Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, pakaki said:

κοριτσακια μου αρχισατε ψωνια; και αν ναι ποτε; λεω τελη 7ου να αρχισω. καλα ειναι;

Ξεκινα απο τωρα κοριτσακι. Εχω παραγγείλει απο το Λητώ αρχες Μαρτιου κατι ρουχαλακια, επιθέματα και κουβερτακια και ακόμα να φτάσουν. Και τα έπιπλα κ καροτσι θελουν 1 μηνα+  :-?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευτυχώς που δεν έχω παραγγείλει δηλαδή από το Λητώ. Χαχαχαχαχα

Ότι παρήγγειλα έχει έρθει με το πολύ καθυστέρηση μιας εβδομάδας κορίτσια... Το μόνο που με προβληματίζει είναι το καρότσι πόσο καιρό θα κάνει... Αν αποφασίσω ποτέ ποιο θα πάρω..χεχεχε

• Χαχα 1

Just now, Jerina είπε:

Ευτυχώς που δεν έχω παραγγείλει δηλαδή από το Λητώ. Χαχαχαχαχα

Ότι παρήγγειλα έχει έρθει με το πολύ καθυστέρηση μιας εβδομάδας κορίτσια... Το μόνο που με προβληματίζει είναι το καρότσι πόσο καιρό θα κάνει... Αν αποφασίσω ποτέ ποιο θα πάρω..χεχεχε

Το καροτσι είναι λίγο επιφοβο γιατί ούτως ή άλλως αργεί να ρθει οποτε καλο ειναι να το συντομεύσεις.. κοριτσια την τελευταία βδομαδα εχω καουρες απίστευτες ολη μέρα..  εχω απελπιστει κάψιμο ολη μέρα στον οισοφάγο..  εσεις εχετε;

• Μου αρέσει 1

dUCPp3.png

Καλημέρα κοριτσια μ...με το καλό σε όλες σας τα μωράκια σας..υγεία κ πολύ αγάπη...βλέπω λέτε για καρότσι...

Εγώ πήρα το τριλοτζι το απτικα  τις ινγκλεζινας από τα Λητώ κ έκανε 6 βδομάδες μα έρθει....έρχονται από Ιταλία τα συγκεκριμένα να ξέρετε...οποτε όποια θέλει πρέπει να τρέξει ολίγον τι να πάρει τώρα

..

Φιλάκια πολλά σε όλες σας.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, pakaki said:

καλημερα! εχω ερθει για εξετασεις αιματος και την καμπυλη. νυσταζω και πειναωωωωω!

καλημερα και καλη επιτυχια!! κανε λιγο υπομονη και οταν με το καλο τελειωσει βρες ενα φουρνο εκει κοντα και παρε να φας κατι για πρωινο και χυμο. 

• Μου αρέσει 1

Just now, pakaki είπε:

καλημερα! εχω ερθει για εξετασεις αιματος και την καμπυλη. νυσταζω και πειναωωωωω!

Ολα θα πάνε τέλεια κορίτσι μου! Θα περάσει η ώρα γρήγορα !

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα κοριτσια μ...με το καλό σε όλες σας τα μωράκια σας..υγεία κ πολύ αγάπη...βλέπω λέτε για καρότσι...

Εγώ πήρα το τριλοτζι το απτικα  τις ινγκλεζινας από τα Λητώ κ έκανε 6 βδομάδες μα έρθει....έρχονται από Ιταλία τα συγκεκριμένα να ξέρετε...οποτε όποια θέλει πρέπει να τρέξει ολίγον τι να πάρει τώρα

..

Φιλάκια πολλά σε όλες σας.

Καλημέρα κούκλα! Κι εγώ το aptica της inglesina πήρα το 3 σε 1..

dUCPp3.png

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Ολα θα πάνε τέλεια κορίτσι μου! Θα περάσει η ώρα γρήγορα !

Καλημέρα κούκλα! Κι εγώ το aptica της inglesina πήρα το 3 σε 1..

κ γω το ίδιο 3.σε 1...φοβερό καρότσι το ερωτεύτηκα...με το καλό να μπουν τα μωράκια μας....

Καλημέρα αααααααα όμορφη 

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Άννα.Κρήτη είπε:

Το καροτσι είναι λίγο επιφοβο γιατί ούτως ή άλλως αργεί να ρθει οποτε καλο ειναι να το συντομεύσεις.. κοριτσια την τελευταία βδομαδα εχω καουρες απίστευτες ολη μέρα..  εχω απελπιστει κάψιμο ολη μέρα στον οισοφάγο..  εσεις εχετε;

Καλημερα! Εγώ καούρες εχω συνήθως το βράδυ που ξαπλώνω να κοιμηθώ...

Διαφημίσεις

Just now, Nina94 είπε:

Καλημερα! Εγώ καούρες εχω συνήθως το βράδυ που ξαπλώνω να κοιμηθώ...

εγω ολη μερα πεθαινω..κι εγω στην αρχη ειχα το βραδυ και τις τελευταιες μερες εχω ολη μερα

• Λυπημένη/-ος 1

dUCPp3.png

Just now, Άννα.Κρήτη είπε:

Τρώω ελάχιστα γιατί πεθαίνω μετα..Πήρα παγωτό Μήπως με βοηθήσει.. ειναι μαρτύριο.. 

Παγωτο,γαλα κρυο και malox σιροπι εως 3 κουταλιες τις σουπας τη μερα.Εγω παλι χαλια.Χτες ολι μερα πατατες βραστες και ενα γιαουρτι.Το βραδυ εκλαιγα απο τη ν πεινα.Κυριολεκτικα.Αυτες τις μερες το πρωι εχω παλι αναγουλα και σημερα μου μυριζουν τα ρουχα του μωρου,το μαλακτικο.Αν αρχισουν παλι οι εμμετοι θα πεσω απο το μπαλκονι.Δεν αντεχω αλλο.Ο μπεμπις στο πλαι ψιλα να σπρωχνει δεξια και αριστερα τα πλευρα.Ο αντρας μου λεει οταν μπω στον 9ο αν εχει καλο βαρος να το παρουμε αλλα δεν θελω .Απλα δεν ξερω πως θα αντεξω τοσο καιρο ακομι

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...