Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

οπως επισης εξηγησε της οτι οι κορες της δεν ερχονται σε σενα στο σπιτι σου,εσυ γιατι πρεπει να πηγαινεις και αυτες να μην ερχονται?ε δεν μπορει θα καταλαβει

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα χωρις να παρεξηγηθω ετσι???εγω θα τους ειχα κανει περα....δεν μ'αρεσουν αυτα οποτε δηλαδη με εχουν αναγκη με θυμουνται και ειμαι καλη και οταν απλα δεν με εχουν με ξεχνανε τελειως....οσο για την θεια σου μιλα της με ευγενικο τροπο αλλα ξεκοψε της τα πολλα πολλα (οπως πχ να σε πρηζει στα τηλ)θα της λες εχω και μια δουλεια εναν αντρα ενα σπιτι δνε μπορω ολη μερα να ασχολουμε με το πως θα μιλαω στο τηλ η θα πρεπει να περασω απο εκει....δεν γινετε εσενα να σε κατακρινει για ολα και τις κορες της οχι.....Πολυ μου την δινουν αυτα.....γκρρρρρρ

Εμ,αυτο ειναι το θεμα!Οτι τις εχω κανει περα και δεν μπορουν να το χωνεψουν!Τι να πω?Τα εχω πει τοσες φορες και δεν χαμπαριαζει!Ειπα μηπως υπαρχει κανενας αλλος τροπος αλλα βλεπω οτι οι αποψεις συγκλινουν!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Τα Χριστουγεννα της τα χωσε ο πατερας μου που ειναι και αδερφη του και την ξερει καλα!Της ειπε "κατσε κατω να στα πω κυρα μου!εσεις εδω εχετε τους φιλους,τους συγγενεις,τα παντα!Το δικο μου το παιδι ειναι μονο του!Αντι να παραπονιεστε εσεις θα επρεπε να ειχατε το φιλοτιμο να νοιαζεστε αλλα ειστε γαιδουρες και σκεφτεστε την παρτη σας γι αυτο κι εμεις ερχομαστε και βλεπουμε μονο το παιδι μας!Κι αν σας περνει ο πονος για τη Γεωργια το σπιτι το ξερετε,να ρθειτε να τη δειτε κι οχι να περνετε τηλ να παραπονιεστε!

Εμαυρισε απ τη σκασιλα της αλλα τωρα παλι τα ιδια!μη σε μελλει μαρη καημενη!Αερα πατερα!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Τα Χριστουγεννα της τα χωσε ο πατερας μου που ειναι και αδερφη του και την ξερει καλα!Της ειπε "κατσε κατω να στα πω κυρα μου!εσεις εδω εχετε τους φιλους,τους συγγενεις,τα παντα!Το δικο μου το παιδι ειναι μονο του!Αντι να παραπονιεστε εσεις θα επρεπε να ειχατε το φιλοτιμο να νοιαζεστε αλλα ειστε γαιδουρες και σκεφτεστε την παρτη σας γι αυτο κι εμεις ερχομαστε και βλεπουμε μονο το παιδι μας!Κι αν σας περνει ο πονος για τη Γεωργια το σπιτι το ξερετε,να ρθειτε να τη δειτε κι οχι να περνετε τηλ να παραπονιεστε!

Εμαυρισε απ τη σκασιλα της αλλα τωρα παλι τα ιδια!μη σε μελλει μαρη καημενη!Αερα πατερα!

κατάλαβα.....ανίατη περίπτωση....ποσο χρονων είναι ρε Γεωργία ?

αλλά γνωμη μου ειναι οτι δεν αλλαζει τωρα συμπεριφορα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Ειναι μεγαλη!Πρεπει να ειναι τωρα 78 η 79!Ενταξει ισως παιρνει εμενα γιατι οι εγγονες την εχουν γραμμενη αλλα κι αυτη εμενα μου τη λεει αλλα για τις εγγονες δε σηκωνει μυγα στο σπαθι της!Τα χω παρει!Δηλαδη εγω να τρεχω για ολους και για μενα κανενας?

Τεσπα!Ανιατη περιπτωση οπως το ειπες!Ακρη δεν βγαινει και θ αναγκαστω να γινω κακια!

Ειναι μεγαλη!Πρεπει να ειναι τωρα 78 η 79!Ενταξει ισως παιρνει εμενα γιατι οι εγγονες την εχουν γραμμενη αλλα κι αυτη εμενα μου τη λεει αλλα για τις εγγονες δε σηκωνει μυγα στο σπαθι της!Τα χω παρει!Δηλαδη εγω να τρεχω για ολους και για μενα κανενας?

Τεσπα!Ανιατη περιπτωση οπως το ειπες!Ακρη δεν βγαινει και θ αναγκαστω να γινω κακια!

Εγω εχω αποφασίσει εδω κ χρόνια να βγάλω απο την ζωή μου , αυτούς που με κουράζουν ή τουλάχιστον να είμαι μακριά. Για παρα πολλά χρόνια ζούσα για τους άλλους , σκεφτόμουν τους άλλους , ενιωθα τύψεις αν δεν εκανα αυτό που ΄΄πρέπει΄΄.

καποια στιγμή αποφάσισα οτι πρέπει να ασχοληθω κ με τον ευατό μου....κι σε όποιον αρέσει!!!!!

Οποτε , για μενα δεν υπαρχουν παντα μεσες λύσεις....δεν γουστάρω πια να καταπιέζομαι για κανέναν !!!!!!!!κ το εννοώ !!!!

Είναι κ μεγαλη γυναίκα ...τι να κανεις:confused::confused::confused: κ πριν ειπα να πας μια φορα , γιατι νόμιζα οτι δεν πας καθολου.....τι να σου πω....μαλλον σε βλέπω να τα παιρνεις κρανίο

Γιωργιτσα μου αρχησε να γραφεις κοριτσαρα μου και αν σε ξαναπαρει τηλ κοφτο πες της ακου θεια εχω και εγω την ζωουλα μου τον αντρουλη μου και τα προβληματα μου ε δεν θελω και αλλον δερβενακα...ρωτα την μετα εισαι καλα ε αφου εισαι αντε τα λεμε κι αν παθεις κατι μην σκας τα κακα μαθαινοντε αααααα εγω τα λεω εξω απο τα δοντια....

Γιωργιτσα μου αρχησε να γραφεις κοριτσαρα μου και αν σε ξαναπαρει τηλ κοφτο πες της ακου θεια εχω και εγω την ζωουλα μου τον αντρουλη μου και τα προβληματα μου ε δεν θελω και αλλον δερβενακα...ρωτα την μετα εισαι καλα ε αφου εισαι αντε τα λεμε κι αν παθεις κατι μην σκας τα κακα μαθαινοντε αααααα εγω τα λεω εξω απο τα δοντια....

συμφωνούμε φιλενάδα:P:p:p

Διαφημίσεις

Αχ να καλησπερισω κιολας μπηκα σαν συφουνας......

Εφτοιαξα παστιτσιο μαζεψα και την κουζινα και ολα οκ!!! Ωραιο φαγητο αλλα βγαζει πολυ βρωμια.....απαπαπα

μα τι είσαι εσύ ? πραγματικός σίφουνας !!!!!!

Καλα,μετα τα γεγονοτα τα καλοκαιρινα κι εγω εχω στριψει 180 μοιρες.Εκει που παντα εκανα το "πρεπει" και το "σωστο" τωρα κανω το "θελω"!Χωρις να δημιουργησω θεμα με κανεναν απλα τραβηξα χι σε οτι μ ενοχλει και οποιος τραβαει ζορι ας προσεχε!

Απλα δεν θελω στη συγκεκριμενη περιπτωση να χωσω γιατι αν τα πω τα πραγματα με τ ονομα τους θα σβησει και η συγγενεια.Τωρα να μου πεις τι να τους κανεις τετοιους συγγενεις?Ε,δινω μια ευκαιρια ακομη να το σκεφτουν καλυτερα.Με την επομενη την πατησαν!

Σε πολλα συμφωνουμε τωρα τελευταια πρεπει να το κοιταξουμε....:tongue::tongue::tongue:

ναι ,ναι , μεγάλη ταύτιση αποψεων:P:p:p

Σωστη σε βρισκω!Τα ιδια λεει κι ο πατερας μου!

αααααααααααα το καλυτερο δεν σας ειπα να γελασετε!

Σε καποια φαση του λεει του πατερα μου "να θα πεθανω και δεν θα σας δω" και της λεει ο πατερας μου "ε,δεν πειραζει,θα με δεις σε καμια εικοσαρια χρονια που θα ερθω να σε βρω"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α,καλο εεεεεεεεεεε??????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...