-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 35 λεπτά , Souri είπε:
Καλησπέρα κι από εμένα! Σας διαβάζω καιρό και ειπα να γράψω κι εγώ τις αγωνίες μου.. Ξεκίνησα διέγερση Φεβρουάριο με πρωτόκολλο ανταγωνιστών. Πήραμε 11 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα 9 και προχώρησαν βλαστοκύστες τα 4, όπου και τα καταψύξαμε γιατί έπαθα ήπια υπερδιέγερση και δεν έλεγα να συνέλθω. Κι ενώ ήταν να ξανα μπω χειρουργείο να μου τραβήξει υγρό από τις ωοθήκες που είχαν γίνει σα λεμόνια -να μη μπορώ να περπατήσω από τον πόνο και φυσικά μια κοιλιά τούμπανο- ευτυχώς το γλύτωσα και την ημέρα που πήγα να μπω χειρουργείο στον υπέρηχο φάνηκε ότι το υγρό απορροφήθηκε μόνο του.
Με άφησε να περάσει αυτή η περίοδος του Μαρτίου για να συνέλθω. Με είχε με arvekap 0.1 και Dostinex και για 2 εβδομάδες μετά την ωοληψία και τώρα μου έδωσε arvekap 3,75 ενδομυική για την 21 ημέρα αυτής της περιόδου. Οπότε ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορά με την περίοδο του Απριλίου. Πολλές οι απορίες μου και οι αγωνίες μου.. Διαβάζω που λέτε για τη ποιότητα των εμβρίων. Εμένα μου είπαν από το κέντρο (στο ΙΑΣΩ είμαι) ότι είναι άριστα αλλά μικρά, δηλαδή 1 με 2 ΑΑ. Αυτό τι σημαίνει άραγε; επίσης τι παρενέργεις μπορεί να κάνουν τα φάρμακα της προετοιμασίας, να περιμένω ότι θα πάθω πάλι "τσοτσο" και δε θα είμαι καθόλου λειτουργική; διαβάζω ότι κάνουν ναυτίες και ζαλάδες.. Κι επειδή δεν έχω θέμα ορμονικό μήπως να το ψάξω για εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο; υπάρχει κάτι τέτοιο;
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!!
Τα φάρμακα είναι πολύ ηπια για την εμβρυομεταφορα. Μην ανχωνεσε . Ζαλάδες συνήθως έχουν τα utrogestan από το στόμα αλλά ευτυχώς υπάρχει η επιλογή να τα περνεις κολπικα.
Υπάρχει εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο απλά είναι πιο απαίτητικη για τον γιατρό Κ επίσης πιο επιρρεπής σε λάθη απτό γιατρο Κ ένα πολύ καλό κύκλο από εσένα ώστε Κ το ενδομήτριο να είναι τέλειο ..
οπότε προτείνετε ο τεχνικός κύκλος ώστε τα πράγματα να είναι πιο ελενχομενα Κ πιο ασφαλές για να είναι επιτυχημένη η εμβρυομεταφορα.
-
Καφέ "Το Μπεμπέ" !! το κεντρικό καφέ!
-
Θέματα
-
- 11.606 απαντήσεις
- 1.174.030 εμφανίσεις
-
- 11.295 απαντήσεις
- 2.227.306 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 143.033 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 501.809 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 145.867 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.606 απαντήσεις
- 1.174.030 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 129 εμφανίσεις
-
- 11.295 απαντήσεις
- 2.227.306 εμφανίσεις
-
- 2.216 απαντήσεις
- 116.895 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 30
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 446 απαντήσεις
- 102.813 εμφανίσεις
-
- 1.169 απαντήσεις
- 132.959 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 5.121 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 77 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 1.520 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 142 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα