρευομαι εδω και μερες χεχε. Θα έχουμε και σπιτικο τζατζίκι οποτε θα κανω σπιτικο πιτογυρο. :mrgreen:

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Klairi31 είπε:

Παγωτο τι γεύση; κάποια συγκεκριμενη; (τι ρωτάω θεε μουυυ) 

Σορυ,τωρα το ειδα,ο μικρος με τρεχει.Οτι γευσι να ναι,χωρις αυτο δεν αντεχα ,μιλαμε για πολλες ωρες καουρα.Αφου και σιμερα που ολοι κανουν νιστεια εγω εφαγα 2 φορες παγωτο 

• Λυπημένη/-ος 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγω θα φαω πιτουλα (ζυμαρακι) με το ψητο κρεας. Την λιγουρευομαι εδω και μερες χεχε. Θα έχουμε και σπιτικο τζατζίκι οποτε θα κανω σπιτικο πιτογυρο. :mrgreen:

Χάχα τέλειο!! Εντάξει Πάσχα είναι δικαιουμαστε να φάμε και κάτι παραπάνω..πολλη στέρηση πια... Τι όρια σου έχει; εμένα 120 μου έχει βάλει όριο. Αλλά μου έχει πει ότι είναι αυστηρό όριο.. Και λίγο παραπάνω να πάει δεν μας πειραζει

Πω ρε κορίτσια πεινασααααα!! Και ποιο είναι το θέμα... πήρα τηλ να παραγγείλω κρέπες αλμυρές και γλυκές να φάμε με τον άντρα μου και ήταν Κλειστά!!!! Και εδώ που είμαι σε χωριό δεν έχει άλλη κρεπερι!!!!αχ τι θα κάνω και δεν πρόλαβα να πάω τουλάχιστον να πάρω εγώ υλικά και νουτελα η Μερέντα να κάνω!! Ουφ θα μου πέσει το παιδί που λένε χαχαχαχα

• Χαχα 4

Just now, Nansy29 είπε:

Καλησπέρα!!χρονια πολλα.εγώ όχι δεν νηστευω λόγω του ζαχαρου δεν γίνεται.

Κορίτσια έχετε κι εσείς που και που ελαφρια πονακια περίοδου, πονόκοιλο και πρήξιμο;;τις τελευταίες μέρες νιώθω όπως όταν περίμενα να αδιαθετησω...

Μπα,δεν εχω τετοια.Μονο λογω δυσκοιλιοτιτας με ποναει που και που ι κοιλια.

Ωραιο ακουγεται.Εγω θα τι βγαλω με ψιτο κοτοπουλακι και ρυζακι,οι υπολοιποι κατσικακι με πατατες:-xΔεν μπορω να χωνεψω με τιποτα το κοκκινοκρεας

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Jerina είπε:

Πω ρε κορίτσια πεινασααααα!! Και ποιο είναι το θέμα... πήρα τηλ να παραγγείλω κρέπες αλμυρές και γλυκές να φάμε με τον άντρα μου και ήταν Κλειστά!!!! Και εδώ που είμαι σε χωριό δεν έχει άλλη κρεπερι!!!!αχ τι θα κάνω και δεν πρόλαβα να πάω τουλάχιστον να πάρω εγώ υλικά και νουτελα η Μερέντα να κάνω!! Ουφ θα μου πέσει το παιδί που λένε χαχαχαχα

Ε τώρα εδώ εμείς λέμε με το ζόρι να φάμε 1 γλυκό και 1 πίτα και εσύ μας λες για κρέπες;;; χαχαχα..συμπαρασταση..

• Χαχα 4

Καλησπέρα μανούλες..:x

Εύχομαι από καρδιάς " Καλή Ανάσταση "

Εύχομαι σε κάθε μια ξεχωριστά να πάρετε αγκαλίτσα τα μωράκια σας υγιέστατα και καλοφωτισμένα.

Να είναι η ευτυχία και η χαρά μέσα στα σπίτια μας για πάντα.

Υγεία..Υγεία.. Αγάπη..Και πολλά πολλά αληθινά χαμόγελα♡

Χρόνια πολλά♡♡

• Μου αρέσει 5

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, Φούφη είπε:

Εύχομαι σε κάθε μια ξεχωριστά να πάρετε αγκαλίτσα τα μωράκια σας υγιέστατα και καλοφωτισμένα.

Χρόνια πολλά♡♡

Καλή Ανάσταση να έχουμε κορίτσι μου! Φέτος πολύ διαφορετική σε σχέση με άλλες χρονιές αλλά το νόημα μένει το ίδιο! 
Με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας όλες μας γερά και καλότυχα! 

Just now, Nansy29 είπε:

Καλησπέρα!!χρονια πολλα.εγώ όχι δεν νηστευω λόγω του ζαχαρου δεν γίνεται.

Πονάκια περιόδου εχω κι εγώ τις τελευταίες μέρες αλλά θεώρησα πως είναι οι συσπάσεις Braxton Hicks που διάβασα πως ξεκινάνε μετά τον 7ο! Λογικά αυτό θα είναι γιατί δεν είναι κάτι πολύ έντονο για να ανησυχήσω 

• Μου αρέσει 3

Just now, Nansy29 said:

Χάχα τέλειο!! Εντάξει Πάσχα είναι δικαιουμαστε να φάμε και κάτι παραπάνω..πολλη στέρηση πια... Τι όρια σου έχει; εμένα 120 μου έχει βάλει όριο. Αλλά μου έχει πει ότι είναι αυστηρό όριο.. Και λίγο παραπάνω να πάει δεν μας πειραζει

Τα ορια μου ειπε: 140 μετα γευματων και μεχρι 95 το πρωινο της νηστείας. Οι πρωινες μετρησεις βγαίνουν ψηλα καμια φορα δυστυχώς.. 96, 104, 106. Δεν ξερω τι διατροφικο κολπο να κανω να τις ρίξω. Αν δεν φαω πολυ είναι ψηλα, αν φαω πολυ παλι είναι ψηλα. Πφφφ :mad: 

Just now, Comet said:

Μπα,δεν εχω τετοια.Μονο λογω δυσκοιλιοτιτας με ποναει που και που ι κοιλια.

Ωραιο ακουγεται.Εγω θα τι βγαλω με ψιτο κοτοπουλακι και ρυζακι,οι υπολοιποι κατσικακι με πατατες:-xΔεν μπορω να χωνεψω με τιποτα το κοκκινοκρεας

Θα σου κανω συμπαρασταση. Κι εγω κοτόπουλακι! ειπα στον αντρουλη και πηρε κοτοπουλισια σουβλάκια για μενα. 

Just now, Φούφη said:

Χρόνια πολλά♡♡

Χρόνια πολλά σε ολες, με υγεία για εμας και τα μωράκια μας. :wub: Του χρόνου να τα λέμε υπό κανονικές συνθήκες κι οχι οπως φετος με τον αναγκαστικο εγκλεισμο. 

Φουφιτσα μου, φιλακια πολλα!! :wub:

• Μου αρέσει 2

Τα ορια μου ειπε: 140 μετα γευματων και μεχρι 95 το πρωινο της νηστείας. Οι πρωινες μετρησεις βγαίνουν ψηλα καμια φορα δυστυχώς.. 96, 104, 106. Δεν ξερω τι διατροφικο κολπο να κανω να τις ρίξω. Αν δεν φαω πολυ είναι ψηλα, αν φαω πολυ παλι είναι ψηλα. Πφφφ :mad: 

Θα σου κανω συμπαρασταση. Κι εγω κοτόπουλακι! ειπα στον αντρουλη και πηρε κοτοπουλισια σουβλάκια για μενα. 

Χρόνια πολλά σε ολες, με υγεία για εμας και τα μωράκια μας. :wub: Του χρόνου να τα λέμε υπό κανονικές συνθήκες κι οχι οπως φετος με τον αναγκαστικο εγκλεισμο. 

Φουφιτσα μου, φιλακια πολλα!! :wub:

140 ωραίο όριο!!το πρωίνο ειναι λίγο δύσκολο.τρως προ ύπνου κάτι 1-2 φρυγανιές με λίγο τυρί;αυτό βεβαια νομίζω είναι για να μην έχεις χαμηλο ζάχαρο το πρωί αλλά νομίζω έτσι ρύθμιζεται γενικα..βεβαια θα το δει ο γιατρός σου και θα σου πει..

Just now, Nansy29 είπε:

Ε τώρα εδώ εμείς λέμε με το ζόρι να φάμε 1 γλυκό και 1 πίτα και εσύ μας λες για κρέπες;;; χαχαχα..συμπαρασταση..

Έχεις δίκιο κοριτσάκι μου!!! Συγνώμη,είμαι μία κοιλιοδουλη χοντρελο!!! :D

• Χαχα 1

Just now, Nansy29 said:

140 ωραίο όριο!!το πρωίνο ειναι λίγο δύσκολο.τρως προ ύπνου κάτι 1-2 φρυγανιές με λίγο τυρί;αυτό βεβαια νομίζω είναι για να μην έχεις χαμηλο ζάχαρο το πρωί αλλά νομίζω έτσι ρύθμιζεται γενικα..βεβαια θα το δει ο γιατρός σου και θα σου πει..

Ετσι μου είπε κι ο γιατρός, να τρωω κατι 2 ωρες μετα το βραδινο αλλα δεν μπορω να φαω κι αλλο πχ στις 00:00  :(

Just now, Jerina said:

Έχεις δίκιο κοριτσάκι μου!!! Συγνώμη,είμαι μία κοιλιοδουλη χοντρελο!!! :D

Νορμαλ ανθρωπος εισαι βρε! Εμεις έχουμε μπει σε έλεγχο. Αχχχ σκέφτομαι ηδη τα φαγητα μετα χαχα!! :mrgreen:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...