Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλημερα Τζενη!

Μινα σιδερωσες???????????χαχαχαχαχαχχαααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Τζενη!

Μινα σιδερωσες???????????χαχαχαχαχαχχαααα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ κατι λιγα:tongue::tongue::tongue: σημερα ειπα θα φυγετε να πατε αλλου η μανα θελει ξεκουραση!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΦΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ..ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΖΥΓΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΣΥΜΒ.ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΠΩΣ,(ΜΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ)...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ...

αγαπη σορυ που δεν μπαινω καποιαστιγμη θα σου πω!!!! και οσο για το οτι δεν λες καλα κανεις!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εχω θεμα και θελω γνωμες!

Εχω μια θεια εδω κι ολο με παιρνει τηλ να παω να τη δω.Τα χω παρει ομως γιατι η κορη της και οι κορες της κορης της δεν εχουν ερθει να με δουν ποτε.Μαλιστα με τη μια μενουμε κοντα και δεν δουλευει.Επισης δεν πανε ουτε στη γιαγια τους-τη θεια μου δηλαδη.Η θεια μου πανω απο μια ωρα δεν αντεχετε γιατι ξαναλεει και ξαναλεει τα ιδια πραγματα.

Εγω απο την αλλη δεν ξεκουνιεμαι ευκολα απο το σπιτι.

Το θεμα ειναι οτι ενω τις εγγονες της τις δικαιολογει,εμενα μου τη λεει συνεχεια και μαλιστα παιρνει και τη μανα μου τηλ και της κανει παραπονα.

Εγω της λεω οτι εχω κι εγω τις δουλειες μου και τη ζωη μου κι εκεινη συνεχεια απανταει "εσυ ολο δουλειες εχεις".Τα Χριστουγεννα που ειχε ερθει γιατι ειχαν ερθει και οι δικοι μου της την ειπα κανονικα "ρε θεια οι εγγονες σου γιατι δεν ερχονται να σε δουν?εκεινες τις παιρνεις τηλ?"και τι μου απανταει?"εχουν τις ζωες τους και δεν μπορω να τις ενοχλω!"

Καθε φορα μου τη λεει γιατι δεν εχω κανει παιδια ενω οι εγγονες της ειναι περισσοτερα χρονια παντρεμενες απο μενα και μεγαλυτερες και ουτε αυτες εχουν.Ομως οταν της λεω γι αυτες μου απανταει "δεν ανακατευομαι".

Ερωτω!Πως να την αποφυγω χωρις να τη στεναχωρησω?Κι επισης οταν μου τη λεει πως να απαντησω για να το καταλαβει?

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ουφ....δύσκολο ...κ δεν φημίζομαι για το τακτ μου.

αν ...λεω αν ...πας μια φορα , δεν θα ηρεμησει λίγο ?

εχει μια θεια ο αντρας μου πολυ κουραστική κ παω μια φορα τον χρονο κι αν....αλλα αυτη εχει αλλα θεματα...ειναι νεα όμως ...κι οταν τα παιρνω της τα χωνω κι εγω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Εγω παω μια φορα στο τριμηνο αλλα το θεμα ειναι οτι ειτε παω ειτε δεν παω παιρνει τηλ και με πρηζει.Μενει εντωμεταξυ διπλα στην κορη της κι αν παω στη θεια θα πρεπει να παω και στην ξαδερφη γιατι θα με δει και θα παρεξηγηθει.Δεν θελω να παω ομως γιατι εχουν φερθει πολυ γαιδουρινα και δεν γουσταρω.

Διαφημίσεις

Εγω παω μια φορα στο τριμηνο αλλα το θεμα ειναι οτι ειτε παω ειτε δεν παω παιρνει τηλ και με πρηζει.Μενει εντωμεταξυ διπλα στην κορη της κι αν παω στη θεια θα πρεπει να παω και στην ξαδερφη γιατι θα με δει και θα παρεξηγηθει.Δεν θελω να παω ομως γιατι εχουν φερθει πολυ γαιδουρινα και δεν γουσταρω.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ Η ΣΤΑΣΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ..ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ....

:-D

Το θεμα προεκυψε σταδιακα με αποκορυφωμα ενα γεγονος που μου γυρισε τα μυαλα.Πηγα μια μερα πριν αρκετους μηνες στη θεια και στην ξαδερφη.Η κορη της η μικρη σπουδαζει στη θεσσαλονικη,οι αλλες ειναι παντρεμενες.Καποτε οταν ερχοταν δυο φορες το χρονο στη Θεσσαλονικη παιρναν τηλ την αδερφη μου να τις παρει απο το ΚΤΕΛ και να τις φιλοξενησει και μετα να τις παει και στο χωριο στη Χαλκιδικη.Και μου λεει η ξαδερφη οτι ηταν τον Σεπτεμβρη 10 μερες στη Θεσσαλονικη και ψαχνανε για σπιτι και δεν πηραν οι γαιδουρες ενα τηλ την αδερφη μου να πιουν ενα καφε βρε παιδι!Ε λοιπον εγω γιατι να παω να τις δω?

κοιτα χωρις να παρεξηγηθω ετσι???εγω θα τους ειχα κανει περα....δεν μ'αρεσουν αυτα οποτε δηλαδη με εχουν αναγκη με θυμουνται και ειμαι καλη και οταν απλα δεν με εχουν με ξεχνανε τελειως....οσο για την θεια σου μιλα της με ευγενικο τροπο αλλα ξεκοψε της τα πολλα πολλα (οπως πχ να σε πρηζει στα τηλ)θα της λες εχω και μια δουλεια εναν αντρα ενα σπιτι δνε μπορω ολη μερα να ασχολουμε με το πως θα μιλαω στο τηλ η θα πρεπει να περασω απο εκει....δεν γινετε εσενα να σε κατακρινει για ολα και τις κορες της οχι.....Πολυ μου την δινουν αυτα.....γκρρρρρρ

:-D

να μην πας αμα δεν θες και αμα περνει μην το σηκωνεις

Επαιρνε το πρωι και δεν το σηκωσα!Δεν ειχα πιει και καφε και δεν γουσταρα πρηξιμο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...