-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 15 λεπτά , Eternity είπε:
@MK2012κορίτσι μου λυπάμαι, τώρα είδα ότι έκανες χοριακη. Μην το βάζεις κάτω! Είσαι νέα κοπέλα, θα τα καταφέρεις, είναι απλά θέμα χρόνου! Η ΑΜΗ είναι ενδεικτικη της ποσότητας και όχι της ποιότητας. Γνωστή μου έμεινε μόνη της έγκυος λίγο πριν ξεκινήσει εξωσωματική στα 42 με ΑΜΗ=0,2. Επειδή η ηλικία σου είναι σημαντικό ατού, μην κάνεις βεβιασμενες κινήσεις. Δείτε έναν ανδρολόγο για να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να ελεγχθεί στον αντρικό παράγοντα. Πήγαινε στην Οικονομοπουλου στο Έλενα να σε ξετιναξει στις εξετάσεις. Μπορω να σου στείλω και το mail της αν θες. Δες ένα καλό ενδοκρινολογο. Έχω 2 στην Αθήνα να σου προτείνω. Επίσης μια φίλη έκανα prp ωοθηκών και είδε μεγάλη διαφορά στους φυσικούς κύκλους. Έπαιρνα 2,3 ωάρια κάθε φορά που δεν έβγαζε ούτε με φάρμακα. Βέβαια ίσως είναι και θέμα οργανισμού αν θα ανταποκριθεί. Είναι γιατροί που δεν το πιστεύουν. Κάνε μια κουβέντα με το γιατρό σου να σου λύσει τις απορίες που έχεις αλλά και μια κουβέντα με κάποιο άλλο γιατρό δε θα ήταν κακή. Εγώ κορίτσια είχα μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη από την ομάδα του Μαντουδη. Όμως ήταν πανάκριβος για να πάω εκεί. Έκανα ένα ραντεβού μαζί του και πραγματικά μου είπε πολύ αξιόλογα πράγματα.
Σε ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι πως είμαι ακόμα τόσο μουδιασμένη που δε το έχω συνειδητοποιήσει και έχω άκυρα ξεσπάσματα από το πρωί. Πρώτη φορά είδα τον άντρα μου να κλαίει τόσο. Είχε πιεστεί ο καημένος τόσο καιρό και το κρατούσε μέσα του για να μη με επιβαρύνει και ξέσπασε. Είναι σαν πένθος παρότι δεν υπήρξε ποτέ. Εννοείται πως ούτε γιορτές θέλω να κάνω ούτε τίποτα. Θα περάσει με τον καιρό, το ξέρω.. αλλά τι κάνεις ως τότε; Νιώθω απλά ένα κενό.
Έκλεισα ραντεβού στην Οικονομόπουλου ήδη με παρότρυνση της @linaa. Εχει ραντεβού στις 27/01. Ηλπιζα να έχει λίγο νωρίτερα.
Κάνω μια έρευνα τώρα για ανδρολόγους να δει κάποιος τις εξετάσεις που έχουμε από το κέντρο του Λυμπερόπουλου που τις είχαμε δείξει στο κέντρο εξωσωματικής και μας είχαν πει πως είναι οκ παρότι κάποιες τιμές ξέφευγαν από τις τιμές αναφοράς.Τον Μαντούδη τον είχα δει και εγώ πριν καταλήξω στον Μ. Μαστ***α, που είμαι τώρα αλλά κάπως μου είχε κάνει κακή εντύπωση κάτι που μου είχε πει τότε. Βεβαια όλα τα επανεξετάζω τώρα.
Για prp είπα ήδη στον γιατρό αφότου έμαθα για την αρνητική χοριακη σήμερα αλλά μου είπε δε το πιστεύει. Θα επιμείνω όταν κάνουμε ραντεβού μετά τις γιορτές.
Ενδροκρινολογο πιστεύεις χρειάζεται να δω παρότι θα πάω στην Οικονομόπουλου; Αν ναι, ασφαλως θα ήθελα να μου προτείνεις.
-
ZHTAΩ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟ
-
Θέματα
-
- 7.043 απαντήσεις
- 886.541 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 122.795 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.148.314 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 35.951 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.198 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.043 απαντήσεις
- 886.541 εμφανίσεις
-
- 449 απαντήσεις
- 20.646 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 197 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 61
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 909 απαντήσεις
- 44.547 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 760 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 227 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 148 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 393 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 266 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 153 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα