Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.. Ξάνθη μου ο πρώτος καιρός (στάνταρ το πρώτο 3μηνο) ήταν αρκεταψδυσκολα γιατί το μωρό σχεδόν όλο το 24ωρο ήταν κολλημένο πάνω μου..τώρα αυτο που με δυσκολεύει πολυ είναι ο γιος μου που απο το πρωί μέχρι το βράδυ τα κάνει όλα χαμό εδώ κλαίει σπάει παιχνιδια πράγματα..έκει μόνο δυσκολευομαι και μετανιωνω που δεν τον έστειλα παιδικό γιατί φοβόμουν τις ιωσεις..αλήθεια Ξάνθη ΕΣΥ πουωτα ξέρεις μπορώ να κάνω τώρα αίτηση για παιδικό;;;

:-D

Για δημόσιο τώρα όχι δεν μπορείς.Τέλη μαίου με αρχές ιουνίου θα κάνεις αλλά για να σε πάρουν από Σεπτέμβριο. Να ετοιμάζομαι δηλαδή.Άσε και εμένα τώρα που δεν μπορώ να κάνω και πολλά πολλά κάνουν το σπίτι ρημαδιό λέμε όλο μαζεύω και όλο ακαταστασία σε σημείο που είμαι στο τσακ να βάλω τα κλάματα...

Η μόνη ελπίδα μου είναι ότι θα είναι καλοκαίρι και ίσως τα πάει ο άντρας μου στο χωριό να κάνουν μπάνια και στην ουσία έχω μόνο το μωρό και εμένα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

έχεις και πίεση τζενάκο ή μόνο λεύκωμα;Φοβάται για προεκλαμψία;;;

καλημερα καλημερα..μονο λευκωμα εχω ευτηχως.ναι φοβαται για προεκλαμψια γιαυτο μου εκοψε αλατι κ αυγο,ευτηχως η πιεση ειναι χαμηλη.μετριεμαι πρωι βραδυ.εσυ τι κανεις;τελικα ειναι γιος;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ακόμα εδώ είσαι καλέ;;;μικρή άντε βγες από εκεί γρήγορα να σε δει η μαμά να ηρεμήσει...

Ναι ναι γιος τελικά αυτός λες να συμπεθεριάσουμε;;;;χαχαχαχα

το συζηταω γιατι εσυ βγαζεις ομορφους γιους αν παρω απο το σωτηρακο.η μικρη δεν λεει να βγει..κ πονω..και πονω...αυριο εχω ξανα τοκογραφο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

χαχαχα αυτός φάνηκε πιο όμορφος ακόμα και φέρνει και προς Σωτήρη αρκετά από τον τρισδιάστατο χαχαχα

από συσπάσεις πως πας;;;

ουουουουουου..ακομα κ τωρα που μιλαμε.ασε με κ εχω στεναχωρεθει πολυ.ειδα σημερα την κοιλια μου και εχω γεμισει παντου ραγαδες.κ ειδικα αυτες που ειναι πολλες τις εβγαλα τωρα μεσα σε 10 μερες.κ μη μου πεις οτι μου λενε ολοι..οτι μανα θα γινεις,τι σε πειραζει;με πειραζει οσο δεν μπορεις να φανταστεις.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν βάζεις καμιά κρέμα;;;να την συνεχίσεις και μετά πάντως μετά είναι το επικίνδυνο που θα αδειάσει ξαφνικά. Βάλε αμυγδαλέλαιο κάνει δουλειά...

Άντε βρε παιδί μου αυτά τα κορίτσια να μας σκάσουν θέλουν....Άντε εύχομαι γρήγορα να τελειώνεις και σήμερα αν είναι δυνατόν....Ο γιατρός τι λέει;πόσο θα περιμένει;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

δεν βάζεις καμιά κρέμα;;;να την συνεχίσεις και μετά πάντως μετά είναι το επικίνδυνο που θα αδειάσει ξαφνικά. Βάλε αμυγδαλέλαιο κάνει δουλειά...

Άντε βρε παιδί μου αυτά τα κορίτσια να μας σκάσουν θέλουν....Άντε εύχομαι γρήγορα να τελειώνεις και σήμερα αν είναι δυνατόν....Ο γιατρός τι λέει;πόσο θα περιμένει;

εβαζα βαζελινη μεχρι πριν ενα μηνα και τωρα βαζω ελαιολαδο.το αμυγδαλελαιο ειναι καλυτερο;

ο γιατρος μου ειπε οτι αν ολα ειναι καλα αυριο ραντευου ξανα την παρασκευη που ειναι κ η πητ.δεν μου ειπε κατι πιο συγκεκριμενο.εγω ομως δεν αντεχω αλλο.η μικρη δεν χωραει πλεον μεσα στη κοιλια μου κ γιαυτο πιστευω με κομματιασε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κάνε λίγο υπομονή ακόμα μπας και γλυτώσεις το σφάξιμο πάντως...και το ελαιόλαδο καλό είναι.

μονο αυτο μπορω να κανω..τεσπα.σαφηνω.παω για φαι..τα λεμε κουκλα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...